da, to sam i ja gore napisao... Sto se mene tice, to mi vise lici na neko panicarenje... Ocigledno nisu ni sami mislili da ce biti ovoliko losi...F1NAC je napisao/la:čini se da neki djelovi namjenjeni za Kinu dolaze i u Maleziju .

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
da, to sam i ja gore napisao... Sto se mene tice, to mi vise lici na neko panicarenje... Ocigledno nisu ni sami mislili da ce biti ovoliko losi...F1NAC je napisao/la:čini se da neki djelovi namjenjeni za Kinu dolaze i u Maleziju .
uff sorry_dreamer_ je napisao/la:da, to sam i ja gore napisao... Sto se mene tice, to mi vise lici na neko panicarenje... Ocigledno nisu ni sami mislili da ce biti ovoliko losi...F1NAC je napisao/la:čini se da neki djelovi namjenjeni za Kinu dolaze i u Maleziju .
Taj isti Fry je uspio u pola sezone od kante zvane mp4-24 koja je bila i gora od trenutnog Ferrarija napraviti bolid koji je konkurirao Brawnu 2009 godine i bio najbolji u drugooj polovici sezone.Dani je napisao/la:Očito je dobar posao napravio McLaren pustivši Frya u Ferrari. McLaren ima pobjednički bolid, a Ferrari glavobolje.
ne, vjerojatno misliš da sam ja aludirao na to da oni čekaju da počne sezona pa onda pokupe dobre dobre ideje od drugih timova. hoću da kažem da je ferrari uvijek tokom sezone konstantno podizao formu i da iako se na početku ne čine konkurentni uvijek se poprave i vrate u top 3. možda zaslugom alonsa ali ipak vidjlivo rade na autu tokom cijele sezone.darky je napisao/la:očeš reći da nisu nimalo inventivni, nego kopiraju od drugih....mrd je napisao/la:ferrari je uvijek bio poznat po velikom napretku tokom sezone, iako dugo nisu bili u ovakvim problemima, mislim da će se izvuć i da nema ništa od onih priča da će mercedes ili čak lotus biti ispred njih.
I meni to bas nije jasnodamjan.cule je napisao/la:šta nije 20-ka bila Newey-eva??
New F2012 B-spec spotted at Maranello wind tunnel...
[ http://farm5.static.flickr.com/4037/442 ... a1dfe3.jpg ]
" #58 Marco, you are still with us"
damjan.cule je napisao/la:New F2012 B-spec spotted at Maranello wind tunnel...
[ http://farm5.static.flickr.com/4037/442 ... a1dfe3.jpg ]
to je novo i to je tu da poboljša hlađenje vozača zbog velike sparine u MalezijiAlonso-champ je napisao/la:Koliko ja znam i ja mislim da im je novo,ajd da vidimo kako ce se to posloziti..
Q: (Carlos Miguel Gomez - La Gaceta) And the second question is for the poleman of 2003 (Alonso): in which race do you expect Ferrari’s big step forward?
Fernando Alonso: I don’t think it will be one race in which we change the car. This is up to you that you write that there will be a new car coming. I think at every race we will try to make improvements as we did over the last few years and it won’t be just for us; I think everyone will make updates at every race. We just need to make ours work a little bit more. Obviously we have a little advantage from that because our car needs more speed and maybe it’s easier for us to find than for some others whose cars are maybe more developed than ours. New parts will slowly come at every race and hopefully they work, but there’s not one magic race or one magic moment when we think things can change. I think we will work day and night and as I said before; the team is very focused on that and I see great reaction from everybody, so I expect a strong Ferrari soon.
Situacija indenticna Australiji. Dok smo puni i teski biti cemo solidni međutim kako utrka prolazi i Ferrari postaje laksi tako i auto postaje kanta za voziti._dreamer_ je napisao/la:Evo malo za pozitivno raspolozenje
Gary Anderson:
"The McLaren tyres look pretty good - the Mercedes tyres are a bit more suspect. Ferrari had bad pick-up problems on the tyres in the morning, but watching Alonso come back in after his long run in the afternoon, they were the best I've seen. Maybe we are seeing a bit of a revival from Ferrari.
http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/f1 ... -times.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
na longrunovima Fernando izgleda solidno. Znaci, moglo bi se u utrci opet u top 6