Mozda u prvih 30 minuta.Nakon toga izgledali su kao i mi protiv Norveske.Schumy.d je napisao/la:Pa ne znam baš...Bibi je napisao/la: Poljaci ocajni ne bi se ni kvalificirali da nisu domacini,Grci ih natamburali sa igracem manje i cudo da nisu dobili.
Doduše, nisam gledao utakmicu, ali nakon highlightsa bih rekao da je Poljska bila puno uvjerljivija, opasnija i imala bolje šanse.![]()
Reprezentativni nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Re: Reprezentativni nogomet
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Joj Schumy,sta bi bilo da si ti nekom srecom sportski direktor ili predsjednik Real MadridaSchumy.d je napisao/la:
A mislim da bi Dzagoev mogao opet postati zanimljiv Realu nakon ovog prvenstva. Čudim se da čovjek još uvijek igra u CSKA.

Alonsista hasta la muerte..
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Nebi bilo ništa, samo bih ja bolje živio...Alonso-champ je napisao/la: Joj Schumy,sta bi bilo da si ti nekom srecom sportski direktor ili predsjednik Real Madrida

Ma Dzagoev je još prije bio povezan sa Realom, ali došao je Ozil umjesto njega. Međutim, vjerojatno interes još uvijek postoji i ako Kaka ode, mislim da bi bio odlična zamjena. Kladim se da će nakon EURA otići nekud u bolji klub.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Na posljednjem večernjem treningu Bilić je uvježbavao ovu postavu: Pletikosa - Srna, Ćorluka, Shildenfeld, Strinić - Rakitić, Vukojević, Modrić, Perišić - Jelavić, Mandžukić.
LINK
LINK

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Veteran
Slazem se,odigro sam takoScuderia je napisao/la:Nizozemska - Danska - 1
Njemacka-Portugal - 1

EDIT:
Jbg,odma pusiona ,nisam gledao pa me zanima kako je sudio nas Skomina,da se nije obruko?

- Schumy.d
- Legenda
Zadovoljan samluka_kimi je napisao/la:Na posljednjem večernjem treningu Bilić je uvježbavao ovu postavu: Pletikosa - Srna, Ćorluka, Shildenfeld, Strinić - Rakitić, Vukojević, Modrić, Perišić - Jelavić, Mandžukić.
LINK

EDIT:
Pa ovaj Podolski i Muller su prevare od igrača...

-
- Veteran
Boze jel ikad Gomez zabio izvan šenaesterca???
EDIT:
Jel mi se cini da ovaj komentator na HRT2 navija za svabe??
EDIT:
Jel mi se cini da ovaj komentator na HRT2 navija za svabe??
- Scuderia
- Moderator
Zato je Khedira bog i batina.Schumy.d je napisao/la: Zadovoljan sam
EDIT:
Pa ovaj Podolski i Muller su prevare od igrača...

O Ozilu ne treba trositi rijeci. Tako je dobro odigrao, da je to strasno.

Pobjeda tu, svaka cast Badstuberu sto se nije dao isprovocirati od strane Portugalaca.

- Ferrari-BiH
- Veteran
Gledam Brazil vs Argentina....jbt ono je fudbal....i sudjenje...
Da se danas igra svjetsko prvenstvo, Argentina i Brazil bi igrali u finalu...Messi cuda cini...kakav 3. svoj gol zabi....svaka cast...
Da se danas igra svjetsko prvenstvo, Argentina i Brazil bi igrali u finalu...Messi cuda cini...kakav 3. svoj gol zabi....svaka cast...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Scuderia
- Moderator
Sudjenje je bilo jako lose, Meireles je trebao dobiti zuti karton zbog udaranja Badstubera, i nista nije dobio.Ferrari-BiH je napisao/la:Gledam Brazil vs Argentina....jbt ono je fudbal....i sudjenje...

Lahm los, al ok-e. Dok se navikne igrati sa Podolskim, bit ce opet onaj stari/pravi.
@Alonso-champ
Slovenac nije bio los koliko se sjecam, nije imao nekih velikih pogresaka.

- Schumy.d
- Legenda
Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao, ali za mene su Khedira, Ozil i Gomez odigrali dobru partiju. Uostalom, Khedira je asistirao za gol, a ova dvojica koja su trebala igrati krila ne mogu nijedan centaršut pogoditi.Scuderia je napisao/la: Zato je Khedira bog i batina.![]()
O Ozilu ne treba trositi rijeci. Tako je dobro odigrao, da je to strasno.![]()
Pobjeda tu, svaka cast Badstuberu sto se nije dao isprovocirati od strane Portugalaca.
Oprosti, ali mislim da nisi objektivan zbog Bayernovca.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Sretna pobjeda Svaba,a onaj Hummels je zvijer u obrani (valda nece Low stavljat MertesUckera)...koliko sam vidio Portugalci bili dosta bolji i konkretniji.Treba jos vidjeti Spanjolce,ali nekako mi mirise da ce neki "autsajder" dobit ovo.
A kako komentirat Nizozemce (samo njih promasio na kladi,al nema veze nek su zgubili
).Staklenom treba zabranit nogomet,toliko je procitan da je to prestrasno .Sneijder ocajan,Van Persie izgubljen poput Vukusica,obrana zesca rupa.Nece skupinu proc.Svaka cast Danskoj 
A kako komentirat Nizozemce (samo njih promasio na kladi,al nema veze nek su zgubili

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
Zakleti Oziloljubac na njemackoj tv postaji veli nakon sto ga je Low zamjenio.... " Pruzao je i puno bolje partije u njemackoj reprezentaciji "Schumy.d je napisao/la: Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao, ali za mene su Khedira, Ozil i Gomez odigrali dobru partiju. Uostalom, Khedira je asistirao za gol, a ova dvojica koja su trebala igrati krila ne mogu nijedan centaršut pogoditi.
Oprosti, ali mislim da nisi objektivan zbog Bayernovca.
Khedira- 2-3 greske, tj izgubljene lopte koje su mogle biti kobne.

Bitno da je Muller prevara od igraca, a u drugom dijelu sve je islo skoro preko te desne strane.

@Bib
Hummels je odigrao odlicnu utakmicu, ali je imao sa Neuerom jedan mali izlet ( koji je bio skoro koban za Svabe), kada mu je vracao loptu. Bilo je gusto, no kikser je to sve sredio.
Staklenko gola nece zabiti na prvenstvu, pazi sta sam ti rekao.

- Schumy.d
- Legenda
Ajd dobro...Scuderia je napisao/la: Zakleti Oziloljubac na njemackoj tv postaji veli nakon sto ga je Low zamjenio.... " Pruzao je i puno bolje partije u njemackoj reprezentaciji "
Khedira- 2-3 greske, tj izgubljene lopte koje su mogle biti kobne.![]()
Bitno da je Muller prevara od igraca, a u drugom dijelu sve je islo skoro preko te desne strane.I onda sam ja subjektivan.
![]()

Independent:
Khedira, Ozil - 7/10
Muller, Podolski - 6/10 (nitko nema manje od 6)
Goal.com:
Khedira, Ozil - 3.5/5
Muller - 3/5
Podolski - 2.5/5
(najniža ocjena 2.5)
Sky:
Khedira, Muller - 7
Ozil - 8
Podolski - 6
Ajd pa neka sam ja taj subjektivac...

- f430
- Navijam za: fernando alonso
zabio tri komada, za ovaj treci kapa do poda
- Scuderia
- Moderator
Jesi sretan sada ?Schumy.d je napisao/la: Ajd dobro...
Independent:
Khedira, Ozil - 7/10
Muller, Podolski - 6/10 (nitko nema manje od 6)
Goal.com:
Khedira, Ozil - 3.5/5
Muller - 3/5
Podolski - 2.5/5
(najniža ocjena 2.5)
Sky:
Khedira, Muller - 7
Ozil - 8
Podolski - 6
Ajd pa neka sam ja taj subjektivac...

Sva sreca, pa su ocjene objetkvino mjerilo svega, kako u nogometu, tako i u skoli, na fakultetu itd.

Cijela se igra vodila na desnoj strani u drugom dijelu utakmice, trudio se, borio se, vracao se nazad, al dobro, da, u pravu si.

- Schumy.d
- Legenda
Ne kažem da su mjerilo, ali uglavnom se moje mišljenje poklapa sa većinom ostalih koji su to gledali i ocjenjivali, ali ajde očito živimo u zabludi svi mi, a po tebi je Podolski bio igrač utakmice i onda je to tako iScuderia je napisao/la: Jesi sretan sada ?![]()
Sva sreca, pa su ocjene objetkvino mjerilo svega, kako u nogometu, tako i u skoli, na fakultetu itd.![]()
Cijela se igra vodila na desnoj strani u drugom dijelu utakmice, trudio se, borio se, vracao se nazad, al dobro, da, u pravu si.

Bitno da se Khedira nije trudio i borio i iako je asistirao, svejedno je bio lošiji od Mullera... smiješno. Neka i Kroosa stavi umjesto Khedira, taj bi isto vjerojatno bio odličan kao Badstuber, Schweinsteiger, Muller, Neuer, Boateng, Lahm i Gomez.
- Scuderia
- Moderator
Schumy.d je napisao/la: Ne kažem da su mjerilo, ali uglavnom se moje mišljenje poklapa sa većinom ostalih koji su to gledali i ocjenjivali, ali ajde očito živimo u zabludi svi mi, a po tebi je Podolski bio igrač utakmice i onda je to tako i...
Bitno da se Khedira nije trudio i borio i iako je asistirao, svejedno je bio lošiji od Mullera... smiješno. Neka i Kroosa stavi umjesto Khedira, taj bi isto vjerojatno bio odličan kao Badstuber, Schweinsteiger, Muller, Neuer, Boateng, Lahm i Gomez.
O doticnima koji su glasali/ davali ocjene bi mogao napisati esej, no necu.
Gdje sam ja to spominjao Podolskog ?

Ako mislis podhebavat, izabrao si los trenutak, vjeruj mi.

- Schumy.d
- Legenda
Ne mislim pod*ebavat, samo sam rekao realno stanje koje se tebi ne sviđa i to je to. A čuj, negdje su i čitatelji ocjenjivali.Scuderia je napisao/la: Ako mislis podhebavat, izabrao si los trenutak, vjeruj mi.

Međutim, nema se smisla svađati puno oko ovoga tako da ja privodim kraju ovu raspravu (barem s moje strane).
Sačekajmo radije današnju tekmu, mislim da će bit razloga za komentiranje kako god da završi.

-
- Veteran
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
lol vise cujes onog spanjolskog komentatora nego naseg .. 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Vuksa_KC
- Veteran
Blaž vjerojatno neće baš pratiti utrku, za Novaka pretpostavljam da ni ne zna da nogomet kao sport uopće postoji 

- Scuderia
- Moderator
Odlicno, pobjeda je tu, a sada slijede dvije utakmice odluke.
Neka Mandzukica i dalje u BundesLigi, kao i Perisica.
UIi, hast du das spiel gesehen ?
Najslabija po meni karika danas je bio Schildenfeld. Slab u skokovima, a ima ga....
A ovaj Balog koji je komentirao Spanjolsku i Italiju je biser nad biserima.
" Pa dobar je remi Spanjolske i Italije za nas " -
Nista, idemo dobiti Talijane, mada ce protiv njih biti jako tesko, ono sto su prezentirali protiv Spanjolske je bilo jako dobro, nema vise one klasicne obrane, vec potezu i za napadima.
Neka Mandzukica i dalje u BundesLigi, kao i Perisica.

UIi, hast du das spiel gesehen ?

Najslabija po meni karika danas je bio Schildenfeld. Slab u skokovima, a ima ga....
A ovaj Balog koji je komentirao Spanjolsku i Italiju je biser nad biserima.
" Pa dobar je remi Spanjolske i Italije za nas " -

Nista, idemo dobiti Talijane, mada ce protiv njih biti jako tesko, ono sto su prezentirali protiv Spanjolske je bilo jako dobro, nema vise one klasicne obrane, vec potezu i za napadima.

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Odlična pobjeda za prvu utakmicu i po prvi puta i odličan umjetnički dojam nakon prve utakmice na velikom natjecanju. Nekoliko prekrasnih akcija po zemlji, od noge do noge, još nekoliko situacija gdje smo Irce napravili smješnima. Svaka čast dečki!

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...