Nekako mi se čini da je u kvalifikacijama previše taktiziranja i čuvanja guma, jedino su RBR i MCM danas cjelo vrijeme išli na nož, drugi mislim da čak i previše pridavaju značaj čuvanju jednog seta guma, mislim koliko se može u utrci realno dobit ako startaš 6-10, imaš pred kraj par bržih kurgova na jednom novom setu guma? Još ova staza baš i nije idealna za prestizanje, a i vidjeli smo u Kini kolko se vremena gubi u prometu. Mislim da sutra samo RBRi i Mclareni borba za pobjedu i postolje, očekujem da će se četvorka odvojit odmah na startu (Webber je upitan s obzirom na loše startove), a ostatak će se borit tu iza njih, dosta izjednačeno.
Rikjardo odlične kvale, Di Resta isto, a Perez je konstanto u Q3, Kimija ne kužim, stalno u nekim kockanjima , bolje da prati Grosjena mislim da bi bolje prolazio, a Schumi...

.
Rosberg kaže da je žrtvovo kvale zbog boljeg setupa za utrku, ne znam, ne pušim to, mislim da je mali bio malo presiguran u sebe pa sad pokušava to kamuflirati, uglavnom Mercedes mislim da nema šanse u borbi za pobjedu, postolje isto teško, jedino u slučaju nekog odustajanja velike četvorke, a mislim i da se vraćamo polako u prošlu sezonu i veliku borbu bikova i Mclarena, nadam se ove godine s drugačijim ishodom na kraju.