Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: Lewis Hamilton
Zadnjih dugo godina nije bilo toliko do samog vozača kao ove godine, to je skroz očito. I zato su se njih troje profilirali (u različitim bolidima)
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Bolid je bio dobar i 2003. i 2005. pa su naslov osvojili tek 2008. iako su trebali i 2007.Toon je napisao/la:...već gotovo dvadesetak godina u F1 ne pobjeđuju vozači nego bolidi tj. njihovi tvorci...Ronove rijeći itekako imaju smisao u ovoj današnjoj situaciji...platiti "solidnog" vozača manje a više "genijalnog" tvorca bolida koji zna dobro čitat pravila između redaka i tražiti ono što nije napisano je dobitna kombinacija..."moderna" F1 ne treba perfektne vozače već perfektne konstruktore...nažalost...i ako ode Hamilton naći će se dovoljno dobar vozač - samo mu treba dati bolid...
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
ljudi moji, ako zelite naslov treba imat i vrhunskog vozaca i vrhunski bolid, jer vozac na stazama na kojima bolid nije vrhunski moze od njega napravit pobjednicki bolid (Alonso u Maleziji)
McLaren u <3
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...dmarijone zar nije ove godine do guma više nego do vozača? Temperatura na stazi gore-dolje dva tri stupnja i degradacija i „rok trajanja“ se radikalno i neobjašnjivo mijenja...i zato se ne bih složio s tobom da je do vozača...ako ću pogledati onako malo nategnuto (i ignorirati trenutno stanje sedmerostrukog) možda tablica i jeste pokazatelj trenutne „kvalitete“ vozača no uvjeren sam apsolutno da je bolid daleko bitniji od samog vozača...mogu priznati par sezona (u proteklih dvadesetak godina) kada je „kvaliteta“ pobijeđivala um...u slijedećoj trci će Alonso, Vetel i Hamilton dobiti gume koje će neobjašnjivo puknuti u jednom trenutku, a Webber, Rosberg i Kimi će imati više „sreće“ i eto „sranja“ na vrhu...
...Dani i što nam to govori? Bolid je bio dobar a ne najbolji...ili je tvoj "metak" ciljao da su vozači krivci za neosvajanja tj Kimi i Colthard...koliko se sjećam u momčadskom je 2003 i Williams bio ispred nas a 2005 smo momčadski bili drugi tj. opet su oba bolida Renoa ukupno (sa Fisichellom!!!) bila bolja od Mcl tj Kimi i ludi Montoya uz pripomoć de la Rose i Wurza...
...za osvajanje titule je potreban bolid i solidan vozač - "vrhunski vozač" je samo još šlag na torti koji će u tom slućaju i "poniziti" protivnike...
...Dani i što nam to govori? Bolid je bio dobar a ne najbolji...ili je tvoj "metak" ciljao da su vozači krivci za neosvajanja tj Kimi i Colthard...koliko se sjećam u momčadskom je 2003 i Williams bio ispred nas a 2005 smo momčadski bili drugi tj. opet su oba bolida Renoa ukupno (sa Fisichellom!!!) bila bolja od Mcl tj Kimi i ludi Montoya uz pripomoć de la Rose i Wurza...
...za osvajanje titule je potreban bolid i solidan vozač - "vrhunski vozač" je samo još šlag na torti koji će u tom slućaju i "poniziti" protivnike...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
ja bi rekao da je uvelike sad do vozaca..
pratim kako voze recimo prvu polovicu utrke i zapravo nakon starta kad se posloze, drkaju qrac do pred kraj stinta i onda malo stisnu i voze redom brze krugove.. i o tim krugovima ovisi jako puno toga..
gotovo svi u dobrom djelu utrke voze ispod limita, i gdje je to alonsu, lewisu, a i vettlu pick*n dim, ostali sporiji vozaci za tu razinu moraju lomit skoro 100%.. i pritom se prekoce, luduju po zavojima, driftaju, i sjebu gume..
a pogotovo se vidi kod kvalifikacija..
pratim kako voze recimo prvu polovicu utrke i zapravo nakon starta kad se posloze, drkaju qrac do pred kraj stinta i onda malo stisnu i voze redom brze krugove.. i o tim krugovima ovisi jako puno toga..
gotovo svi u dobrom djelu utrke voze ispod limita, i gdje je to alonsu, lewisu, a i vettlu pick*n dim, ostali sporiji vozaci za tu razinu moraju lomit skoro 100%.. i pritom se prekoce, luduju po zavojima, driftaju, i sjebu gume..
a pogotovo se vidi kod kvalifikacija..
- McLewis
- Veteran
gledam danas ponovo utrku u kanadi i sve vise se zgrazam kuda vodi ova F1.... Da jedan Lewis Hamilton, kojeg znam kao vozaca koji bi se gurao na milimetarskoj sansi za prolazak naprijed, da upravo taj Hamilton NE OBILAZI alonsa na 250% sansi za prolazak nego ceka DRS da ga prodje gdje je Alonso totalno bespomocan..... Definitivno pametnije od Lewisa, vidi se da je tu poceo razmisljat ali je gadno za oko 

McLaren u <3
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Najviše je do guma tj. do zločinačke organizacije Bernie-Pirelli koji se igraju sa namaToon je napisao/la:...dmarijone zar nije ove godine do guma više nego do vozača?.
...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
McLewis..daj reci gdje gledas bas bi volio jos jednom pogledati trku..sorry za OT...
Alonsista hasta la muerte..
- McLewis
- Veteran
Skinuo sam ju s torrentza, ima sky-ova analiza nakon utrke i bas su komentirali da kako nije dobro za F1 jer se vidjelo kako su prije hairpina usporili jako i Lewis i Fernando, samo da ne prolazis prvi kroz DRS detekciju, da nisi lak plijen ovome iza....Alonso-champ je napisao/la:McLewis..daj reci gdje gledas bas bi volio jos jednom pogledati trku..sorry za OT...
McLaren u <3
-
- Veteran
OkMcLewis je napisao/la:Skinuo sam ju s torrentza, ima sky-ova analiza nakon utrke i bas su komentirali da kako nije dobro za F1 jer se vidjelo kako su prije hairpina usporili jako i Lewis i Fernando, samo da ne prolazis prvi kroz DRS detekciju, da nisi lak plijen ovome iza....Alonso-champ je napisao/la:McLewis..daj reci gdje gledas bas bi volio jos jednom pogledati trku..sorry za OT...

Da,o tome sam bas pricao na temi "Alonso"...Jacques Vilnuive je bio posebno ljut....
- McLewis
- Veteran
a malo ako se pogledaju godine u kojima je Lewis pobjedjivao u kanadi, ili je dobio i utrku prije kanade ili utrku poslije, znaci uz kanadu je imao uvijek double
stoga sigurno pobjedjuje u valenciji hahahhahhaha

McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma drs bi trebalo izbaciti van i opet uvesti turbo i malo im smanjit pomogala pri voznji
Darkness rises when silence dies
-
- Legenda
Najviše sve ovisi o gumama, naravno. To uopće ne uzimam u obzir. Ne smatram ih dijelom bolida nego stranim tijelom.
No, bez obzira na gume, kada su bile ovako velike razlike između dva vozača u istoj momčadi? I kada su se tako jasno iskristalizirali najbolji? (bez obzira što Pirelli radi cirkus sranje). Dakle, ističu se vozači, čak i više nego momčadi.
No, bez obzira na gume, kada su bile ovako velike razlike između dva vozača u istoj momčadi? I kada su se tako jasno iskristalizirali najbolji? (bez obzira što Pirelli radi cirkus sranje). Dakle, ističu se vozači, čak i više nego momčadi.
Samo neka se trkaju.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- Ted Kravitz govori.Lewis Hamilton could be in trouble with race stewards again - he's just been called to answer Rosberg's charge that LH ruined his lap...To explain: Lewis slowed down at the end of his out lap to make a gap ahead. That backed Nico into him, compromising the Merc's lap.

- Cuky
- Moderator
pa može li on ikad napraviti dobar rezultat u kvalama, a da poslije zbog neke gluposti ne mora kod sudaca?
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
Vidio sam i sam to...sta znam...ako dobije kaznu neznam ko ce zaustaviti Vettla,ok,tu su Lotusi no neznam...
- elder
- Svjetski prvak
A i s tim gunđanjem oko zadrzvanja su dosadni vecCuky je napisao/la:pa može li on ikad napraviti dobar rezultat u kvalama, a da poslije zbog neke gluposti ne mora kod sudaca?
- Cuky
- Moderator
dosadni jesu, ali znaju da to prolazi pa koriste...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Dero
- Profesionalni vozač
Ted Kravitz @tedkravitz
No penalty for Hamilton: It seems the Stewards agreed with that last tweet that it was a busy track with many drivers holding each other up
Ništa od kazne, sudci su odlučili da nije pretjerano usporio.
Rosberg stvarno dobiva titulu dežurnog tužakala na gridu
- McLewis
- Veteran
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ma mora naći neki izgovor što je tako loš s obzirom na najbolji bolid prema njegovim riječima.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- elder
- Svjetski prvak
E bem mu misa, uzas. Ovo mi se cini isflustrirani maldonado opet i opet udara
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ne razumijem. stvarno. Da maldonado ovako siluje umjesto da sam malo priceka.
- elder
- Svjetski prvak
Jedino kaj me sad zanima su izjave
Bas me zanima dal bude i sad miran

-
- Navijam za: Nikoga
Rekao bi da je ovo prva njegova greška ove godine. trebao je pustiti pa ipak nešto bodova pokupiti.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!