Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: Felipe Massa
Ne, nisam skužio. Komentator je jučer spomenuo kako su Vettel i Alonso na čistoj strani, tj. neparne pozicije... Ili sam nešto krivo čuo. E sad, ako je Massa na boljoj strani, to znači da je i Hamilton. I da je Alonso na prljavijoj? Ali u Kanadi to manje dolazi do izražaja.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
zapravo, u kanadi su prva 3-4 reda tako reći jednaka. Vozači u simulacijama utrke voze tako da se pomaknu skroz lijevo zbog onog malog desnog zavoja, ako ga se može tako nazvati, prije kočenja za prvi zavoj. No kad hvataju vrijeme onda se ne pomiču lu lijevo nego voze desnom stranom jer ej ta putanja nekih metar-dva kraća, a svaka tisućinka je bitna.
A u kanadi 1. starta lijevo, 2. desno i td...
A u kanadi 1. starta lijevo, 2. desno i td...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Bolje mu lezi auto nego prije, polako lovi pravi " zavoj " u sezoni, mnoge su stvari mijenjali u tvornici, cak je i sam Felipe morao mjenjati setup na svom autu .............
KLIK
KLIK

-
- Legenda
Gledam krugove i ipak su dosta više po lijevoj strani. Neparni. Massa prelazi dvojicu, Alonso jednog 

Samo neka se trkaju.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Mislim da u Kanadi nema velike razlike između prljave i čistije strane, na startu će odlučiti dobar momentum, važno je samo da Alonso i Massa prođu prvi zavoj bez sudara.dmarijon je napisao/la:Gledam krugove i ipak su dosta više po lijevoj strani. Neparni. Massa prelazi dvojicu, Alonso jednog

- Scuderia
- Moderator
Sta je na kraju bilo s Massom?
Gledao sam malo samo utrku, i vidio sam da je presao bio Rosberga bez DRS-a, te se kasnije izvrtio, pri pokusaju da sustigne Webbera.
Gledao sam malo samo utrku, i vidio sam da je presao bio Rosberga bez DRS-a, te se kasnije izvrtio, pri pokusaju da sustigne Webbera.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
sta je bilo??? to je massa, nezna vozitScuderia je napisao/la:Sta je na kraju bilo s Massom?

McLaren u <3
-
- Legenda
Imao je odličan bolid, bio konkurentan, i onda je napravio takvu amatersku grešku....
no comment. Ništa drugo, nego čekamo iduću trku. Vjerujem da će se do kraja sezone dogoditi 2 ili 3 utrke gdje će on ipak nešto napraviti. Barem jedno postolje.
Imao je odličan bolid, bio konkurentan, i onda je napravio takvu amatersku grešku....
no comment. Ništa drugo, nego čekamo iduću trku. Vjerujem da će se do kraja sezone dogoditi 2 ili 3 utrke gdje će on ipak nešto napraviti. Barem jedno postolje.
EDIT
U Valenciji će se sve poklopiti i Massa pobjeđuje. Uopće nema sumnje. On je 8. pobjednik.
Scud: Koristi opciju " Bumpiraj " ako imas jos sta za dodati, postovi u nizu su zabranjeni

EDIT
U Valenciji će se sve poklopiti i Massa pobjeđuje. Uopće nema sumnje. On je 8. pobjednik.
Scud: Koristi opciju " Bumpiraj " ako imas jos sta za dodati, postovi u nizu su zabranjeni
Samo neka se trkaju.
- Scuderia
- Moderator
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- McLewis
- Veteran
zasto se nadje kraj japanca, dok alonso pere naprijed kimija, luisa....Scuderia je napisao/la:Japanac mu unisti utrku, mogao doci do bodova, da se ovaj nije zabio u njega.
McLaren u <3
- Scuderia
- Moderator
Mozda pri povratku iz boksa ?McLewis je napisao/la: zasto se nadje kraj japanca, dok alonso pere naprijed kimija, luisa....

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only

- McLewis
- Veteran
nisam vidio da je alonso imao ulazak u boks manje u tom trenutku?Scuderia je napisao/la:Mozda pri povratku iz boksa ?McLewis je napisao/la: zasto se nadje kraj japanca, dok alonso pere naprijed kimija, luisa....
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
oštećen bolid Masse + DRS za Petrova
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Scuderia
- Moderator
Massa ulazi u 12-tom krugu u boks, Alonso u 16-tom.McLewis je napisao/la: nisam vidio da je alonso imao ulazak u boks manje u tom trenutku?

- McLewis
- Veteran
sta s time dokazujes?? da nezna cuvati gume kao alonso....Scuderia je napisao/la:Massa ulazi u 12-tom krugu u boks, Alonso u 16-tom.McLewis je napisao/la: nisam vidio da je alonso imao ulazak u boks manje u tom trenutku?
McLaren u <3
- Scuderia
- Moderator
Jesi ti poceo prvi s tim, kako to da se on nadje kod Japanca ?McLewis je napisao/la: sta s time dokazujes?? da nezna cuvati gume kao alonso....

Jesam ti stavio kada je usao u boks on i Alonso ?

Jesam.
Zapeo je vjerojatno u prometu nakon izlaska iz boksa i eto, nasao se s njim.
Zadovoljan ?

- McLewis
- Veteran
definitivno mu nije onda kriv japanac.... desi se....Scuderia je napisao/la:Jesi ti poceo prvi s tim, kako to da se on nadje kod Japanca ?McLewis je napisao/la: sta s time dokazujes?? da nezna cuvati gume kao alonso....![]()
Jesam ti stavio kada je usao u boks on i Alonso ?![]()
Jesam.
Zapeo je vjerojatno u prometu nakon izlaska iz boksa i eto, nasao se s njim.
Zadovoljan ?
McLaren u <3
- Scuderia
- Moderator
Kako to da je Japanc onda dobio +5 za iducu utrku ?McLewis je napisao/la: definitivno mu nije onda kriv japanac.... desi se....
Kako to da je Massa ostao bez desne gume ?

- McLewis
- Veteran
pa zato sto massa nevozi u rangu s ferrarijevom kvalitetom , pa se utrkuje stalno u sredini poretka i stalno mu se desavaju pi*darije...Scuderia je napisao/la:Kako to da je Japanc onda dobio +5 za iducu utrku ?McLewis je napisao/la: definitivno mu nije onda kriv japanac.... desi se....
Kako to da je Massa ostao bez desne gume ?
McLaren u <3
- Scuderia
- Moderator
Ne znam sta je toliko falilo u prvih 12 krugova ?McLewis je napisao/la:[
pa zato sto massa nevozi u rangu s ferrarijevom kvalitetom , pa se utrkuje stalno u sredini poretka i stalno mu se desavaju pi*darije...
Start uobicajeno sjajan, onda zapeo iz FI, vjerojatno je unistio gume tad, ostalo je bilo kako je bilo.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Massa je kriv što je sebi uništio gume, vozi ko muha bez glave, čovjek nema nikakvu taktiku, ako već nije sposoban da sam napravi taktiku zašto onda ne radi ono što radi Alonso, znači u prava 1-2 kruga napada vozače ispred sebe, zatim čuvanje guma i onda na kraju stinta ponovo napad na vozače ispred sebe. To radi Alonso, a Massa kao sivonja, guraj dok može, vozi se tik iza FI i zna da će teško proći jer je samo malo brži od ovog ispred sebe plus FI ima dobar top speed i umjesto da sačeka kraj stinta i onda pritisne i prestigne on se vozi odmah iza bolida FI i uništava sebi gume i među prvima je morao ići na zamjenu guma iako je krenuo na novim soft gumama. Mislim da se za Massu može sa pravom upotrjebiti riječ glu..n.Scuderia je napisao/la:Ne znam sta je toliko falilo u prvih 12 krugova ?McLewis je napisao/la:[
pa zato sto massa nevozi u rangu s ferrarijevom kvalitetom , pa se utrkuje stalno u sredini poretka i stalno mu se desavaju pi*darije...
Start uobicajeno sjajan, onda zapeo iz FI, vjerojatno je unistio gume tad, ostalo je bilo kako je bilo.
- Scuderia
- Moderator
Ma naravno......., da je vozio pasivno, onda bi bilo: " Zasto ne stisce ovog ispred sebe i sl " .F2004_the_best_ever je napisao/la: Massa je kriv što je sebi uništio gume, vozi ko muha bez glave, čovjek nema nikakvu taktiku, ako već nije sposoban da sam napravi taktiku zašto onda ne radi ono što radi Alonso, znači u prava 1-2 kruga napada vozače ispred sebe, zatim čuvanje guma i onda na kraju stinta ponovo napad na vozače ispred sebe. To radi Alonso, a Massa kao sivonja, guraj dok može, vozi se tik iza FI i zna da će teško proći jer je samo malo brži od ovog ispred sebe plus FI ima dobar top speed i umjesto da sačeka kraj stinta i onda pritisne i prestigne on se vozi odmah iza bolida FI i uništava sebi gume i među prvima je morao ići na zamjenu guma iako je krenuo na novim soft gumama. Mislim da se za Massu može sa pravom upotrjebiti riječ glu..n.

Sve vec vidjeno kroz ovih pet godina otkako je ove teme.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera