Komentatori i prijenosi utrka
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: [2011.] Komentatori i prijenosi utrka
hvala. Ma ako bude kvaliteta kao što sam sad za provjeru bacio oko malo na NASCAR biti će super...glavno je da se vidi i da ne trza cijelo vrijeme
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
jos ako bude velika navala ljudi na dan trke , tako je i mene BBC zajebavadamjan.cule je napisao/la:hvala. Ma ako bude kvaliteta kao što sam sad za provjeru bacio oko malo na NASCAR biti će super...glavno je da se vidi i da ne trza cijelo vrijeme

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
ma BBC je meni super radio. Problem je bio samo start i zadnja 2-3 kruga. Svi treninzi, kvalifikacije i 95% utrke bez greške
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Danas sam gledao WTCC i radilo je bez problema, na početku je bilo malih problema, ali sam prebacio na drugi link i radilo je. Prošlu sezonu sam tu gledo GP2,3 i Porsche cup i radilo je bez problema. Kod NASCARA jedino zna bit problem da ima 5 minuta trke, pa 5 minuta reklama i to da su staze jako zanimljivedamjan.cule je napisao/la:hvala. Ma ako bude kvaliteta kao što sam sad za provjeru bacio oko malo na NASCAR biti će super...glavno je da se vidi i da ne trza cijelo vrijeme

EDIT:
Jel neko zna jel ima ja Osječkoj F1? u programu im nepiše da ima

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Re: Komentatori i prijenosi utrka
Upravo gledam tv raspored za maxtv, na tportalu, za sada f1 u rasporedu imaju NET, kanal Ri i SBTV, te na br. 405 kreator f1 kanal i na br. 038 kreator f1 HD kanal, kazem to je trenutno na rasporedu, možda će drugi kanali tek dodati u svoj raspored.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- ice_man
- Početnik
Nadam se da ćemo na TV Dalmciji moći razaznati osnovne boje što lani s Jadranom nije bio slučaj.gringo73 je napisao/la:Za nas s juga mala promjena; umjesto Tv Jadrana ove godine prijenosi će biti na TV Dalmaciji.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
S komentatorima sam zadovoljan. Puno je ugodnije za slušat od ona prošlogodišnja dva telca.
Michael is faster than you!!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nisam nažalost gledao, al lijepo za čut.Igor18 je napisao/la:S komentatorima sam zadovoljan. Puno je ugodnije za slušat od ona prošlogodišnja dva telca.
Ako slučajno netko ima link da ih se posluša, nek šibne

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
....prosle godine ovo na lokalnim tv postajama je bilo ocajno no opet u nedostatku drugih bilo je za izdrzati....no hvala bogu na netu u stanu i live stremovima 

1982 UCV 1919
- ice_man
- Početnik
Također i ja. Malo jesu bili pospani jutros bili ali vidi se da se tek uigravaju međusobno tako da im nije za zamjerit. Još kad Blažička čujemo u nedjelju to će biti .... toIgor18 je napisao/la:S komentatorima sam zadovoljan. Puno je ugodnije za slušat od ona prošlogodišnja dva telca.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
I meni je ovaj dvojac djelovao dobro, i osvježavajuće. Zadovoljan, i nadam se Blažičku u nedjelju.ice_man je napisao/la:Također i ja. Malo jesu bili pospani jutros bili ali vidi se da se tek uigravaju međusobno tako da im nije za zamjerit. Još kad Blažička čujemo u nedjelju to će biti .... toIgor18 je napisao/la:S komentatorima sam zadovoljan. Puno je ugodnije za slušat od ona prošlogodišnja dva telca.. Mladenovih monologa više nema, niti Dijakovićevih objašnjavanja KERSa i DRSa. Bit će ovo ugodna sezona, bar što se komentatora tiče.

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Znači još se ne zna tko će? A dobro, bolje išta nego MJ i GD 
Pošto nema više bibisija, vraćam se na lokalce. Već znam da ću ludit zbog reklama al ak ubace sliku u slici neće bit strašno!

Pošto nema više bibisija, vraćam se na lokalce. Već znam da ću ludit zbog reklama al ak ubace sliku u slici neće bit strašno!
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Danas je na drugom slobodnjaku bilo svega 3 reklamna bloka od možda ni 1 minutu. Nije loše ako će tako slično biti na kvalama/utrci.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- F1NAC
- Moderator
jel ce bit mozda snimka treninga kasnije ?

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
To je i bilo za očekivat, uvjek je bilo manje reklama na treninzima nego na trci, a mislim da možemo očekivati i manje reklama cjeli vikend jer je trka rano ujutro tako je uvjek u Australiji i ne Europskim trkamaDomi je napisao/la:Danas je na drugom slobodnjaku bilo svega 3 reklamna bloka od možda ni 1 minutu. Nije loše ako će tako slično biti na kvalama/utrci.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- 47
- Moderator
- Kontakt:
Gledam kvalifikacije, treninge nisam gledao. Zasad zadovoljan sa komentatorima, ugodnije ih je slušati.
Cvijanovićev glas mi je taaaako poznat, al nikako ga smjestit, valjda negdje iz neke nogometne tekme
Cvijanovićev glas mi je taaaako poznat, al nikako ga smjestit, valjda negdje iz neke nogometne tekme

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Pogledao sam kvalifikacije, i komentatori nisu losi. Desi im se koja pogreska, ali sve u svemu-bolji su od Jergovica i Dijakovica.

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Ma malo uhodavanja i sve će sjest na mjesto. Sutra će se nestrpljivo čekat pozdrav da čujemo tko je tajanstveni 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Da, nisu uopće loši.
Nisu niš spominjali, jel ima sutra emisije prije? Da se ne dižem bezveze.
Nisu niš spominjali, jel ima sutra emisije prije? Da se ne dižem bezveze.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Sve ok što se komentatora tiče
Jedna velika zamjerka na tv Dalmaciju što su zakaznili pet minuta na treninge.Valjda neće to sutra napraviti
@Slash
Na txt-u piše emisija u 6.15
Jedna velika zamjerka na tv Dalmaciju što su zakaznili pet minuta na treninge.Valjda neće to sutra napraviti
@Slash
Na txt-u piše emisija u 6.15
...put u raj nije posut ružama...
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
I ja sam ih malo slušao i trebam priznat da sam bio skeptičan prvo ali ide to njima sasvim dobro. Cvijanović mi je ostao u sjećanju ono kad smo postali prvaci u rukometu 2003. i onda je tako na brzak poslan u portugal pa je radio intervjue s našima a izgledao je kao da je vidio duha. Sad još moramo saznati da li je Blaž "Stig".
- F1NAC
- Moderator
komentatori su odlični. Kreator je isto napravio napredak s tim da je skratio reklame . Nadam se sutra glasu kojeg svi iscekujemo

- f430
- Navijam za: fernando alonso
Mozda s boksa na novoj tv47 je napisao/la:Gledam kvalifikacije, treninge nisam gledao. Zasad zadovoljan sa komentatorima, ugodnije ih je slušati.
- 47
- Moderator
- Kontakt:
Ako se sutra ujutro čuje Blažov glas iz tv-a, mislim da će jedan dio hrvatske viknuti od oduševljenja u 6 ujutro 

- Caldor
- Profesionalni vozač
Opet ja sa svojim vijestima s gp1 foruma
Bas mi je zabavno otici pogledat koliko su drukcija neka razmisljanje nego tu.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrollajte dolje do announcers i pogledajte tko je stavljen pod glavnog urednika i komentatora
(HINT: Ime mu je Zoran, a prezime Šprajc)
I da znam da wiki moze bilo tko pisati, ali ono

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrollajte dolje do announcers i pogledajte tko je stavljen pod glavnog urednika i komentatora

(HINT: Ime mu je Zoran, a prezime Šprajc)
I da znam da wiki moze bilo tko pisati, ali ono