Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: Michael Schumacher
Ako se mene pita, krivica je 50-50, koliko god puta gledao. Schumi je udario, i zbog toga je odgovoran, ali Senna je taj koji je napravio (mali), ali nespretan i nepredvidiv manevar.
Samo neka se trkaju.
- nando fan
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonsa
Schumi je skreno u Senu, Schumi je kriv. A tako su i sudije protumacile i dale adekvatnu kaznu.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Schumi je optimističan, vjeruje da Mercedesovom bolidu odgovara staza u Monacu..
A to je i staza na kojoj vozačko umijeće najviše dolazi do izražaja, tako da se nadam dobrom nastupu, vrijeme je da i njemu krene.
Samo, šteta za kaznu od 5. mjesta, što znaći u najboljem slučaju plasman oko 7.8. mjesta a to uvelike kompromitira njegove šanse. Makar uz "dobru" potrošnju guma i Brownov taktički "AS" iz rukava mogla bi se izvući dobra utrka..
(i malo sreće sa SC-ovima kojih će zasigurno biti)
A to je i staza na kojoj vozačko umijeće najviše dolazi do izražaja, tako da se nadam dobrom nastupu, vrijeme je da i njemu krene.
Samo, šteta za kaznu od 5. mjesta, što znaći u najboljem slučaju plasman oko 7.8. mjesta a to uvelike kompromitira njegove šanse. Makar uz "dobru" potrošnju guma i Brownov taktički "AS" iz rukava mogla bi se izvući dobra utrka..
(i malo sreće sa SC-ovima kojih će zasigurno biti)
Michael is faster than you!!
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Video sam Hamiltonovog bolida koji objašnjava Schumacherovu kaznu:
Schumacher cutting the track to hold up Hamilton
Schumacher cutting the track to hold up Hamilton

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Koji lik. Još maše..
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Ovo uopće nije bilo u prijenosu fp3. Čak se nije ni spominjalo. Al stvarno glup i opasan potez Schumachera. Da je to napravio Hamilton 100% sam siguran da bi pobrao kaznu.
http://www.dailymotion.com/video/xqx67b ... -s-weekend" onclick="window.open(this.href);return false; - tu se u drugom dijelu videa još bolje vidi iz zraka ovaj sudar sa sennom, tu se lijepo vidi da je ovo definitivno greška schumachera, pa čak nakon ovog mogu reći (nisam prije vidio sudar iz ovog kuta) da je kazna 5 mjesta na gridu potpuno opravdana, uništio je senni utrku... iako opet ponavljam, protiv sam tih kazni za sve i svašta kako fia u zadnje vrijeme dijeli..
http://www.dailymotion.com/video/xqx67b ... -s-weekend" onclick="window.open(this.href);return false; - tu se u drugom dijelu videa još bolje vidi iz zraka ovaj sudar sa sennom, tu se lijepo vidi da je ovo definitivno greška schumachera, pa čak nakon ovog mogu reći (nisam prije vidio sudar iz ovog kuta) da je kazna 5 mjesta na gridu potpuno opravdana, uništio je senni utrku... iako opet ponavljam, protiv sam tih kazni za sve i svašta kako fia u zadnje vrijeme dijeli..

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
joj sta radi Schu...pa to nebi nijedan pocetnik uradio....kao sto kazu komentatori izgleda da je pod velikim pritiskom...
Alonsista hasta la muerte..
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
ali za ovaj prvi slučaj sa Hamiltonom izgleda da je Hamilton njega omeo u njegovom brzom krugu, pa je malo stao da mu mahne da ga upozori na to...ali to opet nije opravdanje za potez kao što je zaustavljanje na vrhu zavoja
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Navijam za: Nikoga
MSC nije kažnjen zbog ovog sa Hamiltonom. Za to mu se je mogla dati kazna, jer je prošao lagano stazom, iako mu nije ušao u vozačku putanju.mrd je napisao/la:Video sam Hamiltonovog bolida koji objašnjava Schumacherovu kaznu:
Video je super radi onog sudara, gdje se lijepo vidi kako ovogodišnji prvak, ide prema bijeloj crti prije zavoja, a zatim drugi potez, trza volanom, i vraća se tek toliko da MSC ne može ocijeniti lijevo ili desno.
- Cuky
- Moderator
ali i lijepo čuješ malo stručnije ljude nego što smo ja i ti da kažu kako je Schumacher promašio kočenje...a to nije ničija krivica nego njegova.

- Armanini
- Svjetski prvak
ma sta nije.. tako se daje do znanja da smetas
meni je bas funny..
jos mi jace kako je lewis flegma i kako se nije ni zatrzao.. sto daje do znanja da je ovo bilo cisto vracanje i da je 1:1 jer u protivnom em bi bilo kazne, em bi se lewis bunio na sva usta.. dakle ovo je bio klasicni ti meni, ja tebi..
a za incident sa sennom je stvarno vise nepotrebno komentirat..
prati kako ide crta i gdje ide bolid senne.. crta bi zavrsila taman negdje u sam apex.. dakle on se postavio negdje na unutarnju.. dosta neodredjeno, isao se prepravljat i stvorio zbrku.. ovaj je trom, reflexi malo bolji nego mi i dogodi se udes.. zato bi vozaci trebali imat n a umu da kad vide srebrnu pticu sa crvenom kacigom kako nesto pokusava da mu olaksaju maximalno jer moras postovat starije

jos mi jace kako je lewis flegma i kako se nije ni zatrzao.. sto daje do znanja da je ovo bilo cisto vracanje i da je 1:1 jer u protivnom em bi bilo kazne, em bi se lewis bunio na sva usta.. dakle ovo je bio klasicni ti meni, ja tebi..
a za incident sa sennom je stvarno vise nepotrebno komentirat..
prati kako ide crta i gdje ide bolid senne.. crta bi zavrsila taman negdje u sam apex.. dakle on se postavio negdje na unutarnju.. dosta neodredjeno, isao se prepravljat i stvorio zbrku.. ovaj je trom, reflexi malo bolji nego mi i dogodi se udes.. zato bi vozaci trebali imat n a umu da kad vide srebrnu pticu sa crvenom kacigom kako nesto pokusava da mu olaksaju maximalno jer moras postovat starije

- Cuky
- Moderator
Problem je što danas mladež općenito nema ni mrve poštovanja prema starijima...a nažalost da je do toga došlo i u F1Armanini je napisao/la:srebrnu pticu sa crvenom kacigom kako nesto pokusava da mu olaksaju maximalno jer moras postovat starije

-
- Navijam za: Nikoga
to stoji, ali...damjan.cule je napisao/la:ali i lijepo čuješ malo stručnije ljude nego što smo ja i ti da kažu .
britanci su
- Armanini
- Svjetski prvak
- Igor18
- Veteran
dobro kaj, čovjek je u godinama u kojima dolazi do laganog zaboravljanja, on se godinama vozil po starom dijelu pa se možda malo zaboravio i produžil ravno hahaK1M1 je napisao/la:Ovo uopće nije bilo u prijenosu fp3. Čak se nije ni spominjalo. Al stvarno glup i opasan potez Schumachera. Da je to napravio Hamilton 100% sam siguran da bi pobrao kaznu.
enivej.. čuj, takvih (ili sličnih) stvari ima na slobodnim treninzima često, ne opravdavam potez, malo je nepromišljen ali sve je bilo pod kontrolom... malo zastanu sjete si familije i rodnog kraja i nastave dalje
kako bi Baho rekao " ti mene, ja tebe i nikom ništa!

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
http://www.gp1.hr/mercedes-di-resta-ce- ... od-opcija/ Nagovještaj da bi Deda mogo u penziju! 

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Haha, ovo nije nikakav nagovještaj nego ponavljanje već dobro znane mogućnosti o kojoj se priča skoro 2 godine 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Igor18
- Veteran
Opet se oko motora petlja 
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -y2nFVtrmA" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -y2nFVtrmA" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- Armanini
- Svjetski prvak
Alonso-champ je napisao/la:Da,Rossi ga zvao da mu bude gost...
bio je gost tech3 yamahe..
- Slaven Oprosti
I usput su obje tech3 Yamahe otklizale sa staze...bit će da su njegovi pehovi prijelazni. 

"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti

-
- Legenda
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Steta za -5mesta bilo bi zanimljivije bez toga
Darkness rises when silence dies
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
puj, jebem ti kazne ..... stoka.... ovo ce biti sjajno...... steta za mićka, dida dokazao da zna....
McLaren u <3
- Igor18
- Veteran
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako je lijepo vidjeti podignuti prst u zraku!!!!!!!!
Ma bravo legendo, svaka čast!!!!
Od kud je samo izvukao taj krug??
Jao kakva sad šteta za kaznu
Ma bravo legendo, svaka čast!!!!
Od kud je samo izvukao taj krug??
Jao kakva sad šteta za kaznu