Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Strani nogomet
Ko je taj Kroos? Sa kojim igračima igra on u Bayernu, finalistu lige prvaka i Modrić u Tottenhamu. Jedan bale koji može igrati samo lijevom nogom kao neki invalid ili Van den Vaart. i to je to od Tottenhama. Velika krivnja leži na Redknapu koji je ovu trojicu stalno forsirao i koji su na kraju ostali bez snage.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Muller ove sezone nije odigrao ništa posebno. Po meni loša sezona za njega. U usporedbi sa prošlom, ova mu je bila debakl. Nije vrijedan spomena u ovoj sezoni.
On bi svojom kreativnošću trebao donijeti prevagu? Daj molim te, najprije pogledaj bar 2-3 utakmice Spursa u prvenstvu pa ćemo dalje diskutirati.
Šta vrijedi veznom iskreirati 10 šansi, ako napadač samo jednu zna iskoristiti?
On bi svojom kreativnošću trebao donijeti prevagu? Daj molim te, najprije pogledaj bar 2-3 utakmice Spursa u prvenstvu pa ćemo dalje diskutirati.

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Bilic sigurno nije kriv sto Modric prakticki uopce ne igra zadnjih tri godine
Tako je.Messi ima isto mana.Smatram ga jednim od najskrtijih igraca na svijetu i koji je dosta golova "zahebo"svojim gluparijama,ali svojom genijalnoscu i nevjerojatnim potezima i golovima nadoknaduje.Meni je CR idiot,ali smatram ga najkompletnijim na svijetu.

Tako je.Messi ima isto mana.Smatram ga jednim od najskrtijih igraca na svijetu i koji je dosta golova "zahebo"svojim gluparijama,ali svojom genijalnoscu i nevjerojatnim potezima i golovima nadoknaduje.Meni je CR idiot,ali smatram ga najkompletnijim na svijetu.

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
S obzirom da ga se stalno seli s jedne na drugu poziciju, nikako ne mozes reci da je sezona debakl.Schumy.d je napisao/la:Muller ove sezone nije odigrao ništa posebno. Po meni loša sezona za njega. U usporedbi sa prošlom, ova mu je bila debakl. Nije vrijedan spomena u ovoj sezoni.
I zbog cega bi Modric bio dobar Bayernu ? - eto da remiziramo, da se ne vrtimo stalno u krug.

- Schumy.d
- Legenda
Kakav Muller... ove sezone nije napravio ništa vrijedno spomena. A i dosta vremena je proveo na klupi, tako da...Scuderia je napisao/la: S obzirom da ga se stalno seli s jedne na drugu poziciju, nikako ne mozes reci da je sezona debakl.
I zbog cega bi Modric bio dobar Bayernu ? - eto da remiziramo, da se ne vrtimo stalno u krug.

Pa eto, mislim da bi Modrić uveo više kreativnosti u vezni red Bayerna, po meni toga fali "tvojima". Sva igra se vrti oko Riberya i Robbena. Kad oni nemaju dobar dan, nema ni Bayerna. A njima trebaju dobre lopte s idejom koje Modrić ima.
Kroos je dobar dečko, ali treba se još razvijati. Još uvijek je nedorečen igrač.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- Schumy.d
- Legenda
Razbili su ih. Borussia ima 3/3 sa Bayernov ove sezone. Postaju im crna (ili žuta?) mačka.Alonso-champ je napisao/la:Izgleda dupla kruna ide u Dotmund..

Bit će i finale LP zanimljivo.
Prva obrana Bavaraca je popila petardu večeras, a bez Alabe i Badstubera će to biti interesantno.
-
- Veteran
Schumy..razvalili,popiti petardu u finalu-boli,i jos od Dortmunda-ma sta boli-ubija 
Jos finale lige prvaka ako izgube bice ona:gdje si bio-nigdje,sta si radio-nista...

Jos finale lige prvaka ako izgube bice ona:gdje si bio-nigdje,sta si radio-nista...
Alonsista hasta la muerte..
- Bibi
- Kontakt:
Bitno da oni "puste" Marseillu dva gola u dve minute i na takav nacin izbace Olympiacos iz osmine finala.Ne volim ih od tada nikako
A sad samaraju Bayerna i protiv bilo koga da igraju
Nista,sutra uzivat u tuzi UTD-a i proslavit naslov Citija sa jednim Paulanerom

A sad samaraju Bayerna i protiv bilo koga da igraju

Nista,sutra uzivat u tuzi UTD-a i proslavit naslov Citija sa jednim Paulanerom

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
Imaju sreće da ne igraju finale LP sa BorussiomAlonso-champ je napisao/la:Schumy..razvalili,popiti petardu u finalu-boli,i jos od Dortmunda-ma sta boli-ubija

- Scuderia
- Moderator
Kup za mene ne igra nikakvu ulogu, tako da me ne boli ni najmanje.Alonso-champ je napisao/la:Izgleda dupla kruna ide u Dotmund..

Kako motivirati ekipu za neki trofej kojeg su osvojili 15x u 18 finala, kada je za tjedan dana finale Lige prvaka i to jos na domacem terenu ?Schumy.d je napisao/la: Razbili su ih. Borussia ima 3/3 sa Bayernov ove sezone. Postaju im crna (ili žuta?) mačka.![]()
Bit će i finale LP zanimljivo.
Prva obrana Bavaraca je popila petardu večeras, a bez Alabe i Badstubera će to biti interesantno.

Motivacija je bila ispod razine. I to je to.
I Chelsea je izgubio, nije svijet propao.
Znamo od koga traziti savjet.Alonso-champ je napisao/la:Schumy..razvalili,popiti petardu u finalu-boli,i jos od Dortmunda-ma sta boli-ubija

- Schumy.d
- Legenda
Teško da je to razlog... Pogotovo jer se po izjavama igrača Bayerna moglo zaključiti da su nabrijani da uzmu jedan trofej Borrusiji.Scuderia je napisao/la: Kako motivirati ekipu za neki trofej kojeg su osvojili 15x u 18 finala, kada je za tjedan dana finale Lige prvaka i to jos na domacem terenu ?![]()
Motivacija je bila ispod razine. I to je to.
I Chelsea je izgubio, nije svijet propao.

A nisu slučajno pobijedili Bayern 3 puta ove sezone. Bolji su trenutno.
EDIT:
Scud, našao sam jedan jako dobar video jedne Modrićeve utakmice:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CvRdyqhN ... re=related[/youtube]
Ako ti se da, pogledaj. Ovo bi trebali djeci u nogometnim školama pokazivati, klasičan primjer kako jedan vezni igrač mora igrati. Nije sve u asistencijama i golovima. U videu nije zabio ni asistirao, ali svejedno je bio najbolji igrač na terenu.
- f430
- Navijam za: fernando alonso
kakva drama u manchesteru
- Schumy.d
- Legenda
Kakvi sretnici... ali 5 minuta nadoknade? 
Ne volim nijedan Manchester, ali više bih volio da je ovaj umjetni klub izgubio naslov danas.

Ne volim nijedan Manchester, ali više bih volio da je ovaj umjetni klub izgubio naslov danas.
- Bibi
- Kontakt:
5.minuta nadoknade je jos i malo s ozbirom da je tolko bilo pauze nakon udaranja Bartona(kakav ljigav i mutav igrac),a di je su tu jos i zamjene.Imati 32-3 u udarcima i 18 ili 19 -0 u kornerima se nikako ne moze reci sretna pobjedaSchumy.d je napisao/la:Kakvi sretnici... ali 5 minuta nadoknade?

Kazes "umjetni klub"? Nikad nisam vidio takvu proslavu u zivotu sa prepuno emocija (kad sam vidio debelog lika na koljenima i place,a na natpisu mu je majica "I was there 13.5.2012" i ja sam pustio suzu.A takav "umjetan" klub ima vise navijaca u gradu nego UTD.Ne sjecam se da je itko ovako slavio naslov u Premiershipu otkad ja gledam.
Kako onda komentiras npr.PSG.To je klub sa povijescu na koji mnogi svhrsa....,ali zadnjih desetak godina nisu bili nigdje.I ove sezone naprave "dream tim" i to je tada u redu jer oni ipak imaju povijest i nisu "umjetni" klub

Ili da neki seik kupi Nottingham i dode iz 3. u 1.ligu,ali posto imaju dva naslova LP onda isto ne bi bili "umjetni" jel?
Ali ne zelim se vise uopce zamarat time neg drugi misle sta oce...a ja odo pojist i popit posteno

CAMPEONES CAMPEONES LE OLE OLE OLE!!!
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Veteran
Iako sam navijac Liverpoola cestitam Cityu i mom imenjaku(Dzeki) za naslov prvaka...bolje oni nego United milijon puta

Alonsista hasta la muerte..
- Schumy.d
- Legenda
Pa tko je to rekao uopće? Pa za mene je i PSG (danas) umjetan klub. To su klubovi koji su došli do love preko noći i za mene je to umjetno sve. Svejedno kako je ime kluba.Bibi je napisao/la: Kazes "umjetni klub"? Nikad nisam vidio takvu proslavu u zivotu sa prepuno emocija (kad sam vidio debelog lika na koljenima i place,a na natpisu mu je majica "I was there 13.5.2012" i ja sam pustio suzu.A takav "umjetan" klub ima vise navijaca u gradu nego UTD.Ne sjecam se da je itko ovako slavio naslov u Premiershipu otkad ja gledam.
Kako onda komentiras npr.PSG.To je klub sa povijescu na koji mnogi svhrsa....,ali zadnjih desetak godina nisu bili nigdje.I ove sezone naprave "dream tim" i to je tada u redu jer oni ipak imaju povijest i nisu "umjetni" klub![]()
Ili da neki seik kupi Nottingham i dode iz 3. u 1.ligu,ali posto imaju dva naslova LP onda isto ne bi bili "umjetni" jel?
A danas navijača City ima ko Rusa. Isto kao Barca poslije Ronaldinha...
Ima on natpis "I was there 13.5.2012", al nema natpis "I was there 13.5.2002." jer je tad vjerojatno navijao za Bolton.
Recimo ti navijaš za City od malih nogu ili od lani?

- Ferrari-BiH
- Veteran
@Schumy.d
Ne navijam niti za City niti za bilo koji klub iz Engleske, uostalom znas i sam za koga navijam :)ali moram se malo umijesati u ovo. U Engleskoj je kultura nogometa mnogo drugacija nego sto mi mislimo. Postoji mali milion klubova za koji ljudi navijaju od svog djetinjstva pa i dan danas a mi recimo nismo ni culi za neke. Siguran sam da medju ovim hiljadama navijaca ima bar 10% onih koji su za City navijali prije nego smo se i ti i ja rodili.
A sto se tice love preko noci....nazalost sve se svodi na to, samo neki imaju vise srece a neki manje, kupovali su kojekakvi bogatasi i Bolton i Porstmouth cak i ovaj QPR pa opet nije to isto kao sto je Chelsea ili Man City. Ja se sjecam jednog derbija United-City gdje je engleski komentator spomenuo kako je vecina stanovnistva prije navijala za City, ali dosta se toga promijenilo u eri Fergusona...
tako da ne moze se reci da je City bas umjetni
Ne navijam niti za City niti za bilo koji klub iz Engleske, uostalom znas i sam za koga navijam :)ali moram se malo umijesati u ovo. U Engleskoj je kultura nogometa mnogo drugacija nego sto mi mislimo. Postoji mali milion klubova za koji ljudi navijaju od svog djetinjstva pa i dan danas a mi recimo nismo ni culi za neke. Siguran sam da medju ovim hiljadama navijaca ima bar 10% onih koji su za City navijali prije nego smo se i ti i ja rodili.
A sto se tice love preko noci....nazalost sve se svodi na to, samo neki imaju vise srece a neki manje, kupovali su kojekakvi bogatasi i Bolton i Porstmouth cak i ovaj QPR pa opet nije to isto kao sto je Chelsea ili Man City. Ja se sjecam jednog derbija United-City gdje je engleski komentator spomenuo kako je vecina stanovnistva prije navijala za City, ali dosta se toga promijenilo u eri Fergusona...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Ferrari-BiH je napisao/la:@Schumy.d
istina. tu su se neki sumnjivi tipovi iz f1 motali

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Bibi
- Kontakt:
@Schumy.d
Recimo da Real bankrotira i svi najbolji igraci odu.I tako se slepaju jedno desetljece pri dnu ljestvice i onda nakon 10 godina dode bogati Bosanac i kupi klub i dovede opet sve najbolje igrace onda je i Real po tvojoj logici umjetan zar ne?
Recimo da Real bankrotira i svi najbolji igraci odu.I tako se slepaju jedno desetljece pri dnu ljestvice i onda nakon 10 godina dode bogati Bosanac i kupi klub i dovede opet sve najbolje igrace onda je i Real po tvojoj logici umjetan zar ne?

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
Ne, jer je Real osvajao trofeje od svojega osnutka do dan-danas i to ime koje danas imaju su gradili kroz povijest.Bibi je napisao/la:@Schumy.d

City nije osvojio ništa 50 godina, onda dođe jedan Šeik, kupi pola svijeta i osvoji ligu. Hvala lijepo, ali za mene je to umjetno. Svaka čast onima koji vole taj klub od početka. Ne kažem da je umjetan klub na način da su umjetni kroz cijelu povijest nego mislim samo na ovo danas šta je.
Da se vratim na svoje:

Kakav fantastičan dekor i proslava na Bernabeuu!! To samo kraljevski klub može!

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Hala Madrid, svaka čast momci! Velike velike čestitke!!!!!!!

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
Real otišao u Kuvajt odigrati utakmicu s njihovom reprezentacijom...
Kuvajt - Real Madrid 0:2
Strijelci: Di Maria, Ronaldo
Valja napomenuti da je za razliku od Barcelone u Splitu, Real doputovao sa svim igračima u Kuvajt i svi su igrali.
A evo i jednog smiješnog videa iz zračne luke u Kuvajtu:
Kakav lik
Kuvajt - Real Madrid 0:2
Strijelci: Di Maria, Ronaldo
Valja napomenuti da je za razliku od Barcelone u Splitu, Real doputovao sa svim igračima u Kuvajt i svi su igrali.

A evo i jednog smiješnog videa iz zračne luke u Kuvajtu:
Kakav lik

- Scuderia
- Moderator