Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Fernando Alonso
Istina, nije dobro. Ali mislim da je on, poput npr. Schumachera, dovoljno psihički jak da mu to ne omete koncentraciju. Mislim da je on u stanju biti zabrniut, no u trenutku kad se motor bolida starta i kad krene iz garaže vanjski svijet za njega nestaje i ostaju samo on, bolid, staza i potraga za pokojom desetinkom.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Behind Vettel it was Fernando Alonso, who didn't
improve on his morning time, focussing instead on a
full race simulation using soft and medium
compound tyres
Alonsista hasta la muerte..
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
- Mc Dietz
- Navijam za: Hamilton
Pozz...
Ne mogu vas razumjeti....
Alonso je veliki ako ne i najveći vozač današnjice (osim.. a što da kažem vidi se...šala) i bit će sigurno barem 30% bolji nego bilo tko u tom bolidu.
Sada vas trebaju vas i vaš optimizam, a rezultate će Alonso već skupiti
Nemojte očajavati a niste niti jednu trku vidjeli.
Navikli su vas da su visoko, sada vi imate visoke kriterije......
NAVIJAJTE......VIČITE .......URLAJTE.....I NORMALNO POSTAJTE OVDJE.....
Pozdrav od navijača McLarena
Ne mogu vas razumjeti....
Alonso je veliki ako ne i najveći vozač današnjice (osim.. a što da kažem vidi se...šala) i bit će sigurno barem 30% bolji nego bilo tko u tom bolidu.
Sada vas trebaju vas i vaš optimizam, a rezultate će Alonso već skupiti
Nemojte očajavati a niste niti jednu trku vidjeli.
Navikli su vas da su visoko, sada vi imate visoke kriterije......
NAVIJAJTE......VIČITE .......URLAJTE.....I NORMALNO POSTAJTE OVDJE.....
Pozdrav od navijača McLarena
-
- Veteran
Do ručka...Alonso's best time also came on soft tyres, backing
up claims that while the Ferrari F2012 may not have
great long-run pace, its single-lap speed is not in
question. He focused on short runs; his longest being
a pair of four-lap stints.
Alonsista hasta la muerte..
-
- Veteran
Izgleda da je Alonso pogriješio kad je prešao u Ferrari.Treća sezona,bojim se i ove sezone neće imati bolid s kojim može osvojiti naslov
...put u raj nije posut ružama...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
kao što rekoh, bio je u dobroj ekipi, koja se od 2007. jedino 2009. nije borila za naslov i ajmo reci prosle godineChuck Norris je napisao/la:Izgleda da je Alonso pogriješio kad je prešao u Ferrari.Treća sezona,bojim se i ove sezone neće imati bolid s kojim može osvojiti naslov

McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Ferrari je bio bolji od Mcm 2010 ....McLewis je napisao/la:kao što rekoh, bio je u dobroj ekipi, koja se od 2007. jedino 2009. nije borila za naslov i ajmo reci prosle godineChuck Norris je napisao/la:Izgleda da je Alonso pogriješio kad je prešao u Ferrari.Treća sezona,bojim se i ove sezone neće imati bolid s kojim može osvojiti naslov

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
ovisno kako gledas, prije bi rekao da je bio bolji sam alonso nego ferrarijev bolid, puno je to sve variralo od utrke do utrke....F1NAC je napisao/la:Ferrari je bio bolji od Mcm 2010 ....McLewis je napisao/la:kao što rekoh, bio je u dobroj ekipi, koja se od 2007. jedino 2009. nije borila za naslov i ajmo reci prosle godineChuck Norris je napisao/la:Izgleda da je Alonso pogriješio kad je prešao u Ferrari.Treća sezona,bojim se i ove sezone neće imati bolid s kojim može osvojiti naslov
McLaren u <3
-
- Veteran
Bio je u dobroj ekipi,ali na žalost s pogrešnim ljudima koji su krivci što neko od dvojca McM nije tada uzeo naslovMcLewis je napisao/la:kao što rekoh, bio je u dobroj ekipi, koja se od 2007. jedino 2009. nije borila za naslov i ajmo reci prosle godineChuck Norris je napisao/la:Izgleda da je Alonso pogriješio kad je prešao u Ferrari.Treća sezona,bojim se i ove sezone neće imati bolid s kojim može osvojiti naslov
- McLewis
- Veteran
Gle, da su si sami pokrali bodove- jesu, ali molim te mi reci sta bi ti napravio da imas u ekipi dvostrukog svjetskog prvaka i super klinca za kojeg vidis da zna dobro vozit???? samo budi objektivan....Chuck Norris je napisao/la:Bio je u dobroj ekipi,ali na žalost s pogrešnim ljudima koji su krivci što neko od dvojca McM nije tada uzeo naslovMcLewis je napisao/la:kao što rekoh, bio je u dobroj ekipi, koja se od 2007. jedino 2009. nije borila za naslov i ajmo reci prosle godineChuck Norris je napisao/la:Izgleda da je Alonso pogriješio kad je prešao u Ferrari.Treća sezona,bojim se i ove sezone neće imati bolid s kojim može osvojiti naslov
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
ja bih prednost dao dvostrukom prvaku...klincu je 1. sezona i za njega ima vremena. ipak je ekipa najvažnija
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- McLewis
- Veteran
nemoj mislit da gledam sa navijacke strane, klinac bi vjerojatno vidio da se moze borit za naslov i da ne zeli biti vodonosa alonsu, pa bi promijenio ekipu, zato ja mislim da su napravili najbolje sta su mogli i pustili neka se dokazuju na stazi....damjan.cule je napisao/la:ja bih prednost dao dvostrukom prvaku...klincu je 1. sezona i za njega ima vremena. ipak je ekipa najvažnija
McLaren u <3
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Mhm... "We are not racing Kimi, we are racing Fernando..."
Ako je to najbolje sto su mogli... Barem 1. godinu trebali su jasno dati do znanja da je momcad na 1. mjestu i da oni zele doc do naslova... Odabrati jednoga, javno pa kud puklo... Ovako sjebaše i sebe i oba vozaca koji su ostali bez naslova... Budale
Ako je to najbolje sto su mogli... Barem 1. godinu trebali su jasno dati do znanja da je momcad na 1. mjestu i da oni zele doc do naslova... Odabrati jednoga, javno pa kud puklo... Ovako sjebaše i sebe i oba vozaca koji su ostali bez naslova... Budale
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Trebali su odabrati Hamiltona jer je bio u bodovnoj prednosti. A Alonso ako nije htio surađivati, lagano ga zamijeniš test vozačem.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Veteran
U međuvremenu ti je kolega tomidix dao najbolji odgovor sa onom famoznom rečenicom(a i kolega damjan pa nema potrebe da ponavljam).Ali da sada ne ulazimo u neke daljnje rasprave bolje da se okrenemo budućnostiMcLewis je napisao/la:
Gle, da su si sami pokrali bodove- jesu, ali molim te mi reci sta bi ti napravio da imas u ekipi dvostrukog svjetskog prvaka i super klinca za kojeg vidis da zna dobro vozit???? samo budi objektivan....

- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
opet ste počeli kopati po kosturima...
jednom za svagda, za McL prvi je vozač onaj koji ima više bodova i taj diktira tempo momčadi
želiš biti šef, izbori se na stazi i točka
to kaj alonso nije uspio dokazati nadmoć, govori da
ili on nije tako jedinstven i najbolji
ili da je hamilton bio opako dobar protivnik
i prestanite već jednom kopati po tome.

jednom za svagda, za McL prvi je vozač onaj koji ima više bodova i taj diktira tempo momčadi
- Bernardinac
- Rezervni vozač
Ja mislim da je Lewis i dalje vozač broj 1 u McLarenu usprkos Button-oj nadmoći prošle sezone.darky je napisao/la:opet ste počeli kopati po kosturima...![]()
![]()
I sa takvom politikom će se krenuti i u ovu sezonu.
- tomidix
- Test vozač
@darky
da me citas nebi takvu glupost rekao...
problem je sto mcm uvijek u javnosti deklarira vozace jednakima...
Svim su silama to pokusali i tada ma koliko se Alonso borio da
kaze svima da to nije tako... Oni su trebali samo javnosti reci:
da, alonso je u pravu, stali smo iza Lewisa... Fernando mozes mu
pomoci ili ce to uciniti test vozac... Ako su odabrali Lewisa (a jesu), to je
trebalo izreci javno... Da, izrekao je Dennis, ali na team radio.. Nije razmisljao
o tome da ce biti ulovljen...
trebalo izreci javno... Da, izrekao je Dennis, ali na team radio.. Nije razmisljao
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
u stvari je u celoj prici(za sada) najbolje prosao kimi - zakacio nesto od stare ekipe,uzeo naslov u prvoj sezoni, posle tandrljao po stazi kolko je krsina dozvoljavala,uzeo brdo para a cak nije ni vozio za njihChuck Norris je napisao/la:Izgleda da je Alonso pogriješio kad je prešao u Ferrari.Treća sezona,bojim se i ove sezone neće imati bolid s kojim može osvojiti naslov

- McLewis
- Veteran
vau sta su ulovili dennisa, sta je on to rekao???? i samo molim te da je mclaren toliko bio protiv fernanda nevjerujem da bi mu ekipa u boxu napravila sve za 5,3 sekundi, nego se jednostavno cijev mogla malo zaglavit da ga zadrze par sekundi vise i pobjedi hamilton, doveli su fernanda u ekipu sigurno da bude vodonosa rookiu.....tomidix je napisao/la:@darky
McLaren u <3
- tomidix
- Test vozač
"We are not racing Kimi, we are racing Fernando..."vau sta su ulovili dennisa, sta je on to rekao????........
Pametnome dosta... bedaku treba nacrtat... ubuduce citaj temu otkud si stao ne otkud se tebi svida..
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Zar već u Hungaroringu nisu išli na ruku Hamiltonu u kvalifikacijama, a i na kraju u Brazilu je nekim čudom Alonsov bolid bio po brzini ko Williams zar to nije malo čudno?McLewis je napisao/la:
vau sta su ulovili dennisa, sta je on to rekao???? i samo molim te da je mclaren toliko bio protiv fernanda nevjerujem da bi mu ekipa u boxu napravila sve za 5,3 sekundi, nego se jednostavno cijev mogla malo zaglavit da ga zadrze par sekundi vise i pobjedi hamilton, doveli su fernanda u ekipu sigurno da bude vodonosa rookiu.....

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
bože dragi koji si ti smotanactomidix je napisao/la:"We are not racing Kimi, we are racing Fernando..."vau sta su ulovili dennisa, sta je on to rekao????........
Pametnome dosta... bedaku treba nacrtat... ubuduce citaj temu otkud si stao ne otkud se tebi svida..

pa normalno da je to rekao
u tom trenu je hamilton imao 20+ bodova više od alonsa, a kimi je bio skoro na -30
i da je alonso bio i ispred hamiltona jednako bi to rekao samo umjesto alonsa bi bio hamilton
RD je u tom trenutku bio ponosan kao i u doba Prost - Senna
jer McL je imao apsolutnu dominaciju, to je ključ njegove izjave
i da je RD bio protiv alonsa onda bi alonso dobio nogu usred sezone
i konačno na kraju je alonso bio taj koji je otišao iako mu je momčad poručila javno
"mi te ne volimo, ali napravićemo sve za tebe da budeš prvak" i nakon kaj ih je tužakao FIA-i
dokaz tome su bodovi i setiranje auta do kraja sezone
i kaj se mene tiče ovo je EOD priče o kosturima alonsa u McL
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Zašto su onda već u Mađarskoj dali prednost hamiltonu i zašto je Alonso imao one probleme u Brazilu?darky je napisao/la: bože dragi koji si ti smotanac![]()
pa normalno da je to rekao
u tom trenu je hamilton imao 20+ bodova više od alonsa, a kimi je bio skoro na -30
i da je alonso bio i ispred hamiltona jednako bi to rekao samo umjesto alonsa bi bio hamilton
RD je u tom trenutku bio ponosan kao i u doba Prost - Senna
jer McL je imao apsolutnu dominaciju, to je ključ njegove izjave
i da je RD bio protiv alonsa onda bi alonso dobio nogu usred sezone
i konačno na kraju je alonso bio taj koji je otišao iako mu je momčad poručila javno
"mi te ne volimo, ali napravićemo sve za tebe da budeš prvak" i nakon kaj ih je tužakao FIA-i
dokaz tome su bodovi i setiranje auta do kraja sezone
i kaj se mene tiče ovo je EOD priče o kosturima alonsa u McL

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja