Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ne vjerujem kako je Reina mogao popit drugi gol u svoj blizi kutF1NAC je napisao/la:ho ho pao je i Liverpoolsljedeci vikend je Newcastle na redu
bi rec da je 2 put zaredon pogodilaDani je napisao/la:Ma joj, samo smo si krivi. Kaj sve oni mogu promašiti, užas jedan, plus promašeni penal..... Mislim da je potvrđena moja teza da imamo 2-3 vrhunska igrača , a ostalo su sirovine.
@F1NAC
I čorava kokoš pogodi koje zrno.
...očigledno nisi gledao najveći derbi engleske ligeF1NAC je napisao/la:hahah Toon opet ste se provukliu sudackoj nadoknadi
Gdje? Kad odgovoriš slobodno i izbrišeš ovaj post.Scuderia je napisao/la:"Stakleni" bi mogao karijeru nastaviti u Engleskoj.![]()
Milan rutinski.F1NAC je napisao/la:p**** materinu ... tako blizu ...Sad neka mi proba neki reć da i ćorava kokoš pogodi zrno prebit cu ga
zasto nebi isla barcelona veceras, vidio si kako su ovi sinoc na novoj tv pogrijesili s prijenosomScuderia je napisao/la:Nemoj zezati da ponovno ide Barcelona koja je osigurala nastup dalje ?![]()
A nista, sopcast u ruke i gledanje druge tekme Apoel-Lyon, nema druge.
Nisu oni nis pogrijesili (tada) utakmica Benfica-Zenit je bila 100 put zanimljivija od Arsenala i Milana.Ti si ocekivao da ce Arsenal okrenut 4-0 ili? Barcelona je potpuno nebitna veceras.f430 je napisao/la:zasto nebi isla barcelona veceras, vidio si kako su ovi sinoc na novoj tv pogrijesili s prijenosomScuderia je napisao/la:Nemoj zezati da ponovno ide Barcelona koja je osigurala nastup dalje ?![]()
A nista, sopcast u ruke i gledanje druge tekme Apoel-Lyon, nema druge.
Pa ne bih se složio da su pogriješili s prijenosom. Rezultat je bio otvoren sinoć za obje momčadi do zadnje minute i tekma je bila sasvim OK.f430 je napisao/la: zasto nebi isla barcelona veceras, vidio si kako su ovi sinoc na novoj tv pogrijesili s prijenosom
Apoel.Bibi je napisao/la: ....
Scud za kog ces navijat veceras? Ja moram na Apoel imam ih na jednom petkunasu da osvaju LP (koef.700)
Kakva dvostruka mjerila na HRT-u zivi ocajSchumy.d je napisao/la:Bravo za žute!!
I da...Normalno da gamad s HRT-a ne prenosi Real idući tjedan.
Kakvi su to likovi...