Schumy.d je napisao/la:Ma to su pustili... kad su vidjeli da Barce nema u finalu, odmah su volju izgubili.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Schumy.d je napisao/la:Ma to su pustili... kad su vidjeli da Barce nema u finalu, odmah su volju izgubili.
Ih, vec se sada veselim.Toon je napisao/la:D![]()
- znam da nesmijem 3 smajlića u nizu no to je za slijedeće tri godine "veselja"...
Šta fali dečku?Scuderia je napisao/la: Da stvar bude bolja, navodno je Rummenige poslao Realu ponudu za Sahina.
Schumy.d je napisao/la: Šta fali dečku?
Prije 2 sezone je bio najbolji igrač Bundeslige.
...mi ne kupujemo takve otpatke...slićnih problematićnih mamlaza smo se jedva riješili i jedva ih utopili k naivcima...a što se tiće Sahina - sve ovisi za koju ga lovu možete dovesti...ako je to neka pristojna cijena do cca 5-7M nije loše pokuštati...Scuderia je napisao/la: Ih, vec se sada veselim.![]()
Sta nije uletio vas gazda, pa da nas rijesi muka.....
![]()
Da stvar bude bolja, navodno je Rummenige poslao Realu ponudu za Sahina.
Imao je nesreću da se ozljedio, inače bi sigurno dobio više šansi, ali u ono malo utakmica je pokazao da zna igrati. I zaboravljaš da igra u Realu. Nije Real Dortmund. Real na svakom mjestu ima 2-3 jako kvalitetna igrača tako da se teško izboriti za mjesto dok si zdrav, a kamo li tek ako si ozljeđen pola sezone. Konkurencija su mu Xabi, Khedira i Lass - 3 igrača koji su u prvih 11 u svojim reprezentacijama, nije baš slaba konkurencija.Scuderia je napisao/la:![]()
Koliko je ono puta zaigrao za Real nakon sto se oporavio od ozljede ?
Kada je Real igrao protiv Bayerna, nije bio ni na klupi, vec na tribinama.
Gdje bi on igrao ako dodje ? Koga da istjera van ?
Schweinsteigera mozda ?
![]()
Platili su ga 10 milja, sada ne vrijedi toliko da ga jebes.
Schumy.d je napisao/la: Imao je nesreću da se ozljedio, inače bi sigurno dobio više šansi, ali u ono malo utakmica je pokazao da zna igrati. I zaboravljaš da igra u Realu. Nije Real Dortmund. Real na svakom mjestu ima 2-3 jako kvalitetna igrača tako da se teško izboriti za mjesto dok si zdrav, a kamo li tek ako si ozljeđen pola sezone. Konkurencija su mu Xabi, Khedira i Lass - 3 igrača koji su u prvih 11 u svojim reprezentacijama, nije baš slaba konkurencija.
Ali, ja ni ne želim da ode jer sam siguran da je on novi Xabi Alonso. Dali su za njega 10 milijuna što je sitnica, za sezonu - dvije će vrijediti barem 2x više.
Bolji je od Gustava i Timoschuka zajedno.
Tako to rade amateri....F1NAC je napisao/la: ma di bi tiovo 4. ako preteknete tottenham vam je previše
. Samo sanjaj
hahahahhahhahahhahhahahahah da tako to rade amateriToon je napisao/la:Tako to rade amateri....F1NAC je napisao/la: ma di bi tiovo 4. ako preteknete tottenham vam je previše
. Samo sanjaj
...sad je pitanje da li ćete i u LP ući...rekao sam da ćete se poskliznuti
- ali vi to tri puta doma...
Eh moj Toon, očekivao sam više od tvojih.Toon je napisao/la:...da,da, bogati naftaši su vjerojatno danas uzeli kantu...NUFC se super borio i jako sam ponosan na dečke...Yaya (mamicu mu poljubim) je zabio jako lijepe golove a Hart skinuo što se skinut moglo...malograđanima treba čestitat mada QPR neće biti lagan zalogaj pa ćemo još s tim pričekati...
@F1NAC - na kraju ćemo mrtve brojati...još je kolo ispred nas...no ja sam sa sezonom užasno zadovoljan - klub mi se polako vraća tamo gdje mu je i mjesto - među velike...korak po korak...
...city je jaka ekipa i ja sam zadovoljan pristupom svojih - yaya je zabio ono što zabije jednom od deset puta...znam ja da si ti "drukao" da sir Alex digne još jedan trofej no ove godine će ipak u susjedstvo - kao što sam i ranije rekaoSchumy.d je napisao/la: Eh moj Toon, očekivao sam više od tvojih.![]()
1x, ali džaba.
Ma... ne volim ja nijedan Manchester, ali više sam da United uzme trofej nego ovi bogataši koji su lovu dobili preko noći.Toon je napisao/la:...city je jaka ekipa i ja sam zadovoljan pristupom svojih - yaya je zabio ono što zabije jednom od deset puta...znam ja da si ti "drukao" da sir Alex digne još jedan trofej no ove godine će ipak u susjedstvo - kao što sam i ranije rekaoSchumy.d je napisao/la: Eh moj Toon, očekivao sam više od tvojih.![]()
1x, ali džaba.- doduše ja sam bio uvjeren da će biti i veća razlika u bodovima...
...ja uopće nisam zabrinut - moja ekipa je prije tri godine ispala iz lige, expresno se vratila i već slijedeću tj. ove se do zadnjeg kola bori za LP - pa na početku prvenstva bi svaki navijač potpisao solidnu sredinu tablice i prodaju kluba bilo kome...a mi imamo europsku ligu a ako nas sreća pomazi i ligu prvaka...i to sve sa trenerom koji je plaćen na nivou dinamovog trenera (daleko najmanje u engleskoj) - i to pored svih bogatih i rastrošnih klubova...
Schumy.d je napisao/la:
EDIT:
Scuderia, izgleda da ipak nećeš dočekati Pipitu u Bayernu.![]()
Danas je Mourinho rekao: "Moja dva napadača u sljedećoj sezoni će biti Benzema i Higuain"![]()
![]()
Kaže da ga neće pustiti ni za 60 milijuna i tako i treba. Neka Gonzala tu gdje je, zaslužuje grb Reala na prsima.
A čuj, nije baš da vam takav igrač nebi dobro došao.Scuderia je napisao/la: Ne znam kako cu to prezivjeti... zbilja ne znam.![]()
Ne volim talijanski nogomet.Alonso-champ je napisao/la:Jel ko gleda Inter-Milan?utakmica za desetku..
Tko zna, mozda se u omladinskom izbaci koja nova " bomba nacije ". Bio bi red, da se i neki napadac "stvori".Schumy.d je napisao/la: A čuj, nije baš da vam takav igrač nebi dobro došao.