Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- harrahotto
- Ja sam: Vozač
Re: Simulacije vožnje
ima li još koga?
naravno, nakon 10 godina odlučim odigrat nešto online i složi mi se net doma, psujem Optimu cijelo veče...
no, sutra je novi dan.
naravno, nakon 10 godina odlučim odigrat nešto online i složi mi se net doma, psujem Optimu cijelo veče...
no, sutra je novi dan.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ako ti je lakše i meni se isto desilo.harrahotto je napisao/la:ima li još koga?
no, sutra je novi dan.
Da nisam bio večeras u teretani vjerojatno bi razbio ruter. Kad sam napuštao gym pita me trener zaš mu internet ne radi i zašto se upalila crvena lampica na ruteru. Ja mu kažem nemam pojma zovi operatera, on kaže jebemti optimu.
Dođem doma i meni također upaljena crvena lampica i nema neta (300m zračne linije). Srećom pa je reko 'jebemti optimu' inače bi ruter nadrajso jer ovo mi se češće događalo al sad bar znam da to oni rade. Ja pred mjesec dana bzvz silovo ruter jer sam mislio da je do njega.
Tako da i ja sam htio oko 21:30 se pridružit vozit al do 23h sam bio bez neta, jbg

- harrahotto
Ćale od Lewisa je napisao/la:ako ti je lakše i meni se isto desilo.harrahotto je napisao/la:ima li još koga?
no, sutra je novi dan.
Da nisam bio večeras u teretani vjerojatno bi razbio ruter. Kad sam napuštao gym pita me trener zaš mu internet ne radi i zašto se upalila crvena lampica na ruteru. Ja mu kažem nemam pojma zovi operatera, on kaže jebemti optimu.
Dođem doma i meni također upaljena crvena lampica i nema neta (300m zračne linije). Srećom pa je reko 'jebemti optimu' inače bi ruter nadrajso jer ovo mi se češće događalo al sad bar znam da to oni rade. Ja pred mjesec dana bzvz silovo ruter jer sam mislio da je do njega.
Tako da i ja sam htio oko 21:30 se pridružit vozit al do 23h sam bio bez neta, jbg
onda zandvoort večeras??
ja sam (možda) poslije 22h
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
al optima je najvise fer.. 
da, moze zandvoort obzirom da se nismo bas jucer navozili..
i ocekujem kroz danas prijedlog za jos neku stazu.. cijeli dan imate..
vjerojatno ce cale doc jedini s prijedlogom, al

da, moze zandvoort obzirom da se nismo bas jucer navozili..
i ocekujem kroz danas prijedlog za jos neku stazu.. cijeli dan imate..
vjerojatno ce cale doc jedini s prijedlogom, al

- Vuksa_KC
- Veteran
Brnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
šta ćemo vozit? ja bi tcl, drm ili historx malo za pomjenu od ovih fwd-a.
il neki OW, al to znam da se neće dogoditi.

il neki OW, al to znam da se neće dogoditi.

- Armanini
- Svjetski prvak
neznam, mozda da jos isprobamo btcc..?
kako zelite..
staze:
rockingham uk
http://www.mediafire.com/?mut2x1g9yjy" onclick="window.open(this.href);return false;
ledenon08
http://www.essexonlineracing.com/main/i ... Itemid=379" onclick="window.open(this.href);return false;
sa iste stranice mozete skinut i brno, isto je to ona verzija iz gtla sto smo zadnje probali i imali problema, al mislim da bi sad trebalo bit oke.. ja sam isporbao i osim mismatcha sve 5..
ugl, ledenon i rockingham skinite obavezno..
ledenon je malo oveca staza, nekih 100 mb, al ide full speed..
a zandvort je mozda bolji onaj 2007, zaboravio na njega, al nek bude ovaj mmm..
kako zelite..
staze:
rockingham uk
http://www.mediafire.com/?mut2x1g9yjy" onclick="window.open(this.href);return false;
ledenon08
http://www.essexonlineracing.com/main/i ... Itemid=379" onclick="window.open(this.href);return false;
sa iste stranice mozete skinut i brno, isto je to ona verzija iz gtla sto smo zadnje probali i imali problema, al mislim da bi sad trebalo bit oke.. ja sam isporbao i osim mismatcha sve 5..
ugl, ledenon i rockingham skinite obavezno..
ledenon je malo oveca staza, nekih 100 mb, al ide full speed..
a zandvort je mozda bolji onaj 2007, zaboravio na njega, al nek bude ovaj mmm..
- Cuky
- Moderator
Nekoliko videa iz SIMULACIJE u nastanku, Assetto Corsa
Link
Inače, Assetto Corsa simulaciju razvija Kunos Simulazioni, autori vrlo hvaljene NetKar simulacije, koja je ujedno bila i baza za Ferrari Virtual Academy.
Najhvaljeniji dio NetKara su bili FFB i fizika guma, a ova bi simulacija trebala to još poboljšat, uz uključivanje AI-ja, multiplayera i ostalog što treba za odličnu simulaciju. Unutra su i staze poput Monze i Imole, te mnogi licencirani auti.
Ja ne mogu dočekat
Link
Inače, Assetto Corsa simulaciju razvija Kunos Simulazioni, autori vrlo hvaljene NetKar simulacije, koja je ujedno bila i baza za Ferrari Virtual Academy.
Najhvaljeniji dio NetKara su bili FFB i fizika guma, a ova bi simulacija trebala to još poboljšat, uz uključivanje AI-ja, multiplayera i ostalog što treba za odličnu simulaciju. Unutra su i staze poput Monze i Imole, te mnogi licencirani auti.
Ja ne mogu dočekat

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
netkar da mamu mu.. neki dan se nisam nikako mogao sjetit imena..
a asseto corsa izgleda super.. netkar sam malo vozio, demo, i ffb je stvarno super.. nisam previse jer nije bas optimizirana igra, a imao sam slabji komp pa mi je bilo dosta mlako nekako sve..
u moru tih novih simulacija, ja i dalje najvise ocekujem i iscekujem razvoj rf2.. ima par wip staza koje izgledaju vrlo dobro, jos kad se pocnu dobri modovi radit, i dalje mislim da ce to bit super..
jer da je sudit rf1 prema onome sto je u igri bilo bi takodjer lose..
a asseto corsa izgleda super.. netkar sam malo vozio, demo, i ffb je stvarno super.. nisam previse jer nije bas optimizirana igra, a imao sam slabji komp pa mi je bilo dosta mlako nekako sve..
u moru tih novih simulacija, ja i dalje najvise ocekujem i iscekujem razvoj rf2.. ima par wip staza koje izgledaju vrlo dobro, jos kad se pocnu dobri modovi radit, i dalje mislim da ce to bit super..
jer da je sudit rf1 prema onome sto je u igri bilo bi takodjer lose..
- Cuky
- Moderator
Da, jedino sam gore zaboravio napisat da će Assetto Corsa također biti modabilna 

- Armanini
- Svjetski prvak
samo gledajuci malo videe gdje vozikaju ovi talijancici - ukoliko igru rade talijani.. pa zamisli si koliko ce to bugova imat 

- Cuky
- Moderator
igru ne radi veliki tim, koliko sam shvatio manje je ljudi nego kod ISI-ja. A kažem, NetKar je jako hvaljen, pa nema sumnje da će ovo, barem sa strane fizike biti odlično. A tek ova godina kakva je...GTR3, rF2, Assetto Corsa, pCARS, još ako codemasters malo popravi svoju F1....samo da je nabavit kakav volan pa još i iRacing uzet....ufff

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ja predlažem Thruxton opet i BTCC mod a skinuo sam i ove staze što je Armanini postavio. U 20h najbolje da otvoriš

- Armanini
- Svjetski prvak
lol, pa u isi-ju radi svega 20ak ljudi.. zato im i treba toliko..
rf2 se najvise zaje sto nije igru zavrsio lani..
iako mislim da ce i dalje bit jedini izbor ili iracing za hrpu para ili rf2 za kojeg ne sumnjam da ce bit dovoljno interesa kod modera..
pcars koliko god da izgleda super odlicno i stvarno krasno i detaljno, uvjeren sam da to nece bit prava simulacija jer mi se cini da pucaju na dosta siru masu..
asseto corsa, kao i netkar i academy koji su odlicne i po necemu i bolje ne vozi nitko bas..
iracing je dobar jer se konstantno razvija i cine se ljudi ozbiljni i strucnjaci, a rf cine zapravo ti dobri modovi i ljudi pravi zaljubljenici koji potrose zbilja puno vremena, a imaju i puno znanja i potrude se sa svim vrijednostima koje mogu nac i pokusat implementirat u core rfa..
a i razlicita je dosta interesna skupina jedne i druge.. koji k bismo mi na iracingu gdje se primarno vozi nascar i indy..
rf2 se najvise zaje sto nije igru zavrsio lani..
iako mislim da ce i dalje bit jedini izbor ili iracing za hrpu para ili rf2 za kojeg ne sumnjam da ce bit dovoljno interesa kod modera..
pcars koliko god da izgleda super odlicno i stvarno krasno i detaljno, uvjeren sam da to nece bit prava simulacija jer mi se cini da pucaju na dosta siru masu..
asseto corsa, kao i netkar i academy koji su odlicne i po necemu i bolje ne vozi nitko bas..
iracing je dobar jer se konstantno razvija i cine se ljudi ozbiljni i strucnjaci, a rf cine zapravo ti dobri modovi i ljudi pravi zaljubljenici koji potrose zbilja puno vremena, a imaju i puno znanja i potrude se sa svim vrijednostima koje mogu nac i pokusat implementirat u core rfa..
a i razlicita je dosta interesna skupina jedne i druge.. koji k bismo mi na iracingu gdje se primarno vozi nascar i indy..
- Armanini
- Svjetski prvak
- harrahotto
mislio sam da će bit jednostavnijeArmanini je napisao/la:ok
rockingam
78.2.105.16
di u rf ukucavam adresu?
idem na multi? join? dalje...
uf
dugo ovo nisam radio...
- Vuksa_KC
- Veteran
Ček sad, novi server će biti.
- Armanini
- Svjetski prvak
hehe, da.. al rusi se mod.. neznamo dal je do moda il do servera, pa ce kimi sad otvorit..
da.. multi i mozes il poredat po imenu pa trazit u listi F1 HR server il obzirom da rf svaki drugi put prikaze server dodas ga sa onim plusicem gore
i upises ip..
da.. multi i mozes il poredat po imenu pa trazit u listi F1 HR server il obzirom da rf svaki drugi put prikaze server dodas ga sa onim plusicem gore

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
- harrahotto
javlja mi "no games available" ??K1M1 je napisao/la:78.3.216.5
a pod imenom vas ne mogu nać
f1 hr
- Haris KTM
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ne znam za vas ali ovo se meni cini dosta olako za voziti, vjerujem da su to ipak umovi i poznavaoci voznje ali ipak nekako arcadno, gledajuci dok neko vozi iracing ili pak rf je dosta zabavnije a tek voziti, pa pogledajte samo ovog lika
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UJ8EHrVC-c[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UJ8EHrVC-c[/youtube]
- Armanini
- Svjetski prvak
ma da.. izgleda da je mod zesce zbuganharrahotto je napisao/la:javlja mi "no games available" ??K1M1 je napisao/la:78.3.216.5
a pod imenom vas ne mogu nać
f1 hr
sad cemo otvorit wtcc 2011, ovaj sto vozimo u ligi..
otvoreno.. vozi se brands.. link je na prvoj stranici teme lige..
- harrahotto
Armanini je napisao/la: ma da.. izgleda da je mod zesce zbugan
sad cemo otvorit wtcc 2011, ovaj sto vozimo u ligi..
sori što vas cimam
wtcc2011 je isti palac kao i btcc??
staza koja je trenutno gore je neki birnignam... ajte link da to skinem jer je nemam
- Armanini
- Svjetski prvak
nope.. wtcc je mod koji vozimo u ligi.. link imas na prvoj stranici takodjer..
a staza je sad brands..
a staza je sad brands..
- harrahotto
ma ubi me pasArmanini je napisao/la:nope.. wtcc je mod koji vozimo u ligi.. link imas na prvoj stranici takodjer..
a staza je sad brands..
pa ja sam taj instalirao, i kad ga diže kaže neki NGTC 2011.. ??? uf