Igor18 je napisao/la:Kenny je napisao/la:Zadnjih 5 stranica se raspravljate jel bolji Alonso, ili Schumacher

Pa kad pogledaš malo po forumu.. svakih par mjeseci vrti se ista pjesma kad je Schumi u pitanju...
Znači "raspravlja" se tema koja je prožvakana pa sigurno 30 puta... al svejedno opet
iznova se sve ide...
Kad dosadi onda se potegne Schumi ovo, Schumi ono... pa je star, pa malo se doda Senne i Alonsa, obavezno se spomene 97. ili 94. i tak..
Čudi me kak više ne dosadi stalno o istom pilit
To je zato, jer vas je tako lako naložit',...... pa branite svoga miljenika.
NHF
A sad za ozbiljno. Budući da se stalno nešto trkelja, kako će Mercu odgovarati staza u Montrealu ( dugi pravci, bla, bla,.... i još toga, bla, bla,... itd. ). I budući da je prošle godine Miha imao dobar rez na ovoj stazi, a i inače mu, jel'..... hm.... leži ova staza, imam feeling da će dobit' utrku. vjerovatno je i malo nabrijan, što mu je "uzet' " PP u Monaco. Tako da mislim da je ovaj stari, njemački lik, dovoljno frustriran sa različitim sudarima ove godine, da ga jedino u Montrealu može zeznuti zid prvaka.
OK, nije od srca, al' neka mu sretno bude.
Scud: Za poticanje svadja i bespotrebnih prepirki slijede nagrade - opomene, pa i odmor od foruma u trajanju od sedam dana
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.