vidc je napisao/la:
@pospani gad: ok, ako su brojke sve što gledaš i u ovom slučaju ti samo dva jadna Schumacherova boda u 6 utrka govore da bi trebao odmah otići... onda bi bio red da priznaš da je Schumacher uvjerljivo najbolji vozač svih vremena jer ima 7 naslova i 91 pobjedu... npr. 4 naslova više od Senne i čak 50 pobjeda više. Po tvom kriteriju se da zaključiti da je naprosto duplo bolji vozač

Hm,.....OK, ako ti tako vidiš moj post u svojim očima, onda ti je to OK. Ali, bez obzira što su od Ayrtona Senne, koji je za vrijeme života postao legenda, a u njegovoj smrti, napravili su od njega mit, bez obzira na to, čisto objektivno, po svim zadnjim mjerodavnim, stručnim i profi anketama, Ayrton Senna je bolji vozač od Michaela Schumachera, daklem najbolji vozač svih vremena, i za one koji su pratili njegovo razdoblje u F1 i za one koji kuže i prate F1 od samih početaka.
Za one koji su pratili Jackie Stewarta, on je za njih najbolji. Za one koji su najviše pratili Nelsona Piqueta, on je za njih the best. Za one koji su uživali u F1 vožnjama Nijemca Michaela Schumachera, on je za njih najbolji vozač svih vremena. Za mene je to Ayrton Senna, i to će još dugo tako ostati, pogotovo, što ja osobno/subjektivno znam, da do sada nisam gledao vozača koji je došao poslije njega, a da vozi bolje nego on. Nitko, ni Jacques Villeneuve, kojeg jako simpatiziram, pa niti Fernando Alonso za kojeg sada navijam, pa niti Kamui, niti netko deseti nije ni blizu dobar F1 vozač kao što je to bio
Ayrton Senna.