Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Domi
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Re: Sebastian Vettel
Bravo za prvaka, super utrka 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
lol Kung fu Vettel. Sad mi idu na qurac hamilton pjeva ovaj kao glumi WTF?
Inače dobra vožnja danas

Inače dobra vožnja danas

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Evo ga na 1.mjestu u ukupnom poretku.
Danas odlična vožnja
Danas odlična vožnja
...put u raj nije posut ružama...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
tako zna super vozit, kad je naprijed, ali vozio je super.... nema se sta reci...wolfman je napisao/la:odvozio onako kako najbolje znalijepa obrana od jedne jedine prijetnje kimia
a sad po naslov
McLaren u <3
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
znao sam...
on zna pobjediti samo kad je na pole positionu... al dobro je, neki ne znaju ni tako...
i da,puca kada je pod malo jačim pritiskom itd...
on zna pobjediti samo kad je na pole positionu... al dobro je, neki ne znaju ni tako...
i da,puca kada je pod malo jačim pritiskom itd...
- kowalski
- Rezervni vozač
Da, pobijedio je s PP-a. Hamilton nije uspio nijednom s dosadasnja dva. 

"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- McLewis
- Veteran
nije da ga sad nesta previse branim, ali ajde mi navedi jednu utrku ove sezone koja je perfektno prosla za hamiltona???kowalski je napisao/la:Da, pobijedio je s PP-a. Hamilton nije uspio nijednom s dosadasnja dva.
McLaren u <3
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
ajde da i i kiseli krastavac pobjedi, još malo i nebu ga kimi dero samo u badmintonu
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Vetel je odlično iskoristio pole i napravio razliku u prvom stintu dok je imao čistu stazu što mu je i donjelo pobjedu. Zasluženo, nema šta, al u 3 od 4 utrke vozač koji je ušao prvi u prvi zavoj pobjedio je utrku na ovakav način i Buton i Rosberg i sad Vetel, dakle jasno je da se vozači koji povedu uspiju odvojit zbog čiste staze i napravitr prednost na početku koja im na kraju bude dovoljna za pobjedu.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
-
- Legenda
I dečki, dajte me podsjetite o čemu smo ono prošli tjedan raspravljali?dmarijon je napisao/la:Točno tako. Danas je i s prosječnim autom pokazao da je vrhunski vozačelder je napisao/la:Ma svi smo mi govorili prosle godine, lako je voziti kad imas auto koji je daleko najbolji od svih, a sad se vidi kakav je vozac kad nema najbolji auto za sec od svihdmarijon je napisao/la:Ima li ovdje netko malo objektivan?Već nakon sutra ili maksimalno nakon par utrka progutat ćemo to što pričamo. . I što tada?
Kažem - ne sumnjamo u Vettelovu brzinu![]()
Kako je jedan dobar dio nas i prije današnje utrke tvrdio.

Samo neka se trkaju.
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Zaslužena pobijeda danas, nadam se da je začepil gubicu svim onima koji su bili neobjektivni prema njemu. 

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
-
- Legenda
Koliko malo čestitki, u odnosu kada drugi vozači pobijede 
Razumijem ja da je Vettel prstić mnogima iritantan, i da im je u prvom redu iritantan jer pobjeđuje njihove dugogodišnje favorite.
Ali ne možemo biti subjektivni. Čovjek je vozač koji se dogodi jednom u 10 godina. (min. 5, recimo....)
Čovjek koji je još 2009. dokazao da je iznad velike većine dobrih ili odličnih vozača.
Ima brzinu najbržih, pa ja bi se usudio reći - kada treba, onda i koju desetinku više od toga. To je jasno pokazao na nekoliko trka pred kraj prošle sezone.
Čovjek koji ima zrelost da vidi cijelu trku u cjelini. A la Alonso i Button, recimo. Za njegove godine to je pomalo i netipično. Podsjeća me samo na mladog Schumija (i donekle na mladog Alonsa...)
Nedostaju mu možda samo onaj zrelosnii stil, recimo Alonsa. Siguran sam da će i to dobiti kroz iduće godine. Tako da - sigurno ćemo ga još dugo gledati "pri vrhu".
Etp - ako ga ne volite - još će vas duuuuuuuuuugo iritirati
. To je sigurno.
Nije ovo neka hvala, meni je drag, ali nije najdraži. Jednostavno su to činjenice.

Razumijem ja da je Vettel prstić mnogima iritantan, i da im je u prvom redu iritantan jer pobjeđuje njihove dugogodišnje favorite.
Ali ne možemo biti subjektivni. Čovjek je vozač koji se dogodi jednom u 10 godina. (min. 5, recimo....)
Čovjek koji je još 2009. dokazao da je iznad velike većine dobrih ili odličnih vozača.
Ima brzinu najbržih, pa ja bi se usudio reći - kada treba, onda i koju desetinku više od toga. To je jasno pokazao na nekoliko trka pred kraj prošle sezone.
Čovjek koji ima zrelost da vidi cijelu trku u cjelini. A la Alonso i Button, recimo. Za njegove godine to je pomalo i netipično. Podsjeća me samo na mladog Schumija (i donekle na mladog Alonsa...)
Nedostaju mu možda samo onaj zrelosnii stil, recimo Alonsa. Siguran sam da će i to dobiti kroz iduće godine. Tako da - sigurno ćemo ga još dugo gledati "pri vrhu".
Etp - ako ga ne volite - još će vas duuuuuuuuuugo iritirati

Nije ovo neka hvala, meni je drag, ali nije najdraži. Jednostavno su to činjenice.
Samo neka se trkaju.
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
mene lik ne iritira, dapace, jedan mi je od simpaticnijih likova.. osim pristica naravno (sto mislim da radi namjerno da iritira 
mnogi su sad malo zasutili jer su do sad vikali kako ga webber sije i kako se konacno vidi da vettel nije neki vozac, pa eto sad kad ga je dobrano pustio iza na 4. mjestu malo su morali pregrist jezik pa nema komentara..

mnogi su sad malo zasutili jer su do sad vikali kako ga webber sije i kako se konacno vidi da vettel nije neki vozac, pa eto sad kad ga je dobrano pustio iza na 4. mjestu malo su morali pregrist jezik pa nema komentara..
- McLewis
- Veteran
pa meni vettel nije nista toliko dokazao jos previse, opet start sa polea, i vozio savršeno na prvoj poziciji sta nam je dokazao da zna i prosle godine....
McLaren u <3
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
jel ima jos nesto?McLewis je napisao/la: opet start sa polea, i vozio savršeno na prvoj poziciji
sve si rekao..
- McLewis
- Veteran
nikad nisam rekao da nije u tome dobar, cekam ga da krene 6 i pobjedi.....Armanini je napisao/la:jel ima jos nesto?McLewis je napisao/la: opet start sa polea, i vozio savršeno na prvoj poziciji
sve si rekao..
po tome je Rosberg Bog kao i Vettel....
McLaren u <3
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
dmarijon je napisao/la:Koliko malo čestitki, u odnosu kada drugi vozači pobijede
Etp - ako ga ne volite - još će vas duuuuuuuuuugo iritirati. To je sigurno.
Zrelost o kojoj pricas jos uvijek nisam primjetio u toj mjeri u kojoj pokusavas da je prikazes. No da je vrhunski vozac, to jeste. No objasni mi onda kako vrhunski vozac moze dovoliti Webberu da ga uzme u prve tri utrke. Onom Webberu koji je do jucer bio za mnoge prosjecan vozac pored Vettela.
Meni se Vettel cini kao vozac slijedecih karakteristika: strasno je brz kada auto perfektno pripremljeno, no nije nesto narocito dobar u autu koje ima takve karakteristike da ne odgovara previse njegovom stilu. To me dovodi do zakljucka da nije bas previse sposoban da se prilagodjava situaciji i da iz svake izvuce maksimum.
Znam da ce mnogi reci da sam subjektivan (objektivno misljenje tesko da postoji), ali po meni jedini vozac kojeg sam uzivo gledao, a koji ima tu sposobnost, je Fernando Alonso. Mislim da tolika slicnost izmedju njih ne postoji i zbog nacina komunikacije sa svojim timom. Vettel nije dominantna licnost iako se mnogo vrti oko njega (sto je logicno, jer je mlad i veoma talentovan), dok je alonso tip koji je dominantna persona u svom timu i ima veliki utjecaj. Ljudi u njemu prepoznaju lidera.
Sorry za off topic, ali kako si naveo to poredjenje, dopustih si da i ja napisem koju o tome.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
-
- Legenda
Ono što mislim, a nisam napisao, ili nisam dovoljno jasno napsiao je da u Vettelu 2010. i 2011. vidim alonsa 2005. i 2006. Zato mi se i čini da će s godinama samo rasti, sazrijevati.
Samo neka se trkaju.
- McLewis
- Veteran
to zelim i ja reci, on mi djeluje kao robot kojeg isprogramiraš da savršeno radi onako kad ide sve po planu, čim se nadje neka prepreka već "šteka"_dreamer_ je napisao/la: Meni se Vettel cini kao vozac slijedecih karakteristika: strasno je brz kada auto perfektno pripremljeno, no nije nesto narocito dobar u autu koje ima takve karakteristike da ne odgovara previse njegovom stilu. To me dovodi do zakljucka da nije bas previse sposoban da se prilagodjava situaciji i da iz svake izvuce maksimum.
ja sam strasan Hamiltonov fan ali iskreno mislim da je momentalno Alonso br. 1 sta se vozaca tice.... izvlaci 150°% iz svega, sta dobrog u rukama kad ilim ili loseg, dok Vettel moze izvuci 120% ali samo iz savresnog bolida koji njemu pase....
McLaren u <3
- Kenny
- Legenda
I Alonso je gubio od Trulija 2004 dok nije dobio otkaz, Kimi izgubio od Heifelda, pa mislim da ovi nisu bolji vozači_dreamer_ je napisao/la:
Zrelost o kojoj pricas jos uvijek nisam primjetio u toj mjeri u kojoj pokusavas da je prikazes. No da je vrhunski vozac, to jeste. No objasni mi onda kako vrhunski vozac moze dovoliti Webberu da ga uzme u prve tri utrke. Onom Webberu koji je do jucer bio za mnoge prosjecan vozac pored Vettela.
Odakle tebi informacija kakvu on komunikaciju ima sa ljudima iz tima? Jel vozač mora bit vođa u timu, ili je za to tamo Horner?_dreamer_ je napisao/la: Znam da ce mnogi reci da sam subjektivan (objektivno misljenje tesko da postoji), ali po meni jedini vozac kojeg sam uzivo gledao, a koji ima tu sposobnost, je Fernando Alonso. Mislim da tolika slicnost izmedju njih ne postoji i zbog nacina komunikacije sa svojim timom. Vettel nije dominantna licnost iako se mnogo vrti oko njega (sto je logicno, jer je mlad i veoma talentovan), dok je alonso tip koji je dominantna persona u svom timu i ima veliki utjecaj. Ljudi u njemu prepoznaju lidera.
Sorry za off topic, ali kako si naveo to poredjenje, dopustih si da i ja napisem koju o tome.

- McLewis
- Veteran
alonso tad jos nije bio prvak, a kimi izgubio u svojoj prvoj sezoni od heidfelda, koji je imao vec jednu sezonu iza sebe... nasao si stvarno usporedjivat....Kenny je napisao/la:
I Alonso je gubio od Trulija 2004 dok nije dobio otkaz, Kimi izgubio od Heifelda, pa mislim da ovi nisu bolji vozači
McLaren u <3
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Ne znam koliko citas F1 portale, no iz raznih izvora bliskih Ferrariju, te iz samih izjava Stefana i mnogih drugih se vrlo jednostavno dodje do tog zakljucka.Kenny je napisao/la:I Alonso je gubio od Trulija 2004 dok nije dobio otkaz, Kimi izgubio od Heifelda, pa mislim da ovi nisu bolji vozači_dreamer_ je napisao/la:
Odakle tebi informacija kakvu on komunikaciju ima sa ljudima iz tima? Jel vozač mora bit vođa u timu, ili je za to tamo Horner?_dreamer_ je napisao/la: Znam da ce mnogi reci da sam subjektivan (objektivno misljenje tesko da postoji), ali po meni jedini vozac kojeg sam uzivo gledao, a koji ima tu sposobnost, je Fernando Alonso. Mislim da tolika slicnost izmedju njih ne postoji i zbog nacina komunikacije sa svojim timom. Vettel nije dominantna licnost iako se mnogo vrti oko njega (sto je logicno, jer je mlad i veoma talentovan), dok je alonso tip koji je dominantna persona u svom timu i ima veliki utjecaj. Ljudi u njemu prepoznaju lidera.
To sto se tice Trullija i Alonsa, samo cu reci da nije tacno da je Trulli bio bolji, pri otkazu Trullija su bili u egalu i Alonso bi 90% bio na kraju bodovno bolji i da je Trulli ostao u Renou, a pehove a la Monaco i USA necu detaljnije spominjati. No istina je da je Trulli bio u nekim utrkama brzi od Alonsa.
No to nije tema pa se opet izvinjavam na off topicu... Ja i dalje tvrdim ono sto sam rekao, Vettel je sigurno medju top 3-4 vozaca u ovom trenutku, no nije po meni u mogucnosti da iz teskog bolida izvuce maksimum, sto ne znaci da to nece moci za par godina.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 24 tra 2012, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Kenny
- Legenda
Jel bolja usporedba da je Hakkinen izgubio par puta od Coultharda? Istina je da Je Kimiju to prva sezona i da je Heifeld imo jednu sezonu iza sebe, ali Alonso je prije 2004e imo 2 pune sezone iza sebe i steko je određeno iskustvo istina da nije bio prvak, ali zašto se to nebi nikako moglo uspoređivat mislim za Alonsa?McLewis je napisao/la:alonso tad jos nije bio prvak, a kimi izgubio u svojoj prvoj sezoni od heidfelda, koji je imao vec jednu sezonu iza sebe... nasao si stvarno usporedjivat....Kenny je napisao/la:
I Alonso je gubio od Trulija 2004 dok nije dobio otkaz, Kimi izgubio od Heifelda, pa mislim da ovi nisu bolji vozači
@Dreamer: i ovdje je prošlo samo par trka, imo je peh sa Kartikeyanom, a ja sam mislio na Vettela odakle znaš kakav je

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Dobar rezultat za njega s obzirom na probleme i kaznu, dobro odvoženo. Izvukao kolko se dalo i dalje zasluženo vodeći.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
čovjek dana uz prvu dvojicu,dobra pretjecanja i poništavanje štete