Caldor je napisao/la:Opet ja sa svojim vijestima s gp1 foruma Bas mi je zabavno otici pogledat koliko su drukcija neka razmisljanje nego tu. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrollajte dolje do announcers i pogledajte tko je stavljen pod glavnog urednika i komentatora
(HINT: Ime mu je Zoran, a prezime Šprajc)
I da znam da wiki moze bilo tko pisati, ali ono
Caldor je napisao/la:Opet ja sa svojim vijestima s gp1 foruma Bas mi je zabavno otici pogledat koliko su drukcija neka razmisljanje nego tu. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrollajte dolje do announcers i pogledajte tko je stavljen pod glavnog urednika i komentatora
Danas je bila i Milka Babović
Za*ebavaju nas? Ma neeee ah ah, ma svejedno bilo mi zabavno pročitati da bi on vodio pa da podijelim s kolegama
Danas je bila i Milka Babović
Za*ebavaju nas? Ma neeee ah ah, ma svejedno bilo mi zabavno pročitati da bi on vodio pa da podijelim s kolegama
E sad mi je pravo gušt gledati, nemam ništa protiv jergovića ali naviko sam, nije da blaža obožavam inače ali za formulu je br.1i nemože se reći, donosi malo napetosti i u kombinaciji on i novak. fenomenalno. ko nekad!
....nisam brojao no volio bih da ih je još manje iako ih nije bilo previše....vidim raspisali ste se o komentatorima, po meni odlično odrađeno...ipak "stara garda" daje onaj lijepi štih tomu svemu...navikli smo na to...iako sam planirao gledati preko nekog live strema jer mi u stanu ponekad zaštekaju ti lokalni kanali digao sam se u zadnji tren jer sam zaružio sinoć nije mi se dalo prčkati po netu za live stream tako da sam moram prek TV-a sve u svemu solidno osim par prekida i peglanja po anteni...
MORAM nekak skrpat da uhvatim Kanal Ri, jednostavno moram...Ovo danas na SPEED-u (ameri) je bilo nepodnošljivo...prvo su minutu prije kruga za zagrijavanje stavili snimku polea, pa skoro zakasnili na start...e to nije bilo dovoljno nego još imaju i neke svoje čudne fore kao "Celebrity *nešto* grid" što je ustvari poredak na startu, ali na neku njihovu foru di pokazuju 2 po 2, pa "Pirelli *nešto*" di opet pričaju o nečem sa treninga..a da ne spominjem more reklama.
Negdje oko polovice sam uspio naći stream sa Sky Sportsa ali je bila dosta loša kvaliteta...tako da ja baš nisam uživao u utrci danas
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
damjan.cule je napisao/la:MORAM nekak skrpat da uhvatim Kanal Ri, jednostavno moram...Ovo danas na SPEED-u (ameri) je bilo nepodnošljivo...prvo su minutu prije kruga za zagrijavanje stavili snimku polea, pa skoro zakasnili na start...e to nije bilo dovoljno nego još imaju i neke svoje čudne fore kao "Celebrity *nešto* grid" što je ustvari poredak na startu, ali na neku njihovu foru di pokazuju 2 po 2, pa "Pirelli *nešto*" di opet pričaju o nečem sa treninga..a da ne spominjem more reklama.
Negdje oko polovice sam uspio naći stream sa Sky Sportsa ali je bila dosta loša kvaliteta...tako da ja baš nisam uživao u utrci danas
Meni se dešava tokom prijenosa da mi se počne zamrzavat slika/zvuk iz čista mira, pa moram prebacit na Slo2 i Ališića koji mi radi besprijekorno, a ovo je fakat iritantno. Drugo, zna se desit da se slika, kak bi reko, zumira, pa npr. uopće nema u kadru lijevo onog poredka i broja krugova gore, a to se samo od sebe dešava i ne mogu to popravit postavkama na TV-u. Ima netko sličnih problema?
Gledam na NET-u preko normalne televizije.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
to smrzavanje je problem OIV (odašiljača i veza)
piši im protest, jer očito rade sa premalom snagom signala, pa se jednostavno "gubi" slika
Zašto to pričam?
imam DVB-T od prvog dana od kad je počelo eksperimantalno emitiranje još 2005
nikad nije bilo problema sa signalom dok nisu počeli "komercijalni" rad, onda su naglo počeli smanjivati jačinu signala, da bi sad bila na donjem minimumu za uredno gledanje (Zagreb - čisti Line of sight prema tornju na Sljemenu)
darky je napisao/la:to smrzavanje je problem OIV (odašiljača i veza)
piši im protest, jer očito rade sa premalom snagom signala, pa se jednostavno "gubi" slika
Zašto to pričam?
imam DVB-T od prvog dana od kad je počelo eksperimantalno emitiranje još 2005
nikad nije bilo problema sa signalom dok nisu počeli "komercijalni" rad, onda su naglo počeli smanjivati jačinu signala, da bi sad bila na donjem minimumu za uredno gledanje (Zagreb - čisti Line of sight prema tornju na Sljemenu)
Znači i ti imaš isti problem?
Kome da pišem ?
Jel ima to veze možda sa položajem antene?
Ja sam isto na brdu, i to pod sljemenom praktički, znači trebalo bi bit perfektno .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Slash je napisao/la:
Znači i ti imaš isti problem?
Kome da pišem ?
Jel ima to veze možda sa položajem antene?
Ja sam isto na brdu, i to pod sljemenom praktički, znači trebalo bi bit perfektno .