Da li ti je Jergovic bio ok?senamozart je napisao/la:gledao sam sad sliku na gp1 portalu.neven,davorin,renata i black-man sa kacigom.
neven mi se ni pod točkom razno ne sviđa kao komentator i to sam davno naglasio.em što je protiv hamiltona negativno reagira a mislim i protiv mclarena em što je crveno obojen i na kraju nije objektivan a čovjek pravi lapsuse tijekom prijenosa da se pitam jeli taj prati uopće formulu 1.znači ad acta.
davorin je uradio jedan veliki posao i tu vidim samo malu prijetnju od jergovića ili dijakvoća koji mu izgleda mogu stati na žulj zbog tih 50 000 eura duga.e sad kako će se to riješiti nije me briga.
renata-ženska koja će sa svojim dekolteom i plavom kosom unijeti malo živosti u projekat ali izgleda da je neven odmah otpilio na predstavljanju kad joj je rekao za kvalitetu (e sad čega nemam pojma) ali usotalom pogledajte
http://www.youtube.com/watch?v=Q9zNVdO6 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
i na kraju black man sigurno nije blaž kako se piše jer ne vjerujem da je taj čovjek od možda cca 75-80 kg sam blažićko koji ima po osobnom mišljenju preko stoje.znat ćemo u nedjelju.
Jergovic nije pravio greske ?

Evo dosao doma sa cuge, i eto da pogledam ponovno predstavljanje jer sam pola toga propustio, i onaj smijeh na 6:06 mi lici na Blazickov smijeh. ( ps. vidim da je i na gp1 slican komentar)
A taj misteriozni Stig je mogao biti bilo tko, cisto da zavaraju gledatelje. Uostalom, Davorin je izjavio da mu je trebalo jako dugo da ga " slomije " ( ako se sjecam, govorio je osam mjeseci ), tko bi mogao biti drugi, osim njega ( Blaza ) ? Sladoljev?