Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Evo kako su "moji" komentirali finale FA Cupa na utakmici protiv Granade

Svatko na svojoj strani... :D

EDIT:
Toon, pazi ovo!!
Ne samo da je dobar igrač, već ima i dobar ukus. :biggrin:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Mislim da smo pokazali "plavcima" kako se igra. Još kad Bayern osvoji ligu prvaka, Chelsea će biti sa nama u utješnoj ligi. Kao i Svrake izgleda.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Giroud ce 90% preci u Bayern, radi se izgleda jako ozbiljno na tome da se dovede Sahin u Bavarsku.
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Ne samo da je dobar igrač, već ima i dobar ukus. :biggrin:
...a čuj nije on kriv što dolazi iz jako siromašne sredine, nije ga imao tko naučiti kulturi, estetici i ostalim pomodnim detaljima :badgrin: ...nije on za taj klubić - svijet glamura...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: ...a čuj nije on kriv što dolazi iz jako siromašne sredine, nije ga imao tko naučiti kulturi, estetici i ostalim pomodnim detaljima :badgrin: ...nije on za taj klubić - svijet glamura...
Pusti ti to... ako nastavi ovako zabijati, moguće je i da dođe. :D

Možda ga trofeji privuku... :zaba:
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Schumy.d je napisao/la:
Toon je napisao/la: ...a čuj nije on kriv što dolazi iz jako siromašne sredine, nije ga imao tko naučiti kulturi, estetici i ostalim pomodnim detaljima :badgrin: ...nije on za taj klubić - svijet glamura...
Pusti ti to... ako nastavi ovako zabijati, moguće je i da dođe. :D

Možda ga trofeji privuku... :zaba:
trofej * :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda

F1NAC je napisao/la: trofej * :biggrin:
Bolje išta nego ništa... :p

A možda sljedeće godine bude "i" iza "j" :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator

Falcao-> zvijer.
Bas me zanima koliko ce se dugo zadrzati u tom dijelu Madrida.

Vec vidim zanimanje Citya, PSG-a, Malage, Chelsea.....

:|
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Falcao-> zvijer.
Bas me zanima koliko ce se dugo zadrzati u tom dijelu Madrida.

Vec vidim zanimanje Citya, PSG-a, Malage, Chelsea.....

:|
Teško da će otići... Najprije bi klubovi morali iskeširati preko 50 milijuna eura, a sumnjam da bi i čelnici Atletica pustili Falcaa.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Teško da će otići... Najprije bi klubovi morali iskeširati preko 50 milijuna eura, a sumnjam da bi i čelnici Atletica pustili Falcaa.
Mah... pusti ti to, tako je bilo govora za Aguera, pa je otisao.
Za ove klubove sto sam nabrojao nije uopce toliki problem. Pogotovo za prva tri kluba.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Za ove klubove sto sam nabrojao nije uopce toliki problem. Pogotovo za prva tri kluba.
Ma Malagu možeš odmah otpisati.
OK, City moguće, ali sumnjam da bi i Falcao htio u PSG.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ma Malagu možeš odmah otpisati.
OK, City moguće, ali sumnjam da bi i Falcao htio u PSG.
Zasto?
Koliko sam uspio vidjeti, malo im fali da uzmu to zadnje mjesto koje vodi do kvalifikacija za LP. Budi siguran ako ga uspiju obraniti, da onaj vlasnik nece stedjeti na novcima u potrazi za pojacanjima.

Hah, novac radi cuda, ni ja nisam nikad mogao pomisliti da ce Pastore otici u PSG i eto vidis sta se desi. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Zasto?
Koliko sam uspio vidjeti, malo im fali da uzmu to zadnje mjesto koje vodi do kvalifikacija za LP. Budi siguran ako ga uspiju obraniti, da onaj vlasnik nece stedjeti na novcima u potrazi za pojacanjima.

Hah, novac radi cuda, ni ja nisam nikad mogao pomisliti da ce Pastore otici u PSG i eto vidis sta se desi. ;)
Ma nema teorije da ovaj ode iz Atletica u Malagu. ;)
Vjeruj mi, jedino ako ponude baš 100 milijuna, a toliko para ovaj šeik baš i nema. :)
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ja nisam mogao vjerovat da je Falcao otisao u prosjecni Atletico,a i onako njega zanimaju samo pare tako da se ne bi cudio da prijede u neki drugi bogatiji klub.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ma nema teorije da ovaj ode iz Atletica u Malagu. ;)
Vjeruj mi, jedino ako ponude baš 100 milijuna, a toliko para ovaj šeik baš i nema. :)
Mislis ? :)

---
Bayern nasao drugog golmana. ( a ja se nadam uskoro i prvog )
Radi se o Starke-u iz Hoffenheima. Potpisao do 15-te, odsteta milijun eura.

Shaqiri - 11 milijuna
Dante - 4 milijuna
Starke - 1 milijun

Lijepo, lijepo. :)
Jos napadac, vjerovatno Giorud 10 milijuna.

+ Emre Can iz omladinske skole :)

Dakle, ni 30 milijuna se nece potrositi. :) :thumbup:
Odlicno od nase uprave.:thumbup:

Malo ce biti dosadan prijelazni rok u Bavarskoj, posto se vec imena trojice igraca zna. :D ( jos kad Giorud predje, onda zbilja i nema potrebe pratiti prijelazni rok kod <<nas>> :D :) )

EDIT: Ovako ce svjetliti Allianz Arena u finalu
slika
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

A čuj... tek treba vidjeti kakva će pojačanja biti taj Dante i Shaqiri.
Ja još uvijek tvrdim da Bayernu treba dobar vezni igrač. Možda nešto tipa Modrić (iako bi on bio preskup). On bi se baš uklopio u Bayernovu momčad.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:A čuj... tek treba vidjeti kakva će pojačanja biti taj Dante i Shaqiri.
Ja još uvijek tvrdim da Bayernu treba dobar vezni igrač. Možda nešto tipa Modrić (iako bi on bio preskup). On bi se baš uklopio u Bayernovu momčad.
Taman da Iksherdan istjera Nizozemca iz prvih 11.
Dante- ocekujem da ce biti nesto kao i Lucio. ( vuce strahovito na istog)

Modric? - Ne hvala.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Modric? - Ne hvala.
Ajd mi objasni zašto...
Scuderia
Moderator
Moderator

141 nastupa - 26 asistencija
Ako je to za tebe dovoljno da ga se dovede za ogromnu lovu u bilo koji klub onda nemamo vise o cemu raspravljati
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

:biggrin: vas dvojica ko rogovi u vreći
Alonsista hasta la muerte..
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:141 nastupa - 26 asistencija
Ako je to za tebe dovoljno da ga se dovede za ogromnu lovu u bilo koji klub onda nemamo vise o cemu raspravljati
Hebale te brojke. Ronaldo je u sportingu imao 30 nastupa i 5 golova pa je ManU iskeširao tada vrlo velikih 15 milijuna za njega. Pogledaj ga danas. Mesut Ozil također nije imao impresivne brojke, ali svejedno je vrhunski igrač. Brojke ti ovise i o momčadi u kojoj igraš. Primjerice, da Modrić igra u Realu ili Barceloni, kladim se da bi imao puno bolju statistiku nego sada.
Pogledaj malo utakmice Spursa pa ćeš vidjeti koliko im je Modrić bitan. Važniji im je od Balea koji ima puno bolju statistiku recimo.

Želi ga pola Europe (i to klubovi poput 2 Manchestera, Chelsea), a tebi nije dobar za Bayern. Ne budi smiješan jer realno boljeg veznjaka nemate. Istina da je preskup, ali ionako sam ga naveo samo kao primjer.

Ja ne kažem da je on najbolji, da nema boljih od njega i slično, ali definitivno ima klasu za igrati u početnih 11 Bayerna. I kladim se da bi se sa mnom složilo 90% Bayernovaca.
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ne morate jos i vi pocinjat s tom prevarom.Ionako svaki dan "Modriceve novine"pisu u njemu gdje ce prijeci sljedece sezone i ne skida se na naslovnice.Kad ce igrat za repku barem 50 posto onoga sto daje u Tottenhamu (iako je i to precijenjeno) onda cu moc govorit u pravom igracu.Ovako je koristan kao Jurica Buljat (u zadnje 3 godine jedina vredna spomena je utakmica protiv Izraela).
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Hebale te brojke. Ronaldo je u sportingu imao 30 nastupa i 5 golova pa je ManU iskeširao tada vrlo velikih 15 milijuna za njega. Pogledaj ga danas. Mesut Ozil također nije imao impresivne brojke, ali svejedno je vrhunski igrač. Brojke ti ovise i o momčadi u kojoj igraš. Primjerice, da Modrić igra u Realu ili Barceloni, kladim se da bi imao puno bolju statistiku nego sada.
Pogledaj malo utakmice Spursa pa ćeš vidjeti koliko im je Modrić bitan. Važniji im je od Balea koji ima puno bolju statistiku recimo.

Želi ga pola Europe (i to klubovi poput 2 Manchestera, Chelsea), a tebi nije dobar za Bayern. Ne budi smiješan jer realno boljeg veznjaka nemate. Istina da je preskup, ali ionako sam ga naveo samo kao primjer.

Ja ne kažem da je on najbolji, da nema boljih od njega i slično, ali definitivno ima klasu za igrati u početnih 11 Bayerna. I kladim se da bi se sa mnom složilo 90% Bayernovaca.
Tog istog Modrica su navijaci zamisli ti to Tottenhama popljuvali kako nije opravdao svoj dolazak u klub.
Zeli ga pola Europe, hah, zasto ga onda ne kupe ? - obicna novinska laprdala, eto sta je.

Nemamo boljeg ? Haha, sorry tu ti se moram nasmijati. Imamo i te kako. Covjek koji je povezuje obranu i napad, i koji za razliku od doticnog ima sut ; znas njegovo ime.

Gdje on to ima da zaigra u prvihg 11 ?

Protvi cistaca Gustava ? - Sumnjam da je dobar u defenzivnijm dijelovima od ovoga.
Od Schweinsteigera kojeg se pljuje u nebesa, a lik igra preodlican nogomet ?
Kroosa- koji svakom utakmicom je sve bolji i bolji, i jos je mladji ?
MIlllera kojeg se seli svako malo na razlicite pozicije, i svejedno odigra dobro ?

Bibi je napisao/la:Ne morate jos i vi pocinjat s tom prevarom.Ionako svaki dan "Modriceve novine"pisu u njemu gdje ce prijeci sljedece sezone i ne skida se na naslovnice.Kad ce igrat za repku barem 50 posto onoga sto daje u Tottenhamu (iako je i to precijenjeno) onda cu moc govorit u pravom igracu.Ovako je koristan kao Jurica Buljat (u zadnje 3 godine jedina vredna spomena je utakmica protiv Izraela).
Kralju, tocno to, tocno to, pogodio si u SRIDU. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la:Ne morate jos i vi pocinjat s tom prevarom.Ionako svaki dan "Modriceve novine"pisu u njemu gdje ce prijeci sljedece sezone i ne skida se na naslovnice.Kad ce igrat za repku barem 50 posto onoga sto daje u Tottenhamu (iako je i to precijenjeno) onda cu moc govorit u pravom igracu.Ovako je koristan kao Jurica Buljat (u zadnje 3 godine jedina vredna spomena je utakmica protiv Izraela).
Dečki moji, na koliko ste utakmica uživo od repke bili ove sezone?
Ja se slažem da ne igra kao u Tottenhamu, ali za to je kriv Bilić. Modrić mora igrati što bliže napadačima, a ne na našoj polovici. Utakmica Hrvatska - Izrael: prvo poluvrijeme - Modrića nigdje jer igra nekog zadnjeg veznog, stalno na našoj polovici... drugo poluvrijeme, Modrić igra polušpicu i bio je uvjerljivo naš najbolji igrač.
Isto je u Tottenhamu, kad ga stavi na lijevo krilo, Modrić je loš. Pa nije ni čudno kad nije za tu poziciju.
Bibi, šta onda ni Messija ne smatraš pravim igračem. On isto u repki ne pruža ni pola onog iz Barce? ;)

Scud, ovo da nije isplatio transfer u Tottenham je obična glupost. Da oni imaju kvalitetnije napadače, imao bi i Luka svako kolo barem asistenciju. A siguran sam da bi navijači Tottenhama voljeli da im luka ostane.
Da su Gustavo, Muller i Kroos bolji od Modrića neću ni komentirati. Ispada da je taj Gustavo (koji ima stil igre ko Jerko Leko) najbolji zadnji vezni trenutno u svijetu. :roll:
Pa neće ga nitko kupiti kad mu je cijena 40 milijuna eura, a realno toliko ipak ne vrijedi. Da mu je cijena manja za 10 milijuna, vjeruj da bi prošao sutra iz Tottenhama.

Pa između ostalog, ako jedan Alex Ferguson ili Guardiola smatraju Modrića dobrim igračem, onda valjda vrijedi nešto... :|
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: .
.
.

Scud, ovo da nije isplatio transfer u Tottenham je obična glupost. Da oni imaju kvalitetnije napadače, imao bi i Luka svako kolo barem asistenciju. A siguran sam da bi navijači Tottenhama voljeli da im luka ostane.
Da su Gustavo, Muller i Kroos bolji od Modrića neću ni komentirati. Ispada da je taj Gustavo (koji ima stil igre ko Jerko Leko) najbolji zadnji vezni trenutno u svijetu. :roll:
Pa neće ga nitko kupiti kad mu je cijena 40 milijuna eura, a realno toliko ipak ne vrijedi. Da mu je cijena manja za 10 milijuna, vjeruj da bi prošao sutra iz Tottenhama.

Pa između ostalog, ako jedan Alex Ferguson ili Guardiola smatraju Modrića dobrim igračem, onda valjda vrijedi nešto... :|
On je taj koji bi sa svojom kreativnoscu trebao donijeti prevagu, ne napadaci. Ja i dalje ne vidim, sta je on toliko bitno napravio otkako je tamo ? Sve sto vidim su obicna laprdanja medija. ( a nisam jedini )

Kroos-Seli se izmedju 8-ice i 10-tke stalno, i svejedno je imao odlicnu sezonu u ekipi. To ti ne govorim samo ja, vec svi u Bundesligi

Muller-bio najbolji strijelac SP-a, bio proglasen najboljim mladim igracem. Prvi puta da je na prvenstvu. Stalno ga se seli, cekam dan samo kada ce zaigrati na poziciji zadnjeg veznog.

Gustavo-Defenzivni vezni igrac koji cisti sve, i koji ima muda ici prema naprijed. On ima stil igre kao Leko ? Uf. U Bundesligi definitivno najbolji zadnji vezni.

Koga bi on mogao istjerati ?
Tymoschuka bi sigurno, covjek je u godinama, a ove ostale....

I svi ovi nabrojani imaju bolji sut od Modrica. Svi.
slika
Odgovori