Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Chuck Norris »

vidc je napisao/la:
deda je napisao/la:par utka mu neide i svi plačete odma, kolko je lik imo sreće u karijeri bilo je i vrijeme da ga malo jednom i loše krene.
ruku na srce, ferrari jest od 2001. do 2006. je radio strašno pouzdane bolide. i danas ih radi, jako rijetko se desi DNF ferrarija zbog kvara na bolidu...samo što je netko znao iskoristiti to i osvajati naslove ;)
Loš pokušaj

Jesi možda zaboravio da je on i prije 2000-te vozio za Ferrari
Koliko mu je sezona s Ferrarijem trebalo da osvoji naslov!?Tako da ovaj na koga si aludirao ima još fore da osvaja naslove ;)
...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

pospani gad je napisao/la:Mislim da je poslije utrke u Monacu, vrijeme da se Michael povuče sa utrka. Zauvijek!
I to prije kraja sezone. Rosbeg 59 bodova - Schumacher 2 boda!

Opravdanje su kvarovi!? Ma dajte!
On i Felipe, mogu ruku pod ruku i ići u zasluženu mirovinu.
Dobro mrzitelju Schumachera kako objasnjavas onda ovo stanje ?

Kvalifikacije za VN Australije : Schumacher brzi od Rosberga
Utrka : Kvar na bolidu Schumachera, Rosberg osvaja bodove

Kvalifikacije za VN Nagradu Malezijie
Schumacher 3, Rosberg 8
Utrka : Schumachera kupi Grosjean, Rosberg imao cistu utrku, i svejedno ostane iza njega. :roll:

Kina - tu ga je Rosberg dobio u kvalfikacijama, no u utrci ponovno peh na strani Schumachera

Bahrein-Ne radi mu DRS
Spanjolska - nije odvozio vrijeme, kasnije se " ljubi " sa Sennom

Monaco - ponovno brzi od Rosberga u kvalifikacijama, s obzirom na kaznu koju je dobio morao startati iza, kasnije ponovno kvar na autu.

I ja ne podnosim Alonsa, pa me sigurno ne vidis u njegovoj temi kako pisem nebuloze koje veze s vezom nemaju.
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

pospani gad je napisao/la:Opravdanje su kvarovi!? Ma dajte!
Pitanje samo, vezano za ovo: kako misliš da netko skupi bodove ako ne završi utrku zbog kvara?
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

odmah ću napisati da nisam nimalo Schumijev fan,ali da mi je svejedno malo žao kaj se zbog određenih okolnosti na koje većinom nije sam utjecao nalazi u katastrofalnoj bodovnoj situaciji...no,sezona je takva da dvije utrke drastično mogu promjenit sliku,a da li će on to uspjeti ćemo tek vidjeti
prijašnje sezone neću dirati jer su vožene po nekim drugim pravilima koje su objektivno puno više išle na ruku Ferrariju i njemu samom...kaj se tiče analize mislim da je potpuno nerealna i da i najveći fanovi znaju da nema veze s istinom,ali barem u nečem pronalaze utjehu...općenito ŠBBKBB razgovori ne vode nikud
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Chuck Norris je napisao/la:
vidc je napisao/la:
deda je napisao/la:par utka mu neide i svi plačete odma, kolko je lik imo sreće u karijeri bilo je i vrijeme da ga malo jednom i loše krene.
ruku na srce, ferrari jest od 2001. do 2006. je radio strašno pouzdane bolide. i danas ih radi, jako rijetko se desi DNF ferrarija zbog kvara na bolidu...samo što je netko znao iskoristiti to i osvajati naslove ;)
Loš pokušaj

Jesi možda zaboravio da je on i prije 2000-te vozio za Ferrari
Koliko mu je sezona s Ferrarijem trebalo da osvoji naslov!?Tako da ovaj na koga si aludirao ima još fore da osvaja naslove ;)
tako je. schumacher se mučio (vozio odlično u lošijim bolidima) od 1996. do 1999. , čak je imao toliko sreće da je slomio nogu 1999.
i poslije mu se sve vratilo. tako da ne bih rekao da je čovjek imao toliko sreće u prošloj karijeri pa da mu se to sad vraća.

@pospani gad: ok, ako su brojke sve što gledaš i u ovom slučaju ti samo dva jadna Schumacherova boda u 6 utrka govore da bi trebao odmah otići... onda bi bio red da priznaš da je Schumacher uvjerljivo najbolji vozač svih vremena jer ima 7 naslova i 91 pobjedu... npr. 4 naslova više od Senne i čak 50 pobjeda više. Po tvom kriteriju se da zaključiti da je naprosto duplo bolji vozač ;)
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

kad sa počeo pratit f1 počeo sam pratit sezonu 97 , malo sitno prije (nisam tada ni znao za 2 naslova od prije . Počeo navijat te 97 pa i dočekao tu 2k sezonu dalje je bio samo užitak osvajanja 5 za redom. Za mene f1 s njim i bez nije isto . A u ovoj sezoni nijednom nije imal utrku da pokaže real pace tak da dragi kritičari pričekajte bar da ima 3 čiste utrke gdje nema kvara/da ga spuca netko
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

pospani gad je napisao/la:Mislim da je poslije utrke u Monacu, vrijeme da se Michael povuče sa utrka. Zauvijek!

jednako tako i alonso treba dobiti nogu iz ferarija po istom kriteriju
već je treću sezonu tamo a nema nijednog naslova
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

darky je napisao/la:

jednako tako i alonso treba dobiti nogu iz ferarija po istom kriteriju
već je treću sezonu tamo a nema nijednog naslova
Ti Alonsomrzac ako već ne znaš onda se informiraj prije nego što ovako nešto izvališ
U kojoj je sezoni u Ferrariu osvojio Schumacher svoj prvi naslov za Ferrari???

Nije Alonso krivac što je Ferrari u prošle dvije sezone bio treći bolid po snazi,ali očito neki ne mogu podnijeti da je zadnje tri sezone uvjerljivo najbolji vozač na gridu

Nije mi jasno zašto ovde svi spominju i kritiziraju Alonsa čim se Schumacher kritizira?Kakve veze ima uopće Alonso sa Schumacherovim današnjim vožnjama!
...put u raj nije posut ružama...
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

Baš nikakve, ali ako se nađe post u kojem je Schumy niškoristi obavezno ispod avatara piše ili alonso ili fernando ili varijacija na tu kombinaciju i onda krene lavina "moj tata je jači".. a i vi alonsači si uzimate za pravo usporedbe Schoo - alonso bez uma i razuma pa onda nikad kraja.
Paljevina je uvjek na forumu zahebana stvar. ;)
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Scuderia je napisao/la:

Schumacher 3, Rosberg 8
Utrka : Schumachera kupi Grosjean, Rosberg imao cistu utrku, i svejedno ostane iza njega. :roll:

Kina - tu ga je Rosberg dobio u kvalfikacijama, no u utrci ponovno peh na strani Schumachera

Bahrein-Ne radi mu DRS

Monaco - ponovno brzi od Rosberga u kvalifikacijama, s obzirom na kaznu koju je dobio morao startati iza, kasnije ponovno kvar na autu.

I ja ne podnosim Alonsa, pa me sigurno ne vidis u njegovoj temi kako pisem nebuloze koje veze s vezom nemaju.
Jedino što priznajem kao opravdanje, je VN Kine. Tamo on ništa nije uticao na to, što njegovi mehaničari nisu pravo ušarafili maticu koja drži kotač!
Sve ostalo je on imao upliva ( dakle, on je kriv za samo dva svoja boda ), u sudarima, kvarovima, itd.,.... Neću to ovdje objašnjavati, jer će ispasti da trolam, spam, ili koji već kuki, pa ako želiš pročitati pojašnjenje mojeg viđenja stvari oko Michaelovih utrka u ovoj sezoni, javi se kod mene, na PM.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Šhumaheristi nemogu podnjet Alonsa jos od kad je 05/06 rasturio Shumija. A pogotovo sad kad u njegovoj bivšoj momčadi rastura a ovaj se pati u mercedesu! :)
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

pospani gad je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:

Schumacher 3, Rosberg 8

Bahrein-Ne radi mu DRS

Jedino što priznajem kao opravdanje, je VN Kine. Tamo on ništa nije uticao na to, što njegovi mehaničari nisu pravo ušarafili maticu koja drži kotač!
Sve ostalo je on imao upliva ( dakle, on je kriv za samo dva svoja boda ), u sudarima, kvarovima, itd.,.... Neću to ovdje objašnjavati, jer će ispasti da trolam, spam, ili koji već kuki, pa ako želiš pročitati pojašnjenje mojeg viđenja stvari oko Michaelovih utrka u ovoj sezoni, javi se kod mene, na PM.
Ne kuzim po tvojoj logici kako je opravdanje samo VN Kine ? . Nije on mogao utjecat na to što mu se ako se ne varam u Australiji pokvario mjenjač , ili ga je Grosjean lupio u Maleziji .. Kako moze bit on kriv za to ? jedino Španjolsku i Monaco si je sam uništio (Monaco s tim da je dobio kaznu , a mogao je mozda i pobjedit )
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

vidc je napisao/la: @pospani gad: ok, ako su brojke sve što gledaš i u ovom slučaju ti samo dva jadna Schumacherova boda u 6 utrka govore da bi trebao odmah otići... onda bi bio red da priznaš da je Schumacher uvjerljivo najbolji vozač svih vremena jer ima 7 naslova i 91 pobjedu... npr. 4 naslova više od Senne i čak 50 pobjeda više. Po tvom kriteriju se da zaključiti da je naprosto duplo bolji vozač ;)
Hm,.....OK, ako ti tako vidiš moj post u svojim očima, onda ti je to OK. Ali, bez obzira što su od Ayrtona Senne, koji je za vrijeme života postao legenda, a u njegovoj smrti, napravili su od njega mit, bez obzira na to, čisto objektivno, po svim zadnjim mjerodavnim, stručnim i profi anketama, Ayrton Senna je bolji vozač od Michaela Schumachera, daklem najbolji vozač svih vremena, i za one koji su pratili njegovo razdoblje u F1 i za one koji kuže i prate F1 od samih početaka.

Za one koji su pratili Jackie Stewarta, on je za njih najbolji. Za one koji su najviše pratili Nelsona Piqueta, on je za njih the best. Za one koji su uživali u F1 vožnjama Nijemca Michaela Schumachera, on je za njih najbolji vozač svih vremena. Za mene je to Ayrton Senna, i to će još dugo tako ostati, pogotovo, što ja osobno/subjektivno znam, da do sada nisam gledao vozača koji je došao poslije njega, a da vozi bolje nego on. Nitko, ni Jacques Villeneuve, kojeg jako simpatiziram, pa niti Fernando Alonso za kojeg sada navijam, pa niti Kamui, niti netko deseti nije ni blizu dobar F1 vozač kao što je to bio Ayrton Senna.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

pospani gad je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:

Schumacher 3, Rosberg 8

Bahrein-Ne radi mu DRS

ja inzistiram na tome da ovdje izneseš svoja objašnjenja, čisto da vidimo i tu stranu medalje :)
ja sam siguran da će njegova loša sreća ove sezone nestati i da će do kraja sezone zaredati 4-5 utrka s jako dobrim rezultatima.

@deda: s Alonsom uvijek povlačimo paralele jer imaju jako sličnu karijeru. Ove tri sezone alonsa u ferrariju su slične schumacherovim '96.,'97. i '98. gdje se i jedan i drugi lavovski bore da s lošijim autom nešto naprave i uspjevaju se boriti za naslov i pobjede
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Da navijaš za Fernanda bolel bi te kuki za Schumy-a, isto kak mene recimo sad za alonsa..
Dobar dio navijača Alonsa, ne svi ali dobar dio, su u biti navijači PROTIV Schumachera pa su sad silom prilika ostali navijači alonsa.
Tak ja gledam na lupanje po Schumy topicima od strane Alonso fanova.
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

@deda: s Alonsom uvijek povlačimo paralele jer imaju jako sličnu karijeru. Ove tri sezone alonsa u ferrariju su slične schumacherovim '96.,'97. i '98. gdje se i jedan i drugi lavovski bore da s lošijim autom nešto naprave i uspjevaju se boriti za naslov i pobjede
Pa jesu slične su karijere, al nemre mi onda neko rec da Alonso nije ni do koljena Shumiju?! Po čemu to po statistikama? Nije bas sve u statistikama! Po meni je Shumi jedino po tome najbolji vozac a po svemu ostalome (sudarevi sa Hillom i Villneuveom koje nikad necu zaboravit) ga nikad necu smatrat najboljim vozacem!
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

deda je napisao/la:
Pa jesu slične su karijere, al nemre mi onda neko rec da Alonso nije ni do koljena Shumiju?! Po čemu to po statistikama? Nije bas sve u statistikama! Po meni je Shumi jedino po tome najbolji vozac a po svemu ostalome (sudarevi sa Hillom i Villneuveom koje nikad necu zaboravit) ga nikad necu smatrat najboljim vozacem!
pa da, tako da ova dva boda schumachera ne znače ništa. moje mišljenje je da ove sezone schumacher vozi puno bolje od rosberga, samo što se to ne vidi na tabeli.
malo je prvaka bez mrlji u karijeri, gotovo da takav ni ne postoji (možda raikkonen i hakkinen :D), tako da schumacheru toliko zamjerit dva sudara od kojih je jedan diskutabilan je bezveze kriterij.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Da vidc al je jedini koji je zbog toga DISKVALIFICIRAN IZ PRVENSTVA a i nisu mu to jedine mrlje u karijeri.Odi na http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Sc ... e_note-142 i pogledaj pod controversy ako se ne sjecas ili nisi gledo cijelu njegovu karijeru.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

deda je napisao/la:Da vidc al je jedini koji je zbog toga DISKVALIFICIRAN IZ PRVENSTVA a i nisu mu to jedine mrlje u karijeri.Odi na http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Sc ... e_note-142 i pogledaj pod controversy ako se ne sjecas ili nisi gledo cijelu njegovu karijeru.
e sad ispade da ih ima 300... a u pitanju 4-5 situacija u 18 godina karijere...
kakve veze ima što je diskvalificiran, otkad to kazna odgovara zločinu u formuli 1? ili odgovara samo kada je u pitanju Schumacher pa je svaka kazna Schumacheru opravdana?
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Pa zakaj onda nikad niko drugi nije kaznjem sa takvom kaznom!? I naravno da je zločin kad ugrožavas sigurnost drugih vozaca nas stazi da bi osvojio naslov! To vrijedi za i za Shumachera i za bilo kog drugog!
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

deda je napisao/la:Pa zakaj onda nikad niko drugi nije kaznjem sa takvom kaznom!? I naravno da je zločin kad ugrožavas sigurnost drugih vozaca nas stazi da bi osvojio naslov! To vrijedi za i za Shumachera i za bilo kog drugog!
to pitaj ljude iz FIA-e.
ja ne vidim kako je sudar u jerezu gori od npr. alonsovog zatvaranja vettela u monzi prošle godine kad ga je izgurao na travu s vanjske strane? pa barem duplo opasnije mjesto i gora situacija...
da ne govorim o tome da se piquet morao zabiti u zid da bi Alonso pobjedio... a naivno je misliti da Alonso nije znao za cijeli plan
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

kak ono ide - spygate, crashgate, ordergate, igiveupgate.. :D :D
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Izgleda da neki zaboravljaju da je čovjek sa 40 i kusur godina odvozio pole-position u Monte Carlu, kraj svih ovih mladih nabrijanih usijanih glava. Zbog toga mu kapa dolje, a ne razumijem ove koji dolaze tu bacat hejt :D.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

vidc je napisao/la:
deda je napisao/la:Pa zakaj onda nikad niko drugi nije kaznjem sa takvom kaznom!? I naravno da je zločin kad ugrožavas sigurnost drugih vozaca nas stazi da bi osvojio naslov! To vrijedi za i za Shumachera i za bilo kog drugog!
to pitaj ljude iz FIA-e.
ja ne vidim kako je sudar u jerezu gori od npr. alonsovog zatvaranja vettela u monzi prošle godine kad ga je izgurao na travu s vanjske strane? pa barem duplo opasnije mjesto i gora situacija...
da ne govorim o tome da se piquet morao zabiti u zid da bi Alonso pobjedio... a naivno je misliti da Alonso nije znao za cijeli plan
Ček ti si naovo mislio? http://www.youtube.com/watch?v=UdCUxszig4s
A Shumacher barichello 2010 mislim?! http://www.youtube.com/watch?v=Yo971KDXsbI
Neusporedivo zgurat na travu ili zgurat u zid!
a ovo sa malim piquetom kad dokazes da je znao, sto nije ni FIA dokazala, onda se javi!
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

deda je napisao/la:
vidc je napisao/la:
to pitaj ljude iz FIA-e.
Ček ti si naovo mislio? http://www.youtube.com/watch?v=UdCUxszig4s
A Shumacher barichello 2010 mislim?! http://www.youtube.com/watch?v=Yo971KDXsbI
Neusporedivo zgurat na travu ili zgurat u zid!
a ovo sa malim piquetom kad dokazes da je znao, sto nije ni FIA dokazala, onda se javi!
gledajući snimke da se zaključiti da je vettel morao ići na travu da bi pretekao alonsa, a barrichello ipak nije morao udariti u zid da bi prošao naprijed što znači da je schumacher ostavio prostora a alonso nije... osim toga, schumacher je kažnjen, a alonso nije...
toliko o odlukama FIA-e. ako se već pozivaš na FIA-u, zašto spominješ adelaide 1994. kad tamo nije ništa dokazano od strane FIA-e?
Odgovori