Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Mika_bar
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Mika_bar »

Dobri stari lewis, odlična vožnja, odlična preticanja, strpljivo skuplja postolja i bodove i kad dođe prva pobjeda (vjerujem već za 7 dana) bit će ga teško zaustavit u pohodu na 2. naslov! S obzirom na kaznu, kao i Button, izvukao je najviše šta se moglo danas, al brzina je tu i agresivnost,a očito i gume sve bolje kontrolira. =D>
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Odličan danas. Iako je stalno bio u nekoj gužvi, stvarno je dobro funkcionirao. Posebno mi je drago što su nestali oni neki bezglavi pokušaji kojih je prošle godine bilo na tone. Pobjeda je ono što mu fali, ali to visi u zraku.
slika
Mc Dietz
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la Mc Dietz »

Pozz...

Čestitke McLaren-u pa zatim Button-u i normalno danas odličnom Hamilton-u.
Nisam mogao a ne primijetiti da je Hami bio slab u DRS zoni, što mi govori da je imao nešto drukčiji setup od Buttona...
ali zato nešto bolji po zavojima što je i pokazao preticanjima van DRS zone.
Danas Možda ali samo možda malo bolja ocjena Hamiju samo zato što je imao stalno nekoga ispred sebe (loš timing boxova), ali i Button je danas mnogima održao lekciju (izuzev opet loših boxova).

Nije li McLarenu problem box ?????? :x:
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

gringo73 je napisao/la:Odličan danas. Iako je stalno bio u nekoj gužvi, stvarno je dobro funkcionirao. Posebno mi je drago što su nestali oni neki bezglavi pokušaji kojih je prošle godine bilo na tone. Pobjeda je ono što mu fali, ali to visi u zraku.
Ma doće i to ako nastavi ovako da vozi
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

lujo mi izgleda kao čovjek koji je napokon shvatio šta treba raditi da bi se osvojilo prvenstvo...
ovo je neki drugi hamilton u usporedbi sa prošlom sezonom..

Napokon je shvatio da treba dolaziti do cilja i skupljati bodove, dojma sam da nejde na sve ili ništa, ili pobjeda ili odustajanje..
vozi pametno i to će mu se isplatiti u konačnici
Michael is faster than you!!
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Nema nijednu pobjedu ove sezone, ali ima najviše bodova. Izgleda da je ipak dobro glavu sredio preko zime. Ako ovako nastavi ne vidim ko ga može zaustaviti ove sezone (osim Alonsa AKO se Ferrari drastično popravi sa update-om za Barcu).
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

osim AKO ferrari update proradi
osim AKO mečka pronfukcionira
osim AKO kimi smanji dozu alkohola
osim AKO crvena krava dođe k sebi
osim AKO hamilton počne SDA
slika
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

i meni je drago što je ljuis krenuo sa konstantnim podijima bez skandala i srljanja, ali mislim da ako ovako nastavi, jenson uzima prvenstvo (što opet nije loše, bitno da je meklaren, ali mislim da je hamiju psihički potrebniji naslov od buttona).
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Igor18 je napisao/la:lujo mi izgleda kao čovjek koji je napokon shvatio šta treba raditi da bi se osvojilo prvenstvo...
ovo je neki drugi hamilton u usporedbi sa prošlom sezonom..

Napokon je shvatio da treba dolaziti do cilja i skupljati bodove, dojma sam da nejde na sve ili ništa, ili pobjeda ili odustajanje..
vozi pametno i to će mu se isplatiti u konačnici
osim nekonkurentnog bolida proteklih sezona bio je frustriran i privatnim životom al čini se da je počelo cvjetat cvijeće :)
Hamilton u ekstazi od sreće (autosport.hr)

Koliko ide i daje od sebe ove sezone (za sad) ne bi znao al meni se isto čini da ne ide na sve i ništa. Osim toga do sad nigdje nije imao čistu stazu ispred sebe pa da vrti najbrže krugove i da pokaže vozi li stvarno na limitu ovaj bolid ili u okviru čuvanja guma. Do sad je McL box zajebo njega i Buttona po jedanput pa su imali težak posao na stazi i nitko nije srljao previše iz čeg se da zaključiti da su stvarno u odličnoj formi ovi momci. Još uz to Hamilton mjenjao mjenjač i bez pobjede na vrhu, stvarno impresivno =D>

Prošle sezone su stvari bile drugačije, nije startao s pole-a bolid je bio sporiji od RB-a i vjerojatno je morao vozit kako je vozio (na sve ili ništa) da bi zadržao priključak s Vettelom jer 3. i 4. mjesta nisu dolazila u obzir dok je Vettel bio stalno prvi.
Evo Vettel ima priliku sad lovit njega :biggrin:
slika
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Nepotrebna ironija/sakrazam u cijelom ovom članku iz autosporta.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

jebali vas problemi u njegovom privantom zivotu.. nes ti problema.. koji su ionako redom isforsirani..
za usporedbu, i alonso je imao pjevacicu, stovise bio je i ozenjen, i krajem prosle godine su se razveli (sto nosi vjerujem malo vecu tezinu nego ovo dateanje ova dva celeba) pa o tome nas nitko nije zamarao niti su svaku utrku svi o tome poizdili i u tome trazili neke razloge..

nego, na stranu te babske price..

lewis je vodeci bez da je bio 1. ili 2. u pre 3 utrke, sto se nije dogodilo nikad u povijesti f1..
mislim da se konacno sastavio i shvatio da se ne isplati vise bit preagresivan, pa je tako proveo 20% utrke iza pereza i maldonada sto mislim da ne bi inace bio slucaj..

ja se samo nadam da nece tako nastavit, jer cemo imat prvih 6 vodecih vozaca koji ciljaju podije, a to je bezze..
rFactor F1 HR server Info
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Armanini je napisao/la:jebali vas problemi u njegovom privantom zivotu.. nes ti problema.. koji su ionako redom isforsirani..
za usporedbu, i alonso je imao pjevacicu, stovise bio je i ozenjen, i krajem prosle godine su se razveli (sto nosi vjerujem malo vecu tezinu nego ovo dateanje ova dva celeba) pa o tome nas nitko nije zamarao niti su svaku utrku svi o tome poizdili i u tome trazili neke razloge..

nego, na stranu te babske price..

lewis je vodeci bez da je bio 1. ili 2. u pre 3 utrke, sto se nije dogodilo nikad u povijesti f1..
mislim da se konacno sastavio i shvatio da se ne isplati vise bit preagresivan, pa je tako proveo 20% utrke iza pereza i maldonada sto mislim da ne bi inace bio slucaj..

ja se samo nadam da nece tako nastavit, jer cemo imat prvih 6 vodecih vozaca koji ciljaju podije, a to je bezze..
Lewis ima prokletstvo što je Englez. Njihovi mediji su katastrofa. Od svega prave senzaciju. Primjer su ti David Beckham i ona njegova žgolja. Od ljepuškastog i dobrog veznjaka i poluprosječne pjevačice su napravili planetarne zvijezde. Svaki dan vijesti tipa šta je danas David ručao, a šta je njegov srednji sin pokakio i sl. Za sportistu je najvažnije da mu ovi mediji ne uđu u glavu, jer ako te uspiju uvjeriti da jesi zvijezda, sve ostalo pada u drugi plan i tada nastaju problemi.
slika

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

da, al to je simbioza izmedju medija i licnosti koje to zele, poput upravo bechama ili lewisa.. oni se sami prodavaju, nije da se njih nis ne pita.. dapace.. a znamo koliko je bechamu to doneslo love transferom koji se ne bi dogodio nikad da lik nije celeb..

jer.. i button je englez ;)
rFactor F1 HR server Info
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Armanini je napisao/la:

Perez je imao dobar top speed tako da ni uz DRS nije imao preveliku šansu jer se svi ispred već šlepaju s DRS-om. A druga je stvar isto što se pazi i preračunava tko je koliko stigo s gumama pa su mu javili da su Perezu gume otišle te da će u box, da je nanjušio pobjedu vjerujem da bi bio to onaj stari Lewis te opalio neki pokušaj probijanja. Neki put se više isplati 5 krugova ostat iza nekog i imat siguran prolaz nego silit svoje gume i auto. Osim ako ovom ispred nije u interesu da te štopa i samo zbog toga ostaje duže.
Staza je bila takva da su "sporiji" vozači (na pravcu brži) mogli ovdje štopat vodeće zbog dugih pravaca i sporih zavoja e sad kad dođu staze gdje se traži brzina bolida u brzim zavojima to neće bit slučaj jer će se s potrošenim gumama bit više od sek sporiji pa dugi ostanci na stazi neće bit mogući.

Ovo drugo što kažeš i ja se slažem da ova idila neće dugo trajat. Lewis ima kolegu u izvrsnoj formi koji prvi put do sad se ne žali uopće na auto te mu skroz paše kao i njemu samom. Po tome Lewis će morat dat sve od sebe da završava ispred Buttona ako želi ovo stanje zadržat, 3. pozicije ubuduće neće biti dovoljne. Lewis već radi odličan posao u kvalifikacijama, još malo da boks proradi i biti će puno bolje.
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Armanini je napisao/la:jebali vas problemi u njegovom privantom zivotu.. nes ti problema.. .

Ne znam baš da su isti problemi natezanje s pjevačicama i pogibija dvojice bliskih prijatelja... :doubt:
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

e a jel zna netko sta je sa onim njegovim putovanjem u svemir kojeg je navodno bio uplatio jos 2008. god, a ove god je trebao ici??
McLaren u <3
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Armanini je napisao/la:da, al to je simbioza izmedju medija i licnosti koje to zele, poput upravo bechama ili lewisa.. oni se sami prodavaju, nije da se njih nis ne pita.. dapace.. a znamo koliko je bechamu to doneslo love transferom koji se ne bi dogodio nikad da lik nije celeb..

jer.. i button je englez ;)
Da pa je isto to bilo s njim dok nije došo Hamilton u F1. Uvjek su na početku sezone pričali da je prvak...
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

McLewis je napisao/la:e a jel zna netko sta je sa onim njegovim putovanjem u svemir kojeg je navodno bio uplatio jos 2008. god, a ove god je trebao ici??
Nakon 2008. je pislo u novinama i da je kupio ogromnu jahtu u bojama Mclarena, da ima tablicu na kojoj piše LEWIS za 180000€ itd...Na kraju je ispalo da su to sve bile novimarske priče pa je sigurno i ta priča izmišljena.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Iskreno draze mi je bilo gledati Hamiltona koji napada i pokusava pobjediti, nego ovako skupljanje bodva.
Darkness rises when silence dies
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Danas realno je bilo 4. mjesto jer su Lotusi i Vet bili malo brži, na žalost u boxu su zeznuli. Ne razumijem zašto sada imaju toliko loših zaustavljanja. Mislim da samo u Australiji nisu imali problema u boxu.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

King iCool je napisao/la:Danas realno je bilo 4. mjesto jer su Lotusi i Vet bili malo brži, na žalost u boxu su zeznuli. Ne razumijem zašto sada imaju toliko loših zaustavljanja. Mislim da samo u Australiji nisu imali problema u boxu.
Da zeznuo ga je box dva puta,ali nije mi jasno da u zadnjem stintu nijednom nije pokušao napasti Alonsa iako mu je stalno bio oko 1-2 sekunde iza njega
...put u raj nije posut ružama...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Chuck Norris je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Danas realno je bilo 4. mjesto jer su Lotusi i Vet bili malo brži, na žalost u boxu su zeznuli. Ne razumijem zašto sada imaju toliko loših zaustavljanja. Mislim da samo u Australiji nisu imali problema u boxu.
Da zeznuo ga je box dva puta,ali nije mi jasno da u zadnjem stintu nijednom nije pokušao napasti Alonsa iako mu je stalno bio oko 1-2 sekunde iza njega
bitno je sakupljat bodove XD
McLaren u <3
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Raikkonen je bio puno bliže Vettelu pa ga je samo jednom napao. Ne znam što se očekuje kad je vozač 1.5sec iza drugog vozača. Pa ne može kočiti 100m poslije Alonsa da bi ga napao...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

King iCool je napisao/la: Raikkonen je bio puno bliže Vettelu pa ga je samo jednom napao. Ne znam što se očekuje kad je vozač 1.5sec iza drugog vozača. Pa ne može kočiti 100m poslije Alonsa da bi ga napao...
Pa vozio se cijeli stint iza njega,pa mi je čudno s obzirom na formu Mclarena i Ferraria da nije bilo pokušaja.Ja sam bio uvjeren kad su izašli iz bokseva da Alonso neće moći zadržati Hamiltona
...put u raj nije posut ružama...
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

King iCool je napisao/la: Raikkonen je bio puno bliže Vettelu pa ga je samo jednom napao. Ne znam što se očekuje kad je vozač 1.5sec iza drugog vozača. Pa ne može kočiti 100m poslije Alonsa da bi ga napao...
Pa vozio se cijeli stint iza njega,pa mi je čudno s obzirom na formu Mclarena i Ferraria da nije bilo pokušaja.Ja sam bio uvjeren kad su izašli iz bokseva da Alonso neće moći zadržati Hamiltona
I ja sam stekao taj dojam. Pogotovo jer Ferrari ide lošije što se utrka bliži kraju i bolidi su lakši. Baš sam se (za mene ugodno) iznenadio kad sam vidio da Alonso i Hamilton se voze jedan iza drugog bez nekih pretjeranih uzbuđenja. Da ja Hamilton imao pace sigurno bi napao.
slika

Odgovori