Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Toon je napisao/la: ...jesi ti primjetio kako stre proigrali nakon što sam se ja zavjetovao da ih neću više na listić stavljati...a ujedno je naglo i španjolsko prvenstvo postalo poprilićno zanimljivo...
@Dani - ovako otprilike je glasio komentar jednog čitatelja Sun-a: QPR - minoran klub iz sredine tablice 3-2 (dobro je Kev posložio momčad zadnjih 15-ak minuta...)
Mozda bi mogao uplatiti koju kunu na BvB. :biggrin:
Cisto da prvenstvo bude jos zanimljivije... :biggrin:
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

op op op preskocili tottenham !! :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Vidim svi zadovoljni sudjenjem sinoc :biggrin:

Nije Joe jedini koji je ostao "ziv" i nakon 2 zuta

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WCYWaKsI ... rIEAsCu9c=[/youtube]
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ajde Realovci trgnite se malo...prvenstvo je prakticki bilo gotovo sada je "samo" -6 :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Toon je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:Prvo finale je osigurano i to protiv BM-a
Pobjeda je tek dosla nakon izvodjenja 11-ca (4-2)
...jesi ti primjetio kako stre proigrali nakon što sam se ja zavjetovao da ih neću više na listić stavljati...a ujedno je naglo i španjolsko prvenstvo postalo poprilićno zanimljivo...
@Dani - ovako otprilike je glasio komentar jednog čitatelja Sun-a: QPR - minoran klub iz sredine tablice 3-2 (dobro je Kev posložio momčad zadnjih 15-ak minuta...)
Baš si mučki provokator. #-o

Edit: Nema kraja mukama po Liverpoolu. izgubili doma 2:1. Ajmo mjenjaj igrače. Onog čupavog majmuna vrati odakle je i došao. Pod hitno treba pravog play-a.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la: Baš si mučki provokator. #-o
Edit: Nema kraja mukama po Liverpoolu. izgubili doma 2:1. Ajmo mjenjaj igrače. Onog čupavog majmuna vrati odakle je i došao. Pod hitno treba pravog play-a.
:oops: ...nije provokacije bilo, ja samo prenio jedan komentar uz svoj dodatak u zagradi :) ...meni više izgleda da vi trebate Kinga (kojeg neki sada zovu Queen) promijeniti...gledajući obje utakmice čini mi se da je najviše do njegovih grešaka (u prvoj protiv QPR sigurno). Ili - koliko god se pililo drugačije, mislim da on ostatak ovog prvenstva prije svega doživljava kao nekakvu priliku za eksperimente sa donedavnim anonimusima i da je sve karte bacio i na drugi kup - onaj najstariji i najvrijedniji..ali ne brinem se ja protiv nas ćete sigurno svi proigrati...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Scuderia
Moderator
Moderator

Danas Koln pobjedjuje BvB, i eto nas na -2 8)
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la:Danas Koln pobjedjuje BvB, i eto nas na -2 8)
:biggrin: malo je falilo
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:Danas Koln pobjedjuje BvB, i eto nas na -2 8)
:biggrin: malo je falilo
:lol: :lol:
Poveli su barem. :biggrin:

EDIT:
Scuderia, vidimo se u polufinalu!! :D
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Još ništa nije gotovo. Dovoljno je da se Real malo opusti, Ciprani zabiju tri gola, i eto problema:D
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Još ništa nije gotovo. Dovoljno je da se Real malo opusti, Ciprani zabiju tri gola, i eto problema:D
I onda ispadnu u produžetku. :D
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Joj kako mi ide na jetra ovo svrsavanje na Barcelonu :roll:

Cosic vec standardan, Beusana ne zelim ni komentirat,a onda kaze Zajec da Messi nije igrao ni 50% kolko moze.Yeah right,igrao je blizu svog maksimuma,a to sto je Milan odigrao perfektno u obrani je okarakterizirano kao slab dan Barce pa mislim ono :evil:

Kako bi volio da ispadnu da se spuste malo na zemlju,ali bit ce jako tesko...vec smo se dva put provukli,a zasto ne bi i treci :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Bibi je napisao/la:Joj kako mi ide na jetra ovo svrsavanje na Barcelonu :roll:

Cosic vec standardan, Beusana ne zelim ni komentirat,a onda kaze Zajec da Messi nije igrao ni 50% kolko moze.Yeah right,igrao je blizu svog maksimuma,a to sto je Milan odigrao perfektno u obrani je okarakterizirano kao slab dan Barce pa mislim ono :evil:

Kako bi volio da ispadnu da se spuste malo na zemlju,ali bit ce jako tesko...vec smo se dva put provukli,a zasto ne bi i treci :biggrin:
To ti uvijek bude tako. Ukoliko budeš u mogućnosti, pogledaj jednom neku Realovu tekmu na Arenasportu, pod uvjetom da je komentira Božo Sušec. Takvu komentatorsku neobjektivnost nisam nikad mogao zamislit. Baš sad zadnju tekmu koju sam gledao tamo, onu protiv Villareala, čovjek je sigurno 10-ak puta glasom koji gotovo graniči sa PROTESTIRANJEM napomenuo da je sudac propustio svirati penal za Villareal, a ostale bisere, tipa da je prekršaj iz kojeg je pao gol čist kao suza (od faula nit f, tko ne vjeruje ima na youtubeu)... Mislim, ne smeta mi što navija za Barcelonu, dapače, ali tako otvoreno iskazivati neprijateljstvo prema jednom klubu i naklonost prema drugome... Nema smisla.

Drago Ćosić ulazi u istu kategoriju. Iako mi je jako drag komentator, ono njegovo "tooooooo" kad je Messi u LP zabio onaj odličan gol kad je nanizao pola Realove ekipe... Jednostavno nema smisla toliko uzdizati jednu ekipu. :roll:

@Schumy - to bi recimo bila velika sportska tragedija. Mislim da bi Mourinho dao otkaz bez obzira na prolaz. :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Poveli su barem. :biggrin:

EDIT:
Scuderia, vidimo se u polufinalu!! :D
Vidimo se. :)
Steta sto vec sada, bilo bi spektakularnije,ueberlijeposupernabrijanospektaklepskihrazmjera :D :D da smo se susreli u finalu. :)

Bayern prosao rutinski Marseille. Sudac je bio dosta lak na zutim kartonima, ne sjecam se sada tko je dobio, dodje Lahm kao kapetan pred suca i pita ga zasto kako, mozda nije trebao dati zuti, mozda samo opomenu, ovaj njemu ni pet ni sest zuti. :roll: :roll:

Al` dobro, idemo dalje, sada snage treba prebaciti na Bundesligu. 8)
Gomez 11 - 12 Messi. ( lako moguce da na uzvratnoj Gomez prestigne Messija :biggrin: )
Bibi je napisao/la:Joj kako mi ide na jetra ovo svrsavanje na Barcelonu :roll:

A cuj, nisam gledao utakmicu, ali ako se Milan postavi, Ibro ako bude imao svoj dan, citao sam da je fulao jednu stopostotnu priliku, i eto Milana u polufinalu.
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Toon naje..li ste ovaj vikend.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la:Toon naje..li ste ovaj vikend.
...sasvim moguće...onaj jedan jedini CB kojeg imamo se ozlijedio na prošloj utakmici pa sada nastupamo osakaćeni jedini CB je Williamson a to je rupa kakva se rijetko viđa...jedina mi nada vaša užasna forma - od nove godine do sad lošiji od vas su jedino Wukovi - no borit ćemo se...većina utakmica New-Liv su dale dobar nogomet...neću biti razočaran da i izgubimo, mora se negdje vratiti glupost gazde koji nije dao lovu za jednog poštenog CB nego riskirao sa postojećim ko da su čelični i ne mogu se ozlijediti...u slučaju naše katastrofe nemoj biti preoštar u svojim provokacijama :D - doduše ja ne mogu to obećati za sebe u obrnutom slučaju :D
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Scuderia
Moderator
Moderator

-3, za 12 dana se vracamo gdje i pripadamo.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Kakav majstor... =D>
2 koraka i gol sa 30m
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:-3, za 12 dana se vracamo gdje i pripadamo.
...tko dobije vjerojatni prvak? ...samo da opet ne pretvore sve u taktičko nadmudrivanje inspirirano talijanskim trenerima...
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la: ...tko dobije vjerojatni prvak? ...samo da opet ne pretvore sve u taktičko nadmudrivanje inspirirano talijanskim trenerima...
Lako moguce, ali ovi imaju malo tezi raspored nego sto ga mi imamo. Iduce kolo docekujemo nasu " Lokomotivu " tj. Augsburg, gdje ne bi trebalo biti ama bas nikakvih problema, dok oni docekuju Wolfsburg koji je u sjajnoj formi ( zadnje 4 utakmice-4 pobjede), pa mozda je to prva match lopta da ih se prestigne. Gol razlika nam ide u prilog, tako da....

Klopp ce biti taj koji ce zatvorit utakmicu, te krenut na kontre, 100 %, moji nemaju sta izgubit, samo im igra pobjeda.
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ovdje apsolutno podržavam Henrya. Kenny je potrošio brdo novaca na pojačanja, a samo jedno kvalitetno.

Liverpool boss Kenny Dalglish is set for an uncomfortable conversation with the club’s owner John W Henry after director of football Damien Comolli was grilled during a trip to Boston last week (The Sun).

Henry reportedly wants answers as to why Liverpool are not in a Champions League spot, despite spending considerable amounts of money over the past year.

"The owners are in no mood to stomach such a poor run of results and made it quite uncomfortable for Damien,” an Anfield source is quoted as saying in The Sun.

"People may suggest they don't know much about football, but they know an awful lot about money — and don't relish the idea of anyone wasting it for them.

"In all Kenny has spent in excess of £110m and the idea was to qualify for the Champions League where the real money is."

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

NEWCASTLE - LIVERPOOL - 2:0 CISSE,CISSE :D
...a da je bilo i više ne bi bilo nepravedno...doduše ne bi bilo ni da je završilo nerješeno...napokon nas je sreća i malo pomazila protiv crvenih luzera...dobra utakmica - ne znam Dani da li si ju gledao, no ako jesi sigurno ne možeš biti zadovoljan predstavom svojih anemičara...toliko dominacije imate u skoku a ne možete to prepoznati...i slažem se gore sa vašim gazdom - to sam i ja govorio - stvarno je dobio puno novaca za trošenje ali rezultati nisu u skladu s tim=cipela u guzicu...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Toon je napisao/la:NEWCASTLE - LIVERPOOL - 2:0 CISSE,CISSE :D
...a da je bilo i više ne bi bilo nepravedno...doduše ne bi bilo ni da je završilo nerješeno...napokon nas je sreća i malo pomazila protiv crvenih luzera...dobra utakmica - ne znam Dani da li si ju gledao, no ako jesi sigurno ne možeš biti zadovoljan predstavom svojih anemičara...toliko dominacije imate u skoku a ne možete to prepoznati...i slažem se gore sa vašim gazdom - to sam i ja govorio - stvarno je dobio puno novaca za trošenje ali rezultati nisu u skladu s tim=cipela u guzicu...
Da se razumijemo i meni je drago zbog pobjede Svraka, volio sam ih u doba Shearera, Solana i ekipe..

Ali drugi gol je pao iz cistog offsidea. Mada je prije i poslije bilo jos dobrih prilika za gol ali nisu ih iskoristili.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Da se razumijemo i meni je drago zbog pobjede Svraka, volio sam ih u doba Shearera, Solana i ekipe..

Ali drugi gol je pao iz cistog offsidea. Mada je prije i poslije bilo jos dobrih prilika za gol ali nisu ih iskoristili.
Ma što se ti javljaš neznalico :D - tih dva metra je mogao i ne vidjeti, znaš koliko je to malo?
...mogao je i penal svirati za liverpool, ne bi sudac ništa pogriješio (mada bih ja tada govorio o nekakvom polupenalu - ali mogao je, ne bi pogriješio) - i rekao sam zato da smo imali puno sreće (napokon) i da je neriješeno završilo ne bi bilo nepravedno...no ovakav liverpool sa kraljicom na čelu je stvarno sramota - toliko ulaganja a trenutno 8 mjesto sigurno je dno - kako igraju imaju sreće što je prvenstvo uskoro gotovo jer bi se vjerojatno i za ostanak uskoro borili...i da se razumijemo ja liverpool jako cijenim, volim i poštujem i nije mi svejedno gledati ovu "agoniju"...
...a Demba Papiss Cisse - 7 utakmica 7 golova - a još nije naučio engleski - što će tek biti kad će razumijeti igrače što mu govore :D ...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ma kada sam pogledao startnu 11-icu jednih i drugih znao sam da smo najebali. U zadnje vrijeme je doba antirasizma u engleskom nogometu i kada sam vidio da smo istrčali sa svim igračima bijele put znao sam: gotovi smo! Sa druge strane kao da je igrala reprezentacije Malija. Međutim dobro je da smo izgubili jer je očito da sa ovakvim programom više nejde. Ok nisu nam sudili 2 penala čista, i svrakama je priznat gol iz zaleđa, ali to je nogomet. Selekcija igrača koju je napravio Dalglish je jako jako loša. Osim Suareza niti jedan drugi igrač kojeg je kupio nije vrijedan nositi taj dres. Nadam se da će gazda lupiti šakom u stol i reći : ovako više ne ide!

P.S. najbolje bi bilo da mi vama vratimo onog glumca čupavog, jedan nam je čist dovoljan ( Suarez ).

slika
Odgovori