Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Formula 1 team - McLaren
I ja isto tako mislim. Ako je glava u redu Hamiltonu, jao si ga Buttonu. Ako nije, jao si ga meni.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Osobno ne bi nikako unaprijed otpisao Buttona, čak i da Hami "posloži" sve u svojoj glavi kako treba i ne bude imao "incidenata" kao prijašnjih godina. Mislim da ce "gumbek" ove godine biti opasniji nego ikada dosada, u svojoj 3. sezoni u timu u kojem se osjeca "kao kod kuce", sa silnim iskustvom iza sebe i odlicnim taktickim potezima, pogotovo ako McM bude imao bolid koji se može ravnopravno boriti sa RBRom za pole na svakoj utrci. Po pitanju ciste brzine u jednom krugu Hamiju blaga prednost, ali u utrkama blaga prednost Jensonu, pogotovo ako starta iz prvog reda. Samo se nadam da ipak nece previse bodova si izbijat međusobno i da ako se jedan vozac odvoji nakon par utrka, da ce se ipak opredjelit za njega u borbi za naslov, pogotovo protiv prstica!
EDIT:
Horner: Button najveća prijetnja Vettelu u 2012.!
http://www.formula1blog.com/2012/03/07/ ... l-in-2012/" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT:
Horner: Button najveća prijetnja Vettelu u 2012.!
http://www.formula1blog.com/2012/03/07/ ... l-in-2012/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Jedino što je 100% sigurno prije prve utrke je da McLaren pobjeđuje u Monacu 2012.
Ne znam dal postoji to u ponudi u kladari, ako da, to su sigurne pare.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
osobno mi je drago kada vidim u zadnjih par postova da će mclaren biti na razini svog zadatka.pogotovo mi je drago od kolege slash kako je napisao da će mclaren dobiti utrku u monacu ove sezone.
međutim,zadnjih dana čitam po portalima da nije sve tako crno u ferrariju,mercedes GP več neki vide u samom vrhu,lotus ispred mclarena a ova cedevita momčad /čitaj RBull/ isto će bit jaka i možda još jača nego prošle sezone.znam da je to sve neko nampupavanje prije nego sezona počne i nakon tih izjava me muči misao GDJE JE ZAPRAVO McLAREN u tim svim kalkulacijama.znat ćemo evo za nekih 30 sati tj. do početka prvih kvala ali ni tu se neće pokazati tko je pravi i tko je najbolje uradio bolid.nadam se da će mclaren odmah krenuti kako samo njima dolikuje i očekujem double winner na GP Australija 2012.nek Vas sreća prati kroz cijelu sezonu SREBRNE STRIJELE.

međutim,zadnjih dana čitam po portalima da nije sve tako crno u ferrariju,mercedes GP več neki vide u samom vrhu,lotus ispred mclarena a ova cedevita momčad /čitaj RBull/ isto će bit jaka i možda još jača nego prošle sezone.znam da je to sve neko nampupavanje prije nego sezona počne i nakon tih izjava me muči misao GDJE JE ZAPRAVO McLAREN u tim svim kalkulacijama.znat ćemo evo za nekih 30 sati tj. do početka prvih kvala ali ni tu se neće pokazati tko je pravi i tko je najbolje uradio bolid.nadam se da će mclaren odmah krenuti kako samo njima dolikuje i očekujem double winner na GP Australija 2012.nek Vas sreća prati kroz cijelu sezonu SREBRNE STRIJELE.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
hmmmm ja od mclarena zelim da im bolid bude na razini prvog konkurenta, ne trazim dominaciju nego samo da bude jednak najoljemu, a razliku neka pravi vozac....
McLaren u <3
- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
Srebrene strijele se odnosi na Mercedese a ne na Mclaren-e,Mclaren-e se samo tako zvali zbog Mercedesa i to pretezno uglavnom samo njemacki novinari i eksperti,a taj naziv vuce korijene jos od pobjeda Fandja u srebrenim Mercedesima s kojih je zguljena boja da bi bili sto laksi u utrci jer je boja na bolidu tada tezila i po 20-30kg...to je bilo u doba kada Mclaren jos nije ni bio u Formuli 1...senamozart je napisao/la:osobno mi je drago kada vidim u zadnjih par postova da će mclaren biti na razini svog zadatka.pogotovo mi je drago od kolege slash kako je napisao da će mclaren dobiti utrku u monacu ove sezone.![]()
Uglavnom se taj naziv preselio sada na Mercedes-e,neki ih i dalje zovu i jedne i druge srebrenim strijelama,posebno mi je zanimljivo sto sam vidio kod jednog novinara da upotrebaljava nazive guma da bi ih razdvojio,kao 'PRIME' srebrene strijele su Mercedesi a 'OPTION' su Mclaren Mercedesi

"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Zašto si tako siguran?Slash je napisao/la:Jedino što je 100% sigurno prije prve utrke je da McLaren pobjeđuje u Monacu 2012.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
Kenny je napisao/la:Zašto si tako siguran?Slash je napisao/la:Jedino što je 100% sigurno prije prve utrke je da McLaren pobjeđuje u Monacu 2012.
Slažem se donekle s kolegom, apelira na nisku šasiju, svi su podigli bolide radi boljeg protoka zraka prema stražnjem kraju bolida i time dobili na aerodinamičkom gripu, jedino je McLaren ostao pri niskoj šasiji, koja ima niže težište, i stoga jednostavno mora imati bolji mehanički grip po zakonima fizike... Sada je pitanje jesu li bili u pravu kada su ostali pri toj filozofiji, hoće li njihova aerodinamika biti dovoljno učinkovita, mogu li možda naći i bolje rješenje od podizanja šasije, ako ne hoće li im se isplatiti to što će najvjerojatnije imati više mehaničkog gripa, hoće li taj mehanički grip nadoknaditi razliku aerodinamičkog ili će imati i jedno i drugo... Ja se iskreno nadam da će dokazati da je stari pristup i dalje najučinkovitiji

I da, postoji u ponudi u kladari, ako ne sada, postojat će prije utrke

- McLewis
- Veteran
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Jelda, ali nikad se ne zna možda i bude tako na kvalama.McLewis je napisao/la:uhhhhhh, da su barem kvalifikacije sad bile
Al smo skromni...

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
To bi bilo odlicno, ali mislim da budemo tek u fp3 vidli ko je gde prije qulif. Ali ovo bi mogla biti dobra godina.McLewis je napisao/la:uhhhhhh, da su barem kvalifikacije sad bile
Darkness rises when silence dies
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
ja bi rekel da timu bi trebao biti važniji timski naslov tak da 2 pojednaka vozaća nebi trebali biti problem ekipi . Pa timski naslov bi trebao pokazivat snagu tima ipak je to timski sport a ako jedan od vozaća pokupi naslov još bolje

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Upravo tako, evo kolega je objasnio.karabaja je napisao/la:Kenny je napisao/la:Zašto si tako siguran?Slash je napisao/la:Jedino što je 100% sigurno prije prve utrke je da McLaren pobjeđuje u Monacu 2012.
Slažem se donekle s kolegom, apelira na nisku šasiju, svi su podigli bolide radi boljeg protoka zraka prema stražnjem kraju bolida i time dobili na aerodinamičkom gripu, jedino je McLaren ostao pri niskoj šasiji, koja ima niže težište, i stoga jednostavno mora imati bolji mehanički grip po zakonima fizike... Sada je pitanje jesu li bili u pravu kada su ostali pri toj filozofiji, hoće li njihova aerodinamika biti dovoljno učinkovita, mogu li možda naći i bolje rješenje od podizanja šasije, ako ne hoće li im se isplatiti to što će najvjerojatnije imati više mehaničkog gripa, hoće li taj mehanički grip nadoknaditi razliku aerodinamičkog ili će imati i jedno i drugo... Ja se iskreno nadam da će dokazati da je stari pristup i dalje najučinkovitiji
I da, postoji u ponudi u kladari, ako ne sada, postojat će prije utrke

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Svakim nastupom meni raste optimizam.
Tako neko pozitivno raspoloženje se može nanjušit i u momčadi. Iako se (zasad) ne može reč da smo brži mi ili netko drugi, nadam se sutra prvoj startnoj poziciji. Sutra ću najvjerojatnije napisat da očekujem pobjedu u nedjelju. 
Izjave poslije treninga - LINK

Izjave poslije treninga - LINK

- Caldor
- Profesionalni vozač
Koji je to sponzor na McLarenovom straznjem krilu?
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Lucozade, to je prošle godine bilo od Singapura ako se ne varam
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Caldor
- Profesionalni vozač
Sad me sram sto nisam primjetio prije:(:(damjan.cule je napisao/la:Lucozade, to je prošle godine bilo od Singapura ako se ne varam
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Lucozade - energetsko piće. (ugovor na 5 godina)Caldor je napisao/la:Koji je to sponzor na McLarenovom straznjem krilu?
Prvi put nakon Valencije 2009 da je naš CIJELI prvi red.

-
- Profesionalni vozač
Sezona nije mogla bolje zapoceti. 

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kako dobar osjećaj.gringo73 je napisao/la:Lucozade - energetsko piće. (ugovor na 5 godina)Caldor je napisao/la:Koji je to sponzor na McLarenovom straznjem krilu?
Prvi put nakon Valencije 2009 da je naš CIJELI prvi red.Braaaaavo!!!

- McLewis
- Veteran
pricaj miiiiiiiiiiiii.......King iCool je napisao/la:Kako dobar osjećaj.gringo73 je napisao/la:Lucozade - energetsko piće. (ugovor na 5 godina)Caldor je napisao/la:Koji je to sponzor na McLarenovom straznjem krilu?
Prvi put nakon Valencije 2009 da je naš CIJELI prvi red.Braaaaavo!!!
McLaren u <3
- Matt_77
- Početnik
Ekstazaaaaaaaaaaaa

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Posebno mi je drago jer znam da sad konačno imamo alat za borbu za titule, obje.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Slazem se, a jos me smiruje to da i jenson i lewis imaju određeni respekt jedan prema drugome i da nebude krša na stazi među njimaKing iCool je napisao/la:Posebno mi je drago jer znam da sad konačno imamo alat za borbu za titule, obje.
Darkness rises when silence dies
- Matt_77
- Početnik
Looking goodelder je napisao/la:Slazem se, a jos me smiruje to da i jenson i lewis imaju određeni respekt jedan prema drugome i da nebude krša na stazi među njimaKing iCool je napisao/la:Posebno mi je drago jer znam da sad konačno imamo alat za borbu za titule, obje.