LINK
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Lewis Hamilton
XIX Entertainment koji su zaduženi za Hamiltonovu karijeru odlučili su angažirati Didier Cotona da bude zadužen za Hamiltona. Coton je bivši Hakkinenov menadžer.
LINK
LINK

- Matt_77
- Početnik

Dobra vijestgringo73 je napisao/la:XIX Entertainment koji su zaduženi za Hamiltonovu karijeru odlučili su angažirati Didier Cotona da bude zadužen za Hamiltona. Coton je bivši Hakkinenov menadžer.![]()
LINK
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
---------------------------------------------> KLIK"I'm happy to be back and it was a day without any troubles and quite a few laps compared to last year. All positive so far," said Hamilton.

- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Šta je sa ovom zadnjom rečenicom htio reči?
"I think we've been quite aggressive with our fuel loads."
Agresivni u smislu da su imali više goriva ili agresivni u smislu da su ipak malo vremena ganjali?
"I think we've been quite aggressive with our fuel loads."
Agresivni u smislu da su imali više goriva ili agresivni u smislu da su ipak malo vremena ganjali?
-
Alonso-champ
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Hamilton: "Look at Ferrari, I'm sure they have a fast car but they aren't showing any cards."
Alonsista hasta la muerte..
- sofer
- Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS
DIDIER COTON, nekadašnji duhovnik i savjetnik dvostrukoga finskog prvaka u Formuli 1, Finca Mike Häkkinena, novi je zaposlenik u stožeru McLarenova F1-pilota Lewisa Hamiltona (27).
"Pokušat ću činiti samo ispravne korake kako bih se mogao u potpunosti fokusirati na moj glavni cilj: osvajanje naslova prvaka", izjavio je Hamilton, svjetski prvak iz 2008. godine, objasnivši razloge zbog kojih se odlučio angažirati duhovnika:
"Polazim od ideje da mi na utrkama treba netko kome ću se moći povjeriti i tko će me smiriti. Tijekom pošle sezone nisam imao takvu pomoć."
Prošle je sezone Hamilton inače promijenio vlastiti menadžment. Smijenio je oca Anthonyja i potpisao ugovor sa Simon Fullerom, slavnim agentom koji vodi brigu o karijerama holivudskih zvijezda poput Davida Beckhama i Jennifer Lopez.
Taj je potez šef natjecanja u Formuli 1, Bernie Ecclestone, nazvao katastrofalnim, te za Hamiltonovo "kvarenje" optužio estradno društvo u kojem se Britanac počeo kretati nakon osvajanja svog prvog i zasad jedinog naslova.
"Pokušat ću činiti samo ispravne korake kako bih se mogao u potpunosti fokusirati na moj glavni cilj: osvajanje naslova prvaka", izjavio je Hamilton, svjetski prvak iz 2008. godine, objasnivši razloge zbog kojih se odlučio angažirati duhovnika:
"Polazim od ideje da mi na utrkama treba netko kome ću se moći povjeriti i tko će me smiriti. Tijekom pošle sezone nisam imao takvu pomoć."
Prošle je sezone Hamilton inače promijenio vlastiti menadžment. Smijenio je oca Anthonyja i potpisao ugovor sa Simon Fullerom, slavnim agentom koji vodi brigu o karijerama holivudskih zvijezda poput Davida Beckhama i Jennifer Lopez.
Taj je potez šef natjecanja u Formuli 1, Bernie Ecclestone, nazvao katastrofalnim, te za Hamiltonovo "kvarenje" optužio estradno društvo u kojem se Britanac počeo kretati nakon osvajanja svog prvog i zasad jedinog naslova.
- Domi
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Schumacher - Kimi
Evo jedne šaljive

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Kako dobro.
- Matt_77
- Početnik

Ahaha, zakon

- Mc Dietz
- Navijam za: Hamilton
Ha ha ha ha ha ha ..... zakon
- mrd
- Profesionalni vozač

meni je zakon! tu je prvak svijeta posto kad je massa drugi osto
ON JE PRVAK SVIJETA CIJELOOOOOGAA

ON JE PRVAK SVIJETA CIJELOOOOOGAA

- senamozart
- Rezervni vozač

- Navijam za: F1 McLaren Team
mada nisam neki narodnjak pjesma je odlična.ovaj stih na kraju:
Vozio je u Interlagosu
u brazilskome Sao Paolu
tu je prvak svijeta post'o
kad je Massa drugi ost'o
on je prvak svijeta cijeloga.
trebao bi netko ovo poslati massi nek se čovjek napali malo ne bi li bilo opet duela i naravno kazni.
kako se zove onaj kolega što navodno navija za mclaren a kritizira hamiltona i ima u potpisu kako glock daje novac hamiltonu u zadnjem krugu.nek malo posluša ovu pjesmu.nema ljutnje.
Vozio je u Interlagosu
u brazilskome Sao Paolu
kad je Massa drugi ost'o
trebao bi netko ovo poslati massi nek se čovjek napali malo ne bi li bilo opet duela i naravno kazni.
kako se zove onaj kolega što navodno navija za mclaren a kritizira hamiltona i ima u potpisu kako glock daje novac hamiltonu u zadnjem krugu.nek malo posluša ovu pjesmu.nema ljutnje.

- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
Mislis na ostojusenamozart je napisao/la:mada nisam neki narodnjak pjesma je odlična.ovaj stih na kraju:
Vozio je u Interlagosu
u brazilskome Sao Paolu
kad je Massa drugi ost'o
Darkness rises when silence dies
- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
-
dmarijon
- Legenda

I, jel Bernie lagano otiša na kvasinu... (82 godine) ?
ili ima nečega u ovome šta priča?
http://www.gp1.hr/ecclestone-u-elementu ... formule-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gp1.hr/ecclestone-u-elementu ... formule-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
koliko ja znam Hamilton ima ugovor s McM do 2014 . tako da ova priča i nema neki smisao . + toga to prvi put cujem i to od gol.hr forum koji nema nikakve veze s F1dmarijon je napisao/la:I, jel Bernie lagano otiša na kvasinu... (82 godine) ?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Mc Dietz
- Navijam za: Hamilton
Pozz...
Mislim da su to gluposti oko prelaska Luje bilo kuda.
Gledajte stvari ovako, gdje može otići a da ima bolid koji zadovoljava uvjete za borbu u top 5-6.
Drugo da ta dotična momčad već nema svoga pulena i vodonošu.
Treče i ne manje bitno kojim bi ga vozačem danas mogli zamjeniti u McLarenu.
Moje skromno mišljenje je da stari prdonja malo laprda bezveze i diže prašinu oko nekih stvari da strpa još koji dolar u žep.
Mislim da su to gluposti oko prelaska Luje bilo kuda.
Gledajte stvari ovako, gdje može otići a da ima bolid koji zadovoljava uvjete za borbu u top 5-6.
Drugo da ta dotična momčad već nema svoga pulena i vodonošu.
Treče i ne manje bitno kojim bi ga vozačem danas mogli zamjeniti u McLarenu.
Moje skromno mišljenje je da stari prdonja malo laprda bezveze i diže prašinu oko nekih stvari da strpa još koji dolar u žep.
- Mika_bar
- Početnik

Hamilton ima ugovor do kraja ove sezone, a o odlasku iz F1 mislim da nema smisla govoriti, clanak sa gp1:
Iako mu je sva pažnja usmjerena na pripreme za nadolazeću sezonu, Lewis Hamilton priznaje kako želi što prije riješiti pitanje svoje budućnosti.
2012. godina će biti ujedno i posljednja u njegovom petogodišnjem ugovoru s McLarenom, što znači da bi uskoro trebali saznati gdje ćemo Britanca gledati idućih nekoliko sezona. Kao rezultat McLarenove škole za mlade vozače, u Formulu 1 je došao 2007. godine i osvojio jedan naslov svjetskog prvaka.
Prošla sezona bila je prilično turbulentna i povezivalo ga se i s Ferrarijem i s Red Bullom. Uskoro ćemo saznati koliko ima istine u tim pričama.
“Trenutno sam usredotočen na pripreme za iduću sezonu. Ali, htio bih riješiti to pitanje već nakon nekoliko utrka da se mogu nastaviti utrkivati bez novinarskih pitanja o mom ugovoru,” kometirao je Hamilton.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
...treba mu ponuditi ugovor manji nego je imao dosad sa klauzulama o povećanju - ovisno o uspjehu na stazi...razumljivo je da želi sve "riješiti" prije nego se sezona zahukta i za vjerovati je da će ozbiljna momčad to tako i srediti...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Onda malo znaš jer ima ugovor do kraja 2012. Mislim,sve je moguće ali ipak... Bernie ovo veli jer bi bio veći interes medija i ljudi ako bi Hamilton prelazio iz Mclarena u neki drugi tim a to znači više $$$ za Bernija.F1NAC je napisao/la:koliko ja znam Hamilton ima ugovor s McM do 2014 . tako da ova priča i nema neki smisao . + toga to prvi put cujem i to od gol.hr forum koji nema nikakve veze s F1dmarijon je napisao/la:I, jel Bernie lagano otiša na kvasinu... (82 godine) ?
- Kenny
- Legenda

Zašto bi Bernie u tom slučaju imo više love?

- Dero
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari
Zato jer za svaki intervju ili svaki filmić u kojem bi bio LH i bilo što vezano za F1 Berni dobiva izravne novce jer drži sva medijska prava nad F1. Da ne govorim o gledanosti samih utrka kada bi LH prešao tko zna gdje.Kenny je napisao/la:Zašto bi Bernie u tom slučaju imo više love?
Više priče, više špekulacija znači više para.
Nekada pomislim da sva sranja vezana za pravila, zabrane ili sudačke kazne su samo tu da bi stvorile medijsku gledanost...
- Kenny
- Legenda

Jel to znači ako BBC intervijuira vozača da i za taj interviju Bernie dobije love a ne samo za to jer su oni na stazi?Dero je napisao/la:Zato jer za svaki intervju ili svaki filmić u kojem bi bio LH i bilo što vezano za F1 Berni dobiva izravne novce jer drži sva medijska prava nad F1. Da ne govorim o gledanosti samih utrka kada bi LH prešao tko zna gdje.Kenny je napisao/la:Zašto bi Bernie u tom slučaju imo više love?
Više priče, više špekulacija znači više para.
Nekada pomislim da sva sranja vezana za pravila, zabrane ili sudačke kazne su samo tu da bi stvorile medijsku gledanost...

- Dero
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari
Prepostavljam da BBC plaća FOMu ( Berniju ) za svaki intervju koji je napravljen jer su vozači pod ugovorom sa timom dok su timovi pod ugovorom sa FOMom.Kenny je napisao/la: Jel to znači ako BBC intervijuira vozača da i za taj interviju Bernie dobije love a ne samo za to jer su oni na stazi?
Onaj slavni Concorde Agreement u njemu stoji da od cijele zarade od medija ubiti sve pare idu FOMu a onda Berni po određenim postocima daje timovima lovu i normalno sebi sačuva poveci dio