Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ova slika je odlična! Zaslužuje on zlatnu kacigu.Alonso-champ je napisao/la:[ http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/u ... 86x590.jpg ]
hoho kolegaF2004_the_best_ever je napisao/la:Moja očekivanja što se tiče Alonsa su da na startu dobije jednu poziciju i da taj prvi zavoj i krug prođe bez ikakvih problema za njega, zatim da se vozi iza Hamiltona 2-3s veći dio prvog stinta da bi na kraju stinta mu se približio i zajedno sa Hamiltonom ušao u box i nadam se da će Ferrari-jev box biti opet najbolji a McLarenov malo opet uštopat Hamiltonatako da bi Alonso izašao ispred Hamiltona.
Tamo mu je i mjestoAlonso-champ je napisao/la:Evo ga opet na vrhu
Fernando Alonso: "We could have jumped Nico and Mark, if we had stayed out a few laps longer on super softs. But couldn't predict tyres."
Što nisi napisao da će doći do 1.mjestaF2004_the_best_ever je napisao/la:Bravo Alonso, uradio je sve kako sam ja napisao
, dobar start, zatim čuvanje guma pa je na kraju prvog stinta pritiskao i prošao kroz box Hamiltona.
Nemam ja tolike moći da Alonsa mogu "dovesti" sa petog na prvo mjesto.Chuck Norris je napisao/la:Što nisi napisao da će doći do 1.mjestaF2004_the_best_ever je napisao/la:Bravo Alonso, uradio je sve kako sam ja napisao
, dobar start, zatim čuvanje guma pa je na kraju prvog stinta pritiskao i prošao kroz box Hamiltona.
![]()