Jedino što me smeta u cijeloj priči je to na koji sramotan način su se riješili Trullija, koji je očito do jučer bio siguran da će vozit... Ne kužim uopće zašto su onda išli produžit njegov ugovor tamo pri kraju sezone.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Legenda zbog toga što je dugo u F1? Trulli je meni u početku bio sasvim dobar vozač, ali poslje toga mi i nije bio nešto dobar znao je bit dobar u kvalifikacijama, zadržat brže vozače iza sebe i to je sve ok, ali kad se našo u timu s Alonsom nije ga nigdje bilo. Od Ralfa je isto bio izgubio od Glocka nije bio neznam koliko bolji, a mislim da Glock i nije baš neki vozač, a ja nisam nikaka legendaAlonso-champ je napisao/la: He..he..he..bas si duhovit..moras prvo nauciti sta znaci rijec "legenda" tek onda ces znati sta sam mislio,Petrov,ce biti legenda mozda za 15.godina,ali bude li ovako upadao u F1 zbog novca ni tad,a sto se tice tebe,mozda i ti jesi legenda u tvom selu-neznam,ne poznajem te
Bye bye Trulli, i njegova tema izgleda moze u podforum " Povijest "Barry je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/97552 trulli out, petrov in.
Ma, evo čitam na stranom forumu, da je vlasnik Caterhama Tony Fernandes, vjerovatno zadovoljan sa ovakvim ishodom. Em, ne mora plaćati vozača, em ovo mu je super reklama za njegovu avio kompaniju, jer je Rusija veliko tržište. Pogodak, samo takav. Još da hoće Vitaly dobro voziti. Iako ja njega uopće ne doživljavam kao nešto jako sposobnog drivera.K1M1 je napisao/la:Ma Trulli je bio loš prošle sezone (Heikki ga je razbio) i mislim da je ovo dobar potez Caterhama. Prvo zato jer je Petrov solidan vozač koji neće bit ništa lošiji od Trullija, a drugo jer uz to dovodi i novac u ekipu.
Jedino što me smeta u cijeloj priči je to na koji sramotan način su se riješili Trullija, koji je očito do jučer bio siguran da će vozit... Ne kužim uopće zašto su onda išli produžit njegov ugovor tamo pri kraju sezone.Uostalom vozio je i sad u Jerezu, i govorio kako je bolid dobar i da više nema onih problema s volanom koje je imao... A i iz ekipe su još prije par dana govorili da će Trulli sigurno vozit.. da bi ga sad odjednom nogirali..
Pa, gdje i kako će F1 završiti, ako se ovaj trend nastavi!?Igor18 je napisao/la:Ne znam kaj se čudite!?
Pa danas se u F1 ne gleda talent vozača, nego koliko para može donjeti.
Način na koji su se riješili Trulija je jadan al tak stvari funkcioniraju u formuli 1.
Petrov nije neka klasa, al nije ni lošiji od Trulija + donjel je gro para u ekipu i veliko tržište za vlasnika ekipe.
Čudilo bi me da je Tony Fernandes propustio tu priliku
Točno to što si napiso, jedino se neslažem za De La Rosu čovjek ima iskustva što može pomoć HRTu, koliko se sjećam da je Rubens izjavio da neće vozit za HRT i slične, a u tom trenutku je Trulli imo ugovor sa Caterhamom, tako da im je Pedro čist dobar potez, a i donosi novce od nekih sponzora.gringo73 je napisao/la:Ne bih ja ovu rošadu popratio baš s toliko dramatike. Nit je bio Trulli toliko dobar, nit je Petrov toliko loš da bi ova promjena bila toliko čudna. Da sam ja Tony Fernandes najvjerojatnije bi isto učinio; jednu prosječnost koja ne donosi dolare, zamijenio s onom drugom koja donosi dolare. Uz napomenu da od Trulje stvarno više ne očekujem ništa, dok od Petrova mogu. Trulli šta je imao pokazat - pokazao je. Rus je 10 godina mlađi i ipak se možeš nadat nečemu, iako ničemu spektakularnom. Stoga, za Caterham, je ovo poslovni potez koji nije loš, po meni nimalo loš.
A s druge strane (globalno gledajući) se možemo zapitat jel Trulli baš taj (možda čak i Rubens) koji nije zaslužio bit u F1? Pored Pedra koji će vozit, pored nekog Karthikeyana i sličnih...vjerojatno ne. Bezvezna stvar je da je Trulli pao na guzicu između dva testiranja, i da se to prije nije rasčistilo, iako mislim da oni (i vozači momčadi) itekako znaju kako koji ugovor i klauzule u njemu "dišu".
preuzeto sa gp1.hr !!! da me ne bi u doglednoj buducnosti razapeli i uzeli mi sve sto imam radi krsenja autorskih prava :;PJarno ima zavidan prirodni talent za upravljačem bolida a njegove pobjede i dugovječnost u sportu će ostati kao dokaz njegovog talenta u analima Formule 1.
Starimo,nema sta,nema vise onih koje smo gledali dok su vozili ajmo reci "sirovu snagu",sad su nam ostali samo ova hi tech djeca,ali nema veze voli se srcem a ne glavom!Domi je napisao/la:Jedino je ostao Schumi iz stare garde '90ih još, pomalo tužno kad znam da sam odrastao uz većinu njih..
Pitanje je koji vozač nedonosi novac što je vozač bolji donese više novca u timdmarijon je napisao/la:Ako neki vozač sa sobom donosi novac, to mu automatski narušava reputaciju. To je tako. Publika ga odmah drugačije gleda. Petrov je solidan vozač.
Pa Petrov nije dosao u ekipu zato sto je dobar...tako i publika gleda...Kenny je napisao/la:Pitanje je koji vozač nedonosi novac što je vozač bolji donese više novca u timdmarijon je napisao/la:Ako neki vozač sa sobom donosi novac, to mu automatski narušava reputaciju. To je tako. Publika ga odmah drugačije gleda. Petrov je solidan vozač.
Ja mislim da Petrov nije lošiji od Trullija, mislim da su tu negdje, a Petrov sa sobom donosi i neke sponzore u tim tako da je po meni to logičan potez CaterhamaAlonso-champ je napisao/la: Pa Petrov nije dosao u ekipu zato sto je dobar...tako i publika gleda...
Nije ni jednomKing iCool je napisao/la:Zašto svi imate tako loše mišljenje o Trulliju? Čovjek nikad nije imao bolid s kojim bi se mogao boriti za prvenstvo a u Renaultu je protiv Alonsa i više nego dobro izgledao. Čak mislim da je bodovno bio bolji od njega 2004. prije nego što se sa Flaviom posvađao...