Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Mika_bar
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Fernando Alonso
Dajte ljudi pa on je odletio 50ak metera od staze, ma da su ga i pogurali kolko bi to trajalo? pitanje da li bi uopće stigao ponovno nazad napravit brzi krug prije isteka vremena i da li bi uopće popravio vrijeme.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Najbolje bi bilo da bolide voze svećenici,biskupi...jer ne želimo gledati ovakve scene na stazama f1,želimo gledati mir,ljubav među vozačima i svim akterima jer nekima su ove scene mučne.Ili bar da stave zabranu gledanja ispod 21 jer ovakve Alonsove reakcije loše utječu na omladinu,i pogađaju nedužne gledatelje i forumaše kojima je strana riječ ljutnjaKing iCool je napisao/la:Ona Alonsova reakcija je samo pokazatelj njegovog karaktera. .
...put u raj nije posut ružama...
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Kad spuste te nosurde na bolidima vozaci ce ponovno dobit osjecaj o sirini auta... A sudeci po McMu... I auti ce dobiti na brzini... *ebale ih stepenice...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Mika_bar
- Početnik
Meni je ova reakcija baš prava, vidi se temperament vozača, pokazuje otvoreno kolko je frustriran lošim bolidom, a ne ono tipa hehe.. ništa se nije dogodilo...Chuck Norris je napisao/la:Najbolje bi bilo da bolide voze svećenici,biskupi...jer ne želimo gledati ovakve scene na stazama f1,želimo gledati mir,ljubav među vozačima i svim akterima jer nekima su ove scene mučne.Ili bar da stave zabranu gledanja ispod 21 jer ovakve Alonsove reakcije loše utječu na omladinu,i pogađaju nedužne gledatelje i forumaše kojima je strana riječ ljutnjaKing iCool je napisao/la:Ona Alonsova reakcija je samo pokazatelj njegovog karaktera. .
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
-
- Veteran
Pa o tome i govorim a ne kao neke mimoze ovdje.Mi se na forumu ljutimo a nama kao što se kaže ni iz džepa ni u džep,a zamjeramo kad se vozači ljute a radi se o njihovoj sudbini.Licemjerno
...put u raj nije posut ružama...
- Caldor
- Profesionalni vozač
Ljutnja je itekako opravdana, ali krivo usmjerena. O tome se radi.Chuck Norris je napisao/la:Pa o tome i govorim a ne kao neke mimoze ovdje.Mi se na forumu ljutimo a nama kao što se kaže ni iz džepa ni u džep,a zamjeramo kad se vozači ljute a radi se o njihovoj sudbini.Licemjerno
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Znači, Alonso je trebal prvo otići do svojeg PR-a te se posavjetovati kako reagirati u takvoj situaciji, koju posluku porati.
- Mika_bar
- Početnik
Vuksa_KC je napisao/la:Znači, Alonso je trebal prvo otići do svojeg PR-a te se posavjetovati kako reagirati u takvoj situaciji, koju posluku porati.

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
I kad vozači budu PR mašine, onda nam ne valja jer nema osobnosti u F1. Kad netko ljudski reagira tad je bahat, šupak itd (ne ciljam sad samo na Alonsa)... Nikako ugodit. Meni je drago kako je reagirao, a regirao je prirodno, i volio bih da je rekao onom sucu da od****!Chuck Norris je napisao/la:Pa o tome i govorim a ne kao neke mimoze ovdje.Mi se na forumu ljutimo a nama kao što se kaže ni iz džepa ni u džep,a zamjeramo kad se vozači ljute a radi se o njihovoj sudbini.Licemjerno

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ako ga vozač treba odgurat kad je na opasnom mjestu neka ga odgura, ali sada bi bilo opasnije gurat vozača 2 minute i da neko pokupi sudce koji ga guraju nego prekinit kvalifikacije na pola minute i dić ga i odvest pored staze

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
Prvo, nebi ga oni samo gurali nego bi im i on pomogao koliko bi bilo moguće sa svojim bolidom...u prvu i lagano gas pa kad ovi poguraju dobije neki moment i nastavi dalje sam.Mika_bar je napisao/la:Dajte ljudi pa on je odletio 50ak metera od staze, ma da su ga i pogurali kolko bi to trajalo? pitanje da li bi uopće stigao ponovno nazad napravit brzi krug prije isteka vremena i da li bi uopće popravio vrijeme.
2. stvar: stigao bi jer su suci izvjesili crvenu zastavu. Dakle vrijeme stoji dok se opasnost ne otkloni i svi moraju u boks. On bi došao u boks, promjenile bi se gume i kad bi se vratilo zeleno bio bi u istoj situaciji kao i ostali.
3. Dal bi popravio vrijeme: u slučaju kad nebi napravio veću grešku u tom potencijalnom brzom ili dva brza kruga vjerojatno bi. Staza je svakim krugom bila sve btža, goriva u bolidu je bilo manje i išle bi nove gume (a on je svoje Q2 vrijeme postavio na već voženim gumama)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
Zašto da se toliko čeka zbog nekog vozača koji je napravio grešku i čemu onda trava i taj šljunak, ako će te sduci pored staze pogurat. Trava je tu da ako se izleti da nema dalje vožnje, a ne da se gura vozač i nastavi daljedamjan.cule je napisao/la:Prvo, nebi ga oni samo gurali nego bi im i on pomogao koliko bi bilo moguće sa svojim bolidom...u prvu i lagano gas pa kad ovi poguraju dobije neki moment i nastavi dalje sam.Mika_bar je napisao/la:Dajte ljudi pa on je odletio 50ak metera od staze, ma da su ga i pogurali kolko bi to trajalo? pitanje da li bi uopće stigao ponovno nazad napravit brzi krug prije isteka vremena i da li bi uopće popravio vrijeme.
2. stvar: stigao bi jer su suci izvjesili crvenu zastavu. Dakle vrijeme stoji dok se opasnost ne otkloni i svi moraju u boks. On bi došao u boks, promjenile bi se gume i kad bi se vratilo zeleno bio bi u istoj situaciji kao i ostali.
3. Dal bi popravio vrijeme: u slučaju kad nebi napravio veću grešku u tom potencijalnom brzom ili dva brza kruga vjerojatno bi. Staza je svakim krugom bila sve btža, goriva u bolidu je bilo manje i išle bi nove gume (a on je svoje Q2 vrijeme postavio na već voženim gumama)

- Vuksa_KC
- Veteran
Zakaj da se čeka, a kaj dok je crvena zastava općenito onda se ne čeka također jer je neko pogriješio, vratil se on ili ne...
-
Boze , o cemu tu rasprva.. On je trazio da se ga pogura jer se smije, oni nisu jer se nemora i gotovo!! Reakcija na sudca ? Pa on samo cjovek i reagiral ljudski ,pa ne pizdeknul tok tipa, u ostalom ko i drugi vozaci, vidili smo svašta i nabacivanja kacige , volana na trkacu putanju, lupanja po bolidu , to sve reakcii ljudi kad više nemogu se suzdrzati , to je sve normalno
- Kenny
- Legenda
Normalno da se čeka samo je pitanje šta se manje čeka i zašto da vozač neplati svoju grešku koju je napravio? ako se treba vozača vraćat na stazu najbolje bi bilo da imaju po 1 kran na svakom zavoju koji će vozača u svakom trenutku vratit na stazu ako izleti da nebi puno izgubioVuksa_KC je napisao/la:Zakaj da se čeka, a kaj dok je crvena zastava općenito onda se ne čeka također jer je neko pogriješio, vratil se on ili ne...

- Vuksa_KC
- Veteran
Uopće mu nije trebal kran da se vrati, nije bil jako zakopani.
- Kenny
- Legenda
Znam da nije trebo kran to je bilo smibolično napisano, ali je bezveze ako si izletio kraj je i to je to. neka se uvede u pravila da nesmiju gurat i neće biti problemaVuksa_KC je napisao/la:Uopće mu nije trebal kran da se vrati, nije bil jako zakopani.

- Vuksa_KC
- Veteran
Još kad bi sve staze imale takve izletne zone onda da, a ne ove nove tilkeovske sa 'kilometarskim' asfaltiranim izletnim zonama.
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Daj Kenny sta se deres, svaki drugi post je tvoj... Bilo - proslo... Sam da se osvrnem... Trava je tu radi zamke.. Sljunak je tu zato sto bolje usporava bolide od asfalta iako nekontrolirano (zato asfalt na novijim stazama)... Netko je dobro rekao... Trazio je da ga poguraju jer smiju, oni nemoraju ako ne zele... Gotova prica.. Ja bi ih jos poslao u rodni i stvar rijesena..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- Mika_bar
- Početnik
Eh da, šteta što nema više rezervnih bolida pa da zaustave kvalifikacije dok se on ne odšeta do boxa i uzme rezervni bolid...damjan.cule je napisao/la:Prvo, nebi ga oni samo gurali nego bi im i on pomogao koliko bi bilo moguće sa svojim bolidom...u prvu i lagano gas pa kad ovi poguraju dobije neki moment i nastavi dalje sam.Mika_bar je napisao/la:Dajte ljudi pa on je odletio 50ak metera od staze, ma da su ga i pogurali kolko bi to trajalo? pitanje da li bi uopće stigao ponovno nazad napravit brzi krug prije isteka vremena i da li bi uopće popravio vrijeme.

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- Cuky
- Moderator
to, koliko ja znam nebi smio..kvalifikacije se smije nastaviti samo ako bolid svojim snagama (a ne na kamionu) dođe natrag do boksa
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
Meni je to velika glupost kod Tilkeovih staza, ovake zone izljetanja ko u zavoju u kojem je Alonso izletio su mi odlične jer nesmije se izletit sa stazeVuksa_KC je napisao/la:Još kad bi sve staze imale takve izletne zone onda da, a ne ove nove tilkeovske sa 'kilometarskim' asfaltiranim izletnim zonama.
Ko se deretomidix je napisao/la:Daj Kenny sta se deres, svaki drugi post je tvoj... Bilo - proslo... Sam da se osvrnem... Trava je tu radi zamke.. Sljunak je tu zato sto bolje usporava bolide od asfalta iako nekontrolirano (zato asfalt na novijim stazama)... Netko je dobro rekao... Trazio je da ga poguraju jer smiju, oni nemoraju ako ne zele... Gotova prica.. Ja bi ih jos poslao u rodni i stvar rijesena..

- Caldor
- Profesionalni vozač
Mislim da je sad vrijeme da se ova rasprava zavrsi. Čovjek je pogriješio i suci ga nisu vratili jer nisu morali i gotovo. Bio je frustriran i odreagirao je pomalo živčano na radnika i vidim da je to po velikom dijelu ljudi tu opravdano i ok ako je vama tako. Ja mislim da svoje frustracije treba liječiti na ljudima koji to zaslužuju, a to je trenutno cijeli Ferrari koji ga je doveo u situaciju da se mora boriti s bolidom i da mu je propala još jedna godina. Ja mrzim kad su vozači uglađeni i sjećam se kad je i Lewis u Singapuru bacio volan iz auta kad ga je parkirao i to mi je čisto ok. Samo ne vidim što mu je jadan radnik koji mu je u tom trenutku došao pomoći da izađe kriv. Mogao je bacati rukavice, volan i razbijati boks od Ferrarija, ali po meni onako poprilično oštra gesta prema radniku nije bila potrebna.
EDIT: Da još dodam. Prošle godine kad su onako frcale iskre između Masse i Hamiltona mi je bio užitak za gledati jer se vidjelo da su emocionalno uključeni u cijelu stvar. I da ponovim još jednom: nije problem u emocijama, nego kamo ih je usmjerio. Nadam se da će sutra Fernando imati dobru utrku i da ulovi koji bod(ne previše) kad Massa vjerovatno neće.
EDIT: Da još dodam. Prošle godine kad su onako frcale iskre između Masse i Hamiltona mi je bio užitak za gledati jer se vidjelo da su emocionalno uključeni u cijelu stvar. I da ponovim još jednom: nije problem u emocijama, nego kamo ih je usmjerio. Nadam se da će sutra Fernando imati dobru utrku i da ulovi koji bod(ne previše) kad Massa vjerovatno neće.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
sumnjam da bi ti ostao hladnokrvan na njegovom mjestu ....Caldor je napisao/la:Mislim da je sad vrijeme da se ova rasprava zavrsi. Čovjek je pogriješio i suci ga nisu vratili jer nisu morali i gotovo. Bio je frustriran i odreagirao je pomalo živčano na radnika i vidim da je to po velikom dijelu ljudi tu opravdano i ok ako je vama tako. Ja mislim da svoje frustracije treba liječiti na ljudima koji to zaslužuju, a to je trenutno cijeli Ferrari koji ga je doveo u situaciju da se mora boriti s bolidom i da mu je propala još jedna godina. Ja mrzim kad su vozači uglađeni i sjećam se kad je i Lewis u Singapuru bacio volan iz auta kad ga je parkirao i to mi je čisto ok. Samo ne vidim što mu je jadan radnik koji mu je u tom trenutku došao pomoći da izađe kriv. Mogao je bacati rukavice, volan i razbijati boks od Ferrarija, ali po meni onako poprilično oštra gesta prema radniku nije bila potrebna.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011