Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Sastav Reala:
Iker - Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao - Khedira, Xabi - Di Maria, Ozil, Ronaldo - Benz

Vidim da se Mou odlučio za malo defanzivnijeg Coentraa. Ali, moguće da je razlog tome i nedavna ozlijeda Marcela.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Dobice Bayern,bar se nadam :) uplatio sam :) ,u Sloveniji je na Bayern 2.50 a 2.60 na Real..kako je bilo kod vas???
Alonsista hasta la muerte..
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:Dobice Bayern,bar se nadam :) uplatio sam :) ,u Sloveniji je na Bayern 2.50 a 2.60 na Real..kako je bilo kod vas???
2.90 na oba tima. Trebao si u HR :D

Jako dobra tekma, otvorena s obje strane. Bayern igra vrlo dobro i dobro su izolirali Ronalda.
Benz mi je nešto slab večeras, a Khedira stalno kasni.

EDIT:
E moj Mourinho, zasluženo smo izgubili zbog tebe ovaj put.
Izmjene su bile katastrofalne.

Najprije je trebao zamijeniti Marcela sa očajnim Coentraom, a onda Kaku s Di Marijom. S vađenjem Ozila je uništio šanse Reala. :thumbdown:

Ali, čestitke Bayernu, odigrali su dobru tekmu i zasluženo pobijedili. =D> Riberyu ne treba onoliko bacanja po terenu, mogao je i njega Webb opomenuti večeras. :doubt:

Na kraju poraz, ali rezultat s kojim se da igrati. Treba 1 gol na Bernabeuu za prolaz.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Uf, evo i mene iz birtije, pa evo jedan mali kratki osvrt na jucerasnju utakmicu. ( malo cu pricati i dozivljaje maloga Scuda :D :D )

Probati cu biti sto objektivniji.
Dakle idemo redom.

Oko 19:15 kupim frenda i odlazimo po njegovog rodjaka, da zajedno pogledamo utakmicu u jednoj lokalnoj birtiji.

20: 10 - dolazimo u birtiju, zauzimamo pozicije, tj. stol, sjedamo i narucujemo si pice.

20:40 - birtija se puni, dolaze navijaci Reala, nas " bavaraca " bilo jako malo.

20:45 pocinje utakmica, nervoza, pali se jedna cigareta, pa druga, treca...

20:50 - Benz ( za kojeg je jedan moj prijatelj inace neutralan po pitanju nogometa u sali izjavio da je njegov tata osnovao Mercedes Benz, haha, malo smijeha nikome ne skodi :biggrin: ) je imao sjajnu sansu, no Kikser je to obranio nekako. Srce mi skoro stalo, birtija odmah na noge skocila, no samo sam se kasnije nasmijao komentarima tipa " Jebem ti mater, pa sto pucas tako i slicno. :)

21:02 - GOOLLL za Bayern. Mi malobrojini navijaci Bayerna, skacemo deremo se, veselimo se.
KRAJ POLUVREMENA

15-tak minuta se ima lufta, odlazimo na partiju dvije pikada.
DRUGO POLUVRIJEME

Nisam stigao otici na wc, tko ga sisa, ide se gledati drugo poluvrijeme. 1:0, imalo se jos za igrati.
Proslo je, deset minuta i EZEL zabija za 1-1 . Navijaci Reala, skacu, vriste, urlaju. Bayernovi navijaci se samo gledaju, i ne vjeruju u ono sto su vidjeli.

Ne sjecam se sada tocno sata i minute, kada je Mou izvadio EZELA i ubacio Marcela. Rekao sam svom prijatelju, gledaj ovo, ide cuvat ovih 1-1 ( jbg. gol u gostima zlata je vrijedan), on se slozio sa mnom i gledamo nastavak igre. Bayern pritisce, Real se brani, pa udaraju kontre, pokusavaju, obrana na nivou.

Pola sata prije kraja ( tako nekako, nemoje mi zamjeriti, hehe :) , Jupp vadi Schweinija, koji jos nije onaj pravi, te ubacuje " MILLERA, malo me je iskreno bilo strah, jer je ostala ajmo to tako reci rupa u sredini . No dobro, idemo dalje..

Zadnijh 10-tak minuta... u birtiji se slavi, navijaci govore HALA HALA MADRID, gledam u plazmu, grizem nokte, pijem colu ( jebiga, vozio sam ) palim jos jednu cigaretu.

Bilo je tu psovki na racun suca i njegovih odluka, no o tome u nekakvoj mojoj analizi.
Zadnji su trenuci utakmice, Bayern ide na sve ili nista, i onda LAHM obilazi Coentra-a, centrira, i Gomez :biggrin: :biggrin: zabija za 2-1. Realovci sute, a malobrojni navijaci Bayerna, skacu, vicu, deru se, vesele se. :) Da sam jos malo bio blize stolu, mislim da bi srusio pive i svoju colu. :p

Zadnje tri minute ja na iglama, jebiga tko ne bi bio, no sudac svira kraj, krecu cestitke navijaca, tuga i nevjerica u "taboru" protivnika. Palim naravno jos jednu cigaretu, i samo glasno izgovaram ove rijeci: " Oh, Mann ist das schon.

Smiruju se dojmovi, mada mi je srce jos onako lupalo od srece nekih 45 minuta.

Eto, ukratko, "jucerasnji dozivljaji malog Scuda". :D

A sada bih se odmakao od dozivljaja i krenuo malo analizirati svoje igrace, no prije nego sto krenem, da ne zaboravim ocijeniti danasnju, tj. jucerasnju tekmu.

Utakmica je bila zbilja prelijepa za gledati, jako puno borbe, trke, prilika, milina za gledati, atmosfera standardno dobra, ma usudio bih se reci i odlicna. Ne dolazi svako malo Real na Allianz Arenu.

E sada, ajmo analizirati 11-storicu + MILLERA.

1. Neuer- spasio cisti zicer " Benza ", nije kiksao kao po obicaju, bio je <<stabilan>>, kod gola nije nista mogao, bio je dosta jak udarac, ako se ne varam Ronalda, neugodna lopta, obrana se nije bas najbolje snasla, i to je to.

OCJENA : 4/5

2. Lahm- Medju TOP 3 najboljih bekova ( valjda sam ovo tocno napisao, jbg, nemojte sta zamjeriti, pogledajte sat kada sam ovo pisao :) ) na svijetu. Jako dobar u defenzivi i u ofenzivi, borben, imao je par greskica, al ˙ dobro, necu sada previse cjepidlaciti, hehe. Nije se bojao duela, malo ga ubija visina, haha, jedan od najzasluznijih za jucerasnju pobjedu.

OCJENA 5/5

3. Badstuber- kako se taj decko razvija, to je nesto strasno. Siguran, svakom je utakmicom sve bolji i bolji, za par godina ce biti ono ala Effenberg i Kahn, agresivan. Mala zamjerka kod onog gola Reala, gdje se nije bas najbolje snasao kao i njegov kolega i zato ocjena nece biti maximalna

OCJENA 4/5

4.Boateng - Isto kao i Badstuber ( pod tim mislim na ovu utakmicu, ne za razvijanje), jedina mala zamjerka sto je bio malkice nesiguran, ali dobro, decko nije nikada igrao protiv Reala, i nikada nije bio u polufinalu, tako da je ispalo sve dobro.

Dobiti ce istu ocjenu kao i Badstuber, razlog je isti kao i kod njegov kolege.

OCJENA 4/5

5. ALABA - Decko se sjajno razvija, ako ovako nastavi, mogao bi biti trajno rjesenje za lijevi bek. Odlicno je funckionirao sa Riberyem, nije se bojao duela, malo jos treba poraditi na postavljanju prilikom duela, decko ima finu tehniku, lijep pregled igre.

Da ne duljim previse

OCJENA 5/5

6. Schweinsteiger- U ovoj utakmici je bio najlosiji igrac, bojao sam se da ne izgubimo lotpu na sredini terena zbog njega, ozljeda je ostavila traga, trebati cemu vremena jos da udje u formu. Petljao je dosta, bilo je tu skakljivih situacija, tako da od mene nece dobiti visoku ocjenu, jer je mogao Bayerna kostati.

OCJENA 2.5 / 5

7. Gustavo - po meni jedan od kljucnih fatkora za prevlast na sredini terena. Decko je imao zuti karton, i jos jedan i to bi znacilo da moze ostati u Munchenu, ali decko je odigrao jako jako dobro, oduzimao je lopte, isao naprijed, zatvarao je, pomagao je u defenzivi, otvarao se, nudio se, kao prava sestica.

OCJENA 5/5

8. Kroos - decko je bio dobar, odigrao je jednu od svojih najboljih partija otkako je u Bayernu, mane koje imam za njega su slabi udarci kod izvodjenja prekrsaja i kornera.

OCJENA 4/5

9. Ribery - Mou je ocito prostudirao " latino boya " te je naredio svojima da sto agresivnije idu na njega, ne bi li ga kako nazivcirali da dobije mozebitni crveni karton. Bio je na rubu, imao je predobrih poteza, i naveliko je pomogao da Bayern dodje do pobjede. Zabio je na kraju krajeva, jedan gol :)

Mana : ono jedno simuliranje, alergican sam na tako nesto, jednostavno to ne volim.
Bilo kako bilo, dobiva od mene maximalnu ocjenu.

OCJENA 5/5

10.Robben- Covjek je silno bio motiviran, gorio je od zelje da pokaze svom ex-klubu da ga nisu trebali maknuti iz Madrida, ali koliko sam uspio vidjeti, tek neke solo akcije, nista posebno vrijedno spomena.

OCJENA 3/5

11. Gomez - trudio se, borio se, nije mu bilo lako, na njemu su bili non stop dva igraca Reala, i taj trud mu je dosao na naplatu u zadnjim minutama utakmice. Velika mana : Promasaj cistog zicera, kada je Iker bio vec savladan, psovao sam tada kao lud. Bilo kako bilo, zasluzuje maximalnu ocjenu, zbog tog pobjednickog gola i zbog zalaganja na terenu.

OCJENA 5/5

12 . <-> MILLER - Covjek usao s klupe i donio dasak svjezine u redovima Bayerna. Imao je koliko sam uspio skuziti par dobrih dodavanja, ali posto nije odigrao veci period utakmice, ostavio bih ga ne ocjenjenim.

OCJENA : n/a

--
Eto, ukratka nekakva analiza u ovim kasnim nocnim satima. No nisam jos gotov.

Jupp je sjajno poslozio ekipu, nakon onog poraza protiv << zutokljunaca >> to sigurno nije bilo lako, covjek je uspio vratiti moral u ekipi, i to vracanje morala se pokazalo kao " kljuc " uspjeha. Pogodio sa zamjenom, mozda je mogao ubaciti jos i Olica cisto da napravi pomutnju u zadnjim redovima Reala, no sta je tu je.

OCJENA : 4/5

E sada, za kraj sam ostavio sudjenje:
Pribojavao sam se kada je utakmica pocela, jer mi se ne svidja taj sudac, ne pamtim ga po nekim " pametnim " odlukama, i tako je bilo i danas.

Izdvojio bih dvije situacije... ( bilo ih je i vise, ali se sada ne mogu sjetiti, a i kasno je )

1. ) Divljacki start Marcela na MILLERA ako se ne varam. To je bio ruku na srce Realovci cisti crveni, sudac nakon dosta natezanja mu daje samo zuti. :roll:

2. ) Gomez u prostoru ispred Ikera, sprema se na sut, Pepe i Ramos kupe Gomeza, mislim da ga je Ramos dokrajicio, nisam
siguran vise, sudac nista. :?

Ali ok, sta je tu je sada, ne moze se nista promjeniti.

Malo samo da se osvrnem na Real, odnosno na Mourinha. Ogromna je pogreska bila uvoditi Marcela. Zasto, ima 1-1, ok to je aktivni rezultat, ali na klupi ima jednog Kaku, a on se odlucio na varijantu cuvanje rezultata. To ga je kostalo u ovoj utakmici. Ronaldo mi se nije bas nesto pokazao jucer, ne znam sta mu bi.

Najlosiji igrac kod Reala za mene je bio Coentrao. Na trenutke djelovao izgubljeno, i skoro je jedan od glavnih krivaca za 2-1.

Sto se tice prolaza dalje, jos nista nije gotovo, sve je jos uvijek otvoreno.
---

Eto, to bi bilo " ukratko " od mene, sada odoh na spavanje. :)

Nadam se da ce netko ovo procitati i komentirati onako u duhu sporta i fair playa, da ne bude da sam ovo bezveze pisao. Hehe.

PS: nemojte sta zamjeriti na eventualnim gramatickim pogreskama, jbg. nije namjerno.

Laku noc.

Scud.
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...da mali Scud ne ostane razočaran ja ču baciti "kratak osvrt" na jučerašnju utakmicu:
Strašna utakmica, sudar dvije velike momčadi je ispunio većinu mojih očekivanja - vrhunski potezi, tempo, borba, golovi, navijači, napetost, preokreti, taktička nadmudrivanja ili jednostavno njegovovo veličanstvo nogomet...
...da li je Bayern zasluženo pobijedio - ako tako Shumy.d napiše (a taj inače ne priznaje da je jeo sladoled ni kad mu je štapić u ruci i ostaci čokolade oko usana :) ) - nema toga na ovom planetu, a i malo šire, tko bi to mogao pobiti :D ...Bayern je zaslužio pobijediti...bili su jednostavno u ovoj utakmici puno bolja momčad i svemir je zbog svog zakona (zakon o ravnoteži u svemiru) odlučio da bude tako...što se tiče samih igrača - više manje se sve vidjelo na terenu - mene osobno je poprilično oduševio čistokrvni austrijanac iz bayerna na lijevom boku, kao i, uvijek dobar, i standardan mu kolega na suprotnoj strani...Ronaldo me razočarao (bez obzira na asist) - od njega se uvijek očekuje užasno puno no on uvijek Osasuni i Rayu zabije 30 komada a u "većim" utakmicama tak-tak, malo pa ništa...osim samog No1 nitko drugi ne može objasniti njegove zamjene koje je radio i zašto je jedan Kaka ostao cijelu utakmicu na klupi- kratko i jasno: loš danas...
...a sada bivši policajac: što pametno reći? griješio je - po mom dojmu više na štetu Bayerna...penal?-ja bih ga svirao...crveni? hah, ne znam - možda da možda ne? Možda je trebao i stakleni nizozemac dobiti crveni zbog onog opasnog starta ("kad kosti pucaju poput šibice") - nikako ga ne bih optužio da je namjerno oštetio bilo koju momčad - iz tjedna u tjedan se dešavaju kretenizmi i previdi no PlatiMi i ostatak društva ni ne pomišlja to promijeniti jer stupanj razvoja društva ne dozvoljava svemirsku tehnologiju poput video snimaka...nažalost tako je - tu se jedino nadam da će Englezi u svojem premijernoj diviziji krenuti uskoro s tim pa možda kasnije još poneko krene njihovim primjerom...
...uglavnom prva utakmica - odlično...sad čekam nešto slično i danas...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ovaj Marcelo je jedan od najvecih mesara samo sto se to ne vidi s obzirom na njegovu konstituciju...i nije mu prvi put da ovako krvnicki udara (sreca pa nije bio dovoljno precizan)

Bayern zasluzeno dobijo,Real nemocan i steta sto su uvaljali taj jedan gol bojim se da ce im to biti dosta na Bernabeu :D

Danas Chelsea pobjeduje jer ja vjerujem u Boga i pravdu 8)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Zaslužena pobjeda Bayerna. Sa Scudom se slažem u svemu osim u onom jedanaestercu, Ramos je odnio čistu loptu. Od penala nema ni govora. Marcelo je trebao dobit dva crvena da se mene pita. Bilo je grešaka i s jedne i s druge strane (Bayernov prvi gol, prvo Kroos igra rukom, a zatim Boatengovo zaleđe - iako nije igrao loptom, stajao je direktno ispred Ikera direktno utječući na igru).

Međutim, nema se smisla vaditi na suce, igra je bila katastrofalna. Prvih 15-ak minuta kako-tako, ali nakon primljenog gola apsolutni užas. Već dulje vremena nešto ne štima u Realovoj igri. Neke će se stvari morati bitno popraviti ukoliko mislimo uzeti samo jedan trofej, a kamoli dva trofeja.

Ipak, neka se nitko sada ne uvrijedi, pratim redovito i Bayern i pogotovo Real i uzrok ovakvog rezultata lako je primjetiti - Bayern je odigrao najbolje što je mogao, dok Real nikad nije bio lošiji. Među njih se uvukao neki strah, nema kvalitetne igre po zemlji već sve nekakava napucavanja, individualne akcije. To u današnjem nogometu ne prolazi i zbog toga je Bayern ekipa koja je bliža finalu.

Za kraj sam ostavio Mourinha. Taj me čovjek ozbiljno, ali ozbiljno počeo nervirati u zadnje vrijeme. Narušava se imidž "kraljevskog kluba" - ukoliko se tako nazivamo, zašto se ponašamo kao primitivci i seljaci? Zašto, dragi gospodine Posebni, ne možemo priznati pobjedu ekipi koja je bila bolja u svim segmentima nogometne igre? Zašto ponovno igramo obranu i čuvamo rezultat kao da je u Munchen došao Nurnberg, a ne jedna od najboljih ekipa na svijetu?

Jose, u Madridu obrana NE PROLAZI. Real nikada nije bio prepoznatljiv zbog čelične obrane nego zbog fantastičnog napada. Naprosto ne mogu vjerovat da toliko ne preferira Kaku, koji u zadnje vrijeme igra fantastično, ali ne igra. Jednostavno ne razumijem ubacivanje tamo nekog Granera (koji je dobar igrač, ali Kaki kopačke ne može čistit) ispred Kake, ne razumijem vađenje Ozila koji i kada igra najlošije barem nešto odigra i veže napad i obranu. Ne razumijem niti Nikolu Pokrivača aka. Sami Khediru koji je na utakmici imao 25 dodira s loptom i 25 dodavanja unatrag.

Puno stvari ne valja, puno se stvari mora promijeniti, inače nam se crno piše. Počevši od subote u 21.00h.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: ...da li je Bayern zasluženo pobijedio - ako tako Shumy.d napiše (a taj inače ne priznaje da je jeo sladoled ni kad mu je štapić u ruci i ostaci čokolade oko usana :) ) - nema toga na ovom planetu, a i malo šire, tko bi to mogao pobiti :D
:lol: :lol:
Pa nije baš tako... :biggrin:

Kažete penal na Gomezu? Ja kažem ni govora. Ramos čisto pokupio loptu klizećim startom. Čak je i barcelonaški nastrojeni Vela rekao da to nije bio penal. Ono bacanje Gomeza nakon toga ne volim, isto kao kad su tražili penal kad je Coentrao pogodio Pepea u prsa. Tad je Ribery skoro pojeo pomoćnog suca. Nisu imali razloga za tim.

Rekao sam i prije (nakon Atletica i Sportinga) da će za Bayern trebati više od toga. Jučer je bilo solidno prvo poluvrijeme, gol primljen opet iz prekida. To već postaje zabrinjavajuće. Međutim, Bayern je odlično izolirao Ronalda, a ostavili su više mjesta Di Mariji koji je po mojem mišljenju presebično odigrao ovu utakmicu.
Drugo poluvrijeme odličan početak, zabili su gol i imali su utakmicu u rukama. I onda ključni trenutak utakmice - izmjena Marcelo - Ozil. Kad sam to vidio, nisam bio zadovoljan nikako, ali mislio sam si: "Ajde dobro, vjerojatno Marcelo ide na Coentraovo mjesto jer je dotični odigrao katastrofa, a Coentrao ide na krilo i vjerojatno Kaka ulazi za par minuta umjesto Di Marie."
ALI, onda druga izmjena Granero za - Di Mariu? E onda sam znao da ćemo izgubiti utakmicu jer je Mourinho htio sačuvati remi. Nakon izlaska Ozila, Real je izgubio sve konce u veznom redu, povukli su se i Bayern je imao previše prostora za svoje napade. Prije je trebao izvaditi Angela i Khediru koji nije mogao pratiti Kroosa, gubio se sinoć. A on izvadi Ozila koji je glavni play.
Na kraju zaslužena pobjeda Bavaraca iako mislim da je glavni krivac za poraz Mourinho. Nije imao muda sinoć.

Na kraju rezultat nije tako loš, bitan je ovaj gol u gostima i sad je sve u njihovim rukama. Malo je ekipa koje na Bernabeuu nisu primile bar jedan gol.
Da se mene pita, krenuo bih od prve minute sa visokim presingom na obranu Bayerna i sa maksimalno ofanzivnom postavom. Da sam ja Mourinho, za tjedan dana bih izbacio Coentraa i stavio Marcela, uveo Kaku umjesto Di Marije i napao svim snagama.
Uz dužno poštovanje prema obrani Bayerna, ali mislim da im je to ipak najslabija karika u momčadi i da ima prostora za izradu dobrih šansi protiv njih.
Scuderia
Moderator
Moderator

2:50 - 2:54
-Da, Ramos je cisto oduzeo, ali ako se ne varam Coentrao je tu malo " sarao ". Mogao dosuditi, no nije.
Necu se previse vaditi na suca, imao je gresaka, ponavljam, mogao je nesto suditi i protiv Bayerna kao iz sale, isto tako i za Real.

Coentrao po meni nema sta raditi u obrani, mislim da bi puno vise dosao do izrazaja ako bi isao u vezu, tj. na lijevo krilo.

Ova utakmica sinoc je bila finale prije finala. 8)

EDIT. Ali onaj Marcelo, pa to je strasno, kao kakva sirovina. :roll:
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

@Schumy.d i djelomično jedan mladoljetnik :) zvan Lukica pijanica - jesi obriso tragove oko usana (vanilija i čokolada :D ) - a sada ozbiljno - ja ne krivim Ramosa za oduzimanje lopte to je apslolutno čisto - problem (po meni) nastaje nakon toga i ja to gledam ovako:" lopta nije bila izvan igre tj. "teoretski" mogao je Gomez još do nje i tada nastaje faul (ilitiga prekršaj) - Gomez je fauliran unutar 16-erca a to je logikom stvari -> penal (ilitiga jedanaesterac ilitiga najstroža kazna) - a što se tiče ostatak posta -> mogu samo staviti svoj potpis i zabrinuti se jer sam počeo ramišljati ko ti :D
@mali,mali Scud - finale prije finala? - iskreno ja se nadam da će finale, ma ko bio u njemu (ja "navijam" za Bayern i ruske emigrante čisto zbog klađenja) biti jooooš bolje od ovoga->a ovo je bila fantastična utakmica...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ja pak mislim da Gomez nije mogao do lopte više nikako i da je eventualni faul bio nakon starta Ramosa.
To se ne sudi, pogotovo u polufinalu u 87. minuti. ;)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Ja pak mislim da Gomez nije mogao do lopte više nikako i da je eventualni faul bio nakon starta Ramosa.
...bude nam Beusan još danas to pojasnil - no ja ostajem kod svojega (ma šta taj rekao) a ti si ionako navijački nastrojen pa tvoje mišljenje ne uzimam u obzir (šala naravno)...ja sam uvjeren da je situacija bila obrnuta tj. da je to trebalo svirati za Real ili Barcu da bi se sviralo sigurno...a ako se ne bi da bi novine bile pune članaka o krađi...
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Ja pak mislim da Gomez nije mogao do lopte više nikako i da je eventualni faul bio nakon starta Ramosa.
pogledaj onaj video sa golovima i sazecima pa ces vidjeti da je mogao doci do lopte, da mu uopce nije pobjegla toliko da je ne moze stici. Da ga ovaj nije sastavio na zemlju, stigao bi loptu. To ti govorim cisto bez ikakvih navijackih naocala.

@ Toon
Da, mislim da je to finale prije finala. Jer ako se desi da Real prodje i susretnu se sa Barcelonom, onda znas i sam kako se igraju takve utakmice. ;)

Toon je napisao/la: ...bude nam Beusan još danas to pojasnil - no ja ostajem kod svojega (ma šta taj rekao) a ti si ionako navijački nastrojen pa tvoje mišljenje ne uzimam u obzir (šala naravno)...ja sam uvjeren da je situacija bila obrnuta tj. da je to trebalo svirati za Real ili Barcu da bi se sviralo sigurno...a ako se ne bi da bi novine bile pune članaka o krađi...
Zna se sta Platini hoce. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: pogledaj onaj video sa golovima i sazecima pa ces vidjeti da je mogao doci do lopte, da mu uopce nije pobjegla toliko da je ne moze stici. Da ga ovaj nije sastavio na zemlju, stigao bi loptu. To ti govorim cisto bez ikakvih navijackih naocala.
Jbg, gledam i ja bez naočala pa vidim da je Ramos odbio loptu na stranu barem metar (ako ne i više) prema dvojici Realovih igrača tako da ne znam kako ti misliš da bi Gomez došao do te lopte. :?

Ali, lako je nama sad govoriti tu kad gledamo snimke 15 puta. Sudac je u onom trenutku vidio čisti Ramosov start i nije sudio penal. Ni ja ga ne bih sudio tada.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Ajmo sad jo Chelsea da pobjedi i eto hrpu para :biggrin: samo da Torres ne da gola,otkako je otiso iz Liverpoola nemogu da ga smislim :evil:
Alonsista hasta la muerte..
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Alonso-champ je napisao/la:Ajmo sad jo Chelsea da pobjedi i eto hrpu para :biggrin: samo da Torres ne da gola,otkako je otiso iz Liverpoola nemogu da ga smislim :evil:
koliko si dignuo ? :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda

Šta je Mateo rekao za sinoćnju tekmu? Vidim da je bio u studiju, al nisam pratio.
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Bibi je napisao/la: Danas Chelsea pobjeduje jer ja vjerujem u Boga i pravdu 8)
Kao sto sam rekao pravda je spora,ali dostizna.Cak i ako ne produ dalje mislim da je ovo dovoljna utjeha ;)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Šta je Mateo rekao za sinoćnju tekmu? Vidim da je bio u studiju, al nisam pratio.
LINK ------------------- > KLIK
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Šta je Mateo rekao za sinoćnju tekmu? Vidim da je bio u studiju, al nisam pratio.
LINK ------------------- > KLIK
Pretpostavljam da je sve bilo u redu... tako sam i sam rekao poslije utakmice.
Jedino možda dvojbeno je po meni onaj Marcelov start, ostalo je za mene dobro odsuđeno.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Pretpostavljam da je sve bilo u redu... tako sam i sam rekao poslije utakmice.
Jedino možda dvojbeno je po meni onaj Marcelov start, ostalo je za mene dobro odsuđeno.
Tu je trebao izvaditi bez razmisljanja crveni karton.

btw. Raul nakon sezone napusta Schalke, vjerovatno ide u Katar.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Tu je trebao izvaditi bez razmisljanja crveni karton.
Možda, ali ionako nebi utjecalo na rezultat tako da možemo reći da je dobro odsudio.
Scuderia
Moderator
Moderator

Ne bi, jer je taj faul napravljen vec kada je bio kraj, no svejedno to nije razlog da mu se ne da crveni. ( svi tako mogu krsiti krvnicki u zadnjim trenucima utakmice, i izvlaciti se da je kraj utakmice )
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scud, šta čitam da je Claudio Pizzaro novi Bayernov igrač?

Pa to je cirkus. Olića se rješe i onda dovedu ovog lika. :lol:
Scuderia
Moderator
Moderator

Da, novi/stari igrac. Dolazi za nula eura.
Uz duzno postovanje prema Olicu, ali Pizzaro je za njega planina.
slika
Odgovori