Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Toon
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: mclaren
Re: Strani nogomet
...Kenny je mislim potrošio sve kredite...ali još vam igra FA cup i ako ga uzmete što i nije nerelano mogao bi i ostati u klubu...potrošena je gomila love a kao što veliš većinom uzalud...prema većini engleskih medija Suarez gotovo sigurno ide i to prema Juventusu - samo da se makne s otoka... King igračka legenda no mislim da u ovom mandatu nije dorastao vođenju kluba...jednostavno mi izgleda da se gubi u modernom nogometu...Dani je napisao/la:Selekcija igrača koju je napravio Dalglish je jako jako loša. Osim Suareza niti jedan drugi igrač kojeg je kupio nije vrijedan nositi taj dres. Nadam se da će gazda lupiti šakom u stol i reći : ovako više ne ide!
što su šarafi popustili? to samo malo WD-a i ključ 13 i riješenoScuderia je napisao/la:Radi se na jacanju klupe.

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Kad je zadnji put dosudjen penal zbog guranja u sesnaestercu prilikom izvodjenja kornera?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Ma nemam komentara.Odsad molim da se sudi svaki hebeni kontakt u sesnaestercu pa da vidimo dokle cemo stici.Ferrari-BiH je napisao/la:Kad je zadnji put dosudjen penal zbog guranja u sesnaestercu prilikom izvodjenja kornera?
Kakva atipaticna i padavicarska ekipa

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Toon
- Veteran
...žalosno da je toj megamomčadi potreban vjetar u leđa - možda ili vjerojatno bi pobjedili i bez tih kuhinja no to će ostati na možda ili vjerojatno...sve mi se više čini da su englezi itekako u pravu kad blate FIFU i UEFU te traže smjene, promjene...sad ću drukati da Bayern (fuj!), Chelsea (bljak!) ili Real (fuj!bljak!) osvoje trofej...ako su mene "okrenuli" kontra sebe vjerojatno su i većinu nenavijača katalonaca...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- f430
- Navijam za: fernando alonso
a niko ne zna spomenut dva nesudena penala u prvoj utakmici
- Scuderia
- Moderator
Ma nisu, radi se da ne popuste .Toon je napisao/la: što su šarafi popustili? to samo malo WD-a i ključ 13 i riješeno.

No no no, ako volis napadacki nogomet, onda moras izbaciti ovo fujToon je napisao/la:...žalosno da je toj megamomčadi potreban vjetar u leđa - možda ili vjerojatno bi pobjedili i bez tih kuhinja no to će ostati na možda ili vjerojatno...sve mi se više čini da su englezi itekako u pravu kad blate FIFU i UEFU te traže smjene, promjene...sad ću drukati da Bayern (fuj!), Chelsea (bljak!) ili Real (fuj!bljak!) osvoje trofej...ako su mene "okrenuli" kontra sebe vjerojatno su i većinu nenavijača katalonaca...

Decki igraju napadacki, slicno kao Barcelona, samo sa jednom razlikom, a zna se koja je to razlika.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Vuksa_KC
- Veteran
Baš sam pročital novo ime Lige Prvaka: Liga Penala 

- Schumy.d
- Legenda
Ako voliš napadački nogomet, onda moraš izbaciti i fuj i bljakScuderia je napisao/la: No no no, ako volis napadacki nogomet, onda moras izbaciti ovo fuj![]()

- Toon
- Veteran
...Schumy.d je napisao/la:Ako voliš napadački nogomet, onda moraš izbaciti i fuj i bljakScuderia je napisao/la: No no no, ako volis napadacki nogomet, onda moras izbaciti ovo fuj![]()

....uh jeste našli dva mala kluba...meni su uvijek nekako draže neke male, male momčadi sa velikim srcima...isprika na fuj, fuj i bljak - jednostavno sam samo htio dočarati pjesnički i onomatopejama koliko su to veliki klubovi....
- Bibi
- Kontakt:
Da,osteceni su naveliko treba se zalit u Strasburu.Dam se kladit da ima barem 10 takvih povlacenja tijekom bilo koje utakmice pa se to ne sudi,a pogotovo u ovoj fazi lige prvaka.A sto se tice drugog ok diskutabilan je,ali Sanchez je bio metar od lopte i daleko je to od 100 postotnog penala.f430 je napisao/la:a niko ne zna spomenut dva nesudena penala u prvoj utakmici
Ajde mi odgovori na pitanje koje je ferrari-bih postavio?Kada se zadnji put tako nesto sudilo? Samo Barceloni kojoj kada nejde uvijek dobe poguranac bez obzira na njihovu nadmoc u kvaliteti

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- F1NAC
- Moderator
Newcastle ?Toon je napisao/la:...Schumy.d je napisao/la:Ako voliš napadački nogomet, onda moraš izbaciti i fuj i bljakScuderia je napisao/la: No no no, ako volis napadacki nogomet, onda moras izbaciti ovo fuj![]()
...
....uh jeste našli dva mala kluba...meni su uvijek nekako draže neke male, male momčadi sa velikim srcima...isprika na fuj, fuj i bljak - jednostavno sam samo htio dočarati pjesnički i onomatopejama koliko su to veliki klubovi....

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Toon
- Veteran
...a što drugo očekivati od cockneya? nikad niste znali cijeniti svoju povijest a kamoli tuđu...F1NAC je napisao/la: Newcastle ?

"We are the Geordies,
The Geordie boot boys,
We are mental,
And we are mad,
We are the loyalist, football supporters,
The world has ever had!"
- Schumy.d
- Legenda
A čuj... i ja sam nekako uvijek više za manje klubove, ali za Real navijam otkad pratim nogomet. To je prvi strani klub koji sam gledao na tv-u, a to je bilo dok sam bio jako mali. Od tada do danas nikad nisam ni prestao navijati za Real. Niti neću.Toon je napisao/la:......

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Danas je za nas Madriđane sudbonosna utakmica. Treba se samo postaviti čvrsto i nadati se pravednom suđenju. Naravno, i sreća je bitan faktor, pogotovo u utakmicama poput ovih. 

Nema govora niti o jednom jedanaestercu u prvoj utakmici. Što se tiče prve situacije, Alexis NE ide prema lopti koju je gurnuo pored vratara, već direktno na vratara samoga pokušavajući iznuditi penal. Dakle, o penalu nema govora. Drugu situaciju nije niti potrebno komentirati jer, a) takvih je situacija užasno puno na utakmici, b) Puyol je udarac uputio potpunoe neometan (do povlačenja je došlo ranije).

Nema govora niti o jednom jedanaestercu u prvoj utakmici. Što se tiče prve situacije, Alexis NE ide prema lopti koju je gurnuo pored vratara, već direktno na vratara samoga pokušavajući iznuditi penal. Dakle, o penalu nema govora. Drugu situaciju nije niti potrebno komentirati jer, a) takvih je situacija užasno puno na utakmici, b) Puyol je udarac uputio potpunoe neometan (do povlačenja je došlo ranije).

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Scuderia
- Moderator
Heh, ma sve pet majstore.Toon je napisao/la: ......

--
Da li se brisu zuti kartoni koji su igraci skupili do polufinala, ili ostaju ?
Neki kazu da se brisu, neki pak govore da ostaju...

- F1NAC
- Moderator
- luka_kimi
- Moderator
Ovo je apsolutna katastrofa. Nisam od onih koji će hvalit kada je dobro i pljuvat kada je loše, ali ovo... Da čovjek koji je plaćen na dan koliko većina ljudi u cjelokupnom životu nije sposoban sa 6 metara na rolicu zabit gol... Da "The Special One" svaku važniju utakmicu započne sa Kakom na klupi i Higuainom na kreativnom veznom... Neću dalje komentirat ovako vruće glave, ali neke stvari jednostavno ne funkcioniraju.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
Šta je je, ali Valencia je odigrala dobru utakmicu i zaslužili su ovaj bod definitivno. Očito Mou ima razloge zašto počinje Higuain. Kad se utakmica lomila, stavio je sve karte u napad. Mislim da ne smijemo zamjeriti napadačima da nisu zabili. Zadnji put nisu zabili prije pola godine tako da im možemo i oprostiti koji put.luka_kimi je napisao/la:Ovo je apsolutna katastrofa. Nisam od onih koji će hvalit kada je dobro i pljuvat kada je loše, ali ovo... Da čovjek koji je plaćen na dan koliko većina ljudi u cjelokupnom životu nije sposoban sa 6 metara na rolicu zabit gol... Da "The Special One" svaku važniju utakmicu započne sa Kakom na klupi i Higuainom na kreativnom veznom... Neću dalje komentirat ovako vruće glave, ali neke stvari jednostavno ne funkcioniraju.
Još su 4 boda prednosti, možda malo nakon svega, ali još uvijek dobra prednost. Ja mislim da će i Barca do kraja kiksati negdje, a imam osjećaj da će to biti upravo u El Classicu.
- f430
- Navijam za: fernando alonso
Globalno zatopljenje sa -10 na -4
- luka_kimi
- Moderator
Sve je to OK, on zna bolje nego mi, zato i jest najbolji trener na svijetu. Ali ne ide mi u glavu da Kaka, koji je bio najbolji Realov igrač u posljednje tri utakmice koje je igrao, svaku važniju utakmicu ili ne igra (Villareal, Osasuna) ili počinje na klupi (Valencia, APOEL). Također smatram i da je Khedira/Lass/neki drugi destruktivac u igri previše uz Alonsa i samo se nepotrebno guši igra. Zašto ne igra Sahin?Schumy.d je napisao/la:Šta je je, ali Valencia je odigrala dobru utakmicu i zaslužili su ovaj bod definitivno. Očito Mou ima razloge zašto počinje Higuain. Kad se utakmica lomila, stavio je sve karte u napad. Mislim da ne smijemo zamjeriti napadačima da nisu zabili. Zadnji put nisu zabili prije pola godine tako da im možemo i oprostiti koji put.luka_kimi je napisao/la:Ovo je apsolutna katastrofa. Nisam od onih koji će hvalit kada je dobro i pljuvat kada je loše, ali ovo... Da čovjek koji je plaćen na dan koliko većina ljudi u cjelokupnom životu nije sposoban sa 6 metara na rolicu zabit gol... Da "The Special One" svaku važniju utakmicu započne sa Kakom na klupi i Higuainom na kreativnom veznom... Neću dalje komentirat ovako vruće glave, ali neke stvari jednostavno ne funkcioniraju.
Još su 4 boda prednosti, možda malo nakon svega, ali još uvijek dobra prednost. Ja mislim da će i Barca do kraja kiksati negdje, a imam osjećaj da će to biti upravo u El Classicu.
Još uvijek mi je vruća glava, prvenstveno zato što sam i sam mislio da je prvenstvo riješeno, a pogledajte sada i bodovnu razliku i razloge zašto se ona smanjila. Zbog dva neopravdano dosuđena slobodnjaka i Benzeme koji sa svojim promašajima definitivno počinje iritirati.
My point is, Higuain je napadač. Kao napadač, on nema što raditi na poziciji rezerviranoj ili za nekog jako brzog igrača ili za kreativnog veznog. To vidi svaka budala osim Mourinha. Dao Bog da sam u krivu, to ću prvi doć i reć, ali zasad to ne valja. Jednostavno ne valja.

- Ferrari-BiH
- Veteran
Ma ljudi sinoc da je 8 Kaka igralo lopta jednostavno nije isla u gol i gotovo...
i da Pepe poceo i svoje da udara
nije se s njim za******t
i da Pepe poceo i svoje da udara

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Bibi
- Kontakt:
Ahahaahhahahahahahahaha ja nevjerujem sto se dogada u njegovoj glavi...blaga rijec je idiot
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0Fu-n7OuAE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0Fu-n7OuAE" onclick="window.open(this.href);return false;
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sVirYcTz ... AAAAAAADAA[/youtube]
Kad se sjetim da je Mamic za Sammira trazio 15 milijuna eura, a ovog je Bayern dovukao za jedva 10, dodje mi da placem od smijeha.

Kad se sjetim da je Mamic za Sammira trazio 15 milijuna eura, a ovog je Bayern dovukao za jedva 10, dodje mi da placem od smijeha.