cini mi se da su planirali 2 kruga, ali posljednji "uletio" pod crvenim svjetlimaChuck Norris je napisao/la:Šta je bilo sa Schumacherom?Neki problem,promet ili...?
Mercedesi su mi najveće razočaranje,očekivao sam da će ovdje biti jako brzi
Utrke 2012 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: VN Kanade, Circuit Gilles Villeneuve, 8.-10.6.2012.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- nando fan
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonsa
To prvodmarijon je napisao/la:Je, jako dobro!
Mene zanima, da li će Alonso:
- preći Hamiltona na startu
- preći Hamiltona kroz boksove
- iskoristi Hamiltonovu grešku?
()
ne želim biti provokator, samo mi se čini da je Ferrari ovdje jednostavno uvjerljiviji.

- nando fan
- Početnik
- Navijam za: Alonsa
Pametno zakljucivanje.Cuky je napisao/la:Ja nisam mercedese uopće računao za konkurenciju u Kanadi. Jednostavno, DDRS im ne donosi toliku prednost jer je staza sama po sebi brza. Na sporijim stazama im može donijeti prednost jer sa istom razinom downforcea kao i ostali mogu ići puno brže na pravcu. Ovdje svi ionako idu sa malo downforcea pa je učinak koji daje DRS i, u mercedesovom slučaju, DDRS manji
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Kao da bi mu Massa nesto zasmetao,rekli na Sky-u...Chuck Norris je napisao/la:Šta je bilo sa Schumacherom?Neki problem,promet ili...?
Alonsista hasta la muerte..
- Barry
- Test vozač
nije massa kriv. nije usao na vrijeme u krug. http://www.planetf1.com/driver/18227/78 ... with-ninth" onclick="window.open(this.href);return false;Alonso-champ je napisao/la:Kao da bi mu Massa nesto zasmetao,rekli na Sky-u...Chuck Norris je napisao/la:Šta je bilo sa Schumacherom?Neki problem,promet ili...?
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Jeli Hamilton dodirnuo zid prvaka? Tako je svakako izgledalo.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
I ja mislim. Nadam se da neće, ali hamilton ima sve lošije i lošije startove, za razliku od fernanda.nando fan je napisao/la:To prvodmarijon je napisao/la:Je, jako dobro!
Mene zanima, da li će Alonso:
- preći Hamiltona na startu
- preći Hamiltona kroz boksove
- iskoristi Hamiltonovu grešku?
()
ne želim biti provokator, samo mi se čini da je Ferrari ovdje jednostavno uvjerljiviji.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
A što Hamilton ne bi prošao Vettela na startumrd je napisao/la: I ja mislim. Nadam se da neće, ali hamilton ima sve lošije i lošije startove, za razliku od fernanda.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ne, imam neki feeling da će se Hamilton (opet) morat zubima i noktima borit da ostane barem 3.,4., standardna priča za McLaren u zadnjih par utrka.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Veteran
Kako pilate naopako,a nadate se pobjediSlash je napisao/la:Ne, imam neki feeling da će se Hamilton (opet) morat zubima i noktima borit da ostane barem 3.,4., standardna priča za McLaren u zadnjih par utrka.

Bojim se ako neko ne uzme Vettela na startu da će to biti gotova utrka što se tiče pobjednika jer RB izgleda jako moćan
...put u raj nije posut ružama...
- Slash
- Veteran
Ne, ja sam se nadao pobjedi dok nisam čuo njegove izjave, a i ima smisla. U petak pri 10 stupnjeva nižim temperaturama su bili najbrži na long trimu, ali danas će to izgledat loše, kao što je i u kvalifikacijama bilo loše. (Hamilton je izjavio da je iznenađen da je tako visoko s obzirom na temperaturu).
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Veteran
Nisam gledao u petak ali sam čitao da je Vettel na long runovima bio uvjerljivo najbrži.Jergović je čak napisao da ni na jednoj utrci ove sezone bolid nije bio toliko dominantan kao RB-ov ovdjeSlash je napisao/la:Ne, ja sam se nadao pobjedi dok nisam čuo njegove izjave, a i ima smisla. U petak pri 10 stupnjeva nižim temperaturama su bili najbrži na long trimu, ali danas će to izgledat loše, kao što je i u kvalifikacijama bilo loše. (Hamilton je izjavio da je iznenađen da je tako visoko s obzirom na temperaturu).
...put u raj nije posut ružama...
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ja se nadam pobjedi hamiltona nemrem reci, a to da hamilton prođe vettela na startu je jako tesko. Sanse da hamiltona alosno prođe su velike jer alonso starta na cistoj strani, a i u zadnjim utrkama je uvjek imal dobre startove. Jedino kaj se nadam da i ak ga prođu na startu da ce se hamilton boriti i uzeti pobjedu. Jos da kisa padne joj (al nema sanse prema prognozi)Chuck Norris je napisao/la:Kako pilate naopako,a nadate se pobjediSlash je napisao/la:Ne, imam neki feeling da će se Hamilton (opet) morat zubima i noktima borit da ostane barem 3.,4., standardna priča za McLaren u zadnjih par utrka.![]()
Bojim se ako neko ne uzme Vettela na startu da će to biti gotova utrka što se tiče pobjednika jer RB izgleda jako moćan

Darkness rises when silence dies
- Slash
- Veteran
Da, ali je Hamilton bio najkonstantniji, najviše je krugova odvozio, Vettel čini mi se samo 8 na tom long-runu, a nije bio drastično brži od Hamiltona, dapače u nekim krugovima je i Hamilton bio brži. Ali, velim do sve pada u vodu jer će Vettel danas odjurit po 2. pobjedu ove sezone jer očito RB-u još više odgovara toplije vrijeme, za razliku od Mcla.Chuck Norris je napisao/la:Nisam gledao u petak ali sam čitao da je Vettel na long runovima bio uvjerljivo najbrži.Jergović je čak napisao da ni na jednoj utrci ove sezone bolid nije bio toliko dominantan kao RB-ov ovdjeSlash je napisao/la:Ne, ja sam se nadao pobjedi dok nisam čuo njegove izjave, a i ima smisla. U petak pri 10 stupnjeva nižim temperaturama su bili najbrži na long trimu, ali danas će to izgledat loše, kao što je i u kvalifikacijama bilo loše. (Hamilton je izjavio da je iznenađen da je tako visoko s obzirom na temperaturu).
-
- Legenda
Ma ja se nadam da će krzo cijelu utrku svi na prvim pozicijama iskorištavati genijalnu našpravu DRS!
Ali ozbiljno, ono što je bitno je da Vettel ne odmagli, a ako već i odmagli - da se iza njega bore do kraja trke. Šta je s Mercedesom - njemu odgovaraju ipak niže temperature, šta ne? Mislim, svejedno, Rosberg je u zadnji vrijeme uvijek tu negdje.

Ali ozbiljno, ono što je bitno je da Vettel ne odmagli, a ako već i odmagli - da se iza njega bore do kraja trke. Šta je s Mercedesom - njemu odgovaraju ipak niže temperature, šta ne? Mislim, svejedno, Rosberg je u zadnji vrijeme uvijek tu negdje.
Samo neka se trkaju.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Jedno ili dva zaustavljanja? Pitanje je sad.
Priča se da je komotno moguće sa jednim zaustavljanjem proči cijelu utrku ali je malo brže sa dva zaustavljanja ako se ne zapne negdje u prometu, a još je i SC uvijek moguć... Moglo bi biti napeto ako fetelj ne ispari nakon starta pošto samo to zna.

Priča se da je komotno moguće sa jednim zaustavljanjem proči cijelu utrku ali je malo brže sa dva zaustavljanja ako se ne zapne negdje u prometu, a još je i SC uvijek moguć... Moglo bi biti napeto ako fetelj ne ispari nakon starta pošto samo to zna.

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
SC skoro pa sigurno, svi su u kvalama bili blizu champ zida, u utrci ga bude neko sigurno zakacil. tipujem na pereza.. 

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
To svakako, RB je sve jači. A ja se još bojim, da se ne bi ponovio start iz 2007. ( mislim na fight između Fernanda i Lewisa, a i na Fernandovu grešku na tom startu ). Fernando i Lewis boriti će se između sebe, i zbog toga bi Seb mogao to iskoristiti i pobjeći. Samo da se njih dva ne porokaju, a mogli bi.Chuck Norris je napisao/la:Kako pilate naopako,a nadate se pobjediSlash je napisao/la:Ne, imam neki feeling da će se Hamilton (opet) morat zubima i noktima borit da ostane barem 3.,4., standardna priča za McLaren u zadnjih par utrka.![]()

Zadnja izmjena: pospani gad, dana/u 10 lip 2012, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Slash
- Veteran
Ne brini, mislim da to kaj veliš nije problem. Udružit će oni snage, ne tolko jer se vole kolko da sje*u fetla
. Neće sigurno jedan drugog izbacit
.

- Cuky
- Moderator
Mene je jedino za Massu strah danas, jer je Grosjean odmah iza njega. A kroz ovako uska prva dva zavoja nije baš sigurno imati njega u blizini...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Cuky je napisao/la:Mene je jedino za Massu strah danas, jer je Grosjean odmah iza njega. A kroz ovako uska prva dva zavoja nije baš sigurno imati njega u blizini...
Nemojte mi zamjerit', ali niti Michael Schumacher nije daleko. Tako da,.....

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- Cuky
- Moderator
ja ti neću zamjeriti pošto nisam njegov "navijač", ali on je češće izbačen nego što izbacuje...makar da, pošto se ove godine Schumacher i Grosjean vole, nije pametno biti ni u blizini kad su njih dvoje na par metara udaljenosti..
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Vuksa_KC
- Veteran
Himne koje trenutno sviraju u Poljskoj, svirat će danas i u Kanadi 

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
slusam sad himne na tekmi Italija - Spanjolska.... uffff, sve me plasi da nebude takva kombinacija i danas nakon utrke....
McLaren u <3