Pobijedili su jednu trku od tri. Manje bitno. Bodovni konti pokazuju pravo stanje - da su uvjerljivo najbolji.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
I meni se čini tako. Mclaren nikad nije bio jako dobar na toj stazi ali srećom pa je tek petak, možda će sutra biti bolje.Slash je napisao/la:Problemi za McLaren nakon FP2?
Nije im baš išlo, ni na tvrdim, ni na mekim, ni s punim, ni s praznim.
Da, al evo baš gledam long-runove, i RB i Lotus su brži, cca. u prosjeku 2,3 desetinke po krugu. Mercedes mrvicu slabiji, ali ne daleko. S tim što RB izgleda puno bolje i u kvalifikacijskom setupu, što se ne može reći za naše.Caldor je napisao/la:Pa na prvom su jako dobro izgledali, a Hamilton nije ni poboljšao vrijeme s prvog, tako da ja mislim da prostora ima.
1. slobodni treningCaldor je napisao/la: EDIT: Slash di gledaš vremena po krugovima?
Da, to je. Novak je rekao da McLaren uvijek do čepa radi te simulacije, dok ostali imaju malo manje.Caldor je napisao/la:Ma nije ovo zabrinjavajuće. Još uvijek porstoji mogucnosti da su imali vise goriva.
Pa čuj, koliko to god glupo zvucalo, u pravu jeSlash je napisao/la:Da, to je. Novak je rekao da McLaren uvijek do čepa radi te simulacije, dok ostali imaju malo manje.Caldor je napisao/la:Ma nije ovo zabrinjavajuće. Još uvijek porstoji mogucnosti da su imali vise goriva.
Ali, opet, Novak veli i da zavoj 9 prethodi zavoju broj 10, tako da mislim da treba uzet cum grano salis sve šta taj čovjek izvali.
Da, al sad po q2 izgleda da su pilili naopakomrd je napisao/la:nisam gledao FP3, McLaren ipak iza Mercedesa i Red Bulla?
Sutra sigurno pobjedujemoCaldor je napisao/la:ZamaloBarem mi je drago da su navijači koji su govorili da staza ne odgovara McLarenu bili u rkivu. Sutra rasturamo
mislim da imamo vise guma nego vettel, ali budemo vidjeli, bit ce gusto, samo da lewis dobro krene a vettel kao u kiniCaldor je napisao/la:ZamaloBarem mi je drago da su navijači koji su govorili da staza ne odgovara McLarenu bili u rkivu. Sutra rasturamo
Nemamo. Stanje s gumama je identično samo što su bikovi u q1 išli na novim soft gumama van a mi 2 puta na novim gumama u q3.McLewis je napisao/la:mislim da imamo vise guma nego vettel, ali budemo vidjeli, bit ce gusto, samo da lewis dobro krene a vettel kao u kiniCaldor je napisao/la:ZamaloBarem mi je drago da su navijači koji su govorili da staza ne odgovara McLarenu bili u rkivu. Sutra rasturamo
Kravitz je rekao da su i RB i McLaren u prvi pokušaj u Q3 izašli na već voženim gumamaKing iCool je napisao/la: a mi 2 puta na novim gumama u q3.
I to je moguće, nisam siguran. Učinilo mi se da je Ham imao nove gume kad ga je režiser prvi puta u q3 pokazao. Ali to možda niti neće biti tako važno jer bi u utrci prime mogle biti bolje,vidjet ćemo.damjan.cule je napisao/la:Kravitz je rekao da su i RB i McLaren u prvi pokušaj u Q3 izašli na već voženim gumamaKing iCool je napisao/la: a mi 2 puta na novim gumama u q3.
damjan.cule je napisao/la:Kravitz je rekao da su i RB i McLaren u prvi pokušaj u Q3 izašli na već voženim gumamaKing iCool je napisao/la: a mi 2 puta na novim gumama u q3.
ali je vettel 2 puta koristio mekse u Q2 i jednom na tim rabjenim isao u Q3 sad, ako ce se vozat vise na meksima u prednosti smo, a ako na tvrdjim isti smo....King iCool je napisao/la:Nemamo. Stanje s gumama je identično samo što su bikovi u q1 išli na novim soft gumama van a mi 2 puta na novim gumama u q3.McLewis je napisao/la:mislim da imamo vise guma nego vettel, ali budemo vidjeli, bit ce gusto, samo da lewis dobro krene a vettel kao u kiniCaldor je napisao/la:ZamaloBarem mi je drago da su navijači koji su govorili da staza ne odgovara McLarenu bili u rkivu. Sutra rasturamo