Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Slash
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Re: Lewis Hamilton
Inspirirana vožnja danas. Šteta zbog DRS-a, bio bi isti ishod, samo ljepši i teži za srce
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Da, zanimljivo je bilo vidjeti kako je Lewis pustio Alonsa u onaj hairpin iako ga je već tamo mogao proći ali bi onda postojala opasnost da mu Alo vrati sa DRS-omSlash je napisao/la:Inspirirana vožnja danas. Šteta zbog DRS-a, bio bi isti ishod, samo ljepši i teži za srce.
- Slash
- Veteran
JEdan kuriozitet - Hamilton nikad nije u Kanadi završio utrku ni na jednom mjestu osim 1. 
2007. pobjeda
2008. DNF
2009. nije se vozilo
2010. pobjeda
2011. DNF
2012. pobjeda

EDIT: S tim da je i 2008. i 2011. imao realne šanse za pobjedu da nije odusto
.

2007. pobjeda
2008. DNF
2009. nije se vozilo
2010. pobjeda
2011. DNF
2012. pobjeda

EDIT: S tim da je i 2008. i 2011. imao realne šanse za pobjedu da nije odusto

Zadnja izmjena: Slash, dana/u 10 lip 2012, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
upravo to, i vettela i alonsa je cekao da prodje s drs-om, definitivno pametno, ali nije to nas lewis hahahahhahh ali svaka mu cast....King iCool je napisao/la:Da, zanimljivo je bilo vidjeti kako je Lewis pustio Alonsa u onaj hairpin iako ga je već tamo mogao proći ali bi onda postojala opasnost da mu Alo vrati sa DRS-omSlash je napisao/la:Inspirirana vožnja danas. Šteta zbog DRS-a, bio bi isti ishod, samo ljepši i teži za srce.
McLaren u <3
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Super Lewis, samo budi stalno bolji od finger boya, od Alonsa...povremeno 

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Jel iduće sezone Canada u kalendaru? ili će bit DNFSlash je napisao/la:JEdan kuriozitet - Hamilton nikad nije u Kanadi završio utrku ni na jednom mjestu osim 1.
2007. pobjeda
2008. DNF
2009. nije se vozilo
2010. pobjeda
2011. DNF
2012. pobjeda
EDIT: S tim da je i 2008. i 2011. imao realne šanse za pobjedu da nije odusto.
![]()

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
I zanimljivo oba puta je odustao svojom greškom 
btw, čestitke na pametnoj i smirenoj vožnji danas.

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- McLewis
- Veteran
pa prosle god nebi rekao da je njegova greska 100% ali oke....Cuky je napisao/la:I zanimljivo oba puta je odustao svojom greškom
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
da je suho nebi ni ja. Ali bilo je mokro i vidljivost prema iza u retrovizorima nije baš neka...a pošto je on bio taj koji je bio iza...

- McLewis
- Veteran
vise mi je izgledalo da je pokrajCuky je napisao/la:da je suho nebi ni ja. Ali bilo je mokro i vidljivost prema iza u retrovizorima nije baš neka...a pošto je on bio taj koji je bio iza...

McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
gle, možemo sad tu prožvakanu temu povlačiti opet, ali neznam koliko je bilo smisla...prednji kotač uz zadnji kotač po meni nije dovoljno pored (a ni po sucima, bar u slučajevima Rosberg-Hamilton i Rosberg-Alonso). Da su oboje bili krivi to stoji. Ali moje osobno mišljenje je da je tu Hamilton imao više krivice.

- McLewis
- Veteran
po mome 50:50 ali danas je lujo i sa prednjim i zadnjim kotacima prolazio naprijed, tako da je to sad manje bitnoCuky je napisao/la:gle, možemo sad tu prožvakanu temu povlačiti opet, ali neznam koliko je bilo smisla...prednji kotač uz zadnji kotač po meni nije dovoljno pored (a ni po sucima, bar u slučajevima Rosberg-Hamilton i Rosberg-Alonso). Da su oboje bili krivi to stoji. Ali moje osobno mišljenje je da je tu Hamilton imao više krivice.

McLaren u <3
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Napokon se i njemu sve poklopilo. Drago mi je zbog njega, definitivno je zaslužio ovu pobjedu.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Slash
- Veteran
MW: ''It was a majestic performance by a master of his craft at the peak of his form.'' 
Da, nitko to nije spomenuo (ili ja nisam pročito), ali mislim da postoji mogućnost da su iz McLarena bacili kost fetlu i Alonsu s onim tim radiom i zapravo im ''usadili'' ideju da bi mogli pokušat jednom i na taj način ih s*ebali.

Da, nitko to nije spomenuo (ili ja nisam pročito), ali mislim da postoji mogućnost da su iz McLarena bacili kost fetlu i Alonsu s onim tim radiom i zapravo im ''usadili'' ideju da bi mogli pokušat jednom i na taj način ih s*ebali.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ovo je bila jako lijepa i čista pobjeda. i vozački i strateški!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- Slash
- Veteran
Vidio sam. Samo ne razmišljaju da eventualnim odlaskom Hamiltona gube daleko, daleko više od ''uštede'' na njegovoj plaći.Ćale od Lewisa je napisao/la:Hamiltonu prijeti smanjenje plaće (autosport.hr)
-ovo je neko 'farbanje' očito

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
14 milijuna ili 4 milijuna godišnje, zar je stvarno bitno? mislim, s milijun godišnje on može sebi priuštiti sve što poželi, a sumnjam da mu nešto fali pa da je odjednom željan para.
njemu je ja mislim važnije da ima pobjednički bolid nego velika plaća.
- Slash
- Veteran
Pa to je istina i vrijedi za sve top vozače, siguran sam. ALI, to ne znači da će voziti za badava ako imaju pobjednički bolid. + otvaraju se mjesta u momčadima koje mu mogu pružiti ''pobjedničkiji'' bolid od McLarena, a koje neće štedjeti na njemu. Po meni, glup potez McLarena.vidc je napisao/la:14 milijuna ili 4 milijuna godišnje, zar je stvarno bitno? mislim, s milijun godišnje on može sebi priuštiti sve što poželi, a sumnjam da mu nešto fali pa da je odjednom željan para.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
meni je smješno da se spominje 'otvoreno' mjesto u McL i to od Dennisa. Ne misle valjda tako lako oslobodit Hamiltona.
Zato kažem možda je to kakvo 'farbanje' i na trenutak pokazivanje Hamiltona na tržište tek toliko da vide koju cijenu ostali nude.
Ne vidim realno gdje bi Hamilton mogao ić a ni tko bi umjesto njega mogao doć (jedino ako McL skriva novo dijete brže od Hamiltona i koje će vozit za 2mil godišnje
)
Zato kažem možda je to kakvo 'farbanje' i na trenutak pokazivanje Hamiltona na tržište tek toliko da vide koju cijenu ostali nude.
Ne vidim realno gdje bi Hamilton mogao ić a ni tko bi umjesto njega mogao doć (jedino ako McL skriva novo dijete brže od Hamiltona i koje će vozit za 2mil godišnje

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Na 4:00 počinje o ugovoru.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c44WYwgv ... e=g-user-u[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c44WYwgv ... e=g-user-u[/youtube]
- Slash
- Veteran
Button loče pivčinu, pa naravno da nejde u utrkama
.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Glavno da su Buttonu povećali plaću za 25 % sa 8 na 10 milijuna funti.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...već gotovo dvadesetak godina u F1 ne pobjeđuju vozači nego bolidi tj. njihovi tvorci...Ronove rijeći itekako imaju smisao u ovoj današnjoj situaciji...platiti "solidnog" vozača manje a više "genijalnog" tvorca bolida koji zna dobro čitat pravila između redaka i tražiti ono što nije napisano je dobitna kombinacija..."moderna" F1 ne treba perfektne vozače već perfektne konstruktore...nažalost...i ako ode Hamilton naći će se dovoljno dobar vozač - samo mu treba dati bolid...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Slash
- Veteran
Ne stoji ovo baš u potpunosti. Kada je izjednačeno (kao što je ove sezone) i više bolida može pobijediti, VRLO je bitno, krucijalno čak da imaju vozača poput Hamiltona (ili Alonsa ili Vettela).Toon je napisao/la:...već gotovo dvadesetak godina u F1 ne pobjeđuju vozači nego bolidi tj. njihovi tvorci...Ronove rijeći itekako imaju smisao u ovoj današnjoj situaciji...platiti "solidnog" vozača manje a više "genijalnog" tvorca bolida koji zna dobro čitat pravila između redaka i tražiti ono što nije napisano je dobitna kombinacija..."moderna" F1 ne treba perfektne vozače već perfektne konstruktore...nažalost...i ako ode Hamilton naći će se dovoljno dobar vozač - samo mu treba dati bolid...
A ako su baš toliko samouvjereni da će imati u budućnosti auto kao RB 2011. onda mogu dovest i Kartikenjana pa nek on njima plaća za mjesto