Novosti - Arhiva

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: NOVOSTI - Veljača 2012.

Post Postao/la Cuky »

A džaba meni to kad ja naše regionalce ne hvatam doma (a susjed 200-njak metara dalje bez problema Kanal Ri i RiTV). Prošle godine su me spasili BBC i Expat Shield, ali ove se bojim da mi nema spasa...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

damjan.cule je napisao/la:Ako se dobro sjećam, dal sa njenog sajta ili wikipedije, rođena je u 11. mjesecu 1993.
U pravu si! U studenom 1993. Nešto je starija od onoga što sam ja pretpostavio. Ali mala ima dobrog managera, i dobro se prodaje; pazi fotki na njenom kalendaru za 2011.-u!!:

http://www.vickyracing.it/calendario.php" onclick="window.open(this.href);return false;

A, zgodna je..... kada bi bar uspjela u trkaćoj karijeri, kao što je zgodna..... :biggrin:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... z24Bk0lrOJ" onclick="window.open(this.href);return false;

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... XkGGa3udw2" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: pospani gad, dana/u 20 vel 2012, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

pospani gad je napisao/la:
damjan.cule je napisao/la:Ako se dobro sjećam, dal sa njenog sajta ili wikipedije, rođena je u 11. mjesecu 1993.
U pravu si! U studenom 1993. Nešto je starija od onoga što sam ja pretpostavio. Ali mala ima dobrog managera, i dobro se prodaje; pazi fotki na njenom kalendaru za 2011.-u!!:

http://www.vickyracing.it/calendario.php" onclick="window.open(this.href);return false;

A, zgodna je..... kada bi bar uspjela utrkaćoj karijeri, kao što je zgodna..... :biggrin:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... z24Bk0lrOJ" onclick="window.open(this.href);return false;

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... XkGGa3udw2" onclick="window.open(this.href);return false;
da je bar ovogodisnji kalendar pa da si sprintat i zavisin u sobi :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Slika novog HRTa, još nedan bolid bez grbe
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2748 ... f-new-car/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zašto Caterham ima samo 18 krugova odvožrnih?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Twitter koji obično ne lupa pi*darije; Team using Renault and Mercedes engines have to change maps before season start otherwise FIA will not allow them to race in Melbourne Izgleda da je vezano za off throttle... Čeka se neka službena potvrda vijesti, navodno će momčadi dobiti službeni dopis kroz par dana.
slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

gringo73 je napisao/la:Twitter koji obično ne lupa pi*darije; Team using Renault and Mercedes engines have to change maps before season start otherwise FIA will not allow them to race in Melbourne Izgleda da je vezano za off throttle... Čeka se neka službena potvrda vijesti, navodno će momčadi dobiti službeni dopis kroz par dana.
Malo obširnije o tome na ovi stranici.
Teams use Renault engines and Mercedes in serious trouble
slikaslikaslika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

gringo73 je napisao/la:Twitter koji obično ne lupa pi*darije; Team using Renault and Mercedes engines have to change maps before season start otherwise FIA will not allow them to race in Melbourne Izgleda da je vezano za off throttle... Čeka se neka službena potvrda vijesti, navodno će momčadi dobiti službeni dopis kroz par dana.
Dobra, bar će sjebat i RB, a ne samo McL, nek se digići vesele :D .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Rubens Barrichello says F1 not a closed chapter for him despite no 2012 deal

Uspoređuje se on sa Kimijevim i Schumacherovim povratkom... ali zaboravio je jednu sitnicu, da je Schumi 7 puta bio svjetski prvak, Kimi 1 a on nijednom
Michael is faster than you!!
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Igor18 je napisao/la:Rubens Barrichello says F1 not a closed chapter for him despite no 2012 deal

Uspoređuje se on sa Kimijevim i Schumacherovim povratkom... ali zaboravio je jednu sitnicu, da je Schumi 7 puta bio svjetski prvak, Kimi 1 a on nijednom
To uopste nema veze koje koliko puta bio prvak,covjek ako ima volje i zelje i sanse da se vrati,zasto da ne...meni je Rubinho uvijek bio cool lik,volio bi da se vrati,vec iduce sezone...sa druge strane zelim da i mladi vozaci ulaze u F1 a ne da gledamo nekakve 50-godisnjake i sta ti ja znam koga sve...
Alonsista hasta la muerte..
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Alonso-champ je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Rubens Barrichello says F1 not a closed chapter for him despite no 2012 deal

To uopste nema veze koje koliko puta bio prvak,covjek ako ima volje i zelje i sanse da se vrati,zasto da ne...meni je Rubinho uvijek bio cool lik,volio bi da se vrati,vec iduce sezone...sa druge strane zelim da i mladi vozaci ulaze u F1 a ne da gledamo nekakve 50-godisnjake i sta ti ja znam koga sve...
Nisam ja mislio na želju, to je super da čovjek ima želju za utrkivanjem, ali teško da će dobiti mjesto u nekoj ekipi.
Schumi i Kimi mogli su se vratiti zbog činjenice da su svjetski prvaci.
I Rubinjo je legenda ali nije osvojio naslov prvaka i zbog toga teško da će naći mjesto u nekoj ekipi..
Za HRT nije htio vozit
Michael is faster than you!!
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Motorsport Magazin.com - Red Bull and Ferrari beat the final test in Barcelona during the first week of March end up its own way.How Motorsport Magazin.com of RBR team boss Christian Horner told, Ferrari hired the Circuit de Catalunya on the Monday after the official end of the final test
LINK
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

Prema ovome je Mercedes bio onaj koji je opozorio FiA na rupu v "engine mapping".

http://www.auto-motor-und-sport.de/form ... 43852.html
slikaslikaslika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Nije vezano za F1 ali Montoya je jučer imao brutalan sudar na daytoni 500 sa tzv. jet-dryerom koji je očito bio pun benzina.

Evo filmic, jedina prava snimka sudara je pred krajem jer ga kamere nisu ulovile.

Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

http://www.auto.it/autosprint/formula_1 ... +pit+stop!

FiA je navodno smanjila brzinu kroz boksove na 60km/h.
slikaslikaslika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Forza je napisao/la:http://www.auto.it/autosprint/formula_1 ... +pit+stop!

FiA je navodno smanjila brzinu kroz boksove na 60km/h.
Kolko sam ja skužio samo uspoređuju F1 sa ostalim kategorijama motosporta u kojima je limit 60 km/h pa prepostavljaju da ce ih i FIA u F1 smanjiti.
Ipak moj talijanski je davno zahrđao.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Neznam, ja talijanski ne razumijem :D

Znam da je do sada u Monaku brzina bila 60km/h dok je na ostalim stazama pred nekoliko godina podignuta sa 80 na 100
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

Zasad niko drugi ne piše o tome. Treba sačekat neku izjavu. Aktualna pravila kažu ovako:
30.12  A speed limit of 60km/h will be imposed in the pit lane during all free practice sessions, this 
will be raised to 100km/h for the remainder of the Event. However, this limit may be amended 
by the stewards following a recommendation from the FIA F1 safety delegate. 
slikaslikaslika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Plans to lower Formula 1 pit lane speed limit rejected by FIA - Charlie Whiting je rekao da nema potrebe da se smanjuje ta brzina sa 100 na 60. U člansku se navodi da je povod zahtijevu bio prošlogodišnji slučaj iz Zoldera kad je poginio mehaničar na kojeg je naletio auto kojemu su otkazale kočnice. I mala napomena u tekstu: The 60km/h limit is already used at four races - Australia, Monaco, Singapore and Valencia - because the pit lanes there are either smaller or shorter than at other races.
slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

slikaslikaslika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

NOVOSTI - Ožujak 2012.

Post Postao/la Domi »

Pedro de la Rosa will take over from Rubens Barrichello as the chairman of the Grand Prix Drivers' Association for 2012.

Barrichello lost his seat at Williams for this season, meaning the GPDA needed to find a new chief, but drivers had already agreed last year that de la Rosa would step into the vacant position under such circumstances.

"The agreement we had at the end of last season was that if Rubens would not be in Formula 1, then I would take over," HRT driver de la Rosa said.

"That was the vote from the drivers, so I will take over.

"But it's only because Rubens is not here. Otherwise he was doing a super job and everyone was happy for him to continue. It's a position I have inherited, and I'm happy to continue my work from two years ago."

De la Rosa is no stranger to the GPDA, having been chairman from 2008 until he returned to F1 last time with Sauber in 2010.

"I always like to be part of the GPDA in some form," he said. "I think the GPDA is a much more important organisation than some people might think. The fact that we are nearly all together, it makes us very strong. The atmosphere in the meetings is good - there are no problems between the drivers.

"We're all in the same boat, we're pushing together, and I'm very happy to be back."

Sebastian Vettel and Felipe Massa are expected to remain on as directors of the GPDA, with a vote likely to take place at the season-opening Australian Grand Prix.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Barry
Test vozač
Test vozač

Re: NOVOSTI - Ožujak 2012.

Post Postao/la Barry »

sorry ako je off topic (trebalo pod povijest) ili je neko vec postao.. no evo da se prikrati vrijeme do australije. f1 history full seasons - trenutno 1996. monaco gp :D
http://www.vipbox.tv/watch/39484/1/form ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Odličan kanal, evo upravo pogledao monaco 1996. Već sam i prije gledao tu utrku u nekoj skraćenoj verziji, a evo sad i cijelu. Inače tko nezna samo 3 vozača su završili utrku, najmanje u povijesti, i Panis pobjedio, ma ludnica.. :D
Evo sad upravo počinje španjolska 1996, kišurina i jedna od najvećih Schumijevih pobjeda. Vjerujem da će Schumijevi fanovi gledati. :) Ja neću, dosta mi za danas, ova je dva sata trajala. :D
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

K1M1 je napisao/la:Odličan kanal, evo upravo pogledao monaco 1996. Već sam i prije gledao tu utrku u nekoj skraćenoj verziji, a evo sad i cijelu. Inače tko nezna samo 3 vozača su završili utrku, najmanje u povijesti, i Panis pobjedio, ma ludnica.. :D
Evo sad upravo počinje španjolska 1996, kišurina i jedna od najvećih Schumijevih pobjeda. Vjerujem da će Schumijevi fanovi gledati. :) Ja neću, dosta mi za danas, ova je dva sata trajala. :D
Također gledao drugu polovicu utrke,ove utrke se dobro sjećam ostala mi je u sjećanju vjerovatno zbog Panisove pobjede i zbog velikog broja odustajanja
...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

K1M1 je napisao/la:Odličan kanal, evo upravo pogledao monaco 1996. Već sam i prije gledao tu utrku u nekoj skraćenoj verziji, a evo sad i cijelu. Inače tko nezna samo 3 vozača su završili utrku, najmanje u povijesti, i Panis pobjedio, ma ludnica.. :D

:D
Neces mi vjerovati, evo upravo gledam. :D
Dobro je se prisjetiti utrka iz proslosti. :)
slika
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

http://www.f1racing.com.hr/formula-1/be ... nstruktora" onclick="window.open(this.href);return false;

Zanimljivo...
Zaključano