Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Re: Strani nogomet

Post Postao/la K1M1 »

eh, ipak sam se prevario. :) Ništa, još bolje, sad za Bayern navijat u finalu. :)
Ko bi rekao da će barca i real ispast i da će messi i ronaldo promašit penale i bit tragičari svojih ekipa. Mislim da nitko to nije mogao ni pomislit.
Bayern definitivno bolji u ove dvije utakmice i zasluženi prolaz. I samo napomena da je real zabio gol iz zaleđa, a i penal je bio vrlo sumnjiv...
Sve u svemu super tekma i jedva čekam finale, gdje se nadam da će bayern razbit chelsea...
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

eeee ljudi moji kako je fora vidjet kad dva igraca koji skupa kostaju malo manje neg cijeli chelsea i bayern zajedno, zaseru finale svojim ekipama :)
McLaren u <3
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

K1M1 je napisao/la: a i penal je bio vrlo sumnjiv...
Ja ne mogu vjerovat... kako ono može bit sumnjiv penal? :?
A Ronaldo i nije tragičar. Ipak je zabio ta 2 gola za Real u regularnom vremenu.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Zao mi je Kake.

U sta se taj igrac pretvorio,od neprilagodbe pa malo ozljeda grijanje klupe...a mogao je postat nasa legenda kluba (ustvari to je vec i bio) :(

Cestitke Bayernu.Realno gledajuci bili su bolji u oba dvije utakmice i zasluzeno prosli u finale.Realu moze biti utjeha osvajanje Primeru sto mislim da cini jednako zadovoljstvo :)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...danas ujutro sam, vozeči na posao, na radiju čuo javljanje lika iz (mislim) Slavonskog Broda koji obavještava sve navijače Reala da je lopta od Ramosa pronađena u njegovom vrtu tako da je i ta misterija riješena :D ...
...Bayern zasluženo prošao...bio je bolji u dvije utakmice...ja ne bih sudio ni jedan penal + Realov drugi gol je postignut iz zaleđa...no svemir je na kraju svejedno uspostavio svoju ravnotežu - kaznio Barcu za prošlost i bolji iz ogleda Bayern-Real ide dalje...i jedino mi je žao Casillasa taj čovjek bi trebao u neki veći klub :D a ne da se pati u Realu :D (morao sam ovo)...i iskreno Real me razočarao jer je po mom dojmu Bayern u ove dvije utakmice bio bolja momčad od španjolaca...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:i iskreno Real me razočarao jer je po mom dojmu Bayern u ove dvije utakmice bio bolja momčad od španjolaca...
Istina, ali mislim da je u ovoj drugoj utakmici velik faktor odigrala subotnja utakmica. Prvi put sam vidio da su igrači umorni. Primjerice lani je u kupu protiv Barce Ronaldo u 120. minuti šprintao 60m s loptom, a jučer u drugom poluvremenu je 2 puta povukao pošteno.
Na početku dok su stiskali Bayern je to izgledalo super, ali što je utakmica išla kraju, to je bilo sve gore...

Scuderia, da li će Pranjić sad na Alabino mjesto u finalu? :)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Istina, ali mislim da je u ovoj drugoj utakmici velik faktor odigrala subotnja utakmica. Prvi put sam vidio da su igrači umorni. Primjerice lani je u kupu protiv Barce Ronaldo u 120. minuti šprintao 60m s loptom, a jučer u drugom poluvremenu je 2 puta povukao pošteno.
Na početku dok su stiskali Bayern je to izgledalo super, ali što je utakmica išla kraju, to je bilo sve gore...
...da, baš to...bili su nadtrčani i to je donijelo prevagu (jezičac na vagi)...Ronaldo? a nije on jedini "podbacio" (u krajnjem slučaju zabio je "svoje") - njega su općenito u obje utakmice jako dobro "zatvorili"...Real je nakon svojih pet minuta ostatak utakmice igrao ko da gostuje kod neke respektabilne momčadi - 'ajmo na kontre pa možda nešto ubodemo...a Borussia D. je lijepo pokazala da se Bayern "lagano" dobije ako ga se dobro pritisne...da ih je "el classico" vjerojatno malo "iscjedio" sigurno stoji no alibi im nikako ne smije biti...a Scud će vjerojatno svoje oduševljenje napisati tek sutra jer tko zna jel' do sada i došao kući svojoj...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Bibi je napisao/la:Zao mi je Kake.

U sta se taj igrac pretvorio,od neprilagodbe pa malo ozljeda grijanje klupe...a mogao je postat nasa legenda kluba (ustvari to je vec i bio) :(

Cestitke Bayernu.Realno gledajuci bili su bolji u oba dvije utakmice i zasluzeno prosli u finale.Realu moze biti utjeha osvajanje Primeru sto mislim da cini jednako zadovoljstvo :)
Nema ti ga zašto biti žao. Osobno, on mi je najdraži igrač i Reala i općenito, i smatram da je produžetke, pogotovo onaj drugi, odradio odlično. Bio je praktički jedina opasnost za gol Bayerna. ;)

Čestitke Scudu i svim navijačima Bayerna na zasluženom prolazu dalje. =D>
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Finale dahoam, oh mann ist das schon. =D>

Ukratko samo... ( jbg. slavi se jos :) )

Cupao sam kosu nakon sto je Ronaldo zabio za 2-0, usput dobio i malo sijedih... :roll: :biggrin: , osmijeh mi vratilo smanjenje vodstva, bilo je jedva, Iker je bog za jedaneaesterce, kakav Kikser ( KOAN KIKSER i dalje je ta parola na djelu ), znao sam ako Bayern zabije do poluvremena za 2-1, da bi mogli proci, jer su to ipak Nijemci.

Nisu se predali, svaka im cast, imali su << eier >>, i dobro je na kraju sve zavrsilo.

Alaba :klanjanje: - treba imati muda pucati prvi penal, i to jos specijalisti za skidanje istih. Svaka mu cast

Schweinsteiger - jos nije 100 % ali takodjer, treba imati muda pucati odlucujuci penal, uf... al mi srce stalo kada sam gledao izvodjenje. :o

Igrac koji mi je najvise pojeo zivce / kosu - Mario Gomez.

Malo jos na suca... Alabi nije trebao ni pod razno dati zuti karton, jer nije bilo nikakve namjere da igra s rukom, penal...hm da, ako cemo biti pravedni, onda je ona Pepeova ruka takodjer penal ( kada je Robben pucao slobodnjak) - nije dosudjen

Drugi gol Reala je pao ako se ne varam iz zaledja. Pomocni nije vidio. :doubt:
Schumy.d je napisao/la:
EDIT:
Baš me zanima komentar Scuderie o Neueru nakon večeras. :D
Zanima te, pa evo da ti odgovorim. :p

I dalje je kod mene ona parola : " KOAN NEUER " Pokusava sa onim svojim grimasama oponasati velikana titana Kahna, ne ide mu, ispada smijesan, iako je obranio dva penala, i dalje je kod mene ( niti ce imati u blize vrijeme ) na piku, jer zbog njegovih gresaka (2x Gladbach) smo izgubili prvenstvo.
Schumy.d je napisao/la: .
.
Scuderia, da li će Pranjić sad na Alabino mjesto u finalu? :)
Nope, ako Bayern ne misli uloziti zalbu na onaj Alabin zuti, vjerovatno ce Lahm preci ponovno na lijevu stranu, a Rafinha desno. ;)
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Ovaj finale i ako ne budem mogo gledati necu se sikirat,bas bezveze...
Alonsista hasta la muerte..
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Alonso-champ je napisao/la:Ovaj finale i ako ne budem mogo gledati necu se sikirat,bas bezveze...
...ajme meni inarkt će me sada...molim moderatore da baniraju ovog slovenca barem u temama strani nogomet i upravo slušam :D ...šalalala šalio se ja....
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Malo jos na suca... Alabi nije trebao ni pod razno dati zuti karton, jer nije bilo nikakve namjere da igra s rukom, penal...hm da, ako cemo biti pravedni, onda je ona Pepeova ruka takodjer penal ( kada je Robben pucao slobodnjak) - nije dosudjen
Ako ćemo biti pravedni, onda ćemo reći da faul na Robbenu nije ni postojao. ;)
A za penal je i Beusan rekao da su oba čista. Čak je rekao da je na Graneru Neuer napravio penal kojeg bi svi sudili da nije bila 116. minuta.
Mislim da je sudac jučer sve u svemu odradio dobro.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Y7f2mjY ... re=related[/youtube]
:D
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

hehehe dobar dobar :D
rFactor F1 HR server Info
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ako sad bayern ne osvoji nece nikad .
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
luka_kimi
Moderator
Moderator

slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

Sad je i sluzbeno, Olic odlazi u Wolfsburg, Dante iz Gladbacha dolazi u Munchen.

-novi dres kada se igra u gostima
slika
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Sad je i službeno: Guardiola odlazi iz Barcelone!!
luka_kimi
Moderator
Moderator

Mourinho se rješava Kake i želi sedam novih igrača u Realu

Samo probaj! Da si mu dao šansu kao što si trebao i mogao, mogao si imati igrača koji bi ti sam donio Ligu Prvaka! Stvarno mi Mourinho ide na jetra.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ja bi Kaku u Liverpool. Nama treba takav igrač.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Mourinho se rješava Kake i želi sedam novih igrača u Realu

Samo probaj! Da si mu dao šansu kao što si trebao i mogao, mogao si imati igrača koji bi ti sam donio Ligu Prvaka! Stvarno mi Mourinho ide na jetra.
Da nije žalosno, bilo bi smiješno...
Čim se približi kraj sezone i transferi, s Realom se povezuje pola Europe i sve što valja u J. Americi. :roll:

Međutim, ovo s Kakom još ima smisla. Svaka čast njemu, ali protiv Bayerna uđe pri kraju utakmice, a odigrao je katastrofa. Za 10 minuta je prestao trčati, izgubio hrpu lopti i upropastio jednu dobru šansu.
I meni je žao da nije više igrao, ali i Di Maria i Ozil su pokazali više od njega i neće se naigrati pored njih, a on na ovoj razini nije kvaliteta za Real. Ja ga obožavam kao igrača, ali to je tako. Sad mogu zaraditi 30-ak milijuna eura što je za jednog 30-godišnjaka respektabilna brojka.
Nažalost, ozlijede su mu uništile bolju karijeru u Realu. :(

Ja sam čuo da se Real interesira za Vidala, ali ga Juve ne pušta.
A inače, siguran sam da Lass, Albiol, Altintop odlaze nakon ove sezone. Uz njih možda i Carvalho, a Sahin moguće da ode na posudbu. Tako da će biti odlazaka, a to znači i mogućih dolazaka.

Pretpostavljam da će ići u nabavu jednog desnog beka, stopera i veznjaka jednog.
Moje mišljenje za koje igrače je Real zainteresiran: Ivanović, Van der Wiel, Javi Martinez, Muniain, Vidal, David Luiz, Aguero

Sad... otom-potom, pola ovih igrača su u početnim postavama tako da je misija za dovođenje relativna.
Scuderia
Moderator
Moderator

Zadnja domaca utakmica ove sezone za Bayern, i to protiv susjeda " Svaba " ( Juzni derbi )
Butt brani od prve, jer se oprasta, tj. vise nece braniti. Dobit ce nekakvu funkciju u mladom pogonu.

Rummenige izjavio ako Heynckes zeli, moze ostati duze na klupi Bayerna.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Toon welcome to the club hahahaha. Pa ovi tvoji kao da kopiraju moje.
Evo ovako se treba igrati:

Ako ga prodaju svima im treba jaja odrezati.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la:Toon welcome to the club hahahaha. Pa ovi tvoji kao da kopiraju moje.
ma nama je trebao ovakav šamar...imali smo 6 pobjeda u nizu i svi su/sam visoko poletjeli...ovo nas lijepo vrati u realitet no treba reći i da je to bio jedan od "onih dana" kada ništa ne želi ući a protivniku sve ulazi...
...Suarez je stvarno odličan igrač no veterinari će imati posla kod tvojih :D ...ako je vjerovati novinama od prije tjedan-dva to je "gotova stvar"...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Toon je napisao/la:
Dani je napisao/la:Toon welcome to the club hahahaha. Pa ovi tvoji kao da kopiraju moje.
ma nama je trebao ovakav šamar...imali smo 6 pobjeda u nizu i svi su/sam visoko poletjeli...ovo nas lijepo vrati u realitet no treba reći i da je to bio jedan od "onih dana" kada ništa ne želi ući a protivniku sve ulazi...
...Suarez je stvarno odličan igrač no veterinari će imati posla kod tvojih :D ...ako je vjerovati novinama od prije tjedan-dva to je "gotova stvar"...
hahahahahaahhha trebao vam je :P
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda

Real korača prema naslovu! :biggrin:

Danas: Real - Sevilla 3:0 =D>
Strijelci: Ronaldo, Benzema 2x

Ukoliko Barcelona izgubi bodove večeras, moglo bi biti i službeno sve gotovo. :)
Real može dostići cifru od 100 bodova u prvenstvu ako pobijedi sve 3 utakmice do kraja prvenstva.
Odgovori