Koja vjest za "dobro jutro"...gringo73 je napisao/la:Hamilton će biti kažnjen s 5 mjesta na gridu zbog promjene mjenjača. LINK

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Koja vjest za "dobro jutro"...gringo73 je napisao/la:Hamilton će biti kažnjen s 5 mjesta na gridu zbog promjene mjenjača. LINK
Hamilton: "Congratulations to Nico. It's fantastic and I am proud of him."
Iskreno ti velim da se netrebamo nista brinuti, ja ocekujem sutra hamiltona u igri za postolje ili cak pobjeduMcLewis je napisao/la:hamilton i schumacher su po mome ove godine najkonzistentniji u kvalifikacijama, lewis 3 puta osigurao prvi red, a schumi 3 puta drugi red, eh sad da jos nema kazne.....
Kolki je koef.?Toon je napisao/la:staza dozvoljava preticanja, hamiltonov bolid podešen za utrku, po meni je sutra glavni favorit za prvo mjesto. Raduje me da kladionice ne djele moje mišljenje...ako se ne dese neke posebne bedastoće (kiša, glup sudar i sl) uzet ću lovu!
u SS 5,0 i na njega i ButtonaSlash je napisao/la:Kolki je koef.?
Jako puno je izgubil iza pereza, ali da nije bilo -5 mjesta, uvjeren sam da bi bila pobjedaKing iCool je napisao/la:Svi su danas imali problema sa prometom. Puno je izgubio iza Pereza i Masse ali na kraju opet postolje i to je najvažnije.
ja nisam toliko siguranm u to, nico je imao sjajan tempo...elder je napisao/la:Jako puno je izgubil iza pereza, ali da nije bilo -5 mjesta, uvjeren sam da bi bila pobjedaKing iCool je napisao/la:Svi su danas imali problema sa prometom. Puno je izgubio iza Pereza i Masse ali na kraju opet postolje i to je najvažnije.
mozda bude kao Keke Rosberg, s jednom pobjedom osvoji naslovToon je napisao/la:...čovjek bez pobjede u dosadašnje tri utrke vodi u ukupnom poretku...hajde dobro, eto novog Hamiltona...mada se mora priznati da je danas jako dobro odradio utrku i uzeo najviše što je mogao, dobra čista pretjecanja...danas je pokazao klasu...
I ja sam tog mišljenja ali nije niti ovo loše s obzirom na tu kaznu. Neka samo bude konstantan pa će i pobjede doći.elder je napisao/la:Jako puno je izgubil iza pereza, ali da nije bilo -5 mjesta, uvjeren sam da bi bila pobjedaKing iCool je napisao/la:Svi su danas imali problema sa prometom. Puno je izgubio iza Pereza i Masse ali na kraju opet postolje i to je najvažnije.