Teams preparing for Bahrain cancellation
Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: NOVOSTI - travanj 2012.
Alonsista hasta la muerte..
-
- Veteran
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
-
- Veteran
Mi koji navijamo za Alonsa ili Ferrari zadnji smo sto cemo plakat ako otkazu BahrainArmanini je napisao/la:ja prvi necu plakat..

- Cuky
- Moderator
pa neznam baš. Ferrari je oduvijek dobar u Bahrainu, čak i u sezonama kad su bili slabiji (2005, 2009) tako da bi za njih bilo dobro da se vozi. A usput bi imali priliku vidjet dali planirani upgrade za Bahrain radi kako su zamislili
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Koje sranje, opet utrka manje....
-
- Veteran
Ok,sa druge strane mislim,da jedva čekaju VN Španjolske,da dodje taj največi upgrade i da budu konkurentni kroz cjelu utrku i da se bore za pobjede,jer ovo sad im dolazi kao ruzan sam,ok,prvi su u ukupnom poredku,znam,sta bi mi jos zeljeli,a znamo da je to cista sreca,i kako je Alonso prvi isto tako bi mogo biti i peti ili cak slabiji da je MGP malo bolji sa gumama i Kimi da je imao vise srece..jbg,to se zove utrkivanje.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Jel neko zna do kad ta staza ima ugovor?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Index.hrIZ sata u sat stižu nove reakcije na najave o otkazivanju Velike nagrade Bahreina zbog lošeg sigurnosnog stanja u toj otočnoj kraljevini.
Prošlogodišnja utrka otkazana je nakon velikih sukoba prosvjednika i policije, a situacija se od tada samo pogoršala. Mediji su još ranije odustali od slanja svojih novinara na utrku, piloti i timovi strahuju u tišini čekajući reakciju Berniea Ecclestona koji, pak, tvrdi kako nema nikakvih problema.
Formula 1 vozit će se i u SAD-u. Zar se u Guantanamu ne krše ljudska prava?
Oglasio se i predsjednik VN Bahreina Zayed Al Zayani: "Ekstremisti i promatrači iz naslonjača stvaraju paniku i plaše ljude. Oni koji su bili na licu mjesta nisu vidjeli razloge za otkazivanje utrke drugu godinu zaredom".
"Posljednjih tjedana u naše je Kraljevstvo ušlo mnogo ljudi koji su se sami uvjerili u to kako smo spremni ugostiti utrku F1", dodao je Al Zayani koji je pokomentirao i razloge mogućeg otkazivanja utrke zbog "kršenja ljudskih prava".
"Sljedeće godine Formula 1 će se voziti u SAD-u. A što s Guantanamom? Zar se tamo ne krše ljudska prava?", zapitao se Al Zayani.
Lotus poslao svog čovjeka u Bahrein, on se vratio sretan
Priopćenjem su se oglasili i iz momčadi Lotusa koja se, navodno, iz prve ruke uvjerila u stanje u zemlji.
"Istina, postoji potreba za osiguravanjem utrke i momčadi, i na tom planu se radi sve što je potrebno kako bi se svi osjećali sigurno. Ako i bude prosvjeda, bit će to mirni protesti, možda se prikažu transparenti ili se zapali koja automobilska guma, ali to je sve što možemo očekivati. Iz Bahreina smo se vratili uvjereni kako je sve u redu. Da nije bilo nešto više policajaca, ne bismo primijetili razliku od posljednje godine kada smo bili tamo", stoji u poruci iz Lotusa.
Čelni čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone razgovarao je s predstavnicima Lotusa:
"Jedna od momčadi poslala je čovjeka u Bahrein. Rekao je da je sve savršeno i nema problema. Bili su na stazi i po cijelom Bahreinu, vrlo su sretni".
Ecclestone ne može prisiliti momčadi na put u Bahrein ukoliko se ne osjećaju sigurno, ali i dalje tvrdi kako utrka neće biti otkazana.
Michael is faster than you!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fm-sBx530-0#![/youtube]

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ma da, bitno je da se Bernie potrudio da Turska bude izbačena iz kalendara, a stalno se bori da se vozi u Bahreinu.
Đubre matoro!
Đubre matoro!
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...gospodo draga svi smo mi u krivu...Bahrein je siguran i tamo se ne krše nikakva prava...samo poneki mučki provokatori žele shebati divne ljude na vlasti u toj državi gdje svima teče med, mlijeko i nafta...svi ti lažljivi, prevrtljivi novinari šire neistine o najdemokratskijoj državi na svijetu...kakvi ratovi, kakvi prosvjedi, kakva nesigurnost, sve same laže koje šire nekadašnji pitomci KGB-a. Ima da se trka održi!MA ŠTO MI ZNAMO, OVDJE JE ISTINA
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Legenda
Prva vijest na hrv. radiju: Bahrein se ipak održava! Ajde, super. nije lako izdržati tri tjedna bez F1 

Samo neka se trkaju.
- Barry
- Test vozač
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2770 ... red-legal/" onclick="window.open(this.href);return false;
valjda vise niko nece protestovati.
valjda vise niko nece protestovati.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
http://goo.gl/ICnU2Press Release
FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP - BAHRAIN GRAND PRIX
13/04/2012
The FIA is the governing body of motor sport and therefore of Formula One. As such, it sets the season’s calendars following the proposal of the Commercial Rights Holder (CRH) in accordance with the local national authorities in all matters relating to safety.
Within that context, the FIA ensures that any event forming part of an FIA World Championship is organised in compliance with the FIA Statutes and the relevant Sporting and Technical Regulations and that the safety of the public, officials, drivers and teams is secured at all times during an event.
The FIA must make rational decisions based on the information provided to us by the Bahraini authorities and by the Commercial Rights Holder. In addition we have endeavoured to assess the ongoing situation in Bahrain.
President Jean Todt led a fact-finding mission to the Kingdom in November 2011, meeting a large number of decision-makers and opinion formers, including elected Shia members of parliament, the president of the Bahrain Independent Commission of Inquiry, ambassadors from the European Union countries, the Crown Prince, the Interior Minister and many members of the business community.
All expressed their wish for the Grand Prix to go ahead in 2012, and since then, the FIA has kept in close touch with all these stakeholders. Away from the public eye, the FIA has received regular security briefings from the most senior diplomatic officials based in the Kingdom as well as from other independent experts.
The 2012 calendar, as presented by the CRH, was ratified by the World Motor Sport Council (WMSC) in September 2011. Since then no request from the F1 Commission or the CRH has been made to the WMSC to either postpone or cancel the Bahrain Grand Prix.
Based on the current information the FIA has at this stage, it is satisfied that all the proper security measures are in place for the running of a Formula One World Championship event in Bahrain.
Therefore, the FIA confirms that the 2012 Gulf Air F1 Grand Prix of Bahrain will go ahead as scheduled.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mora da su im šeici masno platili za ovu izjavu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
"What a stupid question. You're going to get a stupid answer. What would you expect? "
-Bernie Ecclestone responds to a reporter asking him if he will attend the Bahrain Grand Prix

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Organizatori VN Monaca predstavili izmjene na stazi
Svakako pohvalno, zanima me kak će izgledat izlazak iz boxa sad
Svakako pohvalno, zanima me kak će izgledat izlazak iz boxa sad
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Cuky
- Moderator
napokon da taj boks srede...2003. su ga proširili i okrenuli di sad gleda i preselili izlaz poslije prvog zavoja kako je do danas ostao, a sad još i dio di se na startno-ciljnoj uključuju na rub staze ubrzavaju. Pohvalno, pohvlano, kao i ravnanje staze nakon tunela.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Vuksa_KC
- Veteran
F1.com ne radi, da nisu možda Anonymusi:) radi Bahreina i tamo konfliktne situacije.
EDIT: I službeno je http://www.worldcarfans.com/11204204360 ... f1-website
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
samo nek ih rokaju-drugo nisu ni zasluzili-ugl ovo s Bahreinom je velika sramota i svinjarija...no naravno s drue strane su hrpetine obojanih listica...

- mrd
- Profesionalni vozač
i f1-racers je srušen. ista ekipaVuksa_KC je napisao/la:F1.com ne radi, da nisu možda Anonymusi:) radi Bahreina i tamo konfliktne situacije.

-
- Veteran
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
neznam di da ovo stavim, pa cu stabit u novosti.... u petak navecer na HTV1 emisija koju nesmijemo propustit!!!!!!!
http://mojtv.hr/film/15718/formula-1--godine-smrti.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mojtv.hr/film/15718/formula-1--godine-smrti.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
McLaren u <3