Utrke 2012 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Forza
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Re: 2012 FORMULA1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX 23-25 MARCH
Evo kolega F2004 možeš pratit radarsku sliku
http://www.weather.com/weather/map/inte ... v_business
I još jedna stranica sa svim podacima http://britishenglish.wunderground.com/ ... 48647.html
http://www.weather.com/weather/map/inte ... v_business
I još jedna stranica sa svim podacima http://britishenglish.wunderground.com/ ... 48647.html

- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Ako utrka bude suha Hard-Med komponenta je najbolje sto se Ferrariju moglo dogoditi. Njihovo spaljivanje guma ne bi trebalo biti toliko izraženo na ovim tvrđim komponentama.F1NAC je napisao/la:na ovoj trci debitiraju nove hard gume . Uz medium naravno .
- Dero
- Profesionalni vozač
jedna DRS zona za Sepang

Kada malo bolje gledam i ovo je predugacko

Kada malo bolje gledam i ovo je predugacko

Zadnja izmjena: Dero, dana/u 21 ožu 2012, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
hell man ovo je kao da spojis one 2 iz australije

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Navijam za: McLaren
Ako netko izgubi poziciju na kočenju za zadnji zavoj, neće imati nikakvu priliku da je vrati na startno ciljnoj ravnini jer će u tom slučaju DRS smjeti koristiti onaj koji je na mjestu gdje se detektira razmak bio iza -> onaj koji je sada ispred... Zanimljivo, a opet da je detekcija pomaknuta na sami početak startno ciljne ravnine i dogodilo se da je netko izgubio poziciju na kočenju za zadnji zavoj, uz DRS bi je lako vratio na tolikom pravcu... Ne sjećam se kako je to prošle godine izgledalo ali ovoj stazi, po mom mišljenju, DRS uopće nije potreban (nije ni jednoj drugoj ali hajde)
- Dero
- Profesionalni vozač
Isto ovako je bila postavljena zonakarabaja je napisao/la:Ne sjećam se kako je to prošle godine izgledalo ali ovoj stazi, po mom mišljenju, DRS uopće nije potreban (nije ni jednoj drugoj ali hajde)
Nemojte se previše zamarati sa DRSom jer kako prognoza trenutno izgleda najbrzi auto na ravnicama biti ce SC

-
- Legenda
Da, kiša bez prestanka.
Bit će zabavno, ali opet nećemo puno više doznati o brzinama bolida
. Šta je tu je.
Bit će zabavno, ali opet nećemo puno više doznati o brzinama bolida

Samo neka se trkaju.
- ice_man
- Početnik
Nije ni bitno da što prije doznamo stvarne brzine bolida, bit će za to prilike kada dođu procesije i uspavanke.
edit: Po prognozama vidim da je kiša moguća, oko 50-60% a otkako ja pratim utrke na ovoj stazi, kiša je uvijek bila moguća.
edit: Po prognozama vidim da je kiša moguća, oko 50-60% a otkako ja pratim utrke na ovoj stazi, kiša je uvijek bila moguća.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari

umjetna trava u Sepangu

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Joj samo da ne bude kiše.
Gleda mi se utrka, a ne procesija
.
Gleda mi se utrka, a ne procesija

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Ima li hrabrih noćas za 1. slobodnjak u 3 ?
Ja planiram bit budan, nadajmo se da neće ostat na planu 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Cuky
- Moderator
ja isto planiram, ako bude koji dobar stream i ako ne bude kiša u Maleziji..neda mi se gledat brodiće u boksu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
same here
barem da vidim ako su navili taj motor u ferr..
nego btw, nitko bas ne dodaje paznju, djelom zato jer motori ne igraju veliku ulogu vec neko vrijeme, al nije isto sto je u bolidu, dapace..
cini mi se da je ovaj reno lud motor.. ima i brzine i force u sporijim zavojima, kako god namjeste bolid.. gle rbr, gle lotus, gle sto je ucinio williamsu
nego btw, nitko bas ne dodaje paznju, djelom zato jer motori ne igraju veliku ulogu vec neko vrijeme, al nije isto sto je u bolidu, dapace..
cini mi se da je ovaj reno lud motor.. ima i brzine i force u sporijim zavojima, kako god namjeste bolid.. gle rbr, gle lotus, gle sto je ucinio williamsu

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Bolje ti je spavat do 3 ako možeš, ja sam u Australiji ostao budan pa zaspo na kraju fp1 i fp 2 na samom početku zaspoDomi je napisao/la:Ima li hrabrih noćas za 1. slobodnjak u 3 ?Ja planiram bit budan, nadajmo se da neće ostat na planu

Kaki motor u Ferrariju? Nebi reko da je Renaultov motor bolji od Ferrarijevog i Mercedesovog pogledaj da brže idu Ferrarijevi i Mercedesovi bolidiArmanini je napisao/la:same here

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Armanini
- Svjetski prvak
lotus? reno lani? sad williams?
rakete su to..
al zanimljivo je kad malo mislis da se gotovo uopce ne raspravlja o motorima.. kao da je jedan te isti svake godine.. i kao da to p. dim..

al zanimljivo je kad malo mislis da se gotovo uopce ne raspravlja o motorima.. kao da je jedan te isti svake godine.. i kao da to p. dim..
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
a gle caterhamArmanini je napisao/la:same here

onima koji znaju pomaže (williamsu npr., odmah se vidi da je puno bolji od coswortha), dok caterhamu i nije baš pomogao, još uvijek su 2,3 sec iza ostalih s tim istim motorom...

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Normalno da će taj motor Williamsu sad i Caterhamu prošle godine pomoć jer su sa Coswortha prešli na Renault, a Lotus tj prošle sezone Renault je imao prednost kod onog njihovog auspuha.Armanini je napisao/la:lotus? reno lani? sad williams?rakete su to..
O čeku da se priča o motorima kada nema razvoja motora?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Oba današnja treninga su najavljeni kao suhi, i uglavnom sunčani. Ja ću gledat, ali ipak ću do tad malo odmorit oči.damjan.cule je napisao/la:ja isto planiram, ako bude koji dobar stream i ako ne bude kiša u Maleziji..neda mi se gledat brodiće u boksu

- Dero
- Profesionalni vozač
Najzanimljivije od svega je što je Reno u proteklih par godina jedini u više navrata tražio da modificira svoj motor jer mu je "nedostajalo" snage. Malo po malo i eto ti motora koji je u istom rangu ili cak trenutno i bolji od Ferrarija. Ferrarijev motor definitivno je bolji ali ovako limitiran tko zna kakav je odnos snaga.Armanini je napisao/la:same here
Stvarno svaki put kada pomislim na motore u F1 dođe mi da se rasplačem. Gdje bi samo motori bili da se oko njih vrte performanse bolida i da im je potreban konstantan razvoj. E to bi bila F1. Siguran sam da bi i imali puno više poznatih tvorničkih momčadi na gridu jer bi to imalo direktan efekt na cijelokupnu autoindustriju. Što danas F1 daje motosportu? Blown difuzor i DRS, stvarno veoma primjenjivo za cestovne aute...
Bah off topic

- Barry
- Test vozač
koristis li SopCast? polu HD stream bez stopanja. i to sky sports streamdamjan.cule je napisao/la:ja isto planiram, ako bude koji dobar stream i ako ne bude kiša u Maleziji..neda mi se gledat brodiće u boksu

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Dero
- Profesionalni vozač
Kada smo kod sopcasta gdje nađes linkove za stream učitati?Barry je napisao/la:koristis li SopCast? polu HD stream bez stopanja. i to sky sports streamdamjan.cule je napisao/la:ja isto planiram, ako bude koji dobar stream i ako ne bude kiša u Maleziji..neda mi se gledat brodiće u boksu
- Barry
- Test vozač
http://www.livefootballol.com/f1-steaming.html" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj prvi bloodzeed stream sky sports f1Dero je napisao/la:Kada smo kod sopcasta gdje nađes linkove za stream učitati?Barry je napisao/la:koristis li SopCast? polu HD stream bez stopanja. i to sky sports streamdamjan.cule je napisao/la:ja isto planiram, ako bude koji dobar stream i ako ne bude kiša u Maleziji..neda mi se gledat brodiće u boksu
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Evo i zadnje prognoze za danas

Sepang Friday: Two dry and mainly sunny 90-minute practice sessions expected today - radar on standby just incase. Max temp 32c/90f.

Lewis Hamilton continued McLaren's strong form by setting the fastest time in the opening free practice session ahead of the Malaysian Grand Prix at Sepang.
The Briton topped the morning by half a second over world champion Sebastian Vettel's Red Bull, with the two Mercedes next up. Melbourne winner Jenson Button was hampered by an oil leak and was back in ninth for McLaren.
Although forecasts of rain later encouraged teams to complete plenty of mileage this morning, it was still half an hour into the session before serious times were set, with Kimi Raikkonen and Michael Schumacher leading briefly for Lotus and Mercedes respectively before Hamilton and Vettel began a battle for first place.
A 1m38.598s put the McLaren in front after 34 minutes, but only for two minutes before Vettel beat it by 0.063 seconds.
Hamilton narrowly missed out on reclaimed first place with his next lap, before putting in the 1m38.021s that would keep him ahead for the rest of the session.
Behind Vettel, Nico Rosberg narrowly beat Mercedes team-mate Schumacher to third.
Romain Grosjean took fifth for Lotus despite pitting for checks early on after reporting a strange feeling at the rear of the car.
Mark Webber completed the top six in the second Red Bull, ahead of Raikkonen, with Paul di Resta and Nico Hulkenberg's Force Indias eighth and 10th.
Button managed to complete 15 laps before the issue that left his McLaren parked in the garage for the final part of the session.
Williams test driver Valtteri Bottas made his debut in an official session with 11th place, 0.059s quicker than team-mate Pastor Maldonado.
Ferrari was back in 13th and 15th with Felipe Massa and Fernando Alonso.
Problems continued for HRT, as Narain Kartikeyan parked on track with gearbox issues after eight laps, and Pedro de la Rosa was 7.5s off the pace at the back of the pack.

- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Ham najbrži. Button je imao nekih problema sa podnicom. Alonso je uglavnom skupljao aero podatke. Massa je nešto zadimio i javio da ima ozbiljne vibracije. Sauberi su se klizali po zavojima i svako malo bili pored staze. Roman je imao nekih problema ali su riješili. Na Ferrariju ipak ima nekih promjena. Rebrasti otvori iza kokpita, također i kod McLarena.
Na Alonsovom bolidu su mjenjali nos: 29 min: InsideFerrari reporting that Fernando Alonso is having a nosecone change, or rather his car is!
Uglanom su svi imali dosta problema sa oversteer-om.
Na Alonsovom bolidu su mjenjali nos: 29 min: InsideFerrari reporting that Fernando Alonso is having a nosecone change, or rather his car is!
Uglanom su svi imali dosta problema sa oversteer-om.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Button je imao oil leak. Ja ne vjerujem u kišu ovaj vikend a morali bi gledati dobru utrku.