Jenson Button
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: ferrari
Re: Jenson Button
meni osobno je bio također bolji bivši sustav sa nadoljevanjem , ali sada tako kako je i treba se prilagoditi .
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
peki pogledaj vremena krugova cijele trke, kolega Slash ih je postavio u temi Lewis i bit će ti jasno da je razlika neprimjetna.
Razlika je u tome što je Button cijelo vrijeme imao čistu stazu zbog poteza na startu. Čisto i prljavo nije isto! Moraš bit pola sekunde brži da bi nešto po pitanju napada učinio...u istim bolidima, kako?!
Zaboravljaš da je Hamilton imao i promet na izlazu te je s 11 sec spustio na 9.
Također da je Hamilton išao prije u boks onda kad je javio da su mu zadnje gume otišle sve bi bilo drugačije.
Razlika je u tome što je Button cijelo vrijeme imao čistu stazu zbog poteza na startu. Čisto i prljavo nije isto! Moraš bit pola sekunde brži da bi nešto po pitanju napada učinio...u istim bolidima, kako?!
Zaboravljaš da je Hamilton imao i promet na izlazu te je s 11 sec spustio na 9.
Također da je Hamilton išao prije u boks onda kad je javio da su mu zadnje gume otišle sve bi bilo drugačije.

-
- Navijam za: ferrari
vidio sam to i razlika odokativno u prva dva stinta je barem 5 sekundi , treći je nebitan jer je ionako bilo sve gotovo Jensona , a Lewisu je Red Bull bio na repu. Također u trećem stintu Lewis nije ni trena imao praznu stazu pa da nagazi i unšti gume u recimo 5 krugova.
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
da, bilo je pereza koliko oces u prvom djelu utrke kad je button odjurio 10 sekundi..
dajte ne budite smjesni.. button je danas pobjedio cisto i posteno.. govor tijela lewisa nakon utrke je za posrat se..
stvarno mi drago zbog pobjede i sve cestitke!!
dajte ne budite smjesni.. button je danas pobjedio cisto i posteno.. govor tijela lewisa nakon utrke je za posrat se..
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
upravo tako... Button je danas bio puno bolji. Dobio ga je na startu, odjurio naprijed, odlično je iskoristio priliku i stvorio si lijepu prednost i od tada do SC-a mirno kontrolirao utrku. Nakon SC-a isti scenarij samo ispred Vettela, odjurio naprijed i mirno kontrolirao do kraja.. Reklo bi se, rutinirana pobjeda.Armanini je napisao/la:da, bilo je pereza koliko oces u prvom djelu utrke kad je button odjurio 10 sekundi..
Michael is faster than you!!
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...button danas je radio ono što je radio vettel većinu prošle sezone...samo što je vettel obićno na startu branio prvo mjesto a button ga je danas zasluženo "osvojio"...baš lijepo i sigurno odrađen posao...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Armanini je napisao/la:da, bilo je pereza koliko oces u prvom djelu utrke kad je button odjurio 10 sekundi..
3.5 sekundi cca. al dobro

Nakon boxeva je bilo oko 11.
EDIT: Drugi dio posta stoji.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Button samo nastavio gdje je stao prošle sezone. Vozi pametno, brzo i konzistentno. Nakon svih pehova i loših odluka kroz karijeru sada napokon kapitalizira sve to. Kada se tek pojavio bio je najavljen kao "next big thing" i na samo početku karijere pokazivao je veliki talenat. Kasnije se nekako utopio u mediokritet momčadi za koje je vozio. Prošle sezone mu se izgleda sve posložilo i sada je sigurno jedan od najnepoželjnijih momčadskih kolega. Uz ovakav McLaren kandidat za naslov broj 1.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Pobjedio u Australiji = prvak
Ja mislim da mu sve ovisi o Hamiltonu, ako hamilton bude vozio pametno bez nekih glupih poteza da će biti 2, a ako Hamilton nastavi kao prošlu sezonu onda će Button opet sa mirnom vožnjom biti ispred

Ja mislim da mu sve ovisi o Hamiltonu, ako hamilton bude vozio pametno bez nekih glupih poteza da će biti 2, a ako Hamilton nastavi kao prošlu sezonu onda će Button opet sa mirnom vožnjom biti ispred

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
ma njih dvojica će se izmjenjivati po stazama
i luis i jenson imaju staze koje im pašu i one malo manje omiljene...
sljedeća će staza ići na ruku luisu i mislim da će tamo on biti bolji od jensona
sljedeća će staza ići na ruku luisu i mislim da će tamo on biti bolji od jensona
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
da, tocno.. ispravljam se.. dosta mjenja stvari..3.5 sekundi cca. al dobro .
Nakon boxeva je bilo oko 11.
-
- Navijam za: Fernando Alonso
darky je napisao/la:ma njih dvojica će se izmjenjivati po stazama
pošteno, slazem se potpuno, i ako nebude Hamilton radio glupisti kao obicno (ko muha bez glave) mislim da ce bit bolij ot Buttona ipak brzi vozac, .. A BUTTONU SVE CESTITKE ZA DANAŠNJU VOZNJU, ne na sekundu ne bio ugrozen ot nikoga ot pocetka do kraja u ljepom stilu -BRAVO!!!

- sofer
- Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS
- Mika_bar
- Početnik
Autosport, presica uoci Malezije: 
EDIT sad je Nicole na potezu...
Q. (Andrea Cremonesi – La Gazzetta dello Sport) Jenson, I saw a picture in the newspaper – I don't know if you saw in Australia your girlfriend had a special T-shirt for you which said 'Jenson press all my buttons.' Did you see that after the race?
JB: I actually saw the T-shirt before the race to be fair. It was just after. Yeah, it was a gift from a fan. I think someone was trying to do some publicity for their T-shirt company. She was given it as a gift as we entered the circuit. It's not mine which is quite annoying. Do I push her buttons? I think that one's a little bit too private.

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
- Slash
- Veteran
Nicole je bila prvaMika_bar je napisao/la:

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- goran007
- Profesionalni vozač
opet odlican u kvalama...zaostatak za lewisom i nije bio prevelik,a ako uzmemo u obzir da mu je utrka jaca od kvala,namece se odgovor da je on najveci favorit za pobjedu sutra...
naravno,to je samo moje viđenje stvari...ako utrka bude suha i start protekne ok(da ostane među prva 3) smatram da ima realne sanse za pobjedu...makar,i ako bude kakav pljusak i i kaos na stazi i tu je pokazao da se snalazi odlicno
naravno,to je samo moje viđenje stvari...ako utrka bude suha i start protekne ok(da ostane među prva 3) smatram da ima realne sanse za pobjedu...makar,i ako bude kakav pljusak i i kaos na stazi i tu je pokazao da se snalazi odlicno
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Uspio izvući zadnji krug, inače bi bilo sranja u utrci, pogotovo iza Šumija.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- goran007
- Profesionalni vozač
tocno da je zadnji krug izvukao,ali ne mislim da im Mercedes moze zadati pervise problema u utrci...no,mozda se varamDani je napisao/la:Uspio izvući zadnji krug, inače bi bilo sranja u utrci, pogotovo iza Šumija.
- Mika_bar
- Početnik

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Da je otao iza Šimija bilo bi frke jer treba proći tu munju na stazi. Sjeti se samo Hamiltona i Vettela u Barceloni.goran007 je napisao/la:tocno da je zadnji krug izvukao,ali ne mislim da im Mercedes moze zadati pervise problema u utrci...no,mozda se varamDani je napisao/la:Uspio izvući zadnji krug, inače bi bilo sranja u utrci, pogotovo iza Šumija.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- goran007
- Profesionalni vozač
malo smo preuranili s ovim teorijama jer i pod uslovom da ne bude problema s kisom,to kaj je Button poziciju ispred Schumija nista ne znaci da ce tako i ostati nakon starta..isto i Ham i Button...no ono kaj mislim da Merc pun goriva ipak nece stvarat takav problem u utrci za McM-ove...iako Michael prica da je bolid podesen za trku,a ne za kvale...makar,malo mi je to tesko za povjerovatiDani je napisao/la:Da je otao iza Šimija bilo bi frke jer treba proći tu munju na stazi. Sjeti se samo Hamiltona i Vettela u Barceloni.goran007 je napisao/la:tocno da je zadnji krug izvukao,ali ne mislim da im Mercedes moze zadati pervise problema u utrci...no,mozda se varamDani je napisao/la:Uspio izvući zadnji krug, inače bi bilo sranja u utrci, pogotovo iza Šumija.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Zanimljivo, po meni sutra jedan od glavnih kandidata za pobjedu opetAustralian Grand Prix winner Jenson Button reckons that quick thinking in the pits and being flexible on strategy will be vital in Sunday's race at Sepang, after admitting that he still does not know which Pirelli tyre compound will perform better in the race.
Button, who once again qualified second to McLaren team-mate Lewis Hamilton by just 0.15s, said that the extreme heat and humidity has made it impossible to predict the rate of tyre degradation on the medium and hard tyres Pirelli has brought to Malaysia.
"It's a tough one for us," he said. "Physically it's tough, but also it's tough on the tyres, and for strategy because the humidity and the heat is so high that you really don't know how long the tyres are going to work.
"So you really have to be thinking on your toes, and I think we are pretty good at that.
"Going into the race it is so difficult to know what to do in terms of the set-up, in terms of the front wing, the tyre pressures. You can get it so wrong and then you are screwed really, and that's not down to looking after the tyres, it's down to having the wrong balance.
"So a lot of hard work tonight to work out where we should be for tomorrow's race. And strategy we have really got to think on our toes because at the moment we don't know which tyre we should be using for most of the race."
Button added that while he naturally felt confident of his chances of making it two from two starting as he is from the front row, he feels that the unpredictable nature of the race and the blend of strategies around him means that he doesn't know how much of a factor his ability to manage tyre degradation will be.
"It is something that I work on but I am not the only driver that works on tyres to try and control degradation so we will see," he said. "These are very different tyres to what we've run before and it's so hot here so we will see what happens.
"And there are some different strategies up and down the grid. Sebastian Vettel will be on the prime tyre. When it gets to the first pitstop who knows what tyre we are going to put on? We don't.
"There are so many different strategies that could play out during the race and because of the temperature we don't know which tyre is quicker yet in race trim. It's going to be about thinking on your toes and whoever does that and is really confident in their decisions is the team that is going to win the race tomorrow."
Button said that he wasn't too disappointed to miss out on pole to Hamilton and revealed that he knew exactly where he had lost the time.
"Obviously it's always a shame when you are so close and yet so far from the guy that's on pole and also your team-mate," he said. "Lewis as we all know is extremely quick and I just couldn't get that tenth and a half.
"I know exactly where it is and it's been there all weekend - at the exit of Turn 2 – and I just can't find the pace there. For some reason I just can't go around that corner!"

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- WilliamsFW14
- Navijam za: Williams
Sir Button će u startu opet prijeći svog momčadskog kolegu i bit će repriza od prošle utrke samo schumi je tu jako blizu i ne bude li imao problema sa mjenjačem bit će paklenoo 

If you have God on your side, everything becomes clear. Ayrton Senna
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Puste zelje, mislim da ovaj put button nema sanse da prođe hamiltona na startu.WilliamsFW14 je napisao/la:Sir Button će u startu opet prijeći svog momčadskog kolegu i bit će repriza od prošle utrke samo schumi je tu jako blizu i ne bude li imao problema sa mjenjačem bit će paklenoo
Darkness rises when silence dies
- Slash
- Veteran
I ako prođe, tu je lakše uzvratit, ogromna je DRS zona, duga je utrka, mislim da će bit zabavno u svakom slučaju !