Na to sam i mislio,nije bila kritika Hamiltona nego čuđenje da njegov bolid nije bio dovoljno brz da napadne AlonsaOne and only je napisao/la: Da ja Hamilton imao pace sigurno bi napao.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Lewis Hamilton
...put u raj nije posut ružama...
-
- Legenda
Slažem se. Iz iskustva prethodne tri utrke, već sam vidio Hamiltona ispred Alonsa. Očito je u gumama puno više nego u 0.6 ili 1.0 sekundu razlike u brzinama bolida...
Samo neka se trkaju.
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
možda je bio previše živčan nakon dva preduga boxa
a živčani vozač nije u stanju preteći alonsa
osim toga možda je i bio problem tehničke naravi na kotačima, znate i sami kako to kad ti loše krene, pa su možda bili malo oprezniji u vožnji, tko to zna
a živčani vozač nije u stanju preteći alonsa
osim toga možda je i bio problem tehničke naravi na kotačima, znate i sami kako to kad ti loše krene, pa su možda bili malo oprezniji u vožnji, tko to zna
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
''- Mislim da se plan za Mugello mijenja – izjavio je Hamilton britanskim medijima. – Moram voziti ovaj test. Moramo ustanoviti zbog čega smo u Bahreinu tako brzo trošili gume. Imamo puno stvari za testirati na tom testu i mislim da to trebam odraditi ja. Ne želim da to drugi rade za mene.''
LINK: http://mladenjergovic.com/i-hamilton-u-mugellu" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni odlična odluka i njega i McLarena. Iskreno bilo me strah kad su rekli da nejdu na taj test prvi vozači.
LINK: http://mladenjergovic.com/i-hamilton-u-mugellu" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni odlična odluka i njega i McLarena. Iskreno bilo me strah kad su rekli da nejdu na taj test prvi vozači.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Slash
- Veteran
Slušajte kralja: Q: If you could give your younger self some advice what would it be?
LH: That it is slippery on the pit-lane entry in China! (laughs)
Hahahha, legenda
.
LH: That it is slippery on the pit-lane entry in China! (laughs)
Hahahha, legenda

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Legenda
Hamilton misli na sebe, McLaren na svoju budućnost. Razumijem obje strane 

Samo neka se trkaju.
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Hami si je kupil novu Zondu 760 RS, zvala se bude 760 LH, od posebnosti je jedino poznato da će taj njegov model biti za manual transmissionom, a upravo zbog toga se mora reći: Bravo Lewise
. Cijena oko dvije milje eura. Izvor: WCF/EVO

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
sigurno na kredu kao ovaj jedan šiptar kod nas, kupi bmw od 100 000€ na kredit od dvije rate hahahhahaIgor18 je napisao/la:Jel uzeo na rate ili u kešu
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
I sve to od prodaje buhtli i bureka. Dok ga ne nađu tamo negdje prostrijeljenog.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Odličan krug, nadam se da neće dobit kaznu jer nije stigo do boksa, sjećam se da je nakon Canade kad je gurao bolid rečeno da bolid mora doć do boksa

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Super krug al kazna bi bila sasvim opravdana ako je ostao bez benzina jer upravo je i zbog njega uvedeno to pravilo.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Navijam za: ferrari
vrhunske kvale , ali ponavljam nema glavu za odvoziti utrku , danas je jedini u q3 radio dva brza kruga i to će paltiti u utrci
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Nije ostao bez goriva nego je namjerno stao jer treba FIA-i predati 1L goriva za analizu.Domi je napisao/la:Super krug al kazna bi bila sasvim opravdana ako je ostao bez benzina jer upravo je i zbog njega uvedeno to pravilo.
- Kenny
- Legenda
Znači namagarčini su FIAuKing iCool je napisao/la:Nije ostao bez goriva nego je namjerno stao jer treba FIA-i predati 1L goriva za analizu.Domi je napisao/la:Super krug al kazna bi bila sasvim opravdana ako je ostao bez benzina jer upravo je i zbog njega uvedeno to pravilo.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Zašto? Pa vidjeli smo puno puta da su vozači i nakon utrke odma zaustavili svoj bolid kad su prošli cilj.Kenny je napisao/la:Znači namagarčini su FIAuKing iCool je napisao/la:Nije ostao bez goriva nego je namjerno stao jer treba FIA-i predati 1L goriva za analizu.Domi je napisao/la:Super krug al kazna bi bila sasvim opravdana ako je ostao bez benzina jer upravo je i zbog njega uvedeno to pravilo.
-
- Veteran
- Kenny
- Legenda
I oni su ih namagarčili ništa loše nisam mislio, a na kraju nije ni tako strašna stvar malo dobiješ, što se mene tiče mogu svi stat odma kad završe brzi krug, ili ranije ako tenkiraju manje gorivaKing iCool je napisao/la:Zašto? Pa vidjeli smo puno puta da su vozači i nakon utrke odma zaustavili svoj bolid kad su prošli cilj.Kenny je napisao/la:Znači namagarčini su FIAuKing iCool je napisao/la: Nije ostao bez goriva nego je namjerno stao jer treba FIA-i predati 1L goriva za analizu.

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
očito je netko gledao VN Bahreina sa tamnim naočalima pa nije vidio kažiprsta kako je nakon ulaska i pobjede na navedenoj utrci zaustavio bolid.Alonso-champ je napisao/la:Jesmo al samo od MCL

- Dani
- Legenda
Ne samo on , puno njih.

- Slash
- Veteran
Neće, veli Whitmarsh da ima 2 nova seta tvrdih, a da će tvrde bit glavne u utrci.peki je napisao/la:vrhunske kvale , ali ponavljam nema glavu za odvoziti utrku , danas je jedini u q3 radio dva brza kruga i to će paltiti u utrci
- Dani
- Legenda
Glavno da švabe nisu zajebale kvale haha. Kakav vettel i rosberg. Trebalo bi kazniti ove vozače bez vremena. Recimo sa 5 mjesta pomakom u nazad.peki je napisao/la:vrhunske kvale , ali ponavljam nema glavu za odvoziti utrku , danas je jedini u q3 radio dva brza kruga i to će paltiti u utrci

- Kenny
- Legenda
Ovu sezonu je pametno do sad voziopeki je napisao/la:vrhunske kvale , ali ponavljam nema glavu za odvoziti utrku , danas je jedini u q3 radio dva brza kruga i to će paltiti u utrci

-
- Veteran
a izgleda da je neko gledao ne samo sa tamnim naocalima vec i sa maramom preko ociju VN Kanade 2010senamozart je napisao/la:očito je netko gledao VN Bahreina sa tamnim naočalima pa nije vidio kažiprsta kako je nakon ulaska i pobjede na navedenoj utrci zaustavio bolid.Alonso-champ je napisao/la:Jesmo al samo od MCL

Alonsista hasta la muerte..
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
@alonso-šamploreal
mogli bi jedan drugome govoriti i pisati što hoćemo i vračati se u povijest tih zaustavljanja i čudnih manevara ali je jedno jasno da nisi objektivan.
nema veze naučit češ......jednom.
mogli bi jedan drugome govoriti i pisati što hoćemo i vračati se u povijest tih zaustavljanja i čudnih manevara ali je jedno jasno da nisi objektivan.
nema veze naučit češ......jednom.