Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
da, vidiš ti di ide ovaj svijetdarky je napisao/la:a što očekuješ kad feraristi neosnovano brane tvornicu pića koju preziru...![]()
![]()
Dani je napisao/la:Jučer sam kupio čitavu staklenku krastavaca čast Indijca.
Tolko o tome kolko je bolji vozac od weberaMcLewis je napisao/la:sta je prvak se zagubio u gridu??? alonso je brzi od njega, jel nije on imao koliko ono 15 polea prosle god???
Mozda u snovimadmarijon je napisao/la:Ljudi, ne brzajte. Jasno da je Vettel uvjerljivo bolji vozač. Vozi na potpuno različitoj konfiguraciji bolida. Očito se zeznuo s tom odlukom. Pričekajte sutrašnju utrku i bolide u uvjetima utrke. Sjetite se da bi i prošlu trku možda prestigao i HAmiltona da nije imao problema s krastavcem.
I dalje ne sumljam u Vettela za ovu sezonu. Prvak? Teško. Pobjede i odlične utrke? Sigurno.
Prošle dvije utrke su imali identične bolide, pa je Webber u obje bio bolji i u kvalifikacijama i u utrci...Vettel me počinje podsjećati na Massu: najbrži bolid - on je brz, bolid koji nije najbrži - ne može ni protiv momčadskog kolegedmarijon je napisao/la:Vozi na potpuno različitoj konfiguraciji bolida. Očito se zeznuo s tom odlukom.
uostalom trening sluzi da procijenis koja ti konfiguracija bolje odgovara. ako je finger boy skontao da je ova bolja onda, ne znam sta da kazem na to. mislim da je brundle dovoljno rekao komentarom "look where mark is" nakon q2damjan.cule je napisao/la:Prošle dvije utrke su imali identične bolide, pa je Webber u obje bio bolji i u kvalifikacijama i u utrci...Vettel me počinje podsjećati na Massu: najbrži bolid - on je brz, bolid koji nije najbrži - ne može ni protiv momčadskog kolegedmarijon je napisao/la:Vozi na potpuno različitoj konfiguraciji bolida. Očito se zeznuo s tom odlukom.
Ja sumnjam, tako da govori u svoje imedmarijon je napisao/la:Kažem - ne sumnjamo u Vettelovu brzinu
Ma svi smo mi govorili prosle godine, lako je voziti kad imas auto koji je daleko najbolji od svih, a sad se vidi kakav je vozac kad nema najbolji auto za sec od svihdmarijon je napisao/la:Ima li ovdje netko malo objektivan?Već nakon sutra ili maksimalno nakon par utrka progutat ćemo to što pričamo. . I što tada?
Kažem - ne sumnjamo u Vettelovu brzinu
Pusti, treba proći još dosta sezone da se zaliječe kompleksi od protekle dvijeDomi je napisao/la:Sramotne izjave nekih članova ovdje, nastavlja se sustavno omalovažavanje svjetskog prvaka![]()
Analiza vremena pokazuje da su on i Webber poravnati u prva 2 sektora, a Vettel onda gubi u 3., dakle očito je da je bolid sporiji na pravcu što nema nikakve veze s njegovim vozačkim sposobnostima
3 desetinke na kilometar pravca u kojem je vettelova brzina iznosila 311,5 km/h a webberova 311,3km/hDomi je napisao/la:Sramotne izjave nekih članova ovdje, nastavlja se sustavno omalovažavanje svjetskog prvaka![]()
Analiza vremena pokazuje da su on i Webber poravnati u prva 2 sektora, a Vettel onda gubi u 3., dakle očito je da je bolid sporiji na pravcu što nema nikakve veze s njegovim vozačkim sposobnostima