ja ti kažem da ce Felipe bit ispreddmarijon je napisao/la:we will see, kolega, we will see ...Chuck Norris je napisao/la:Prije bih rekao Kovalainen vs Massadmarijon je napisao/la:Realno je da će Williams padati a Ferrari se dizati. Sve ostalo bilo bi čudo. Čisto tehničko pitanje. Možda bude zanimljiv bodovni skonto williamsovih vozača vs. Fellipea MAsse.
Stavi si ovo u podsjetnik, pa ga otvori krajem 10. mj.
Formula 1 team - Williams Racing [FW44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Formula 1 team - Williams

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- darky
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
1. Williams ima ove godine Renaultov motor (isti koji koristi RB i koji koristi Lotus) - oba ta motora su se pokazala brža od ferarijaF2004_the_best_ever je napisao/la: I neznam stvarno zašto ljudi toliko potenciraju da je Williams brži od Alonsa, molio bih da neko ta svoja zapažanja argumentuje činjenicama, ja ću reći ono što je činjenica, Alonso je bio brži u kvalifikacijama od Williamsa u zadnje dvije utrke, Alonso je brži od Willimsa u 2/3 utrke kada je u pitanju race pace i vjerujem da bi danas bio ispred Willimsa da nije imao problema sa prometom i da nije napravio pogrešku bez obzira što Ferrari gubi na perfomansama kako se bliži kraj utrke.
Ovdje na forumu neki smatraju da je Williams brži od Ferrarija zato što je Maldondo bi brži od Alonsa u poslednjoj 1/3 utrke u Australiji, stvarno mi nije jasna ta vaša vaša računica.
2. u australiji je alonsa spasila konfiguracija staze - da se ponovila ista stvar u kini - williams bi zaobišao ferari
3. malezija + kiša + rulet zvan SC je donio što je donio, ali tamo je alosno zamalo pao od subera
4. ne znamo št bi se desilo da nije alonso izletio, ali sigurno mu do kraja ne bi bilo lako, a nakon izlijetanja imao je 6 krugova da prestigne ekipu naprijed, a nije prestigao nikoga
iz svega, ako se ferari značajno ne popravi, onda će biti u rangu sa FI iza lotusa, saubera i williamsa
kako je suber najavio da ide u penziju, možda da LDM unajmi subera da mu vodi momčad ?
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
1. Motor je samo jedan od segmenata paketa koji čine bolid brzim.darky je napisao/la: 1. Williams ima ove godine Renaultov motor (isti koji koristi RB i koji koristi Lotus) - oba ta motora su se pokazala brža od ferarija
2. u australiji je alonsa spasila konfiguracija staze - da se ponovila ista stvar u kini - williams bi zaobišao ferari
3. malezija + kiša + rulet zvan SC je donio što je donio, ali tamo je alosno zamalo pao od subera
4. ne znamo št bi se desilo da nije alonso izletio, ali sigurno mu do kraja ne bi bilo lako, a nakon izlijetanja imao je 6 krugova da prestigne ekipu naprijed, a nije prestigao nikoga
iz svega, ako se ferari značajno ne popravi, onda će biti u rangu sa FI iza lotusa, saubera i williamsa
kako je suber najavio da ide u penziju, možda da LDM unajmi subera da mu vodi momčad ?![]()
2. Imao je Williams i u Austaliji pomoć DRS, ja se slažem da je Williams u zadnjoj 1/3 utrke bio brži od Alonsa ali nije bio drastično brži od Alonsa.
3. Ja uspoređujem Alonsa i Williams a ne Suaber i Alonsa.
4. Kada je izletio nakupio je ostatke guma na gume a i izgubio je momentum a i realno je da Alosno nije bio u poslednjim krugovima utrke puno brži od Williamsa možda koju desetinku.
-
Alonso-champ
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
- Cuky
- Moderator

Ne volim ih pretjerano, ali Williams is baaaaaaaaack!!
Napokon da su se vratili, samo da ne postanu dosadni kao RB
Napokon da su se vratili, samo da ne postanu dosadni kao RB
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač

- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Napokon, e da je Kimi potpisao za Williams mislim da bi i ranije bio neki bolji rezultat

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- Domi
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Schumacher - Kimi
Dugo se već nije čula britanska himna za konstruktore a da nije riječ o McM-u, čestitke 
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
napokon drago mi je zbog wiliamsa jakooo.... samo neka nastave biti u vrhu....
McLaren u <3
-
dmarijon
- Legenda

Koji kuler ovaj Frank Williams. Momčad mu pobijedila a on se nije ni ustao?!
Samo neka se trkaju.
-
dmarijon
- Legenda

Ha. Isto tako, ja vjerujem da je Alonso sjedio u Lotusu, da bi pobijedio. Što bi bilo...Kenny je napisao/la:Napokon, e da je Kimi potpisao za Williams mislim da bi i ranije bio neki bolji rezultat
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
ovo je zbilja jadnodmarijon je napisao/la:Koji kuler ovaj Frank Williams. Momčad mu pobijedila a on se nije ni ustao?!
Darkness rises when silence dies
- Kenny
- Legenda

Ma samo hoću reć da je dobar bolid, da se možda do sad nije iskoristio potencijal, imali su neke kvarove, greške...dmarijon je napisao/la:Ha. Isto tako, ja vjerujem da je Alonso sjedio u Lotusu, da bi pobijedio. Što bi bilo...Kenny je napisao/la:Napokon, e da je Kimi potpisao za Williams mislim da bi i ranije bio neki bolji rezultat

- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Uživao sam gledati pobjedu Williamsa i borbu stare garde Ferrarija i Williamsa.
Svaka čast momčadi, nadam se da će nastaviti s tom formom i do kraja se boriti s McLarenom i Ferrarijem!
Svaka čast momčadi, nadam se da će nastaviti s tom formom i do kraja se boriti s McLarenom i Ferrarijem!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Oprosti ali šala ti je neukusnadmarijon je napisao/la:Koji kuler ovaj Frank Williams. Momčad mu pobijedila a on se nije ni ustao?!
...put u raj nije posut ružama...
-
dmarijon
- Legenda

nije jadno, ko mu je kriv što je ostao sjedit!
meni je šala skroz ukusna.
Dosta šale, čestitke cijelom timu, a pogotovo njemu.
meni je šala skroz ukusna.
Dosta šale, čestitke cijelom timu, a pogotovo njemu.
Samo neka se trkaju.
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor

- Navijam za: Vettel
odlična taktika danas...još da nemaju panja brunu u drugom bolidu
- Kenny
- Legenda

Do sada je taj panj imao 14 bodova dok je Maldonado imao 4wolfman je napisao/la:odlična taktika danas...još da nemaju panja brunu u drugom bolidu

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor

- Navijam za: Vettel
al katastrofa danas pa nije mogo čovjek ni kovalainena proć a nije čist ni s šumaherom
- sale
- Site Admin

- Navijam za: F1
- Kontakt:
Jako dobra vožnja Maldonada. Dobro je čuvao gume. Stvarno sam ugodno iznenađen. Još kada bi u Monte Carlu dobili 6. različitog pobjednika... 
$@Ł€: Tražite prije postanja 

- Kenny
- Legenda

Točno to, meni se oni ove sezone čine da su dosta sličniwolfman je napisao/la:al katastrofa danas pa nije mogo čovjek ni kovalainena proć a nije čist ni s šumaherom

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
čestitam navijačima Williamsa kojih i nema previše na ovom forumu. Zaista dobar vikend za momčad 
Dobru formu iz kvalifikacija su napokon pretočili u ozbiljan rezultat prije nego Lotus za kojeg bi stavio ruku u vatru da će jedan iz njihovih redova zasjest na tron. Svaka čast, ovaj rezultat je zaslužio cijeli tim a vjerujem da će Pastoru dat više samopouzdanja u sljedećim utrkama. Napade Alonsa je izdržo kao veliki vozač i definitivno si stvorio respekta.
Nadam se da će svi skupa zadržat formu u nastavku jer osim vozačkog još je tjesnije u timskom natjecanju
Dobru formu iz kvalifikacija su napokon pretočili u ozbiljan rezultat prije nego Lotus za kojeg bi stavio ruku u vatru da će jedan iz njihovih redova zasjest na tron. Svaka čast, ovaj rezultat je zaslužio cijeli tim a vjerujem da će Pastoru dat više samopouzdanja u sljedećim utrkama. Napade Alonsa je izdržo kao veliki vozač i definitivno si stvorio respekta.
Nadam se da će svi skupa zadržat formu u nastavku jer osim vozačkog još je tjesnije u timskom natjecanju

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

Osim što je ova stara, i prava F1 momčad imala višegodišnju sušu što se pobjeda tiče, meni je još zanimljivija činjenica da su prošle godine bila "zadnja" momčad u poretku, s nekih 5 bodova. Ovo "zadnja" je u navodnicima jer tu ne računam još uvijek "nerazvijene" HRT, Virgin, i tad Lotus...kao priča o Pepeljugi 

- Cuky
- Moderator

Evo nekoliko slika na kojima se vidi odakle je krenuo plamen kod Williamsa
Slika1
Slika2
Slika3
Slika4
Slika5
Slika6
Slika7
I za kraj, jedan album u kojem se vidi ono što mi se jako sviđa, a to je kolegijalnost svih ostalih ekipa. U pomoć su odmah pritrčali momci iz HRT-a, Marussie, Toro Rosso-a, Caterhama i Mercedesa
Sky - album
Slika1
Slika2
Slika3
Slika4
Slika5
Slika6
Slika7
I za kraj, jedan album u kojem se vidi ono što mi se jako sviđa, a to je kolegijalnost svih ostalih ekipa. U pomoć su odmah pritrčali momci iz HRT-a, Marussie, Toro Rosso-a, Caterhama i Mercedesa
Sky - album
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”