Utrke 2012 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: VN Kanade, Circuit Gilles Villeneuve, 8.-10.6.2012.

Post Postao/la F1NAC »

ja nisam mogao vjerovat ... postolje bi bilo da su isli odmah poslije hamiltona .. Chuck bolje nemoj gledat reprizu :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ne mogu vjerovati da ovo iz svojih ustiju čujem, ali: bolji mi je nogomet večeras od formule! :D
Samo neka se trkaju.
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

dmarijon je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ovo iz svojih ustiju čujem, ali: bolji mi je nogomet večeras od formule! :D
Razvaljuje Hrvatska veceras :D
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Je li vam i 12 krugova prije kraja utrke nogomet bio bolji? :biggrin: Ferrari je išao na pobjedu i na kraju su izvisjeli, Vettel se još nekako izvukao.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

nije, priznajem :oops: ;)
Samo neka se trkaju.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

ja dao osmicu samo zbog drs-a ali sjajna utrka inace....
McLaren u <3
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

odlična utrka 10/10, borba od prve do 5 pozicije.

Dobro da su ukinuli DRS nakon šikane jer i ovaj je previše dovoljan :)

Vettel (RedBull) je imao neku kartu za kvale al u trci zbog guma ili čega već nije bio najbrži.

Hamilton je odradio strašan posao, tim se malo popravio kroz bokseve s tim da je ovaj put izgubio oko 2,5sec na zaustavljanjima (2 kruga duže lova na stazi što neće bit slučaj kad i drugi u pravi tren bez kiksa obave izmjenu, tako da treba ove bolesti konačno dovest kraju).

Zanimljiv nastavak sezone s još jednim pobjednikom, svi su tu blizu i dalje ostaje napeto :)
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Znači 7/7. Hoće li tome biti kraja na sljedećoj utrci ili će možda Grosjean,Kimi ili čak MSC nastavit ovu nevjerojatnu seriju.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

slika

slika
Press Conference Quotes - Lewis Hamilton: "It feels incredible. Firstly I want to say congratulations to these two lads. Also to the team who never seemed to give up. I want to dedicate this race to all the fans out there, who are always so positive and supportive throughout the year. This is where I won my first GP, I knew today would be tough, but I loved every single minute of it.

"I never had a doubt in my mind that there wasn't a possibility to win. I was thinking that these guys are falling quite far behind, I assume they're doing a one stop, I don't think I'm going to be able to do a one stop... I had a couple of problems pulling away, maybe my fault, but otherwise the pit stops were great. We can keep on improving in every area."

Press Conference Quotes - Romain Grosjean: "We thought about going for a one stop and see what was going on later on. The question mark was could we go with the option tyres at the beginning... but then the car felt pretty good, when we put the prime tyre... it was difficult because I was fighting with them, pushing quite hard. Finally, when I saw Mark coming in, my tyre was quite fresh...

It was a crazy end of race, P5, P4, the pace stayed there. The team did a fantastic job. We knew with the heat we'd be better today. It's good for us, and fantastic to be on my second podium this season."

Press Conference Quotes - Sergio Pérez: "To be honest, starting 15th, the last thing you'd have thought about was to end up on the podium. We went quite aggressive, the stop was very good, the second stint was good. I managed to overtake some cars in difficult manouevres. I saw that the degradation was not so high for me, I could manage my pace well. After such a bad day we had yesterday, we had a lot of trouble with the brakes, today is just great to finish on the podium. Our second time in the points, and our second podium, hopefully we can keep this way. We have been very unlucky, in Monaco for example. It's great to come back and do a podium for the team."

Press Conference Quotes - Lewis Hamilton: "It's still sinking in, but it's been five years since I won the first time here, but it feels just as good. Again, just massively proud of the team for continuing to push. Feels great to be here on the top step, never take it for granted. This feels like the best race I've had in a very long time."
slikaslikaslika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Meni ništa posebno nije trka bila nema pravih prestizanja, nego samo ono sa DRSom i zna se da tu nema odbrane, a i na kraju su gume shebale trku
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Kenny je napisao/la:Meni ništa posebno nije trka bila nema pravih prestizanja, nego samo ono sa DRSom i zna se da tu nema odbrane, a i na kraju su gume shebale trku
Ovaj put nisu gume sjebale, nego boksevi Ferrarija i RB-a, da su bili na strategiji ko Ham, imali bi borbu za pobjedu do zadnjeg kruga ;) .
Za DRS se slažem. Iako bi ishod utrke bio isti :D .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Dobra je bila ova trka, bilo je i dvoboja i troboja.
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ono što mi se najviše sviđa je tablica prvenstva: profilira se lagano borba 3 velikana za naslov.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

King iCool je napisao/la:Znači 7/7. Hoće li tome biti kraja na sljedećoj utrci ili će možda Grosjean,Kimi ili čak MSC nastavit ovu nevjerojatnu seriju.
ako ovo nastave , bit ce malo utrka za sve vozace hahahahahah
McLaren u <3
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Slash je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Meni ništa posebno nije trka bila nema pravih prestizanja, nego samo ono sa DRSom i zna se da tu nema odbrane, a i na kraju su gume shebale trku
Ovaj put nisu gume sjebale, nego boksevi Ferrarija i RB-a, da su bili na strategiji ko Ham, imali bi borbu za pobjedu do zadnjeg kruga ;) .
Za DRS se slažem. Iako bi ishod utrke bio isti :D .
Je strategija Ferrarija i RBRa sjebala, ali opet da je Alonso na kraju trke od Vettela gubio 4 sekunde ipak je previše, a slažem se da bi ishod trke bio isti sa, ili bez DRSa, ipak je Mclaren bio klasa za sebe danas. Di je Kimi danas zaglavio nisam skužio bio je jako spor i čemu je Button rano ušo u boks?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

the best ove sezone!!

mislim da se konacno sve skupa stabiliziralo i da imamo 3 tima jednako brza, uz sve ostale :)
i da se sada pokazuju i dokazuju vozacke kvalitete..
bilo je super pratit utrku sa live timingom i vidjeti kakvu svi skupa igru igraju..

lewis najbrzi danas, steta sto su ferr ovu zaje, jer do sad su bili dobri s taktikama, al eto..
mrvicu manje bedasti od njih rbr koji su isto mogli ciljat pobjedu..
oni krugovi prije ulaska u boxeve i zavrsetak stintova je super zabavan.. alonso je ko bot..
lewisu pokradu sekundu tu, sekundu tamo i alonso dodje ispred.. cista glupost je bila ic do kraja, obzirom da je alonso stvorio koju sekundu prednosti kad je lewis isao u box.. valjda su mislili da nisu dovoljno brzi, posteno su sjebali i izgubili utrku definitivno..

grosjean fantastican! ne znam kako je njemu uspio tako dug stint i to je bio toliko brz pred kraj.. sauberi takodjer rakete.. bravo perez!!
massa vrlo dobar, ma odlican skoro..
ms probao s otvorenim krilom cijeli kurg, jbga, nije islo :P
button se ne moze nac i smijesno ga je gledat..
kimi malo bodova, al jbga, sve je to na kupu i svako mjesto se tesko cuva..

samo.. prvi i drugi krug i borba masse i rosbega.. odlicno.. bas lijepo pripremilo za utrku i onda me osamari jbni 2 krug i drs enabled..
utrci nije nista nedostajalo, samo jedna mala stvar - borbe! kakva bi ovo utrka bila da nije drsa..

odlicna nedjelja - super utrka, nasi pobjedili, pogledao utrku i drugo poluvrijeme - vuk sit, a ovce na broju :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Armanini je napisao/la:the best ove sezone!!

mislim da se konacno sve skupa stabiliziralo i da imamo 3 tima jednako brza, uz sve ostale :)
i da se sada pokazuju i dokazuju vozacke kvalitete..
bilo je super pratit utrku sa live timingom i vidjeti kakvu svi skupa igru igraju..

lewis najbrzi danas, steta sto su ferr ovu zaje, jer do sad su bili dobri s taktikama, al eto..
mrvicu manje bedasti od njih rbr koji su isto mogli ciljat pobjedu..
oni krugovi prije ulaska u boxeve i zavrsetak stintova je super zabavan.. alonso je ko bot..
lewisu pokradu sekundu tu, sekundu tamo i alonso dodje ispred.. cista glupost je bila ic do kraja, obzirom da je alonso stvorio koju sekundu prednosti kad je lewis isao u box.. valjda su mislili da nisu dovoljno brzi, posteno su sjebali i izgubili utrku definitivno..

grosjean fantastican! ne znam kako je njemu uspio tako dug stint i to je bio toliko brz pred kraj.. sauberi takodjer rakete.. bravo perez!!
massa vrlo dobar, ma odlican skoro..
ms probao s otvorenim krilom cijeli kurg, jbga, nije islo :P
button se ne moze nac i smijesno ga je gledat..
kimi malo bodova, al jbga, sve je to na kupu i svako mjesto se tesko cuva..

samo.. prvi i drugi krug i borba masse i rosbega.. odlicno.. bas lijepo pripremilo za utrku i onda me osamari jbni 2 krug i drs enabled..
utrci nije nista nedostajalo, samo jedna mala stvar - borbe! kakva bi ovo utrka bila da nije drsa..

odlicna nedjelja - super utrka, nasi pobjedili, pogledao utrku i drugo poluvrijeme - vuk sit, a ovce na broju :)
Hm, sta nije u trecem krugu ona glupost bila dozvoljena, a Massa ga je obisao ako se ne varam u drugom krugu ? ;)
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Armanini je napisao/la:the best ove sezone!!
dobra, al ni blizu najbolja, ipak su malezija i kina bile bolje... ;)
8/10 od mene..
nažalost drs je ubio utrku i ta prelagana pretjecanja su jedini razlog zašto nisam dao veću ocjenu..
Armanini je napisao/la:massa vrlo dobar, ma odlican skoro..
dobar?odličan?? mogao je komotno zavšit 5.,6. al opet smiješno izvrtanje i pirueta ničim izazvan kako samo on zna... a baš je bio dobro počeo prvih par krugova.. nakraju samo 1 bod...
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

neznam, ovo je bio ravnopravan fajt 3 bolida i 3 prvaka..
krugove su nizali ko botovi.. lewis se razletio kad su mu javili bez problema.. bilo je super gledati ljubicaste sektore svaki krug.. odvozio je bez greske..

massa je vozio nelosu utrku, jbga, spinao se.. nije mu smedly na vrijeme javio kako proc taj zavoj.. jbga, cini mi se da vozi on koliko moze.. ne moze bas kao i veliki decki, al se poceo trudit.. imao je nekoliko driftova tik do zida sampiona kroz tjedan..
kimi se vozio na 4. mjestu pa je zavrsio takodjer banana 8mi..
rFactor F1 HR server Info
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Zbog utakmice nisam gledao drugi dio utrke, pa bih zamolio ako mi netko može reći kako je Kimi na kraju završio 8. kada je u 40.krugu bio 4. isped Pereza?
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

Šta mislite, da li je onaj hamiltonov razgovor sa pitom da li su sigurni da su ostali na 2 zaustavljanja kada su mi rekli da jesu bio samo varka ili su stvarno mislili?
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

mrd je napisao/la:Šta mislite, da li je onaj hamiltonov razgovor sa pitom da li su sigurni da su ostali na 2 zaustavljanja kada su mi rekli da jesu bio samo varka ili su stvarno mislili?
ja mislim da su stvarno mislili....
posto mclaren puno toga krivo misli hahhahah
McLaren u <3
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ne mogu vjerovati kakvu su glupost u Ferrariu napravili.Sigurno 2.mjesto prokockati,nevjerovatno.Utrka dobra,DRS upropaštava gušt
...put u raj nije posut ružama...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Chuck Norris je napisao/la:Ne mogu vjerovati kakvu su glupost u Ferrariu napravili.Sigurno 2.mjesto prokockati,nevjerovatno.Utrka dobra,DRS upropaštava gušt
sam ti napisao savjet par stranica prije da ne gledaš reprizu :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

8/10 to je moja ocjena za utrku.
Hamilton je odvozio sjajnu utrku i čestitke na pobjedi (mada sam davno napisao da ja ne volim kalkuliranog lewisa) koju je odvezao pametno i nesrljajući.Opet mali problemi u boxu i pored toga je napravio u prvom zaustavljanju sjajan posao (kako se nicole ljuti na mehaničare :evil: ).
Čestitke i za grosjeana i pereza (ima nešto u tom sauberu i bit će to dobra ekipa).
Ferrari se totalno shebao.Koji fail.prvo massa se vrti (sreča nije bilo lewisa nigdje da ga optuži :biggrin: ) gdje ne treba a onda katastrofa sa taktikom od fernanda.Mislio sam da će ostati bez bodova.
Vettel (hm šteta što nije jače poljubio zid) nije nešto pokazao tj. dokazao je da niti sa pol positiona ne može pobjediti.Navodno jedna osoba iz FIA-e je rekla (podaci poznati mojoj redakciji :biggrin: ) da će pravilo da ako vettel osvoji pole position može startati 5 minuta prije nego inaće jer ovako mu ne ide.Šalim se malo.
Na redu je tradicionalno dosadna Valencija pa se nadam da će se tamo promijeniti na bolje nego prošlih godina.
slika
Zaključano