Možda smiješno zvuči ali bolje bi bilo da je Alonso ostao treći.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
F2004_the_best_ever je napisao/la:Ova kazna za Hamiltona znači da će Alonso startati sa druge pozicije ali sa prljavije strane, strah me sutrašnjeg starta.![]()
Možda smiješno zvuči ali bolje bi bilo da je Alonso ostao treći.
Jeste, ali sada se nalazi pored Maldonada i Grosjeana koji više vole napraviti neki incident nego kruha jest.damjan.cule je napisao/la:I prošle je sezone startao sa prljave 4. pozicije pa je nakon prvog zavoja bio 1.
Pa je li ti baš uvijek moraš biti pesimist?F2004_the_best_ever je napisao/la:Jeste, ali sada se nalazi pored Maldonada i Grosjeana koji više vole napraviti neki incident nego kruha jest.damjan.cule je napisao/la:I prošle je sezone startao sa prljave 4. pozicije pa je nakon prvog zavoja bio 1.
Ma daj kakav prvi favorit.Bez obzira kako utrka završi ferrari mora još ubrzati svoj bolid ako hoće naslov jer neće cijelu sezonu konkurenti prosipati bodovepeki je napisao/la:uf kakav bi to bio vjetar u leđa da sutra pobjedi , postao bi prvi favorit prvenstva.
Proglašavati na osnovu jednih kvala prvim favoritom?Je li Mclaren brži danas pola sek.od Alonsa,je li Lotus danas tu u blizini z Ferrariem a vjerovatno po race paceu brži!?RB i Mercedes ako danas nisu dobri ne znači da neće na ostalim utrkama!Alonso-champ je napisao/la:Chuck...o cemu pricas?pa jesil ti gledao kvale?jesi ti vidio kako se ponasa F2012?
Vozaci kazu tko bude dobar ovdje bit će dobar na svakoj utrciChuck Norris je napisao/la:Proglašavati na osnovu jednih kvala prvim favoritom?Je li Mclaren brži danas pola sek.od Alonsa,je li Lotus danas tu u blizini z Ferrariem a vjerovatno po race paceu brži!?RB i Mercedes ako danas nisu dobri ne znači da neće na ostalim utrkama!Alonso-champ je napisao/la:Chuck...o cemu pricas?pa jesil ti gledao kvale?jesi ti vidio kako se ponasa F2012?
Da gledao sam i vidio sam veliki napredak ali i zaostatak je bio također veliki tako ovaj bolid mora pronaći još brzine da bi i u ostalim utrkama bio sposoban boriti se za pobjedu
a jučer na presici (ili u četvrtak, kad ono imaju) je Vettel na pitanje što misli o tome da bolid koji je brz ovdje da je brz svuda je rekao da ako je bolid brz ovdje onda to znači da je brz ovdje. Brzina u Barceloni ne mora ništa značiti za pstale staze.Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Vozaci kazu tko bude dobar ovdje bit će dobar na svakoj utrci
Odavno me nije ovako uhvatilo nestrpljenje prije utrke samo radi Maldonada i Grosjeana na startu.Alonso-champ je napisao/la:Ma nije prvi favorit,treba samo vidjeti sutra kako se trose gume i ako bude to O.K ne bojim se onda nicega,osim Maldonada i Grosjeana na startu
Ma ne treba tome pridavati toliku važnost. Alonso je sa prljave strane sa 4. mjesta došao do prvog. Kiša je padala tako da će prednost "čiste" strane biti još manja. Nek se on potrudi preživiti prvih par zavoja i biće ok.dmarijon je napisao/la:eh da... da je barem čista strana. ali s ferrarijevim startovima, vjerujem da će se i sa prljave provući.
Moram, to mi je u opisu poslaChuck Norris je napisao/la:Pa je li ti baš uvijek moraš biti pesimist?F2004_the_best_ever je napisao/la: Jeste, ali sada se nalazi pored Maldonada i Grosjeana koji više vole napraviti neki incident nego kruha jest.