Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
McLewis
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren i Mercedes

Re: Felipe Massa

Post Postao/la McLewis »

Caldor je napisao/la:
Toon je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:MA dok mi sada tu čavrljamo, Massa od jutra do mraka grize na simulatoru. Očekujem solidan rezultat u Kini. Da li sam realan? :)
...realan? normalo da jesi gori od prva dva puta teško da može biti...znači što god mu se desilo vjerojatan je korak naprijed...
Jesi siguran da ne može gore? A da naprimjer u bespotrebnom branjenju izbaci sebe i Alonsa iz utrke? :D
zaboravljas na cinjenicu fernando is faster than you......
McLaren u <3
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Rubens Barrichello says Felipe Massa needs to 'relax' to get out of his Formula 1 slump:

Felipe Massa will get himself back to his best in Formula 1 if he learns to relax and rediscovers the joy of being a racing driver.

That is the view of his friend and compatriot Rubens Barrichello, who believes that the key to Massa lifting himself out of the difficult situation he is in at the moment is in sorting out his mental attitude.

In an exclusive interview with Brazilian sports website Globoesporte.com, F1 driver turned IndyCar racer Barrichello says that getting in the right frame of mind was key to helping him out of problems in the past too.

"It isn't a speed problem, it's something that he has to solve himself," explained Barrichello. "He has to close his eyes, enjoy himself and remember that he is doing this because he likes it.

"All of the times when I lost myself a little bit, I had forgotten that and reminded myself that I am doing this because I like it too. So [as drivers], we have to relax - and then we can improve. It's just a moment, and every moment in Formula 1 is a cycle of life."

Barrichello concedes, however, that Massa's plight is not helped by the fact that team-mate Fernando Alonso is so adored at Ferrari - especially now that he has taken a surprise lead in the world championship after his victory in Malaysia.

"Certainly, Ferrari has a love for Alonso, because he is one of the best, if not the best, in F1," said Barrichello. "So, Felipe has a tough hurdle to overcome."
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Stari ima prav , a zna on kako je biti 2. to je sigurno ...lipo je pročitat ovakva razmišljanja možda bi nam svima ovo dobro došlo koji god posao radili : " He has to close his eyes, enjoy himself and remember that he is doing this because he likes it. " e onda bi vidli Massu 2008 moram se složit sa Rubijem
... Forza Massa ...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Ferrari4ever je napisao/la:Stari ima prav , a zna on kako je biti 2. to je sigurno ...lipo je pročitat ovakva razmišljanja možda bi nam svima ovo dobro došlo koji god posao radili : " He has to close his eyes, enjoy himself and remember that he is doing this because he likes it. " e onda bi vidli Massu 2008 moram se složit sa Rubijem
da bi vidjeli massu kao sta je bio 2008. mora imat perfektan bolid kao sto je imao 2008. ...
McLaren u <3
mantikor
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la mantikor »

Jesi siguran da ne može gore? A da naprimjer u bespotrebnom branjenju izbaci sebe i Alonsa iz utrke? :D[/quote]
zaboravljas na cinjenicu fernando is faster than you......[/quote]

koliko puta u dvje godine ? Masse trjeba odlican auto , onda i on bude dobar.. :biggrin:
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

U kanti od bolida, on u nikakvoj formi, a starta mjesto iza Vettela u RBR koji se nije bunio ("I think overall we can be quite happy") na bolid. 3 desetinke sporiji od Fernanda "izvlači 110% iz bolida" Alonsa u Q2. Može li se reč da nije bio loš danas?
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

potpuno se slažem. On nije u formi, cijeli vikend nije zadovoljan bolidom i završi malo iza Vettela koji je zadovoljan...ili je netko lud ili je Massa napravio čudo...u svakom slučaju, ima od mene prvi + u ovoj sezoni
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Dobar je bio danas, mora se priznat, nadam se da ce sutra uspijeti zavrsiti u bodovima
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Uglavnom i nije bio toliko loš na pole-ovima, tj. u jednom brzom krugu. Najveći problem mu je zadnjih godinu i pol konstanta kroz utrku. Grozno frustrira gledati ga kako poziciju po poziciju klizi dole... Nadam se da će se to (sutra) promijeniti!
Samo neka se trkaju.
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Dobar je bio danas, nema sta. Pitanje je samo kako ce mu ici sutra tyre management...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

much better but still have to do
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Danas je bio ok.
Bez greske, start dobar kao i uvijek, malo jos fali, i eto ga u bodovima.
slika
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

spacedoc je napisao/la:much better but still have to do
Kad već pišeš na engleskom onda se pobrini da ta rečenica ima smisla.
Avanti FER, Avanti!!!
dmarijon
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Danas je bio ok.
Bez greske, start dobar kao i uvijek, malo jos fali, i eto ga u bodovima.
Da, bio je solidan, s različitom taktikom. Zabrinjava 18. mjestu u poretku vozača, ali i ja vjerujem da će brzo početi skupljati bodove.
Samo neka se trkaju.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Dobar je bio danas,borio se muski....
Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

dmarijon je napisao/la: Da, bio je solidan, s različitom taktikom. Zabrinjava 18. mjestu u poretku vozača, ali i ja vjerujem da će brzo početi skupljati bodove.
Evo, za sedam dana dolazi "njegova" staza, tu vidim sansu za prve bodove.
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Scuderia je napisao/la:
dmarijon je napisao/la: Da, bio je solidan, s različitom taktikom. Zabrinjava 18. mjestu u poretku vozača, ali i ja vjerujem da će brzo početi skupljati bodove.
Evo, za sedam dana dolazi "njegova" staza, tu vidim sansu za prve bodove.
Rano je još za to da Massa osvoji prve bodove u utrci trebat će još vremena i utrka za to, jedino ako se ne dogode neki sudari na vrhi, SC itd.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Vozio je hrabru utrku, dao vjerovatno maksimum koji je mogau u tom trenutku, međutim na drugačijoj strategiji i s autom koji ima nije se isplatilo... nadam se da bu uhvatio nešto za tjedan dana..
Michael is faster than you!!
dmarijon
Legenda
Legenda

Bojim se da ne... jer kako je i Alonso rekao: Bahrein Ferrariju još manje odgovara od Kine.
Samo neka se trkaju.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ne mogu reć da sam oduševljena , iako prva polovina utrke je bila iznenađujuće dobra i nije se činilo da će tako loše odradit kraj , ne znam šta se dogodi drugu plovicu utrke kao da izgubi brzinu ...jeli ostane bez guma , ili možda njegova koncentracija padne ...moj dragi tvrdi da od kako se vratio u f1 ( nakon nesreće ) to više nije stari Massa i da mu jednostavno pada koncentracija ...neznam
... Forza Massa ...
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Bio je na 2 stop-a, i dok su gume radile držao se sasvim dobro, no problem je bio kaj su vozači od 2. pa do 12. mjesta bili praktički jedan iza drugog i vidjelo se sredinom utrke da je na pogrešnoj strategiji jer su ostali bili jednostavno preblizu jedan drugome da bi uspio iskoristiti odlazak manje u box, a i sam bolid nije imao brzine.

šteta
Michael is faster than you!!
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

prije ovo drugo, da bolid nije imao brzine (a ni sam massa zajedno s njim), jer grosjean, senna i maldonado su isto bili na strategii 2 odlaska, pa su završili 6.,7.,8.. Po mom mišljenju ferrari je trenutno sporiji bolid od lotusa i williamsa.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Jadan Smedley mislio da ce Massi uspjeti uci u Q3 kad ono tek za koje 13-14 mjesto..bilo je lijepo vidjeti šaku al eto opet nije bilo dovoljno ...
Alonsista hasta la muerte..
dmarijon
Legenda
Legenda

Ne vjerujem u to. Ako sam ja zaključio da mu to vrijeme vjerojatno nije dovoljno za Q3, sigurno je i on. Mislim da je samo bio zadovoljan što je Massa spustio ispod 1.34,00
Samo neka se trkaju.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ili jer je u tom trenutku bio malo brži od Alonsa...
Odgovori