Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Vuksa_KC
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
To je to, okrenuti se novoj, 2013. 

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Felipe Massa has admitted that Ferrari has a lot of work to do with its new F2012 amid questions about whether or not the new car has delivered the step forward the team was hoping for.
-------------------------------> KLIK

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
09:47 News from @InsideFerrari: "It will be a long break before Fernando can rejoin the track. A hydraulic problem occurred on the car so we are working to fix it."
- Scuderia
- Moderator
- Cuky
- Moderator
Znam za ovo. Ali ja sam ono rekao jer vidim da su i TR i Sauber također smanjili otvore na bokovima, a ne primjećujem na njima otvore za hlađenje na nekom drugom dijelu.Forza je napisao/la:Premjestili su dio hladnjaka na poziciju iznad mjenjača tako, da mogu imat manje otvore in stranice.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
sta kaze BBC:

The Ferrari looks glued to the track as he first passes Romain Grosjean in the Lotus and then Sebastian Vettel's Red Bull...

Alonsista hasta la muerte..
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Jučer nas je bilo svukuda po stazi, a danas smo zaljepljeni za stazu
.
Ova testiranja stvarno daju više pitanja nego odgovora.

Ova testiranja stvarno daju više pitanja nego odgovora.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Scuderia
- Moderator
--------------------------------------------------> KLIKFerrari has admitted its new car is not delivering what it had been hoped for so far - but it has faith that it can get on top of its issues before the first race of the season.

- Cuky
- Moderator
Zanimljivo. A Massa je nakon 2. dana izjavio da auto reagira kako su predvidjeli, ali da im prestoji još puno testiranja novih komponenti koje prije nisu koristili na starijim automobilima...

- Dero
- Profesionalni vozač
Pročitajte cijeli članak, naslov je produkcija novinara
"We are working through a reasonably large matrix here, so on each run we are trying almost a different configuration. There is a lot of analysis here and then back at the factory. We are using the simulation and the simulator to make sure everything ties in, so we can put the right package together."
"I think there is a lot of room for us to improve from where we are. Reliability wise it is good. Performance wise I think we are okay, but we can play around with the performance and improve [the car in] some corners and some particular parts of the corner, but I would not say I am happy yet until we get the whole thing working."
"We are working through a reasonably large matrix here, so on each run we are trying almost a different configuration. There is a lot of analysis here and then back at the factory. We are using the simulation and the simulator to make sure everything ties in, so we can put the right package together."
"I think there is a lot of room for us to improve from where we are. Reliability wise it is good. Performance wise I think we are okay, but we can play around with the performance and improve [the car in] some corners and some particular parts of the corner, but I would not say I am happy yet until we get the whole thing working."
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ma daaj samo nagadjaju,necu vise nikoga slusati,samo se nerviram..

Alonsista hasta la muerte..
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Znam da će sad mnogi reći da su ovo samo testiranja i da ništa ne znači ali ipak redovno biti u donjem dijelu poretka na kraju dana? Previše me sve ovo podsjeća na prošlu sezonu, malo čak i goru.
Ne vjerujem da svi ostali ganjaju najbolja vremena pa da su toliko brži, jednostavno je razlika prevelika da bi razlog bio samo testiranje raznih opcija i komponenti.
Ne vjerujem da svi ostali ganjaju najbolja vremena pa da su toliko brži, jednostavno je razlika prevelika da bi razlog bio samo testiranje raznih opcija i komponenti.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Dero
- Profesionalni vozač
Prošla godina:Sanel je napisao/la:Znam da će sad mnogi reći da su ovo samo testiranja i da ništa ne znači ali ipak redovno biti u donjem dijelu poretka na kraju dana? Previše me sve ovo podsjeća na prošlu sezonu, malo čak i goru.
2011 Jerez F1 test times - Combined - best - after 3 days
1. Rubens Barrichello Williams-Cosworth 1m 19.832s
2. Michael Schumacher Mercedes-Mercedes 1m 20.352s F
3. Nick Heidfeld Lotus Renault GP-Renault 1m 20.361s S
4. Felipe Massa Ferrari-Ferrari 1m 20.413s F
5. Fernando Alonso Ferrari-Ferrari 1m 20.493s S
6. Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 1m 20.601s
7. Jenson Button McLaren-Mercedes 1m 21.009s F
8. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1m 21.099s S
9. Sebastien Buemi Scuderia Toro Rosso-Ferrari 1m 21.213s
10. Jaime Alguersuari Scuderia Toro Rosso-Ferrari 1m 21.214s F
11. Bruno Senna Lotus Renault GP-Renault 1m 21.400s
12. Sergio Perez Sauber-Ferrari 1m 21.483s T
13. Mark Webber Red Bull-Renault 1m 21.522s T
14. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1m 21.574s S
- Cuky
- Moderator
Sanel oprosti ali u krivu si. Prošle je godine Ferrari na svim testovima bio u vrhu pa su bili truba cijelu sezonu. A baš kako je kolega Dero postavio, RB-i su bili neuvjerljivi pa nakraju sve pomeli. Eto koliko ti vremena na testiranjima znače.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Hm, zanimljivo, ovo nisam znao. Ali svejedno, ružno je vidjeti ovako loša vremena, nadajmo se da će biti pravi kad bude najviše trebalo, na utrkama
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
-
- Legenda
e, ovo me baš ono, iskreno, razveselilo
...
Jerez: Presjek vremena nakon prvog dijela 4. dana
1. Alonso Ferrari 1m18.877s 22

Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
Istina, ali navodno je Ferrari to odradio na mekšim gumama i sa manje goriva nego ostali koji su postavljali čak i brža vremena prijašnjih dana. No opet u obzir treba uzeti da je staza danas najhladnija tako da tko zna...ali lijepo je vidjeti Ferrari naprijed makar to ništa ne znači...

- Scuderia
- Moderator
Ostvario je ovo vrijeme sa mekanim gumama.dmarijon je napisao/la:e, ovo me baš ono, iskreno, razveselilo...

-
- Legenda
- Scuderia
- Moderator
Moze biti, a i ne mora....Sogleich wird gemutmaßt, dass Ferrari einfach mal eine gute Zeit herzaubern will, um zu vielen kritischen Fragen vorzubeugen. Heute Abend spricht zum ersten Mal der Ferrari-Star. Von ihm wird gesagt, dass er nach zwei Testsessionen zu Beginn eines WM-Jahres sofort sagen kann, "ja, das Auto ist ein gelungener Wurf oder nein, es wird eine schwierige Saison". Man darf gespannt sein...

- Cuky
- Moderator
Još kad bi ja razumio njemački :S

- Scuderia
- Moderator
Pretpostavlja se da je Ferrari isao napraviti donekle dobro vrijeme, da smire malo glavesine iz Italije. ( tocnije, Uvijek Elegantnog).... ( to je ovo boldano)
Ovaj ostatak mi se cini glupim, jer nitko ne moze otrkiti da li je novi auto spreman za novu sezonu, nakon samo par dana testiranja na stazi, na kojoj se nece voziti.
Kad smo kod onog bolda, citao sam da je nekadasnji vozac Ferrarija, Salo, izjavio da Ferrari ima problema skoro u svakom zavoju. ( nazalost, probao sam naci bas njegov intervju, nisam ga jos uspio pronaci, ali ako ga nadjem, stavit cu ga tu )
Zato je Uvijek Elegantni malo zivcan, jos kada vidi ovakve rezultate na testiranjima...
Ne mora nista znaciiti, ovo, samo govorim o onome sta sam procitao na njemackim portalima.
Ovaj ostatak mi se cini glupim, jer nitko ne moze otrkiti da li je novi auto spreman za novu sezonu, nakon samo par dana testiranja na stazi, na kojoj se nece voziti.
Kad smo kod onog bolda, citao sam da je nekadasnji vozac Ferrarija, Salo, izjavio da Ferrari ima problema skoro u svakom zavoju. ( nazalost, probao sam naci bas njegov intervju, nisam ga jos uspio pronaci, ali ako ga nadjem, stavit cu ga tu )
Zato je Uvijek Elegantni malo zivcan, jos kada vidi ovakve rezultate na testiranjima...
Ne mora nista znaciiti, ovo, samo govorim o onome sta sam procitao na njemackim portalima.

- Cuky
- Moderator
Hvala na prijevodu.
Inače, RB se navodno žali na ispuhe kod Ferrarija i McLarena i navodno zagovaraju da se isti proglase ilegalnim
EDIT: Sad bi oni mogli izvući se kao RB prošle godine sa EBD-om: Naši motori se ovako bolje hlade i promjena dizajna bi nepovoljno utjecala na pouzdanost.
Inače, RB se navodno žali na ispuhe kod Ferrarija i McLarena i navodno zagovaraju da se isti proglase ilegalnim
EDIT: Sad bi oni mogli izvući se kao RB prošle godine sa EBD-om: Naši motori se ovako bolje hlade i promjena dizajna bi nepovoljno utjecala na pouzdanost.

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Tko o cemu RB o zabranjivanju... Puj..

SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
S mekšim, ali već voženim gumama. I sa ne baš tako malo goriva.damjan.cule je napisao/la:Istina, ali navodno je Ferrari to odradio na mekšim gumama i sa manje goriva nego ostali koji su postavljali čak i brža vremena prijašnjih dana. No opet u obzir treba uzeti da je staza danas najhladnija tako da tko zna...ali lijepo je vidjeti Ferrari naprijed makar to ništa ne znači...

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu