ako zaustavi auto zbog kvara prije kraja utrke dobije free novi motor bez kazne zbog zamjene ....King iCool je napisao/la:A jel zna netko zašto su Vettelu 2 kruga prije kraja govorili da stane, pa da vozi dalje i onda opet da stane na stazi ali on je samo nastavil vozit dalje?
Slušajte od 38:15
http://www.dailymotion.com/video/xpob0s ... ights_auto" onclick="window.open(this.href);return false;
Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- darky
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Sebastian Vettel
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...ilitiga kako mali buntovnik nije to učinio slijedi mu pranje mozga u matičnoj firmi...vjerojatno će mu objasniti tko ga plaća i koliko i ima da sluša...darky je napisao/la: ako zaustavi auto zbog kvara prije kraja utrke dobije free novi motor bez kazne zbog zamjene ....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- darky
- Profesionalni vozač
neće mu prati mozak, ali će mu lijepo reči da je mogo dobiti free motor (i da si je sad sam zabio kajlu u guzu) - vjeruj to više boli nego da se deru na njega
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
mislim da nije free motor nego mjenjač, tako su bar na Sky-u spominjali
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slaven Oprosti
Meni bi isto čudno bilo da mogu dobiti novi motor gratis.
Broj je, koliko svi znamo, ograničen po sezoni i svaki dodatni se plaća kaznom.
Ovako bi svatko izvan bodova opalio maks okretaje dok ne izađe bijeli dim ili bi ugradili doslovno killswitch
Mada mi i ovo za mjenjač čudno; ne vidim razloga zašto se ne bi smjelo mjenjati svaki vikend. Točnije do sada sam čuo da se kazne ekipe za mjenjanje mjenjača tokom vikenda, nikada između utrka.
Jel tko naletio na kakav službeniji trag od forum piskaranja?
A što se tiče prstića u sredini...iskreno meni daleko podnošljiviji nego kad zavijori kažiprst. Isprike navijačima Vettela ali što da se lažemo...
Broj je, koliko svi znamo, ograničen po sezoni i svaki dodatni se plaća kaznom.
Ovako bi svatko izvan bodova opalio maks okretaje dok ne izađe bijeli dim ili bi ugradili doslovno killswitch

Mada mi i ovo za mjenjač čudno; ne vidim razloga zašto se ne bi smjelo mjenjati svaki vikend. Točnije do sada sam čuo da se kazne ekipe za mjenjanje mjenjača tokom vikenda, nikada između utrka.

A što se tiče prstića u sredini...iskreno meni daleko podnošljiviji nego kad zavijori kažiprst. Isprike navijačima Vettela ali što da se lažemo...

"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti

-
- Legenda
Ne znam je li netko gore spomenuo, ali Vettel je vrlo vjerojatno mogao napsati Hamiltona da nije bilo ovog incidenta. Šteta.
Samo neka se trkaju.
- Ferrari-BiH
- Veteran
28.6 For the purposes of this Article only, an Event will be deemed to comprise P3, the qualifying practice session and the race.Slaven Oprosti je napisao/la: Mada mi i ovo za mjenjač čudno; ne vidim razloga zašto se ne bi smjelo mjenjati svaki vikend. Točnije do sada sam čuo da se kazne ekipe za mjenjanje mjenjača tokom vikenda, nikada između utrka.![]()
a) Each driver may use no more than one gearbox for five consecutive Events in which his team competes. Should a driver use a replacement gearbox he will drop five places on the starting grid at that Event and an additional five places each time a further gearbox is used. Any replacement gearbox must be fitted with the same gear ratios that were declared under d) below and will only be required to complete the remainder of the Event in question. Any change to the gear ratios declared under d) below will incur a further five grid place penalty. In either case a new five race sequence may start at the following Event.....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pa Kimi je dobio kaznu od 5 mjesta zbog promjene mjenjača.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- darky
- Profesionalni vozač
da zato jer su ga mijenjali prije utrke, ako se kvar desi za vrijeme utrke i on dobije DNF onda ima pravo na besplatnu zamjenu
28.6
Any driver who failed to finish the race at the first, second, third or fourth of the five Events for reasons which the technical delegate accepts as being beyond the control of the team or driver, may start the following Event with a different gearbox without a penalty being incurred.
28.6
Any driver who failed to finish the race at the first, second, third or fourth of the five Events for reasons which the technical delegate accepts as being beyond the control of the team or driver, may start the following Event with a different gearbox without a penalty being incurred.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Evo javio se i Karthikeyan nakon sto ga je Vettel nazvao idiotom,nema trte-mrte

“He is trying to put the blame on me because of his poor showings,” Karthikeyan told Singapore’s Deccan Chronicle. “I think he’s highly frustrated because he’s having a tough season after dominating the track for two years.
Karthikeyan was handed a questionable 20-second penalty
“It’s completely unprofessional to blame me for the incident. The derogatory remark only goes to show him in bad light. I, however, have high regard for Vettel for whatever he has achieved in a short span of time.
“We have every right to race on track. The rule is that backmarkers have to give way when they are shown the blue flag, but it doesn’t mean we have to go out of the track. Just because he has a good car, he can’t call others an idiot. I have won races in all the previous single-seater championships I have participated in and held pole position in the most demanding F3 Macau Grand Prix, so I don’t need a certificate from Vettel.”
Alonsista hasta la muerte..
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Pa motor može mjenjat kad god hoće tako dugo dok ne koristi 9. motor. Jedino gearbox bi mogli zamjeniti ali da bi im to omogućili iz maFIA-e treba dokazati da su imali nekakav problem.darky je napisao/la:ako zaustavi auto zbog kvara prije kraja utrke dobije free novi motor bez kazne zbog zamjene ....King iCool je napisao/la:A jel zna netko zašto su Vettelu 2 kruga prije kraja govorili da stane, pa da vozi dalje i onda opet da stane na stazi ali on je samo nastavil vozit dalje?
http://www.dailymotion.com/video/xpob0s ... ights_auto" onclick="window.open(this.href);return false;
- Barry
- Test vozač
razlog je bio opasnost od eksplozije prednjih kocnica, kako je rekao hornerKing iCool je napisao/la:Pa motor može mjenjat kad god hoće tako dugo dok ne koristi 9. motor. Jedino gearbox bi mogli zamjeniti ali da bi im to omogućili iz maFIA-e treba dokazati da su imali nekakav problem.darky je napisao/la:ako zaustavi auto zbog kvara prije kraja utrke dobije free novi motor bez kazne zbog zamjene ....King iCool je napisao/la:A jel zna netko zašto su Vettelu 2 kruga prije kraja govorili da stane, pa da vozi dalje i onda opet da stane na stazi ali on je samo nastavil vozit dalje?
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
koliko engleski mene sluzi left rear je odizaBarry je napisao/la:King iCool je napisao/la:razlog je bio opasnost od eksplozije prednjih kocnica, kako je rekao hornerdarky je napisao/la: Pa motor može mjenjat kad god hoće tako dugo dok ne koristi 9. motor. Jedino gearbox bi mogli zamjeniti ali da bi im to omogućili iz maFIA-e treba dokazati da su imali nekakav problem.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
malo sam čitala postove jer me dugo nije bilo ...ipak zaključak svega i brzi Vettel nemože kad makinja ne ide ili ne leži dobro što god bilo , ali dobro ludilo je šta nam prvenstvo nije dosadno , a čini se da će još prstića letit na sve strane , rano je počeo ...
... Forza Massa ...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Dobro mu je rekaoAlonso-champ je napisao/la:Evo javio se i Karthikeyan nakon sto ga je Vettel nazvao idiotom,nema trte-mrte
“He is trying to put the blame on me because of his poor showings,” Karthikeyan told Singapore’s Deccan Chronicle. “I think he’s highly frustrated because he’s having a tough season after dominating the track for two years.
Karthikeyan was handed a questionable 20-second penalty
“It’s completely unprofessional to blame me for the incident. The derogatory remark only goes to show him in bad light. I, however, have high regard for Vettel for whatever he has achieved in a short span of time.
“We have every right to race on track. The rule is that backmarkers have to give way when they are shown the blue flag, but it doesn’t mean we have to go out of the track. Just because he has a good car, he can’t call others an idiot. I have won races in all the previous single-seater championships I have participated in and held pole position in the most demanding F3 Macau Grand Prix, so I don’t need a certificate from Vettel.”

Michael is faster than you!!
-
- Legenda
opet si u krivu. nije mu dobro rekao. besmisleno se pravda
Samo neka se trkaju.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
I Hulenberg misli da Karthikeyan nije napravio grešku: "I heard about whatever happened and I also saw it on TV. From what I saw, it was not Narain's fault. So, I don't really understand why he [Vettel] said all of that." - LINK

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Vettel je to sve rekao jer je razmaženi kr°ten. Mislim, sorry, ali to je isto tako kao i 2004. kad je Msc Montoyi tvrdil da ga nije vidio u Imoli 2004, a i slijepom čovjeku je bilo jasno da s°re. Tako i kažiprst danas ne želi priznati da je kriv pa rađe tvrdi suprotno.
-
- Legenda
Krivica je velikim djelom i Vetteleva. Ali ipak je krastavac jasno progriješio. Ne može se usporedit s tom situacijom iz 2004. (tako mi se čini, a sjećam je se
)
Kako god, Vettel nema razloga da bude frustriran.

Kako god, Vettel nema razloga da bude frustriran.
Samo neka se trkaju.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Kaj bi bi u krivu...dmarijon je napisao/la:opet si u krivu. nije mu dobro rekao. besmisleno se pravda

Lik je sve lijepo rekao...
I think he’s highly frustrated because he’s having a tough season after dominating the track for two years.
Michael is faster than you!!
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Lijepo mu karthikeyan sve objasnio.
I zanimljivo kako su svi vozači koji su komentirali ovu situaciju (hulkenberg, di resta, petrov) stali na karthikeyanovu stranu i rekli da nije kriv.
A još zanimljivije kako je narain pobrao kaznu a nije kriv, a npr. button koji se zabio u naraina, ili grosjean u schumachera koji su čisti krivci za sudar nisu pobrali kaznu. Ajd nek mi to netko objasni... Eh, sudci i njihova dvostruka mjerila. Ovaj Herbert se već u više navrata iskazao kao papak.

I zanimljivo kako su svi vozači koji su komentirali ovu situaciju (hulkenberg, di resta, petrov) stali na karthikeyanovu stranu i rekli da nije kriv.
A još zanimljivije kako je narain pobrao kaznu a nije kriv, a npr. button koji se zabio u naraina, ili grosjean u schumachera koji su čisti krivci za sudar nisu pobrali kaznu. Ajd nek mi to netko objasni... Eh, sudci i njihova dvostruka mjerila. Ovaj Herbert se već u više navrata iskazao kao papak.

-
- Legenda
...
prvo, čak i da Vettel je frustriran, to u ovoj cijeloj priči i nije bitno. Bitno je da krastavac traži neku izliku (nespretno glumi psihologa), a većim je djelom kriv nego Vettel.
Drugo, to su naknadno rekli i vozači koje i ti, KIM1, spominješ.
treće, ne može se uspoređivati trkaći incident u istom krugu s onim s krugom zaostatka.
Recimo, Grosjean - Schumacher: klasični trkaći incident. Bez obzira.
četvrto, osobno mi je u ovoj priči najneobičnija priča s Buttonon, koji je jasno kriv. Tu se slažem. Pa čak i on.
prvo, čak i da Vettel je frustriran, to u ovoj cijeloj priči i nije bitno. Bitno je da krastavac traži neku izliku (nespretno glumi psihologa), a većim je djelom kriv nego Vettel.
Drugo, to su naknadno rekli i vozači koje i ti, KIM1, spominješ.
treće, ne može se uspoređivati trkaći incident u istom krugu s onim s krugom zaostatka.
Recimo, Grosjean - Schumacher: klasični trkaći incident. Bez obzira.
četvrto, osobno mi je u ovoj priči najneobičnija priča s Buttonon, koji je jasno kriv. Tu se slažem. Pa čak i on.
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
narain je popio kaznu jer je 100% krivac za sudar, to je valjda jasno ko dan. ovo što drugi vozači pričaju i tvrde do rade ili zbog zavisti ili su pod dojmom nekulturne reakcije vettela... za sam sudar je kriv indijac.K1M1 je napisao/la:Lijepo mu karthikeyan sve objasnio.![]()
geste i izjave vettela su posljedica toga što je ni kriv ni dužan ostao bez bodova, malo je pretjerao,ništa specijalno.
- F1NAC
- Moderator
mislin da ce ove godine kaziprstic zamjenit sa srednjim prsticem 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
pa kaj je krastavac trebao bolid zabit u tribine da ovaj može natrag na race line .