Alonso-champ je napisao/la:Igor18 je napisao/la:Čovjek vjerovatno zna kaj govori. Super je to, kaotične utrke ali ja bi ipak da oni mogu ganjat te bolide do maximuma, a ne da umjesto toga moraju "čuvati" gume... koda su na utrkama izdržljivosti.
Hoću ovakve vožnje
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=b4NKaAAg ... re=related[/youtube]
Iz kruga u krug
Da nebi mozda zelio i 24-satno testiranje kao nekad

Kakve sad to veze ima sa ovim videom ili gumama?
Da Schumacher ili bilo tko odvozi ovakva 2 kruga, možda bi bil 1. na startu ali bi nakon 3 kruga morao u box..
Trenutačno stanje ne favorizira čisto utrkivanje nego neku taktiku, ko bu odvozil manje krugova na nekim gumama, dali je netko malo pogriješio na kočenju pa mrvicu pobrusio gume itd...
Nema više hard core utrkivanja, gdje je vozač sebe i bolid tjerao do maximuma i gdje se vidjelo tko je bolji vozač a ne taktičar.
Ja sam isprva bio u zabludi ovih kaotičnih utrka, reko jebeno kolko borbe i pretjecanja, a onda sam ponovo pogledao snimke utrka i vidio da je većina pretjecanja bila jer su vozaču ispred gume letjele na sve strane i nije imao nikakve šanse da se bori za svoju poziciju nego ju je jednostavno morao propustiti...
Jadno izgleda kad vozač kalibra Schumachera (tema je njegova) mora propustiti vozača koji je i u slabijem bolidu a i slabiji vozač od njega, kad ga mora bez borbe propustiti napijed jer su mu se gume jednostavno raspale, zato kaj je možda 1 ili 2 kruga vozil na nekom svom vozačkom maximumu, znači nije ko penzić samo kružio stazom i gledao u gume...
Svi znamo da Schumacher nikog ne pušta naprijed bez borbe, pa makar to bilo i za 1 bod (Rubens-Mađarska) i onda kad vidite da pored njega prolazi neki balavac i to ko pokraj nekog čunja zapitate se di smo došli i kaj smo napravili od formule 1?
Ili recimo primjer sa Kimijem, lik se trga cijelu utrku i vozi junački da bi u roku od pola kruga pao za 10, 11 pozicija, pokraj njega bolidi prolaze kao da unutra sjedi neki amater koji je tek sjeo u bolid formule 1.
Nekom je to super, ali hvala lijepa meni to samo gasi onu strast koju osjećam prema ovom sportu