Retrovizor: Dossier - Kimi Raikkonen
Kimi o svom povratku, Schumacheru i Vettelu
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
...gle, gle, pa gospodin može još uvijek napisati korektan članak...već dugo nisam na hrvatskom pročitao tako lijep tekst o nečemu iz F1...Domi je napisao/la: Retrovizor: Dossier - Kimi Raikkonen
A zbog cega tako mislis ?Chuck Norris je napisao/la:Imam osjećaj da Kimi ovo dobiva sutra.
Po meni 1. favorit utrke
Djelomično si sam odgovorio.Mercedes ima problema s gumama i mislim da nisu taj problem još rješili(možda su ga djelomično sanirali ali sumnjam da tako lako mogu rješiti taj problem).Kimi odnosno Lotus ima odličan race pace uz bok Mclarenu i RB -u a pošto su ovi iza, nekako tom logikom sam došao do zaključka koji ne mora biti točanScuderia je napisao/la:A zbog cega tako mislis ?Chuck Norris je napisao/la:Imam osjećaj da Kimi ovo dobiva sutra.
Po meni 1. favorit utrke
Sto se tice brzine, prednosti imaju Mercedesi, jedino sto je prednost kod Kimija su eventualno gume i njihova potrosnja kod " Svaba "
Ne zaboravljam,imaju oni itekako šansi ali kako sam rekao oni su iza Kimia pa sam zbog toga dao prednost Kimiu,iako mi Button baš i ne djeluje kao da može do pobjede,dok se Lewis čini opasan ali starta tek 7.dmarijon je napisao/la:ljudi zaboravljate na Buttona??. ali i lewisa...
jel sam smisljas ovakve glupe komentare ili ti neko pomaze?Mika_bar je napisao/la:Ah, Kimi, bit ce je pretjero s vodkicom pa zaboravio na kraju da mora u boks, šteta uprskao jako dobar plasman, da je otišo u boks kad i Mclareni bio bi tu negdje , između njih i Rbra, al dočekat će i on dobru utrku.
Imaš li ti smisla za šalu ili sve shvaćaš doslovno?kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:jel sam smisljas ovakve glupe komentare ili ti neko pomaze?Mika_bar je napisao/la:Ah, Kimi, bit ce je pretjero s vodkicom pa zaboravio na kraju da mora u boks, šteta uprskao jako dobar plasman, da je otišo u boks kad i Mclareni bio bi tu negdje , između njih i Rbra, al dočekat će i on dobru utrku.
imam smisla ali su fore sa votkom i kimijem kao alkoholicarem koji tetura po gridu previse bajate i nezanimljiveMika_bar je napisao/la:Imaš li ti smisla za šalu ili sve shvaćaš doslovno?kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:jel sam smisljas ovakve glupe komentare ili ti neko pomaze?Mika_bar je napisao/la:Ah, Kimi, bit ce je pretjero s vodkicom pa zaboravio na kraju da mora u boks, šteta uprskao jako dobar plasman, da je otišo u boks kad i Mclareni bio bi tu negdje , između njih i Rbra, al dočekat će i on dobru utrku.
Sato-san je napisao/la:Ne razumijem ovu kocku, da sa sedme pozicije misli uletjeti u Q3, a ima barem 5-6 vozača koji bi ga izgurali iz prve desetorice. Neće on danas do postolja kako se meni čini.