Šališ se?Scuderia je napisao/la: Uz duzno postovanje prema Olicu, ali Pizzaro je za njega planina.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Šališ se?Scuderia je napisao/la: Uz duzno postovanje prema Olicu, ali Pizzaro je za njega planina.
Zasto bi se salio ?Schumy.d je napisao/la: Šališ se?
Ajde dobro, ali kad Pizzaro bude najbolji strijelac lige prvaka, ja režem mali prst.Scuderia je napisao/la: Zasto bi se salio ?
Sta da na osnovu nacionalnosti kazem da je on bolji ?
Gledao sam (za sada ) sve utakmice Bayerna, medju kojima je i on dobivao prilike od prve minute u BundesLigi i nista.
Izgubio je na brzini, tehniku nikada nije ni imao, tako da...Jbg.
.Schumy.d je napisao/la: Ajde dobro, ali kad Pizzaro bude najbolji strijelac lige prvaka, ja režem mali prst.![]()
A baš da mu je Heynckes davao šansi puno... pa i nije.
Schumy.d je napisao/la:Čovjek sjedi cijelu sezonu na klupi i onda ti od njega očekuješ hattrick kad odigra jednu utakmicu u 10 kola.
Točno...Scuderia je napisao/la: Bio je ne znam sada tocno koje godine najbolji strijelac Europa Lige, bio je ( mislim da je jos uvijek, nisam 100% siguran) najbolji strani strijelac u Bundesligi. Tako da nikako ne moze biti promasaj, za jockera s klupe idealan. Vidim da se nesto i ne buni, cak stovise, trazi si stan u Munchenu.
Eto, ja mislim da nije. Ali Olić zaslužuje igrati i zato bih volio da ode iz Bayerna jer ne treba grijati klupu.Scuderia je napisao/la: U svakom slucaju, bolji od Olica.
Pa ajd´ da cujem neke argumente.Schumy.d je napisao/la: Eto, ja mislim da nije. Ali Olić zaslužuje igrati i zato bih volio da ode iz Bayerna jer ne treba grijati klupu.
Tip igrača kao Gomez. Ne znam čemu imati 2 "ista" napadača.
Bundesliga i Premiership su dva razlicita svijeta, kako u smislu igre, tako i u financijama, tako da ti ova recenica nikako ne stoji.Dani je napisao/la:Pizzaro da je nešto vrijedio ostao bi igrati u negleskoj ligi.
Pa evo, Dani ti je rekao, a ja sam ti rekao da kad Pizzaro bude prvi strijelac LP, ja režem prst.Scuderia je napisao/la:Schumy.d je napisao/la: Eto, ja mislim da nije. Ali Olić zaslužuje igrati i zato bih volio da ode iz Bayerna jer ne treba grijati klupu.
Pa ajd´ da cujem neke argumente.![]()
Ja (u ovih 26 utakmica koliko je igrao za Bayern) to nisam vidio.Schumy.d je napisao/la: .
.
.
Ola je nešto sasvim drugom, radi fantastičan pritisak na obranu protivnika, otme hrpu lopti, a i zna zabiti. Upravo ono šta Bayermu treba kad Gomeza ne ide.
Ja se nadam da Ola neće igrati u Madridu jer smatram da bi napravio puno više pomutnje u Realovoj obrani nego Gomez.
Ajde, budi malo realan pa priznaj da je Ivica dobivao šanse na kapaljku ove sezone. Tako da tih tvojih 26 utakmica je samo brojka. A minuta je skupio svega za 5 utakmica.Scuderia je napisao/la: Ja (u ovih 26 utakmica koliko je igrao za Bayern) to nisam vidio.
Opet nisam dobio odgovor na pitanje.Schumy.d je napisao/la:Ne budi smiješan s tih 26 utakmica...
5-6 puta.Schumy.d je napisao/la:Daj mi nabroji koliko je Olić od tih tvojih 26 utakmica odigrao barem cijelo poluvrijeme.
A ove tvoje pokušaje driblinga bolje da ne spominjem. Šta bi onda o Robbenu trebali reć...
E pa onda mi nemoj pričati tu o nekih 26 utakmica...Scuderia je napisao/la:5-6 puta.
Scuderia je napisao/la: Moje pokusaje ?
Sorry majstore, ja ne igram nogomet vec 4 godine, a i tada nisam driblao, vec bio zadnji covjek.
Za Robbena ja nemam sta pozitivno reci. To si mogao primjetiti.
I Higuain je back up.Scuderia je napisao/la:On je jebeni BACK-UP, nikakav KEY PLAYER, to kada ljudi shvate, onda ce shvatiti njegovu ulogu. Meni je osobno drago da ce otici jer ce napokon ljudi prestati s pisanjima " Heynckes je kreten sto ne stavlja Olica od prve i sl "
Da sam ja trener Reala, on bi mi bio prvi napadac, definitivno. Puno bi bolje nekako on izgleda na terenu, nego Benz.Schumy.d je napisao/la: I Higuain je back up.