Finale dahoam, oh mann ist das schon.
Ukratko samo... ( jbg. slavi se jos

)
Cupao sam kosu nakon sto je Ronaldo zabio za 2-0, usput dobio i malo sijedih...

, osmijeh mi vratilo smanjenje vodstva, bilo je jedva, Iker je bog za jedaneaesterce, kakav Kikser ( KOAN KIKSER i dalje je ta parola na djelu ), znao sam ako Bayern zabije do poluvremena za 2-1, da bi mogli proci, jer su to ipak Nijemci.
Nisu se predali, svaka im cast, imali su << eier >>, i dobro je na kraju sve zavrsilo.
Alaba

- treba imati muda pucati prvi penal, i to jos specijalisti za skidanje istih. Svaka mu cast
Schweinsteiger - jos nije 100 % ali takodjer, treba imati muda pucati odlucujuci penal, uf... al mi srce stalo kada sam gledao izvodjenje.
Igrac koji mi je najvise pojeo zivce / kosu - Mario Gomez.
Malo jos na suca... Alabi nije trebao ni pod razno dati zuti karton, jer nije bilo nikakve namjere da igra s rukom, penal...hm da, ako cemo biti pravedni, onda je ona Pepeova ruka takodjer penal ( kada je Robben pucao slobodnjak) - nije dosudjen
Drugi gol Reala je pao ako se ne varam iz zaledja. Pomocni nije vidio.
Schumy.d je napisao/la:
EDIT:
Baš me zanima komentar Scuderie o Neueru nakon večeras.

Zanima te, pa evo da ti odgovorim.
I dalje je kod mene ona parola : " KOAN NEUER " Pokusava sa onim svojim grimasama oponasati velikana titana Kahna, ne ide mu, ispada smijesan, iako je obranio dva penala, i dalje je kod mene ( niti ce imati u blize vrijeme ) na piku, jer zbog njegovih gresaka (2x Gladbach) smo izgubili prvenstvo.
Schumy.d je napisao/la:
.
.
Scuderia, da li će Pranjić sad na Alabino mjesto u finalu?

Nope, ako Bayern ne misli uloziti zalbu na onaj Alabin zuti, vjerovatno ce Lahm preci ponovno na lijevu stranu, a Rafinha desno.