Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

darky je napisao/la:s obzirom na kantu koju vozi odličan posao danas... =D>
ali imao je jako puno sreće danas sa ovom kišom, tako da se bojim da je ovo samo bljesak, jer vidjeli samo na kraju da je suber brži od ferarija
ako se dobro sjecam bio je brzi i od hamiltona ;-)
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

vjerovali ili ne ovaj čovjek vodi u ukupnom poretku :)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Razočaran sam formom Ferrarija.
Avanti FER, Avanti!!!
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

McLewis je napisao/la:sta reci osim da je alonso definitivno najbolji vozač danas, ne među najboljima nego najbolji.... ima sve, samo nema bolid..... svaka cast...
:klanjanje:
Nisam se nadao ovako nesto cuti od zakletog McLarenovca...
Navijam za Alonsa i najdrazi mi je na gridu no tesko je realno reci tko je najbolji vozac...
Maestru se danas poklopilo dosta toga + je odvozio maestralno + cini mi se da su Ferrarijev pitwall i boks na najvisoj razini ove godine...

Nemam ja puno za reci... "We are so proud of you!!" =D> :da:
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Svaka čast Alonsu =D> , ponosan sam što vozi za Ferrari ;) , a takođe sam svjestan da ga Ferrari trenutno ne zalužuje :( , u naredne tri utrke Ferrari najavljuje veliki update za svaku utrku pa ćemo vidjet na šta će to konačno da liči u Španjolskoj. ;)
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

tomidix je napisao/la:
McLewis je napisao/la:sta reci osim da je alonso definitivno najbolji vozač danas, ne među najboljima nego najbolji.... ima sve, samo nema bolid..... svaka cast...
:klanjanje:
Nisam se nadao ovako nesto cuti od zakletog McLarenovca...
Navijam za Alonsa i najdrazi mi je na gridu no tesko je realno reci tko je najbolji vozac...
Maestru se danas poklopilo dosta toga + je odvozio maestralno + cini mi se da su Ferrarijev pitwall i boks na najvisoj razini ove godine...

Nemam ja puno za reci... "We are so proud of you!!" =D> :da:
zasto ne priznati kada je tako????? nakompletniji definitivno.... iskoristi svaki trenutak maksimalno..... iako je imao danas malo i srece ali ostatk je perfektno odradio ....
McLaren u <3
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Sve stoji. Ono čemu se mi ostali možemo veselit je da je Ferrari truba. Da nije, gledali bi ponovljenu 2011. samo s drugom glavnom ulogom.
Da, tu još treba spomenuti da mu se i Massa opasno približio i mislim da mu neće biti lako s njim do kraja sezone. :lol:
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

@McLewis
Nema razloga zasto ne priznati... Jedini je problem sto su ljudi uglavnom takvi da se tako nesto jako rijetko vidja...
Vjerojatno je tome tako i zato sto su Hamilton i Alonso vozili skupa pa McLarenovci na racun toga vide da je Lewis bolji vozac...
Cast izuzecima koji ne ubrajaju samo tu prokletu sezonu i ne gledaju vozaca samo po tome sto je izjavio i kako se ponasao.. ;)
Alonso, pitwall i boks su svoje napravili... Sada se ocekuje odgovor inzinjera da sklepaju nesto posteno u ova 3 tjedna i omoguce barem borbu za redovite podije bez ogromnog uplitanja srece.. Ah, nadam se da ce Ferrari proraditi u sljedecih 2-3 utrke...
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Odlična vožnja danas, nek drži priključak sa vodećima i nadam se da će se Ferrari popraviti kad stignu u Evropu.
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...u datim okolnostima pokazao još jednom o kakvom se odličnom vozaču radi...impresionirala je njegova vožnja kad je "bildao" prednost i tu je dobio ovu utrku...ako uspije od momčadi dobiti "bolji" bolid od ovoga koji sada vozi umješati će se u borbu za prvaka, sa ovim sada jedino može prizivati kišu svaku utrku...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
alonso-best

Post Postao/la alonso-best »

Bravo Grande Alonso. Jedini vozac koji moze pobjediti u kantama od bolida.
f430
Navijam za: fernando alonso

Post Postao/la f430 »

magic alonso
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Kapa do poda. Vise od pola utrke sam "vozio" po kuci, nisam mogao sjediti mirno i gledati, a samo me jedan covjek na to mogao natjerati, do danas. Svaka cast. Znam da je ovo samo blijesak, splet okolnosti, ali to nimalo ne umanjuje ovu pobjedu, dapace daje joj jos veci znacaj.
Citiram jednog bivseg clana ovog foruma:

28. pobjeda za Fernanda Alonsa, te je time prestigao Jackie Stewarta po broju pobjeda i drži peto mjesto u povijesti F1 po ukupnom broju pobjeda. Zadnje tri pobjede u karijeri (zasad) su mu bile po kiši
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Koliko su bolidi ove sezone izjednačeni,mišljenja sam da bi i napredak od pola sekunde po krugu bio dostatan Alonsu za borbu za naslov prvaka jer biti će još ovakvih utrka sa neočekivanim ishodom, nećebiti predvidljiv pobjednik i ishod kao prošle sezone gdje se čak i greške opraštale zbog brzine bolida pa se lako to nadoknadilo.
Ove godine bi redoviti podiji mogli biti ključni uz što manje odustajanja i plasmana van bodova.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Ferarist
Navijam za: Alonso i Ferrari

Post Postao/la Ferarist »

Već sad dok je živ u Maranelu mu trebaju podići spomenik i mogu biti sretni što ga imaju, a ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da mu daju bolid u rangu sa MCL ili RBR kad sa ovakvim Ferarijem pobijedi. Kapa do poda majstore a onog Masu što prije poterat mislim da su jedina ekipa sa tako velikim razlikama u momčadi koliko daju i pružaju na stazi (danas Masa 15 mj.) Imaju Pereza na tanjuru i budale su ako to ne iskoriste jer puno gube u momčadskoj konkurenciji.
AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

http://www.planetf1.com/driver/18227/76 ... conference" onclick="window.open(this.href);return false;
We had other problems in the car. We lost telemetry, so I had to read the fuel every lap when we crossed the start-finish line. So there were a lot of things to do inside the car to keep under control the KERS etc. I was the only one knowing the charge. Without telemetry it's quite difficult for them. I think it was quite demanding but very happy obviously.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

svaka čast . Uz onoliki pritisak Pereza on uspio i to radit , jos jedan dokaz koja ljudina
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

To sada jos bolje objasnjava rijeci Stefana Domenicalija zasto su toliko ponosni... E moj Massa, krug zaostatka..
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

MAJSTOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Magico

Stvarno je čudno kako je bildao prednost kad je prešao u vodstvo,vjerovatno je tu i dobro intermedie potrošio u odnosu na Pereza(a Sauber poznat po čuvanju guma) pa je ovaj kasnije vozio preko pola sekunde brže krugove.Meni je nevjerovatno da je na suhim gumama gotovo jednak tempo imao kao i Hamilton.Iako sam pomislio gotov je kad je u Lewis u 1.krugu na gumama za suho ako se ne varam skinuo Alonsa za 1.7 sekundi

Prava je šteta da nismo u prijenosu imali pretjecanje za 1.mjesto koje je odlučilo pobjednika
...put u raj nije posut ružama...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Chuck Norris je napisao/la:Magico

Stvarno je čudno kako je bildao prednost kad je prešao u vodstvo,vjerovatno je tu i dobro intermedie potrošio u odnosu na Pereza(a Sauber poznat po čuvanju guma) pa je ovaj kasnije vozio preko pola sekunde brže krugove.Meni je nevjerovatno da je na suhim gumama gotovo jednak tempo imao kao i Hamilton.Iako sam pomislio gotov je kad je u Lewis u 1.krugu na gumama za suho ako se ne varam skinuo Alonsa za 1.7 sekundi

Prava je šteta da nismo u prijenosu imali pretjecanje za 1.mjesto koje je odlučilo pobjednika
Da, ne razumijem kako ljudi koji rade prenos F1 nemaju osjećaj za prenos F1, mislim da su teški debili i neprofesionalci.
Na početku utrke poludio sam kada su počeli stalno da ponavljaju start utrke, pa su onda krenuli da ponavljaju start utrke sa kamera na bolidu, mislio sam da će izredat start sa svih bolida na gridu, a u tom trenutku vozači se bore sa bolidima i međusobno na skliskoj stazi a ovaj što radi prenos i dalje ponavlja start :evil: , stvarno nemam komentar na to, veoma loše urađen prenos utrke.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

slika
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

bila je kišna utrka i mokra staza
na takvoj stazi se vozi sa otprilike 70% mogućnosti bolida čime bilo koji vozač može imati jako dobar rezultat ako je voljan riskirati i voziti na nož

iz svega slijedi da je alonso jako puno riskirao, a imao je i puno sreće razvojem situacije na stazi (sudari)
za vožnju je osvojio čisti 5 za danas, ali auto mu je i dalje kanta za napucavanje na suhoj stazi (i suber i williams mu budu puhali za vrat) ako se ferari drastično ne popravi
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

darky je napisao/la:bila je kišna utrka i mokra staza
na takvoj stazi se vozi sa otprilike 70% mogućnosti bolida čime bilo koji vozač može imati jako dobar rezultat ako je voljan riskirati i voziti na nož

iz svega slijedi da je alonso jako puno riskirao, a imao je i puno sreće razvojem situacije na stazi (sudari)
za vožnju je osvojio čisti 5 za danas, ali auto mu je i dalje kanta za napucavanje na suhoj stazi (i suber i williams mu budu puhali za vrat) ako se ferari drastično ne popravi
Ne bih se složio,ne može to bilo ko

Svima je jasno,i u Ferrariu i samome Alonsu kao i navijačima da je ovo plod uvjeta na stazi i da se Ferrari mora drastično popraviti ako hoće da bude u igri za naslov.Ova pobjeda je dobra stvar ako se bolid unaprijedi u Barceloni onda zaostatk i neće baš biti prevelik
...put u raj nije posut ružama...
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Idemo sada,imamo tri tjedna za mozganje i nove djelove.Ne zaostajemo toliko koliko se cini.
Odgovori