Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
peki
Ja sam: Vozač
Navijam za: ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la peki »

mislim da ko god dođe u ferrari neće dobro proći kraj fernanda. čovjek je u životnoj formi a i bolid je rađen za njega
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ma sve je to meni jasno, ali... morate biti malo korektniji prema Massi. Čovjek je u neravnopravnom položaju u Ferrariju... to čak ni Ferrari ne krije. Alonso je sada to što je bio Schumacher nekad. Ja sam siguran da bi Massa vozio bolje da osjeća da je jednako prihvaćen. To je sigurno...
Avanti FER, Avanti!!!
nando fan
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la nando fan »

Ja ne znam sta vise drze Massu pa on nije ni za kosilicu da vozi.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

nando fan je napisao/la:Ja ne znam sta vise drze Massu pa on nije ni za kosilicu da vozi.
LOL
to je isto ko da ja kažem, kaj još više drža Alonsa, već 2 sezone nije donio naslov.... :vragolan:
nando fan
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la nando fan »

Di je isto. Massa je nula za Alonsa.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

inside Ferrari@ danas na twitteru:

'It was funny to read on the media this morning how the same concepts can be read in a different way from one day to the next one!,' they wrote.

'What was published on our website on Monday evening just reflected what Domenicali said Sunday night about Felipe, nothing more than this!

'Anyway, someone has found a good opportunity to promote the umpteenth candidate to replace Felipe: this time it's Jerome D'Ambrosio...'
slikaslikaslika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

[quote="nando fan"]Ja ne znam sta vise drze Massu pa on nije ni za kosilicu da vozi.[/quote]

Evo, o cemu ja pricam. I kada das opomenu zbog poticanje svadje, najcesce moras poslati jos 10-tak pp-ova da objasnis zbog cega je dobio opomenu.

:roll:

Ako nemas zbilja sta drugo reci osim ovoga, onda je bolje da se od ove teme maknes, za dobrobit forumske zajednice.

@Forza
Ovo na twiteru ne treba uzimati zdravo za gotovo, svatko moze " twitat ".

Ako do Monaca odveze lose, onda je lako moguce da ga zamjene vec usred sezone.
slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Otidji na Button-ov thread pa prijeti snim McLaren-ovcima koji su rekli da je Button bio ocajan u Barceloni.(ista stvar).
Ovdje se pise isto samo duze,ali iz razloga sto Massa vozi jednostavno lose.Nije bilo osobnih uvreda kao na primjer navijaca MSC na Sennu poslije Barcelone.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Scuderia je napisao/la: @Forza
Ovo na twiteru ne treba uzimati zdravo za gotovo, svatko moze " twitat ".
Samo prenosim što piše offical InsideFerrari twitteru ništa više. "twita" vjerovatno netko iz PR odjelka Ferrarija i u zadnje vrjeme ima interesantnih komentara ;)
slikaslikaslika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Meni je bolno gledati Massu. Djeluje mi nesigurno, bez samopouzdanja, i na neki način se sigurno žrtvuje za Alonsovu veličinu. Ukratko, ne bi Alonso bio toliko velik da nije (jadni) massa u istom drugom bolidu. Kao i donekle za Schumachera (iako se ne može potpuno usprediti) i massa je ipak bolji nego što rezultati pokazuju. On bi sa svojim znanjem sasvim moguće mogao osvojiti naslov u gp2. Ali formula.-.. jbg

Što se tiče špekalucija o zamjenu, osobno bi ful volio da se to desi
1. vozački naslov je bitan (alonso je u igri)
2. za konstruktoriski ionako relane šanse nemaju
3. bilo bi skroz zabavno gledati kako se taj drugi vozač snalazi u ferrariju
Samo neka se trkaju.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ako se ferrari misli boriti za konstruktorsku titulu moraju zamjenit massu, i to odmah. Već sad su 4.u poretku, iza lotusa i mclarena, bez obzira što je alonso 1. u poretku vozača... Ekipe su toliko izjednačene da ako massa nastavi s ovakvim vožnjama (i ne skupljanjem bodova) ferrari će bit u opasnosti da ga preteknu i williams, mercedes, pa i sauber... Jednostavno vozi ispod mogućnosti bolida, a i daleko ispod onoga kako je vozio do 2009. Mislim da je ta nesreća u mađarskoj dosta utjecala na njega...
Druga stvar zašto bih volio da se to dogodi je ono što kolega dmarijon kaže, baš bi bilo zabavno i zanimljivo gledat tog novog vozača u ferrariju.. :)
E sad, dosta se vozača spominje kao moguća zamjena... al d'ambrosio?? di su njega izvukli. :D
Osobno mislim da bi najbolji izbor bio Alguersuari. Mlad, brz, željan dokazivanja, a uz sve to je i pirellijev test vozač, pa mu nebi trebalo puno da se privikne na ove gume. A možda bi mogao i ferrariju još malo pomoć u samom razumjevanju tih guma. Ukoliko bude loš (il nedovoljno dobar), lako ga zamjene na kraju sezone. Gori od ovog kako trenutno massa vozi teško da može bit. Nemaju što izgubit. ;)
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

da, mislim da od 2 skupljena boda bilo tko teško da može biti lošiji..jedino da ne skupi ni jedan...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

K1M1 je napisao/la: Osobno mislim da bi najbolji izbor bio Alguersuari. Mlad, brz, željan dokazivanja, a uz sve to je i pirellijev test vozač, pa mu nebi trebalo puno da se privikne na ove gume.
Ti znaš da se Alonso i Alguersuari baš i ne podnose? Jamie nije ni na dalekom radaru Ferrarija ma koliko god on bio koristan.
dmarijon
Legenda
Legenda

Ha! I ja sam baš krenuo napisati da se slažem da bi Alguersuari bio dobar izbor, i onda vidim informaciju koju je "Dero" napisao :). Sigurno im ne treba neko tko se ne slaže s Alonsom (ako je tako). To je zadnje.
Samo neka se trkaju.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Mozda Luca Badoer :biggrin:
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

dmarijon je napisao/la:Ha! I ja sam baš krenuo napisati da se slažem da bi Alguersuari bio dobar izbor, i onda vidim informaciju koju je "Dero" napisao :). Sigurno im ne treba neko tko se ne slaže s Alonsom (ako je tako). To je zadnje.
Alguersuari says Alonso 'very cold'

F1: Alonso 'not bothered' after Alguersuari loses seat

Alguersuari: "Does anyone think that Alonso bother?"

Ferrari criticizes Alguersuari after Singapore

Alonso and Alguersuari crash off the track

Samo s prve stranice googlea :biggrin:
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

hehe vidiš zanimljivo, nisam to ni znao. :)
Ništa, onda sutil od ovih koji nisu u f1 trenutno. Ne mogu nikog drugog baš vidit u ferreriju. Ili da probaju dovest npr. Pereza, Glocka, Kovalainena ili Kobayashija, mislim da to ne bi trebao bit prob, a valjda bi bili bolji od masse...
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Naravno, da je Felipe poprilično zbananiran. Ponajviše sam sebe ubija u pojam. Ali! Ali, sada dovesti nekoga u bolid Ferrarija, moglo bi biti kontraproduktivno, pogotovo vozače koji nisu započeli ovu sezonu ( Adrian, Jaime ). Jer dok se oni priviknu na bolid, ode sezona. Po meni, Felipe bi trebao ostati do kraja sezone, pa što bude.

Jer što duže zavlače sa Massom, to će im biti manje koristan onaj koga dovedu umjesto njega. Po ovoj zadnjoj mojoj misli, najbolje da Felipe ne vozi niti Monte Carlo, kako bih se slijedeći, potencijalni ferrarijev vozač što bolje snašao do kraja sezone 2012.!
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Ne znam čemu sažaljevanje, pa evidentno je da Massa više nije vozač kakav je bio, sada razlog tomu možemo tražiti u posljedicama nesreće, favoriziranju Alonsa, neprilagođenosti današnjim F1 uvjetima, itd. ali za dobrobit momčadi - FERRARIJA, oni se moraju čim prije njega rješiti i tražiti novog vozača. Osobno bi najviše volio vidjeti Pereza u Ferrariju ali mislim da bi najbezbolnije rješenje za ostatak sezone bio Sutil, vjerujem da on sa svojim iskustvom se može relativno brzo priviknuti na bolid, te da bi svojim vožnjama zasigurno polučio bolje rezultate nego što to Massa radi. Mislim da budemo jasni, nije ovdje stvar toliko tog konstruktorskog naslova koliko je zapravo bolna činjenica da realno gledano vozač broj 2 uopće nije u stanju uzimati bodove konkurenciji, pa ni one male, a kamo li veće.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Ricxpa je napisao/la:ali za dobrobit momčadi - FERRARIJA, oni se moraju čim prije njega rješiti i tražiti novog vozača.

A u čemu je dobrobit dovest nekog momka koji nezna ni momčad ni bolid, mučit ga do kraja sezone, pošto će rezultati patiti zbog nepoznavanja bolida i onda na kraju sezone tražiti dugotrajnije riješenje?

slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

damjan.cule je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:ali za dobrobit momčadi - FERRARIJA, oni se moraju čim prije njega rješiti i tražiti novog vozača.

A u čemu je dobrobit dovest nekog momka koji nezna ni momčad ni bolid, mučit ga do kraja sezone, pošto će rezultati patiti zbog nepoznavanja bolida i onda na kraju sezone tražiti dugotrajnije riješenje?
Možda radi ovog što sam u nastavku i napisao:
vjerujem da on sa svojim iskustvom se može relativno brzo priviknuti na bolid, te da bi svojim vožnjama zasigurno polučio bolje rezultate nego što to Massa radi.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

a ja opet kažem da je to malo vjerojatno. Dogodilo bi mu se (bilo kome) kao Fisichelli 2009. kad je iz Force Indije koju je vozio do podija prešao u Ferrari pa se vukao otraga...

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Mislim da se nikome u ovom bolidu (ili - u ovim današnjim bolidima) ne bo dogodilo ono što i fisicheli 2009. Ono je bila druga priča i nevjerojatno kompliciran bolid za naviknut se. Vjerujem da bi se većina dobrih vozača relativno brzo uklopila. Perez sigurno. Makar... dobar je Perez ali ne vjerujem da je potencijalno čudo. Force india ima dobre vozače... oni su također zanimljivi.
Sutil - šta ja znam. rađe nekog mlađeg, tko se još može dokazat. Ali dovesti nekoga da odradi pola sezone i onda 2013. uzimat opet novog... malo besmisleno, šta ne
Samo neka se trkaju.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

A po čemu je to bolid iz 2009. kompliciraniji od ovog? Po tome što tada downforce stražnjeg kraja nije toliko ovisio o ispuhu? Po tome što tada nije bilo DRS-a? Po tome što je tada bilo bolide lakše voziti jer su imali manje goriva?

slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

ma što se brinete uopće,pouzdano znam da za monako massa dobiva dobre setove guma i uzima pobjedu sa krugom prednosti ispred svih :D
Odgovori