Testiranja - Arhiva

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Re: Testiranje 2012.

Post Postao/la spacedoc »

ma to kaj kimi ganja ko lud je zato kaj je ostalo vodke od petrova vidjet ćemo kako će ići kad strusi zadnju flašu
slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Armanini je napisao/la::) tocno to ..
Strange how the “ugly” nose sections of the 2012 cars blend into the background when you’re watching them on the circuit. I barely noticed, them, I must say; and the Williams FW34, into the sun, looked fabulous
kako to da nema nikakvih postanih videa pa da vidimo tu ljepotu i raskos?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UNyCp3GT ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9VHQ_E0D ... e=youtu.be[/youtube]

;)
slikaslikaslika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

If anybody is keeping quiet so far, it is Ferrari; their programme remains very much unknown and their post-test press releases are by far the shortest! Meanwhile we have our first crash of 2012... Jules Bianchi crashed his Force India.....
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Alonso ima problema sa hidraulikom...
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

hm, ovo zbilja ne izgleda dobro zasad za ferrari.. :|

09:46 Bad news for the Spanish crowd coming up... Alonso has a problem.
09:47 News from @InsideFerrari: "It will be a long break before Fernando can rejoin the track. A hydraulic problem occurred on the car so we are working to fix it."

inače grosjean najbrži zasad, 1m18.901, brže i od jučerašnjeg webberovog vremena. Znam da se vremena sa testiranja ne trebaju uzimat za ozbiljno al lotus izgleda odlično i to me veseli :)
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

meni zapravo dobro izgleda da se Ferrari sad kvari. Znam da je to malo čudno, ali bolje da se kvari sada tako da znaju što moraju srediti prije utrke nego da im se na slobodnim treninzima i utrkama kvari.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

K1M1 je napisao/la:hm, ovo zbilja ne izgleda dobro zasad za ferrari.. :|

09:46 Bad news for the Spanish crowd coming up... Alonso has a problem.
09:47 News from @InsideFerrari: "It will be a long break before Fernando can rejoin the track. A hydraulic problem occurred on the car so we are working to fix it."

inače grosjean najbrži zasad, 1m18.901, brže i od jučerašnjeg webberovog vremena. Znam da se vremena sa testiranja ne trebaju uzimat za ozbiljno al lotus izgleda odlično i to me veseli :)
Ne samo što Lotus ( Renault ) izgleda odlično, nego su oba vozača nabrijana na vožnju i utrkivanje u F1. Kimi prekjučer, a Romain danas. Zvuči vrlo obećavajuće. Nadam se da će tako biti i ostati. :biggrin: Kroz cijelu 2012.-u. I ubuduće. :biggrin:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

I prošle godine je Renault na prvim testiranjima bio jako dobar pa im je ipak u Australiji nedostajalo brzine za borbu za sam vrh...
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

King iCool je napisao/la:I prošle godine je Renault na prvim testiranjima bio jako dobar pa im je ipak u Australiji nedostajalo brzine za borbu za sam vrh...
Ali, sjeti se, za kroz cijelu sezonu, falio im je magic touch, koji je imao Robert Kubica. Kimi bi ih morao povući - iako će mu minus biti dvogodišnje odsustvo iz F1 - ali opet to je mladac Kimi, a ne dida MSchumacher ( to je činjenica, a ne vrijeđanje vozača - nije to bila moja namjera kada sam to napisao ), a i Romain djeluje prilično zagrijano. Ipak mu je to druga prilika, i vidi se da će to iskoristiti - pruženu drugu šansu. Sve u svemu, iako je ovo sud na osnovu prvog tjedna testiranja - koja ne mogu puno pokazati, vidi se potencijal i želja kod Lotusovih ( Renaultovoh ) vozača. Još samo da inženjeri i mehaničari prate njihove želje.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

pospani gad je napisao/la:
King iCool je napisao/la:I prošle godine je Renault na prvim testiranjima bio jako dobar pa im je ipak u Australiji nedostajalo brzine za borbu za sam vrh...
Ali, sjeti se, za kroz cijelu sezonu, falio im je magic touch, koji je imao Robert Kubica. Kimi bi ih morao povući - iako će mu minus biti dvogodišnje odsustvo iz F1 - ali opet to je mladac Kimi, a ne dida MSchumacher ( to je činjenica, a ne vrijeđanje vozača - nije to bila moja namjera kada sam to napisao ), a i Romain djeluje prilično zagrijano. Ipak mu je to druga prilika, i vidi se da će to iskoristiti - pruženu drugu šansu. Sve u svemu, iako je ovo sud na osnovu prvog tjedna testiranja - koja ne mogu puno pokazati, vidi se potencijal i želja kod Lotusovih ( Renaultovoh ) vozača. Još samo da inženjeri i mehaničari prate njihove želje.
Nije niti Kubica čarobnjak pa da nadoknadi 1- 1.5sec koliko im je falilo. Samo hoću reči da sva ta vremena treba gledati s rezervom. Znam da se ljudi zanesu kad vide nekakvo brzo vrijeme na TESTIRANJU ali onda je razočaranje veće ako na prvim kvalama ili utrci ipak nema onakve brzine kakvu su željeli...Imamo još jedan takav primjer iz prošle godine - Mercedes! Na zadnjem testu u Barceloni je Msc bio najbrži a onda u Australiji su u utrci bili za sekundu sporiji...
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Koga briga za testiranja. Testiranja služe za - TESTIRANJE.
Rubens i Pastor bili su prošle godine dobri na testiranjima, imali "zapažena" vremena, a vidjeli smo svi kakvo smeće je taj bolid bio.
Na testiranju može i Pedro de la rosa u HRT-u biti pri vrhu poredka, pa sumnjam da bi se netko odlučio staviti pare na njih i reći "to je to" Pedro je u vreći donjeo 1,5 sekundu :D

Niti me uzbuđuje kaj je Renault na vrhu, niti to kaj se Ferrari pokvario... dobro je netko napisao, pa odlično je kaj se pokvario, jer to znači da će moći ukloniti kvarove do početka sezone...

Trenutno me jedino zanimaju slike i video isječci :D Ajmo samo stavljajte
Michael is faster than you!!
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

Evo zanimljive slike zavoja broj 1 u Jerezu :)

http://360.io/4fwEF4" onclick="window.open(this.href);return false;
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

U merđi rade brda kilometara.
Gdje se mogu pratit podaci o kilometraži, ako netko zna?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

Malo današnjih dojmova
'Anti-Lag' here, Impressions of today... Vettel/RB8 and Hamilton/MP4-27 combinations looked supreme today, as did Grosjean in the Lotus. Vettel did a few runs almost in tandem with Rosberg's EBD Merc, so can confirm now that RB are not blowing the exhausts, it's just the Renault engines own overrun (Lotus, Williams and Caterham sounded a lot similar today as well). It did sound different to the last 2 days though...

Grosjean in particular was driving supremely, lap after lap achieving perfect lines, with hints of induced oversteer in the chicane to help turn-in. Hamilton and Vettel were just as good, but not as surprising as Romain... he and Kimi will be a potent combination.

Senna in the Williams was another one nailing his lines, and looked a bit more comfortable than Pastor (could be setups, fuel loads etc.). Perez looked jittery still in places as he did yesterday, and Vergne in the STR was solid but unremarkable (as was Ricciardo).

Now Ferrari... they didn't look that much faster in Alonso's hands, but some of the more nervy moments seen with Massa had been ironed out by Alonso and whatever setup progress had been made. I think they're in trouble, most runs that they were running in close company with another car they were quickly caught, or Alonso would just slow to let them pass. Traction still no better, and cars like the Red Bull and McLaren were leaps ahead in getting out of corners.

Caterham looked good in VDG's hands, he had a few moments (and an off apparently when I was waiting to get in the paddock...) but mainly seemed confident and assured behind the wheel, especially for someone who has not sat in an F1 car for so long, and had such little prep from joining the team. The car definitely seems a bit step forward from last year's, today's times not really being a reflection of that due to other factors
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

lol nakon 3 dana testiranja vec se znaju prvaci 2012. i ko je gdje ... :roll: sudeci po komentarima vecine izgleda da ce se Ferrari borit za ulazak u Q2. Da ubim dosadu evo najbrzi krug Alonsa u duzem stintu i Hamiltona

1:21.538 -Alonso
1:22.338 -Hamilton .

A one postove od autosporta se ne isplati komentirat uopce. Naslove stavljaju kako njima pase
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Zašto HRT nije danas vozio i jel Marussia misli doć na neko testiranje?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

F1NAC je napisao/la:lol nakon 3 dana testiranja vec se znaju prvaci 2012. i ko je gdje ... :roll: sudeci po komentarima vecine izgleda da ce se Ferrari borit za ulazak u Q2. Da ubim dosadu evo najbrzi krug Alonsa u duzem stintu i Hamiltona

1:21.538 -Alonso
1:22.338 -Hamilton .

A one postove od autosporta se ne isplati komentirat uopce. Naslove stavljaju kako njima pase
Pa ja znam prvaka - Sebastian Vettel. :biggrin:
Znao sam i prije testiranja :D .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Kenny je napisao/la:Zašto HRT nije danas vozio i jel Marussia misli doć na neko testiranje?
HRT: Neznam zašto nisu vozili
Marussia: Ako se ne varam trebali bi na 3. test doći
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

slikaslikaslika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

damjan.cule je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Zašto HRT nije danas vozio i jel Marussia misli doć na neko testiranje?
HRT: Neznam zašto nisu vozili
Marussia: Ako se ne varam trebali bi na 3. test doći
HRT nije ni planirao testirati četvrtak i petak.
Marussia će se pojaviti 2.test sa starim bolidom, a na 3. bi trebali doć s novim.
Sutra Williams ima neke "promo" (snimanja) stvari na stazi, a McLaren će istu stvar odrađivati u nedjelju i ponedjeljak.
slika
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

zna li netko zašto uber vettel ne izlazi na stazu.odradio je dba kruga i to je to a uskoro će pauza za ručak.
jesu neki problemi ili nešto adrian opako kuha.
ovo sam vidio na ovoj stranici
http://directo.caranddriverthef1.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
zato pitam.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Imao je problema s elektronikom.
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

toplo se nadam da će ti problemi ostati do npr.VN Monaca. :D
hvala kolega king
slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

A stao je nakon par metara kad se vratil na stazu. Možda je čak motor u pitanju kažu na AMS.
slikaslikaslika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

Crvena zastava, izgleda problemi sa Sauberom
13:45 Plenty of twirly tyre marks where he's parked his car at the exit of the chicane. It's unclear, however, whether he spun or whether the car simply came to a halt.

13:44 @StrangAutosport reports that Kobayashi is looking long and hard at the right-rear of his Sauber C31

13:42 Not the first time he's caused a stoppage this week either...

13:42 It's Kobayashi's Sauber.

13:41 Red Flag!

Galerija testiranja u Jerezu
Zaključano